Jump to content
Naimisiin.info

Porin seutu


muruluukku

Recommended Posts

Hipshei.

Olin kaasona pari vuotta sitten häissä jotka vietettiin Rantakartanossa. Muistaisin, että jos on tarpeeks väkeä niin sitä tilavuokraa ei tuu lainkaan ja morsiuspari saa vielä häähuoneenkin kaupan päälle (on mm. poreamme).

Mun mielestä sinne saa hyvin tunneltaa, teistähän se on kiinni.  ;)

Meillä tais juhlat kestää johonkin yhteen asti, se on varmaan ihan sopimus asia. Kannattaa käydä paikan päällä kattoos jos vaan mahdollista.

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä olen tämän vuoden aikana ollut Ilmarin Hovissa yksissä polttareissa ja kaksissa häissä.

En jaksa nyt alkaa tähän kirjoittamaan kaikkia niitä juttuja mitä tapahtui, mikä oli hyvää ja mikä huonoa. Voisin ehkä privana kirjoitella jotain.

Mutta, oletko Scarlett nähnyt paikkaa ulkoapäin? Ihan tavallinen puutalo ja piha on tosi karu.

Ne kuvat nettisivuilla antaa ihan väärän kuvan paikasta. Se sali on upee mut siihen se upeus sit jääkin. Isoja häitä siellä ei voi pitää, sisälle ei mahdu bändi eikä tanssiakaan mahdu. Eli aika ahdas paikka on, en suosittele yli 90 hengen häille.

Hinta on myös tosi tosi kallis ja mun mielestä niille hinnoille ei saa vastinetta.

Toisista häistä siellä jäi tosi paha maku suuhun omistajapariskunnan temppuilun vuoksi, mut toisissa häissä asiat suju jo paljon paremmin.

Jos haluat Scarlett tietää lisää niin laita kyssäreitä tulemaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Myrskytuuli

Rantakartano kiinnostais vielä sen verran että onko se hintansa väärti. Sehän on tietääkseni aika hintava (oon käynyt niitten nettisivuilla). Mikä mahtaa olla sen tilavuokra? Entä saako siitä tunnelmallista tilaa kun se on ihan vitivalkoinen se sali? Kuinka myöhään siellä saa juhlia?

Tapsulle kommenttina, että olen itse ollut useammissa juhlissa (häissä, 50-vuotispäivillä, muistotilaisuudesssa jne.) Rantakartanossa enkä itse hirvittävästi paikasta tykkää. Kesällä tietysti kaunis, varsinkin jos voi olla ulkona, mutta kaasona olin syyskuun häissä ja kun loppuillasta pläjäytettiin katon loisteputket päälle, niin tunnelma katosi täysin. Muutenkin koin ainakin kaasona ollessani, että paikan pitäjä saneli vähän liikaa mitä tehdään, miten tehdään ja milloin tehdään. Ja ruoka niin perusruokaa kuin olla vaan voi.

Toivottavasti en pahoittanut kenenkään mieltä tällä, se ei tosiaan ole tarkoitukseni, vaan kerroin rehellisesti oman mielipiteeni.

Link to comment
Share on other sites

Vahvistan noita hipsuttelijan tietoja eli Rantakartanosta ei tarvitse maksaa tilavuokraa, jos on yli 100 henkeä juhlissa. Ruoka Rantakartanossa on mielestäni ihan hyvää (tosin erikoisuuksia ei suuremmin löydy), niillä on useampi valmis menuehdotelma, mistä saa valita mieleisensä ja käsittääkseni noita menuja voi muokata ihan mielensä (ja rahapussinsa ;)) mukaan. Käsittäkseni Rantakartanossa voi juhlia kahteen asti, mutta asia on varmaan sopimuskysymys.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaisko tehdä ihan lista noita Porin seudun juhlapaikoista ja laittaa vielä nettiosoite (jos sellainen on) perään.... Mä voin tässä viestissä sitä jo aloittaakin, niin on sitten uusien morsianten helpompi löytää...

Rantakartano  http://www.rantakartano.net

Mieslaulutalo

Suomalainen klubi  http://www.suomalainenklubi.net

Odd Fellows kerhohuoneisto

Leineperin ruuki  http://www.leineperi.com/palvelut/kankipaja.htm

Leineperin kylätila  http://www.leineperi.com/palvelut/kylatila.htm

Mäntyluodon hotelli  http://www.yyteri.net/mantyluodonhotelli/

Reposaaren ravintola

Reposaaren VPK-talo  http://www.reposaari.net/vpk.htm

Uudenkoiviston VPK-talo

Merimesta http://www.merimesta.net

Ravintola Sofia

Viikkarin valkama

Ilmarinhovi  http://www.ilmarinhovi.net/

Ruosniemen Koitto

Hyvelän urheilumaja

Villa Helleranta

Noormarkun kerho

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan häät Laitilassa, noin 80km päässä Porista -joka ei meitä haittaa, sillä meidät myös vihitään paikan päällä.

Halusimme erilaiset häät, ja aluksi suunnittelimme jotain 1800-lukulaista, mutta sitten törmäsimme tähän 'keskiaikaiseen' juhlapaikkaan! Aivan mahtava!

Louhenlinnan tarjoukseen, jonka otimme, sisältyy juhlamaljat, alku-, pää- ja jälkiruoka, koristelu, kattaus, astiat tietty ja siivous sekä opastekyltit, paikka on tilausravintola a-oikeuksin... eli kaikki mitä voi toivoa. Meidän tarjouksemme oli 32euroa/hlö. Tilat on maximissaan 120hlölle. Ainoa miinuspuoli on se, että paikassa ei ole majoitusta, mutta Laitilassa on muutamia majoituspaikkoja niitä haluaville.

Bändille on kaksikin eri lavaa ja tanssitilaa sekä tunnelmaa riittää.

Käykää ihmeessä tutustumaan, jos haluatte jotain erikoista!!! Suosittelen lämpimästi jo nyt...

:-X :-X :-Xhttp://www.louhenlinna.com :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ne ketkjä eivät ole vielä käyneet Suomalaisella Klubilla katsastamassa paikkaa, niin käykää ihmeessä! Saatte jonkinmoisen kuvan siitä, vaikka siellä on nyt kiirettä pikkujoulujen vuoksi.

Käytin siellä viime lauantaina päivällä tulevia appivanhempiani ja olisittepa nähneet niiden ilmeet. Tykästyivät enemmän kuin paljon. Me ainakin marssittiin ihan vain ovesta sisään ja kysyttiin saiskos vilkaista paikkoja. Niin ja sitten sekin miellytti, että KOKO 2.kerros on meidän yksityiskäytössä, lapsille omat huoneet ja kunnon lava orkesterille ja lattiat kauttaaltaan parkettia   ::)  Voi kumpa olis jo ens elokuu  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

"Meillä tulee olemaan häät Laitilassa, noin 80km päässä Porista -joka ei meitä haittaa, sillä meidät myös vihitään paikan päällä."

Nyt heräsi mielenkiintoni, sillä en ole saanut selkeää vastausta, vihitäänkö Porin seudulla virka-ajan ulkopuolella ja juhlapaikassa? Kuka pelastava enkeli näin tekisi? Kertokaa ihmeessä!

Nimim. Porissa elokuussa 2005  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hiukan venähti tämän viestin kirjoittaminen, mutta toivottavasti kaikki tietoa kaipailevat lehden vielä jostain löytävät, eli viikon 3 Satakunnan viikossa oli hirmusti hääasiaa, ja mainoksia alan yrityksistä ja kaikesta mikä vähänkään läheltä liippaa. Lehdestä siis löytyy myös vinkkejä juhlapaikoiksi seudulla.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli hääjuhla Mäntyluodon hotellilla ja olimme todella tyytyväisiä paikkaan!!!  :D Lokakuisena iltapäivänä aurinko paistoi täydeltä terältä ja vieraat saivat ihailla ikkunasta kaunista merenrantaa. Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja vanha puurakennus oli kaunis ja tunnelmallinen sekä ulkoa että sisältä. Vieraatkin kehuivat häiden jälkeen kaunista hääpaikkaamme.

Meidän hääpäivämme lähellä ei ollut muita varauksia, joten saimme järjestellä rauhassa sekä ennen juhlaa että juhlan jälkeen. Kaikki yläkerrassa sijaitsevat huoneet oli varattu vieraillemme, mikä sopi erityisesti lähisuvun lapsiperheille.

Oman positiivisen puolensa paikan valintaan toi vielä se, että itse nuorempana Mäntyluodossa asuneena tuli sitten juhlittua kotimaisemissa.  :-X Kävimme ruokailun aikana ottamassa syysmyrskykuvia meistä Kallon rannassa, eikä sinnekään ollut pitkä matka.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko kenelläkään kokemusta Pettu-Eerikin Hovista Kankaanpään Venesjärvellä? Kuinka paljon sinne mahtuu väkeä? Entä onko ruoka hyvää?

Se kuulostaa kivalta paikalta ja yksi ystävä suositteli, mutta eihän kavereihin voi aina luottaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Jos aiotte pitää häät Kankaanpäässä, niin ehdoton paikka on Venesjärven Rantalava. Rantalavalle mahtuu n.300 henkeä. Vuokra on halpa ja se sisältää kalusteet, keittiön käytön, sähköt, paperit ym.

Rantalava on aivan järven rannalla todella upealla paikalla. Itse olen ollut siellä useissä eri häissä ja todennut paikan niin hyväksi, että omatkin häät vietetään siellä.

Pettu-Erikin Hovi sijaitsee aivan rantalavan läheisyydessä, mutta ei ole läheskään niin hyvä ja kausin paikka kuin rantalava. Rantalavalle voit itse vapaasti varata haluamasi Pitopalvelun, kun Pettu-Eerikion Hovissa se on omistajat jotaka ruoan laittavat. Toisen pitävät niiden laittamista ruoista, mutta itse en tuota allekirjoita.Lisäksi Pettu-Eerikin Hoviin ei mahdu kuin n.100 juhlijaa ja sillioinkin se on jo tupaten täynnä.

Voin siis suositella suurella sydämellä Venesjärven Rantalavaa!

:-X

Link to comment
Share on other sites

Oon joskus monta vuotta sitten ollut tansseissa Rantalavalla sulhon kanssa ja musta paikka oli kaikkea muuta kuin mukava. Järvi on tosi ihana, mutta paikka oli musta vähän röttönen. Siis kulunut. Onhan tietty mahdollista, että sitä on rempattu sen jälkeen?

Eikös se ole aika avoin se tila, eli vaatii varmaan aika paljon säältä?

Se on tietty ihanaa, kun paljon tilaa ja meillekin on tulossa lähemmäs 150 vierasta.

En ole itse sieltä päin, joten täytyy varmaan lähteä vaan tsekkailemaan paikkoja. Suomalainen Klubi olisi varmaan myös yksi vaihtoehto.

Kiitos paljon kommenteistasi!

Link to comment
Share on other sites

Joo sitä todellakin on rempattu ja oikein olan takaa! Muutama vuosi sitten koko lava sisältäpäin laitettiin uuteen uskoon. Sisälle laitettiin vaalea koivuparketti ruman tummien vaneerilevyjen tilalle. Lisäksi lautaseinät saivat kyytiä ja tilalle laitettiin paneelit seiniin. Lisäksi ikkunoita on kunnostettu ja laskettu matalammalle, jotta yleisö näkisi paremmin kauniin järven. Nyt rantalava on siis paljon vaaleampi ja valoisampi.

Lisäksi lavan toista puolta korotettiin niin, että sinne tuli ylätasanne, mihin mahtuu paljon pöytiä. Lavalla on kyllä iso tila, mutta ainakin minusta on kiva, että koko vierasjoukko on samassa tilassa. Kuten jo mainitsin ylätasanne antaa mukavan säväytteen tilalle. Lisäksi pihalla on katostilaa ja erillinen ns. sahtipaikka. Eli katos, jossa tarjoillaan häissä sahdit ja boolit.

Suosittelen kyllä käydä katsomassa tilaa varsinkin kesällä kun se oikein pääsee edukseen.

Link to comment
Share on other sites

Voisiko joku tietoinen vielä kertoa saako Rantakartanoon viedä omia juomia? Ajattelin lähinnä omaa boolia ja sitten baarista vieraat voisivat ostaa itse lisää, jos on tarvis. Käyköhän tällainen järjestely?

Kertokaa muutenkin lisää kokemuksia paikasta.

Link to comment
Share on other sites

Aivan, tätä mietinkin, että kun siellä on se baari, niin ei varmaan sais omia litkuja viedä. Mutta eipä sillä niin väliäkään, en halua kännistä porukkaa muutenkaan. Mutta pitänee tiedustella asiaa tarkemmin henkilökunnalta, jos sen boolin edes vois tarjoilla...

Link to comment
Share on other sites

Boolin ostaminen ravintolasta ei varmaankaan ole ongelma. Meidän häissämme sovimme Mäntyluodon hotellin kanssa boolin reseptistä ja määrästä eikä hintakaan ollut päätähuimaava kun booli koostui aika perusraaka-aineista. Halvemmaksi tuli kuin viinitarjoilun jatkaminen loppuun asti. Vieraat tykkäsivät.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Totakin vois ehdottaa, niin ei tarviis sit ite raahata niitä aineksia kaupasta. Haluaisin tummansinisen boolin viininpunaisilla koristeilla ja hiilihappojäillä. Kai sellaisenkin saa perusaineksista...? ::)

Link to comment
Share on other sites

Niin, ja luulen että ravintolasta ostettu booli on ainoa mahdollisuus, kun omia juomia ei saa viedä.  ;)

Kysy Rantakartanosta miten he toteuttaisivat tuon ideasi, ja mikä sen litrahinnaksi tulisi. Voipi olla että koristeet ja hiilihappojäät saat/joudut metsästämään itse, mutta sininen onnistunee ravintolan puolesta. Meillä oli myös sininen booli, väri saatiin muistaakseni jostain elintarvikeväristä tms. joka ei ollut kovin kallista. Eiköhän siitä saa tummansinistä jos laittaa vaan vähän enemmän sitä väriainetta...  ::) ;D

edit: kirjoitusvihreitä

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...