645 viestiä aiheessa

Meillä on Hannulan Hovi varattuna ja sinne mahtuu maksimissaan vain 82 vierasta, ja se on ihan tosiaan maksimi... Paikka on kyllä ihana, olin heti myyty kun näin sen ensimmäisen kerran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Leineperissä kullaalla juhlittiin siskoni häitä viimekesänä. Sinne ainakin mahtuu tuo määrä ja paikka on taivaallisen ihana, kaunis, upea, lisää ylistyssanoja:)

Omat häät vietetään Reposaaressa. Siellä on joku tunnelmallinen kalaravintola, mikä on varattu meille... Ei olla kuitenkaan vielä käyty katsastamassa paikkaa :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Kahlasin kyllä tuon kaiken läpi, mutta kyselisin vielä.. Haluaisin oikein idylliset ja tunnelmalliset noin 100 hlö:n häät.  Juhlapaikka vaan hakusessa. Saanko pyytää vielä varsinkin ulvilan lähellä olevista paikoista kommentteja, miltä ovat tuntuneet. Tietääkö joku onko Satakunnassa jotain kartanoa muualla, kuin Nakkilassa?

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän piti järjestää häät tuolla reposaaren kalaravintolassa, mutta kun käytiin katsastamassa paikka, tultiin ihan toisiin ajatuksiin!!

Sisältä mun mielestä liian ahdas (meillä n 70hlön häät) ja tosi tunkkanen.. Ehkä johtui siitä, että kaikki reposaaren spurgut istui siellä "toisella puolella" päivä kaljalla..

Muuten kuullut että ruoka on erinomaisen hyvää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enpä tiedä, mikä projekti2005:llä on mennyt pieleen Reposaaren VPK:n juhlatalossa. Hieman ehkä kiinnostaisi.

Mutta kun täällä nyt Reposaaren juhlapaikoista keskustellaan niin minä tulen mukaan.

Ravintola Reposaari: Ruoka on hyvää, muutakin saa kuin kalaa. Hinnassakaan ei valittamista. Kunhan vieraita ei ihan hirveästi ole niin tilana varsin mainio. Häihin/muihin yksityistilaisuuksiin eivät reposaarelaiset spurgut pääse. Miinuksena se, ettei omia juomia saa tuoda.

Merimesta: Ruokaa en montaa kertaa ole käynyt syömässä, mutta vähäisten kokemusten mukaan hyvää. Hinnasta en osaa sanoa, mutta ei mikään maailman kallein taida olla. Todella tilavan tuntuinen kun ikkunat ovat suuria ja tila on korkea. Kalasataman läheisyys ja vastarannan telakkamaisema hiukan ikävät, mutta eivät häiritse. Omia juomia ei saa tuoda tännekään. Nettisivut varmaan jossain jo mainittu, mutta: www.merimesta.net

Reposaaren VPK:n juhlatalo: Pitopalvelu pitää hankkia itse. Tilana tosi nätti (ja parhaillaan tehdään sisällä pintaremonttia, netissä olevat kuvat eivät siis ihan ajantasalla). Bändille/muille esiintyjille lava. Omat juomat saa viedä. Vapaita lauantaita ensi kesälle näyttäisi vielä olevan nettisivujen mukaan (www.reposaarenvpk.com). Meille on varattuna tämä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Reposaaren VPK:n vuokraajien käytös oli niin hävytöntä etten ole moiseen koskaan törmännyt. Alkajaisiksi jo sovittu hinta korotettiin 50 eurolla ja minulla ei ollut asiasta varaa valittaa koska tarjous oli "ota tai jätä". Mielipahasta sain kuitenkin pihateltan kaupan päälle. Avaimia luovutettaessa saimme niskaamme kaikki maailman sadatukset idiooteista vihkipareista jotka eivät siivoa jälkiään. Piharoskikset pursusivat ja varikset nokkivat roskakasoja pihalla. Saimme avaimet ja kannoimme ekan satsin tavaraa sisään, vuokraaja häipyi. Huomasimme että paikka oli siivoamatta ja soitimme vuokraajalle. Hän haukkui vaihteeksi meidät ja edelliset vuokraajat ja ehdotti että edellinen pari tulee siivoamaan kunhan vain jäämme odottamaan heitä avaimien kanssa. Sanoin etten anna avaimia taloon kenellekään ulkopuoliselle varsinkaan kun sisällä oli arvokasta/henk.koht. tavaraa puvuista viinaksiin. Ja taas minut haukuttiin. Sanoin että hyväksyn että siivoamme itse ja miinustan loppulaskusta siivouksesta veloitettavan summan tai jätämme paikan samaan kuntoon kuin edellinen pari. Tuli saatanaa ja vaikka mitä uhkausta, huudettiin päin näköä että voin lähteä vetämään vittuun ja ettei heitä hääni kiinnosta paskan vertaa. Myös teltta oli purettu pihasta. Haukottuani hetken kaason kanssa henkeä, ilmoitin että kyseinen herra voi suksia itse sanonko minne ja pysyä siellä ensiviikkoon kunnes olemme tavaramme pakanneet. Kyseisestä paikasta en ole kuullut keneltäkään muuta kuin huonoa kerrottavaa. Yleensä aiheena on ollut siisteys ja huomattavan törkeä käytös maksavia asiakkaita kohtaan. En suosittele paikkaa heikkohermoisimmille morsiamille ja toivon että ette koskaan asioi kyseisten henkilöiden kanssa yksin ilman todistajaa. Kunnianloukkaussyytteen nostaminen ei ollut kaukana kun pari päivää ennen häitä haukutaan saatanan huoraksi. Että mukavia häävalmisteluita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kauheaa!!

Sinuna olisin sen jo nostanut!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi hirveetä, miten kamalaa kohtelua!!  :o

Ihmiset osaa olla kyllä todella idioottimaisia....

Oon tässä mietiskellyt kanssa juhlapaikkoja ja tarkoitus olisi mennä piakkoin niitä katselemaan. Mua kyllä kiinnostaa oikeestaan tällä hetkellä eniten tuo Mies-laulun talo...iso tila, jonka saa koristeltua/teematettua ja sinne voi pitopalvelun tuoda. Tuntuu, että esim. Rantakartano ja Suomalainen klubi ovat pikkasen liian kalliita, tuon ruuan takia...

Äitini kertoi tuosta Rantakartanosta semmosen jutun, että oli siellä muutama vuosi sitten häissä ja ruoka loppui kesken!! Ja niin ei saa missään nimessä tapahtua...Noloa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Reposaaren VPK:n vuokraajien käytös oli niin hävytöntä etten ole moiseen koskaan törmännyt.

Saakos udella, että minkä ikäinen tuo vuokraaja on ollut? Satun vaan henk. kohtaisesti tuntemaan erään, ketä tuota paikkaa käy esittelemässä ja häneen tuo juttu ei oikein sovi. Tokihan kyseessä on VPK:n oma tila, jota he vuokraavat, joten noita vuokraajia ja avaimen tuojia ja tilojen esittelijöitä on varmastikin useampia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No itseasiassa meitä kaltoin kohteli kaksi eri mieshenkilöä, jotka kumpikin ovat vpk:n sivuilla nimellään paikkaa hoitamassa. Toinen on A.L ja toinen pitkä ja kova ääninen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Leineperi on paikkana kyllä ihana, mutta hinta ilmeisesti 1000 € ilman mitään palvelua, tarpeistoa yms. Mielestäni melkoinen summa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kuullut kanssa että Leineperin Ruukki olisi tosiaan noin kallis, ilman mitään palveluita, eli pitopalvelu pitää vielä hankkia itse. Paikka on kyllä todella kaunis, eikä tarvitse paljoa koristeluja jos haluaa idylliset häät.

Hannulan Hovissa en ole milloinkaan käynyt. Onko totta että valokuvaus on pakko ottaa Foto-Friitalasta jos haluaa häänsä pidettävän siellä?? Olen kuullut näin, mutta kuulostaa vain vähän hassulta, että kuvaus olisi sidottu johonkin hääpaikkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpa taas tätäkin keskustelua....  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Up!

Ja sitten onko kenelläkään kokemusta Sofiasta hääpaikkana?

Hinta?

Tunnelma?

Kuinka kauan saa olla?

Meillä on tiedossa talvihäät joten ulkona ei tarvitse juuri käydä kuin ne, jotka tupakalla käyvät. Ilmeisesti siellä on baari josta saa sitten ostaa juotavaa oman mielensä mukaan. Sen verran on omaa kokeusta lounasajoista, että henkilökunta on ollut ystävällistä ja ruoka on ollut suurin piirtein hyvää..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Haluaisin kuulla kaiken maailman kommentit ja kokemukset Mäntyluodon hotellista! Onko hyvä häiden viettopaikka..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kati!

Meillä oli hääjuhla Sofiassa.

Olimme tosi tyytyväisiä kaikkeen.

Ruoka oli loistavaa!

Meillä oli vihkiminen kello 13,

joten juhla alkoi kahden aikaan.

Jatkoille (Cafe Soloon) siirryimme klo 21-22 välillä.

Tämä ratkaisu oli mielestäni hyvä, koska näin vanhukset ja muut

halukkaat saivat lähteä tässä välissä kotiin.

Häissämme oli sata vierasta, joista jatkoilla oli 40-50 henkeä.

Jos haluat tietää lisää tai nähdä kuvia, lähetä privaa mulle!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, minä voisin vähän kommentoida Mäntyluodon hotellia. Meillä oli siellä häät tänä kesänä.

Paikka on älyttömän kaunis, mutta emäntä ei ole innostuvaa sorttia. Hän sanoo aluksi, että tottakai kaikki erikoisuudet käy, mutta kun tulee viimeisten suunnittelujen hetki, järjestelyistä saattaa syntyä ongelmia. Esimerkiksi tuoreita kukkia ei saa laittaa pöydälle, kuin niin korkeissa maljakoissa, että lehdetkään ei kosketa pöytäliinoja (niistä kuulemma saattaa lähteä väriä  ::))

Juhlasalia ei voi koristella rajottomasti kyseisenä hääpäivänä, koska he haluavat rauhoittua henkilökunnan kanssa ennen juhlan alkua, joten koristelut kannattaa tehdä mahdollisemman pitkälle edellisenä iltana. Emäntä hankkii tarvikkeet tukusta, joten se rajoittaa valinnanvaraa jonkin verran. Me emme esimerkiksi saaneet meidän teemaväriä serveteistä, koska tukussa ei niitä ollut. (tosin joitain tärkeinä pitämiämme seikkoja emäntä yritti löytää myös muualta)

Ruoka oli hyvää, vaikkakin aikataulut laahasivatkin hiukan jäljessä. Muokkasimme jonkin verran menuuta ja muutokset onnistuivat hyvin. Suurin pettymys olikin täytekakku, koska olin moneen kertanut sanonut, että kakun välissä ei saa olla ns. kaupan sokerihilloa vain aitoja marjoja. En tarkkaan kuitenkaan tiedä, missä tieto oli katkennut, koska kakut tulevat sinne leipomolta, tosin emäntä on vastuussa hankkimastaan tuotteesta. Mutta kakku oli juuri sellainen, mistä olimme sanoneet, että ei ikinä sellaista!

ja ai niin, olin toivonut iltapalalle öljypohjaista välimeren pastasalaattia ja pöytään kannattiin kulho, jossa oli kuivaa makaroonia (ei mitään kastiketta), pakasteherneitä ja vesimeloonia!  

Mutta tilat toimivat hyvin ja bändin soittokaan ei kuulunut liian lujaa. Hotellihuoneet olivat myös nättejä. Olimme hotellissa yötä (hääpari ei saa huoneestaan edes alennusta) ja olikin huvittavaa löytää seuraavana aamuna hotellin aamiaispöydässä tuttuja ruokia..

En kuitenkaan usko, että näistä mainitsemistani asioista syntyy ylitsepääsemättömiä ongelmia ja meidänkin häät menivät hyvin ja vieraat kehuivat paikkaa.  Ainahan jokaisessa paikassa on pikkuongelmansa, kuka pitää mitäkin tärkeänä. Hinta kuitenkin näin jälkikäteen tuntuu aika korkealta.

t. Jenni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään ystävällisellä sielulla kuvia seuraavista hääpaikoista:

- Noormarkun kerho

- Hyvelän urheilumaja

- Kullaan harjula

...tai muista samantyyppisistä paikoista Porin seudulla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elomorsiamen kanssa samoilla linjoilla.

Hyvelän urheilumaja on meillä nyt vaihtoehto numero 1. Eli kaikki tieto siitä, valokuvia, ja tietysti siellä häitään viettäneiden muita kokemuksia.

Kiitän etukäteen vaivannäöstä.   :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Meillä on häät 3.3.2007 Siikaisissa (vaikka ihan porilaisia ollaan)

Paikan nähtyämme olimme aivan myytyjä.

Paikka on ihanan tunnelmallinen, ja jo pienelläkin vaivalla saa ison paikan näyttämään hyvältä (esim. syksyn/tlven/kevään hämärillä kynttilät tekevät paikasta varmasti ihanan lämpöisen ja herkän)

http://www.saunalahti.fi/samminrt/

Juhlapaikkaan mahtuu jopa 250 henkeä, mutta esim. meidän n. 120 hlön häät ovat sinne todella oivalliset.

Mulla on kuvia siitä omalla koneella (nettisivuilla on aika huonoja kuvai, joskaan ei munkaan kuvat niin hyvä, mut ainakin isompia).

samalla täällä ilmoittautuu uusi naikkari...tai noh, uusivanha...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään