Porin seutu


muruluukku

Recommended Posts

  • Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sukkanauha: Olen ollut muutamissa juhlissa rantakartanossa ja itse olen viihtynyt. Paitsi yksi kesä ystävän häät jossa ruoka loppui kesken ja oli tarjolla kanaviillokkia. No menun voi itse päättää että periaatteessa sehän oli ollut hääparin valinta.  Se oli tyhmää kun osa vieraista oli salin toisessa osassa ja kaikkia leikkejä ei vieraat sieltä nähnyt. Mutta koko naisuudessa enemmän plussia kuin miinuksia,

Link to comment
Share on other sites

Porissa 140-160 ihmistä mahtuu ainakin Ruosniemen Koittoon, Mieslaulutalolle, Suomalaiselle klubille, Pripoliin, Rantakartanoon, Viikkarin Valkamaan.... Selaile tätä ketjua taaksepäin runsaasti, niin sieltä löytyy lista eri juhlapaikoista ja mm. monen paikan nettiosoitteetkin.

Porin ulkopuolella tuo väkimäärä mahtuu ainakin Leineperin Ruukkiin ja Sammin tilalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Santtu(Guest)

Hyvelän Urheilumaja on tosi ihana paikka ja varasimme sen ensikesän häihimme. Mutta vieraita kutsutaan 80-90 ja mittailujen ja miettimisen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että ahdasta tulee joten paikka vaihtuu. 80 on ihan max. määrä mielestäni. Ja sinne on mahdoton yrittää saada bändi ja tanssilattia mahtumaan pöytien lisäksi. Harmittaa... Ja miinuksena voin sanoa, että siellä on n. 30pöytää, 82x82 joten moni joutuu ikävästi istumaan pöydän jalkojen kohdalla, jos vieraita on runsaasti ja istutaan aika tiiviisti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olemme miettineet Hannulan Hovia yhtenä vaihtoehtona. Minkälainen paikka se on  sisältä sisustukseltaan ym? Onko tila suurta salia vai koostuuko se useasta huoneesta? Entä miten toimii yläkerrassa oleva tanssitila ja kuinka iso se on? Olemme menossa pian katsastamaan paikan, mutta haluaisin kuulla, kuinka toimiva paikka se on häiden viettoon. Meidän häihin on tulossa 80-100, joten ahdasta tulee varmasti olemaan. Minkälainen piha-alue siellä on? Toimisiko esim. juhlateltta alueella hyvin?

Link to comment
Share on other sites

Guest emiliia(Guest)

Heippa!

Te jotka olette viettäneet häitä Leineperin ruukilla, kertoisitteko kokemuksianne pitopalveluista.

Mikä pitopalvelu teillä on ollut ja olitteko tyytyväisiä? Siellähän ei ole keittiötä, joten onko se nostanut pitopalvelun hintaa? Minkä hintaista?

Kiitokset etukäteen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidan haat oli Leineperin Ruukilla ja pitopalvelu oli Viikin Helmi, joka hyvan hintainen ja kaikki sujui moitteettomsti. Hyva palvelu ja mieleton ruoka. Me otettiin kokonainen palvattu sika, sopii mainiosti Ruukin tunnelmaan  :) Heilla on kokemusta paikasta ja toivat kaikki valmiina...

Link to comment
Share on other sites

Joku kyseli Nakkilan Villilän kartanosta...

Olin itse ajatellut paikkaa kun se on niin mahtava kartano! Ihanan keltainen ja mäen päällä niin että valtatielle näkyy! Homma kuitenkin kaatui siihen että se on todella pieni. Kävin netti sivuilla ja totesin sen, ei viitsitty ajaa edes paikan päälle. Saliin mahtui muistaakseni alta 50 henkilöä. Kuka nyt haluaa ripotella vieraita eri huonesiin?? Itselläni yhteinen tila oli tärkeysjärjestyksessä numero yksi!! Niin ja hinnatkin aika kovat verrattuna esim. Porin hintoihin. Häämenuu muistaakseni 42 euroa, kun 3 kympilläkin saa jo monesta hyvää safkaa.... Harmittaa vieläkin tuo juttu... olis ollut ihana ottaa miljöökuvia kartanon puutarhassa! Se on muuten kesällä hieno paikka!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häät elokuussa Ulvilassa Café Marinassa. Aivan mahtava paikka. Vieraita mahtuu 100-130. Suositeltava määrä noin sata, että on tilaa liikkua ym.! Aivan ihanan tunnelmallisen romanttinen paikka. Ulkoapäin se ei ollut mikään ihmeellinen, koska sijaitsee teollisuusalueella toisin sanoen siinä on yrityksiä ympärillä. Mutta kesällä uskon, että luonto tekee siitä nätin näkösen.

Mutta...sisältä se oli niin taivaallinen. Mahtavia kristallikruunuja, antiikkisia rokokoo-tyylisiä huonekaluja, peilejä ja se oli kaikin puolin ihana! Koristelua se ei vaadi lainkaan...ne pilais tunnelman! Vuokra on 300€, mihin sisältyy servetit, pöytiin ruusut ja kynttilät! Omistajat aivan ihania ja valmiita joustamaan kaikin puolin!

Parhain siinä paikssa on se, että heillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten saat viedä kaikki juotavat sinne itse! He kyllä tarjoilee ja heillä on kaikki asianmukaiset lasit ym. Sitten sisällä on vielä semmonen kiva baarihuone...tosi kivan näkönen välimeren tyylinen, minne  voi laittaa boolin ja muut loppu illan juomat tarjolle! Sieltä uloskäyntiin aateltiin laittaa vielä ulos pieni teltta, jos sattuis esim satamaan niin ei tupakkimiehet kastu! Ja ulkona on vielä terassikalusteet ym.

Eli suosittelen todella lämpimästi..käykää ihmeessä katsomassa, netistä löytyy vähän lisää tietoa. www.cafemarina.fi  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest tuleva vaimoke(Guest)

En ole juhlimassa käynyt Vuojoen kartanolla, mutta syömässä kyllä ja muuten kartanolla kiertelemässä.

Miljöö on aivan ihana niin kesällä kuin talvellakin. Parkkipaikka on varmasti riittävän suuri ja kartanolle on helppo löytää. Sisältä paikka on todella kaunis ja juhlava. Erikokoisia tiloja löytyy varmasti moniin tarkoituksiin Ruoka on todella maistuvaa (ihan siis tavallisella lounaalla ollaan oltu) ja henkilökunta todella ystävällistä. Siinähän on myös lähellä todella kaunis Eurajoen kirkko!

Aika hintava paikka varmasti on, mutta mielestäni sen arvoinen  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nostelen taasen tätä, jos tänne eksyisi taas muitakin  :)

Meillä menee juhlapaikka luultavasti vaihtoon, suomalaisen klubin talliravintolassa piti juhlia, mutta vierasmäärän paisuessa ja hinnan noustessa päädyimme siihen ettei meillä ole varaa paikkaan, ja ei se talliravintola muutenkaan niin sykähdyttänyt. Häät siis helmikuussa joka asettaa tietysti jotsain rajoituksia paikalle.

Tämän ketjun olen kahlannut läpi, mutta lisää tietoa, kokemuksia, kommentteja kaipailisin seuraavista paikoista:

- Odd fellowsin kerhohuone

- Leineperin ruukin Kylätila

- Hyvelän urheilumaja

- Ulvilan Cafe Marina (millaiset ja minkä hintaiset menut?)

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Häät tulossa kesällä 2008 tai 2009 ja kaipaisin vinkkejä ja kommentteja juhlapaikoista Porissa ja lähikunnissa.

Onko kellään kokemusta seuraavista paikoista? Mitä maksaa ja mitä kuuluu hintaan, millaiset tilat ja ympäristö, minkä verran mahtuu porukkaa, onko pitopalvelu jne? Leineperin ruukki kiinnostaa erityisesti, siitä kun ei oikein netistä löytynyt tietoa.

- Leineperin ruukki

- Ahlaisten kievari

- Kauttuan Klubi

Itse voin lämpimästi suositella Noormarkun kerhoa, paikka on viihtyisä ja toimiva, ruoka hyvää, sinne saa tuoda omat juomat ja juhlia saa iltamyöhään saakka   ;D Oon vaan ollut siellä jo niin monissa häissä, että en viitsi järjestää omia samassa paikassa.

Joku kyseli Hyvelän urheilumajasta...se on aika pieni paikka, mahtuu ehkä alle 50 hlöä. Vuokra taitaa olla jotain 150€ luokkaa eli tosi edullinen.

Link to comment
Share on other sites

Noormarkun kerhoa vieraan näkökulmasta suosittelen erityisesti. Paikkaan mahtuu hyvin väkeä ja pihapiiri on ihana, sekä kesällä että varmasti myöskin talvella.

Elämäni ekoissa häissä olen ollut Rientolassa, oiskos alue Vähäraumaa??  Se on suuri, työväentalomainen ja vetää sisäänsä paljon väkeä. Ulkosivu on eksoottisen vihreä,  sisätiloista en osaa sanoa, muistikuva vuodelta -85  ;D!

On kai myöskin suosittu paikka, peruutuksen vuoksi  7.7. 07 oli lehtitietojen perusteella vapaa :o.

Leineperin ruukki on idyllinen maalaismaisema ja väkeäkin mahtuu reilusti. Tosin omasta kokemuksesta toivon kutsutuille ilmoitettavan esim. hääohjeessa, että kannattaa varata vähän hevimpää neuletta varalle, itse olen palellut ko. paikassa myös kesäkuumalla illansuussa. Minusta asiasta on kohteliasta ilmoittaa eikä tämä tarkoita sitä, että pitäisi ihmisiä tyhminä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Morsian-08(Guest)

Ollaan tässä avokin kanssa mietitty hyviä juhlapaikkoja Porista. Ykkösenä on Suomalainen klubi.

Haluaisin kuulla muiden kokemuksia kyseisestä paikasta? Kertokaa kaikki hyvät ja huonot puolet  ::)

Link to comment
Share on other sites

Heipsulivei!

Helmiviivi, minkä verran Leineperiin mahtuu väkeä? Löysin netistä sen nimisen paikan kuin Kankipaja, tarkoitatko sitä? Meille tulossa alustavien laskelmien mukaan 130, mutta joudumme ehkä suorittamaan vielä pientä karsintaa...

Oisko sulla (tai jollakulla muulla) kuvia ko. paikasta? Olisin kiitollinen :-X

Tuli mieleen vielä yksi paikka, jota täällä ei ole paljon mainostettu, nimittäin Yyterin vanha koulu. Vietimme siellä äitini 50-vuotisjuhlia viime syksynä. Paikka on laitettu nätiksi, vuokra oli kohtuullinen ja vuokraajat ystävällisiä. Paikkaan mahtuu < 100 henkeä. Pitopalvelu pitää tilata erikseen. Juhlapaikka oli käytössä jo hyvissä ajoin ennen synttäreitä, joten koristelun ehti hoitaa rauhassa. Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin antaa vuokraajien yhteystiedot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...