645 viestiä aiheessa

Mönkiäinen, valitan, olen ollut vieraan ominaisudessa vaan joka paikassa, joten en uskalla antaa mitään tarkempaa infoa, jotten tule "huijanneeksi". Kuviakin on vaan hääpareista...Toivottavasti muilta löytyy, onhan Leineperi kovinkin suosittu juhlapaikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Cafe Marinassa on kuulemma hyvää ruokaa. Menusta  keskusteltiin vasta alustavasti, mutta se kuulosti todella hyvältä. Sellainen perusmenu salaatteineen (muutama eri salaatti), kaloineen (sillit, silakat, lohet), lämpimine ruokineen (possun filee ja uunikala, tilliperunat) ja kakkukahveineen oli 30€ per henkilö. He olivat valmiita muokkaamaan menuun juuri sellaiseksi kuin hääpari haluaa. Jos haluaa jotain vähän parempaa kuin esim. tuohon hintaan sisältyvän possun fileen niin sitten vain maksaa vähän enemmän. He myös ottavat huomioon mahdolliset erikoisruokavaliot.

Ja tietenkin pitää miettiä sitä, että sinne saa tosiaan viedä omat juomat, joten siinä säästää jo pitkän pennin. Suosittelen lämpimästi  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Odd Fellowsin tiloihin mahtuu n. 100 henkeä, ehkä vähän alle. Hinnasta en osaa sanoa, mutta käsittääkseni aika kohtuuhintainen. Pitopalvelu on hommattava erikseen, paikassa on keittiö varusteineen. Sinne saa myös viedä omat juomat ja siellä on olemassa baaritiski, josta saa kätevästi juomat tarjoiltua (kannattaa palkata joku sinne tiskin taakse jakelemaan juomia). Baaritiskillä on varustuksena jääpalakone, viinamitat ja jonkun verran laseja (saattaa olla vielä muutakin, mutta nuo on jäänyt mieleen, kun oon tiskiä vilassut). Odd Fellowsin tilat ovat ihan ok talvella, olen ollut siellä häissä joulukuussa ja 50 vee synttäreillä lokakuussa, portaikkoon saa kynttilöitä luomaan tunnelmaa sisääntuloon. Tupakointi tapahtuu parvekkeella, joten sitä varten ei tarvitse lähteä alakertaan/kadulle. Musiikki pitää lopettaa muistaakseni yhdeltä, mutta paikassa saa käsittääkseni olla sen jälkeenkin, tuo aika johtuu siitä, että samassa kiinteistössä on myös asuinhuoneita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vuojoen kartanossa onnistuu varmasti hienosti pienehköt häät. Olisimme halunneet häämme kyseiseen paikkaan, mutta vierasmäärämme n. 120 henkilöä olisi pitänyt sijoittaa eri huoneisiin. Hääohjelmaa ja leikkejä ei olisi kaikki nähneet, kuin ovenraosta kurkkimalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme katsomassa noita hääpaikkoja ja ihastuimme Leineperin ruukin kankipajaan. Paikka ja koko ruukin miljöö oli juuri sellainen, mitä olin toivonut!  ;D :-X Siellä saa myös varmaan kesällä hienoja hääkuvia.

Vuokra oli kyllä aika korkea (1200€), mutta oltiin sitten kuitenkin valmiita maksamaan että saadaan pitää häät paikassa, joka tuntuu omalta. Paikka on käytössä to-su, joten koristeluun on runsaasti aikaa. Vuokraaja oli tosi mukavan ja lupsakkaan oloinen :) Plussaa myös, että juhlat saavat jatkua vaikka aamukahdeksaan asti ja juomat voidaan hankkia edullisesti Virosta... Kaikki pitopalvelut eivät paikkaan suostu tulemaan, kun siellä ei ole keittiötä, mutta kuulemma Viikin helmi, Sofia ja Ulvilan pitopaakarit ovat siellä olleet eli nou hätä.

Kävimme katsomassa myös Ahlaisten kievaria, Mäntyluodon hotellia ja Reposaaren VPK-taloa. Ahlaisten kievari oli tosi pieni ja vähän nuhjuisen oloinen. En tiedä voiko pitää paikkansa, kun omistajan mukaan sinne pitäisi mahtua 150 henkeä...?   :-?

Mäntyluodon hotelli oli vähän ränsistyneen näköinen ulkoa, sisältä ihan kiva ja valoisa ja sieltä oli hienot merinäköalat.

VPK-talo oli myös vähän nuhjuinen ja ympäristö ruma, varsinainen juhlatila kuitenkin ihan ok. Ehkä tuli vähän koulun juhlasali mieleen. Bändille oli tilava esiintymislava.

Jos joku haluaa, niin mulla on muutama kännykkäkameralla otettu kuva paikoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Sofia

Haluaisin kuulla omakohtaisia kokemuksianne Sofiasta. Alustavasti ollaan sieltä kyselty, mutta jäin miettimään alkoholipolitiikkaa. Omaa boolia saa olla, mutta tarjoilu joko ulkona tai sisääntulokäytävällä. Miten se käytännössä toimii eli saako vieraat kuitenkin tulla juomalasiensa kanssa juhlapuolelle? Entä jos ostaisi sieltä boolit; onkohan kallista?

Kiitoksia kaikista tiedoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ulvilassa sijaitsevasta Hannulan hovista kaipailisin tietoja. Netistä kun ei löydy.

Kuinka paljon mahtuu, minkä hintainen jne.

Kerran olen siellä yo-juhlissa ollut, mutta en silloin katsellut sitä "sillä silmällä", että nyt muistaisin minkälainen oli. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Mönkiäinen!

Meillä häät elokuussa 2008 ja ollaan myös katseltu Leineperin Ruukkia yhtenä vaihtoehtona!! Vielä ei olla kyllä ehditty vierailulle paikan päälle... Luuletko, että tila on liian suuri jos vieraita 70-90?? Mahtuuko kaikki samaan tilaan vai onko tilaa jaettu jotenkin?

Paikka kuulostaa kyllä erinomaiselta ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Principessa, Leineperi on mun mielestä aika optimi n. 100 hengelle, mut luulisin että myös 70-90 hengelle ihan ok. Koko tila on yhtenäinen (400m2), mutta saahan sitä tarvittaessa jaettua jos tuntuu liian väljältä. Kannattaa käydä tutustumassa paikan päällä, paikkaa vuokraa Reijo Tupala. Yhteystiedot löytyvät ainakin Kullaan kotiseutu- ja museoyhdistyksen sivuilta.

Kannattaa huomioida hääbudjetissa, että pitopalvelusta joutuu Leineperissä pulittamaan normaalia enemmän koska se on pitopalvelulle hiukan haasteellinen paikka. Siellä kun ei ole lainkaan keittiötä  :-/

Kustannuksista huolimatta en osaa kuvitella meidän häitä enää missään muualla  :-X

Jos päädytte Leineperiin, niin olis kiva vaihtaa enemmänkin hääideoita ja ajatuksia  :)

Meidän hääsuunnitelmia voi lukea myös mun päikystä, sieltä löytyy myös pari kuvaa Leineperistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Joo pitää päästä paikan päälle katselemaan. Oon jo ihastunut Leineperin kuviin, että luulen kun paikanpäälle menee niin se on siinä! :)

Hiukan hinta hirvittää mutta täydellisestä paikasta pitää olla valmis maksamaankin!!

Kerron kuinka käy kun ehditään  Leineperillä käymään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Meian haat oli 05 kesalla Leineperissa ja kaikki sujui moitteettomasti. Vieraita oli ainoastaan n.70 ja tila soveltui oikein hyvin. Paljon enemmankin sinne mahtuisi, mutta ihan kiva oli noinkin. Meilla oli dj ja Viikinhelmi pitopalveluna (taas erittain mainio, kokonainen sika ;) Jos haluatte kuvia pistakeehan viestia henk.koht ja lahetan fotoja.....Osa vieraista yopyi aitoissa ja rakastivat aamu heratysta saunalla ja uimisella.

Haat oli monikansalliset enka olisi parempaa "Suomalaista" luonnon kaunista paikkaa loytanyt.....

Onnea kovasti, jos mita vaan apua tai mielipidetta tarviatte, happy to help

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin vihdoin ja viimein ihastelemassa Leineperiä paikan päällä ja niinhän siinä kävi, että ihastuttiin paikkaan välittömästi :-X

Millaisia hintoja pitopalvelut ottaa Leineperistä? Mönkiäinen taisi mainita, että hinta hiukan nousee Leineperissä?? Pitopalveluihin en ole vielä ehtinyt ottaa yhteyttä mutta kohta pitäis jo saada aikaan jotain... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vau teillapa oli tuuria, etta siella viela oli viikonloppu vapaana ensi vuoden elokuulle. Yleensa paikka buukattu 1,5 aiemmin taysin kesakuukausille....

Mieleton paikka hyva valinta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipat!

Häät pidetään elokuussa 2008 ja valitsimme paikaksi Reposaaren VPK-talon. Joko henkilöt VPK:lla ovat saaneet muikkaria käyttäytymisestä tai sitten ymmärtäneet itse yskän - sain aivan loistavaa palvelua soitettuani tilan vuokraamisesta vastaavalle henkilölle (A.L.). Lähdimme käymään paikan päällä keväisenä viikonloppuna ja kun kiertelimme taloa ulkoa (joka tosin on vähän päässyt rapistumaan), jolloin VPK:n kerhohuoneelle menemässä ollut nainen kysyi, olisko hän voinut auttaa. Selitin hänelle, ettei meillä ole varatuuna mitään esittelyä, mutta olin varannut tilan ja ajattelimme tulla ulkoa katsomaan paikkaa. Hän haki siltä seisomalta avaimet ja esitteli koko tilan ja kertoi paljon paikasta ja muusta. Paikka on laitettu uusiksi sisältä ja on kaunis. Yksi huone oli jäänyt remppaamatta, mutta sekin kuulemma rempataan tämän kesän jälkeen, joten sekin on kunnossa 2008. En voi muuta sanoa kuin että sain aivan loistavaa palvelua!

Aluksi vain jännitti, kun olin jo tehnyt varauksen ja sitten tajusin, että ne loma-asuntomessut on Reposaaressa 2008. Onneksi ovat jo kesä-heinäkuussa. Toivottavasti koko saari vähän pesee kasvojaan messuja varten ja jälkeen.

Kävimme samana viikonloppuna katsastamassa Yyterin koulun ja voin kehua myös sitä ulkonäöllisesti. Sisältä kiva ja uusittu. Meidän varaus kaatui oikeastaan siihen, että huoneet ovat "matalia" ja ikkunoita jokaisella seinällä. Elokuussa voi olla melkoinen helle ja auringonpaiste tuo paitsi valoa myös kuumuutta tilaan. VPK-talo sen sijaan on korkea ja pysynee melko viileänä kesälläkin. Koulun naapurissa on vähän rapistuneita asuntoja, mutta hyvällä mielikuvituksella sain (ainakin minä) keväällä lehdettömänä nököttäneen pihakoivun peittämään naapurustoa täydessä lehdessä kesällä.

Menimme oikeastaan katsastamaan Paulan Pidot, joka "esiintyi" Yyterin koululla ja siellä sai maistiaisia. Sen mukaan en kyllä suosittele kyseistä pitopalvelua (valitettavasti) kenellekään. En ymmärrä, että tarjottava oli niin huonosti tehtyä (esimerkiksi graavilohi oli kauheaa, laatikot liikaa keitettyjä mössöjä), jos kerran oli tarkoitus esitellä ja päästä sen avulla seuraavana kesänä häihin töihin jne. Olen kyllä kuullut ks. pitopalvelusta huonoa jo aiemminkin, mutta nyt todistin sen itse.

Meidän pitopalvelu tulee todennäköisesti Porin ulkopuolelta. Vai onko vinkkejä viime vuosilta??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen enemman kuin lampimasti Viikinhelmea

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen jo varmaan hehkuttanut täällä Sofiaa kyllästymiseen asti, mut omien ja muiden kokemusten perusteella siellä on ihan huippuhyvä ruoka ja palvelu  :-X Otettais se omiinkin häihin, mut on kovin kallis Leineperissä. Luulisin, että muualle saa edullisemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Millaisissa hinnoissa tuo Sammin ratsutila pyörii?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Millaisissa hinnoissa tuo Sammin ratsutila pyörii?

Riippuu vähän vierasmäärästä sekä siitä, millaista ruokaa on tarkoitus tarjota. Karkeasti voisi varmaan sanoa, että 20-30€ tietämissä per nuppi (siis sisältäen tilan, tarjoilijat ja ruuat).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Oon kyllä joskus kuullut paikasta, mutta   ???  ???

hei Paikka Kankaanpää Venesjärvi

Kerrassaan upea paikka ja mahtavat ruuat

www.pettueerikki.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heipat!

Häät pidetään elokuussa 2008 ja valitsimme paikaksi Reposaaren VPK-talon. Joko henkilöt VPK:lla ovat saaneet muikkaria käyttäytymisestä tai sitten ymmärtäneet itse yskän - sain aivan loistavaa palvelua soitettuani tilan vuokraamisesta vastaavalle henkilölle (A.L.). Lähdimme käymään paikan päällä keväisenä viikonloppuna ja kun kiertelimme taloa ulkoa (joka tosin on vähän päässyt rapistumaan), jolloin VPK:n kerhohuoneelle menemässä ollut nainen kysyi, olisko hän voinut auttaa. Selitin hänelle, ettei meillä ole varatuuna mitään esittelyä, mutta olin varannut tilan ja ajattelimme tulla ulkoa katsomaan paikkaa. Hän haki siltä seisomalta avaimet ja esitteli koko tilan ja kertoi paljon paikasta ja muusta. Paikka on laitettu uusiksi sisältä ja on kaunis. Yksi huone oli jäänyt remppaamatta, mutta sekin kuulemma rempataan tämän kesän jälkeen, joten sekin on kunnossa 2008. En voi muuta sanoa kuin että sain aivan loistavaa palvelua!

Aluksi vain jännitti, kun olin jo tehnyt varauksen ja sitten tajusin, että ne loma-asuntomessut on Reposaaressa 2008. Onneksi ovat jo kesä-heinäkuussa. Toivottavasti koko saari vähän pesee kasvojaan messuja varten ja jälkeen.

Kävimme samana viikonloppuna katsastamassa Yyterin koulun ja voin kehua myös sitä ulkonäöllisesti. Sisältä kiva ja uusittu. Meidän varaus kaatui oikeastaan siihen, että huoneet ovat "matalia" ja ikkunoita jokaisella seinällä. Elokuussa voi olla melkoinen helle ja auringonpaiste tuo paitsi valoa myös kuumuutta tilaan. VPK-talo sen sijaan on korkea ja pysynee melko viileänä kesälläkin. Koulun naapurissa on vähän rapistuneita asuntoja, mutta hyvällä mielikuvituksella sain (ainakin minä) keväällä lehdettömänä nököttäneen pihakoivun peittämään naapurustoa täydessä lehdessä kesällä.

Olisin kiinnostunut tietämään paljonkohan kyseisen tilan vuokra mahtaa olla ja mitä siihen sisältyy? Onko kenelläkään kokemuksia/tietoa  Junnilan leirikeskuksesta hääpaikkana?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi tsiisus, meillä on häät 21.7. ja onneksi ei varattu Rientolaa, vaan pienitöisempi Mies-Laulun talo!

Sympatiani niille kahdelle parille, jotka joutuvat etsimään uuden hääpaikan palon takia!  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku ollut juhlissa Nakkilassa Villilän kartanossa? Tai juhlinut siellä häitään? Ihan alustavasti sitä paikkaa mietin meidän pienille häille. Vieraita olisi noin 30-40 henkeä. Mahtuisiko samaan saliin kaikki? Missään nimessä en ala porukkaa jakamaan eri huoneisiin.

Laitoin Villilään sähköpostiakin jo ja jotain kyselin. Pyysivät palaamaan tarkemmin asiaan, kun tiedämme tarkan päivämäärän. Siitä ei ole vielä mitään tietoa.. mutta suunnitellahan aina voi  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko jollain kokemusta Ulvilan nuorisoseurantalosta, Ravanin hallista tai Yyterin koulusta? Millaisia paikkoja ovat? Kuinka paljon mahtuu väkeä, niin että mahtuu vielä tanssimaan eikä porukka ole kuin sillit suolassa? Onko paikoissa keittiöt vai joutuuko pitopalvelu tuomaan kaiken mukanaan (kuten Leineperissä)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Sympatiani niille kahdelle parille, jotka joutuvat etsimään uuden hääpaikan palon takia!  :-/

Sympatiat myös täältä noille pareille. Mun ensimmäisiä ajatuksia oli, että toivottavasti siellä ei pitänyt olla kenenkään häät tulevana viikonloppuna, ei taitaisi uutta paikkaa löytyä parissa päivässä.

Junnilassa on kesäisin paljon erilaisia leirejä, joten en tiedä vuokrataanko sitä kesäaikaan hääpaikaksi. Mutta jos sen saa vuokrattua, niin on varmaan kiva paikka. Piha on kiva, ruokala on uusittu pari vuotta sitten (en tiedä millaiseksi, en ole käynyt) ja varsinainen talokin on mukava ja valoisa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään