645 viestiä aiheessa

Meilläkin oli alun perin ajatuksena mennä vihille Reposaaren kirkossa (olen itse Meri-Porista kotoisin), mutta emme löytäneet sieltä suunnalta mieluista juhlapaikkaa

- Reposaaren VPK-talo

- Reposaaren ravintola

- Merimesta

- Kallo

- Mäntyluodon hotelli

- Yyterin vanha koulu

- Yyterin kylpylähotelli

Näistä oman pitopalvelun saa tuoda Reposaaren VPK-talolle ja Yyterin vanhalle koululle.

Nuita suurinpiirtein itsekkin mietitty, ja olenmmehan me molemmat Meri-Porista suurinman osan elämäämme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään kuvia tuosta Yyterin vanhasta koulusta, ja mitä sen vuokra oli sekä kaikki muukin tieto on tervetullutta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suvis, tässä pari kuvaa Yyterin koululta. Ulkoa ei ollut kuvia, mutta se on sellainen vaalean keltainen kivitalo. Me vietettiin siellä viime syksynä meidän äidin 50-vuotissynttäreitä. En muista tarkalleen paikan vuokraa, mutta se oli aika edullinen. Lähetän sulle yv:nä vuokraajan yhteystiedot, niin voit kysellä tarkemmin. Vanha juhlasali toimi tanssilattiana ja nurkassa oli tilaa bändille, meillä oli myös muutama pöytä tanssilattian puolella.

Yyteri2.jpg

Juhlasalin vieressä on vielä erillinen huone, johon voi kattaa seisovan pöydän.

Yyteri1.jpg

Paikkaa pääsi koristelemaan hyvissä ajoin ja sieltä sai lainata tuikkukippoja ja kukkamaljakkoja. Kuvassa olevat pöytäliinat ovat pitopalvelusta. Koulu sijaitsee rauhallisella paikalla ja pihassa on hyvin parkkitilaa. Ulkona on muutama terassipöytä ja tuoleja.

Meillä ainakin juhlat onnistuivat hyvin ja oltiin tyytyväisiä paikkaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia paljon tiedosta, täytyy soittaa heti huomenna ja kysellä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mönkiäinen: Voisitkos lähettää mullekin yv:nä Ytterin koulun vuokraajan yhteystietoja? Ei netistä löytynyt mitään tietoa..  :-?

Reposaaren vpk_talosta oisin kans kiinnostunut, jos jolla kulla tietoa  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin eksyin nyt vasta tänne..

Meillä on myös ensi kesänä häät Leineperin Ruukissa. Olemme myös vuokranneet saunan viikonlopuksi ja etsimme vielä liä majoitusmahdollisuuksia sen punaisen aitan lisäksi, kun on ulkomailta tulossa paljon väkeä. Mietimme vain että minne menemme itse yöksi.. minne te muut morsiamet ajattelitte viettää hääyönne?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
minne te muut morsiamet ajattelitte viettää hääyönne?

Sulhanen totesi että jätä se hänen huolekseen :) En saa kuulemma kysellä mitään ;D

Nyt olisi sitten Yyterin vanha koulu varattuna 7.6.08 :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Dassu, laitoin sulle yv:tä. Suvis, kiva että saitte paikan varattua. Tsemppiä hääsuunnitteluun :)

Minkä hintainen Yyterin koulu oli? Jäi itseäkin hämäämään, kun en muistanut sitä.

Meillä on myös hääyönviettopaikka mietinnässä, olis kiva kun keksis jonkun vaihtoehdon Porin hotelleille.

Jos vain saadaan jostain kyyti, niin lähdetään johonkin kylpylään (Eden, Ikaalinen, Naantali tms)

Aiheesta on muuten myös oma keskustelu http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1181744665

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yyterin vanhan koulun vuokra on 320€, ja on aivan mahtava paikka sen vuoksi että paikan avaimet saa jo edeltävänä keskiviikkona ja on palautettava seuraavaan tiistaiaamuun mennessä, joten ei tule mikään tulipalokiire koristelujen ja siivoamisen kanssa.

Itse en tuota hääyö-juttua ole miettinyt ollenkaan, tämä sen vuoksi että tuleva mieheni käski jättää sen hänen huolekseen ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kovasti Mönkiäinen, nopeaa toimintaa  :D Tuo Yyterin vanha koulu rupesi myös kiinnostamaan.. Onhan se toisaalta aika kovan hintanen kun budjetissa noin 150-200€ paikalle kun pitopalvelu tutulta.. Kuinka paljon Suvis teidän häihinne on tulossa vieraita? Meille on näillä näkymin tulossa vain noin 60-70, mietein vaan että onkohan tila liian iso..? Varasitko paikan näkemättä?

Meillä häät alkukeväästä, tarkkaa päivää ei olla ihan vielä päätetty, että saadaan kaikki sovitettua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onhan se toisaalta aika kovan hintanen kun budjetissa noin 150-200€ paikalle kun pitopalvelu tutulta..

Omasta mielestä ihan kohtuu hintainen kyllä.

Kuinka paljon Suvis teidän häihinne on tulossa vieraita? Meille on näillä näkymin tulossa vain noin 60-70, mietein vaan että onkohan tila liian iso..? Varasitko paikan näkemättä?

Meillä on listalla nyt noin 90 henkeä, eli todennäköisesti noin 70-80 on lopulta paikalla. Varasin näkemättä, mutta saamme perjantaina katsastaa paikan ja muuttaa vielä mieltämme jos ei miellytä. Mutta mitä tuo sulho on sitä viimeksi nähnyt niin on meille sopiva. Tarkempia tietoja sitten perjantain jälkeen. Mutta nyt saunaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisikohan joku muuten sanoa tosta Lattomeren paikasta mitää, kun en siitäkään mitään netistä löytänyt.. Muistan että joskus yläaste-vuosina siellä järjestettiin jotain bileitä, mutten siällä oo käynyt kertaakaan.

Laitappas Suvis viestiä sitten perjantain jälkeen millanen paikka oli  [smiley=happy.gif]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Laitappas Suvis viestiä sitten perjantain jälkeen millanen paikka oli  [smiley=happy.gif]

Laitan tietoo sitten paremmin, mutta tulee vasta Sunnuntai-illalla :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys,

Yyterin koulusta muutama sana ja kuva... olemme itse juhlimassa vielä tänä kesänä häitämme koululla ja on todella kotoinen paikka (vanha keltainen puutalo, ei kivitalo...ihan kuin sillä silti olisi jotain merkitystä. )

Hinta koululle on aivan älyttömän halpa, suhteuttaen sen siihen, että paikkaa saa pitää tuolla rahalla viikon verran. Kyselin viime kesänä paikkaa varatessani myös Leineperin Ruukkia ja hinta pompsahti 1200€ / vrk. Siinä on eurot kohdallaan huomioiden, että pitopalvelutkin ottavat enemmän hintaa sinne tulostaan, kun ei ole juoksevaa vettä tms. Yyterissä on kunnon keittiö, tilaa temmeltää pihalla ja oma rauha. Ja ennen kaikkea saa tuoda oman pitopalvelun ja OMAT JUOMAT!!!

Suosittelen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo Yyterin koulu näyttää kivalta paikalta!! Sen verran sanoisin Leineperin Ruukista, edelliseen tekstiin viitaten, että 1200 euroa ei ole ihan vuorokauden hinta vaan Ruukille pääsee jo edeltävänä keskiviikkona tai torstaina järjestelemään juhlapaikkaa ja siivouksen voi hoitaa sunnuntain aikana... Uskon, että tässäkin on joustovaraa varsinkin jos Ruukille ei ole suunnitelmissa mitään tapahtumaa lähipäiviksi. Paikan omistaja huolehtii monista käytännön asioista järjestelyjen ja juhlan aikana ja siis pitää myös huolen siitä, että ovet ovat lukittuina häiden jälkeen varsinkin jos sisälle jää arvokasta tavaraa. Lisäksi tähän vuokrahintaan kuuluu myös yksi aittarakennuksen huoneista, jota voi käyttää sitten mielensä mukaan sekä paljon koristeluun käytettävää tavaraa (tonkkia, koreja, kylttejä, hääkaari...), jotka löytyvät pihassa olevasta vajasta.

Sitä en kiellä etteikö Leineperin Ruukin hinta olisi korkea, mutta itse en kadu pätkääkään, että maksoimme sen!! Olisin maksanut vielä vaikka enemmänkin! :D Niin hieno hääjuhla meillä Leineperissä oli!!  :-X  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluasin siihen vielä lisätä, että Leneiperin ruukin kankipajaan mahtuu n. 250 henkeä, ja kun meille on tulossa sellainen vajaa 200 h. ei minne muualle edes mahtunutkaan.. ja vuokra on ehkä hieman enemmän kun muut paikat.. muttei missään saan näin idyllinen kaunis paikka.. sorry.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuo Yyterin vanha koulu rupesi myös kiinnostamaan.. Onhan se toisaalta aika kovan hintanen kun budjetissa noin 150-200€ paikalle kun pitopalvelu tutulta.. Kuinka paljon Suvis teidän häihinne on tulossa vieraita? Meille on näillä näkymin tulossa vain noin 60-70, mietein vaan että onkohan tila liian iso..?

Yyterin koulu on mun mielestä passeli 60-70 hengelle, ei ole liian iso. Jääpähän sitten tanssilattialle kunnolla tilaa :) Vuokra on kyllä sieltä edullisimmasta päästä! Työväen/seurojentalot vois myös olla edullisia. Hyvelän urheilumaja sopisi myös teidän budjettiin, mut en tiedä mahtuuko sinne 60-70 henkeä. Nettisivuilla sanotaan kyllä, että mahtuis 100 henkeä, mut noi ilmoitetaan aina niin yläkanttiin.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on sitten perjantaina käyty Yyterin koulu katsastamassa :) Kun käytiin niin siellä oli valmistelut juuri menossa ja pöydät oli laitettu 70 hengelle, ja ihan hyvältä näytti, ei yhtään liian tyhjältä. Tila on sillä tavalla muuntautuva että mahtuu kuulemma jopa noin 120 henkeäkin. Muutenkin paikka oli tosi nätti ja siisti, ja on tosiaan nyt varattu sitten meillekin juhlapaikaksi :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suvis: Hyvä, että miellytti paikka  :) Oliko siellä häät tänä viikonloppuna vai? Osaatkos muuten sinä tai joku muu sanoa Yyterin koulun osotetta, kun en tiedä yhtään missä päin tuo koulu sijaitsee..? Meillä on nyt muutama paikka mitä käydään kattomassa ennen ko päätöstä tehdään, ehkä tuo Yyterin koulu vielä lisätään..  ;)

Mönkiäinen: Tuo mainitsemasi urheilumaja Hyvelässä on kans yksi vaihtoehto, kunhan nähdään paikat vaan livenä vielä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suvis: Onnea hääpaikan valinnasta!! Nyt pääsee sitten juhlasuunnittelu vauhdilla käyntiin ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli häät tänä viikonloppuna ja kun kävimme Perjantaina katsomassa niin siellä oli jo koristelut hyvässä vauhdissa ja paljon tarjoaa jo talokin, tosin meidän mielestä sitä ei paljon tarvii koristella valmiiksi jo sellane tunnelmallinen.

Sinne on helppo mennä kun Yyterin motocrossradan risteyksestä seuraa viittaa "Yyterin koulu" (nämä ovat siis sen aikasia kylttejä kun se tosiaan oli koulu) samaan tolppaan sitten lisätty (ainakin joihinkin) "Yyterin juhlatila". Näillä löytää perille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yyyterin koulun vuokraajista on tullut kyselyitä...

Puhelinnumeroita ei varmaan tänne saa laittaa, mutta paikkaa vuokraavat Leena ja Ville Majasaari.

Koulun osoite on Linjamäentie 203, 28800 Pori.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Seuraavat ketkä on yhteyksissä Majasaariin niin kannattaa kysästä et saako mainostaa puhelinnumeron kera foorumilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täältäkin nyt yritän, vaikka tuntuu ettei "kunnollisia" vastauksia juuri tule...  ::)

Eli tietääkö kukaan Ulvilan Hannulan Hovista mitään?

KAIKKI tieto paikasta minulle, kiitos  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Täältäkin nyt yritän, vaikka tuntuu ettei "kunnollisia" vastauksia juuri tule...  ::)

Tämähän on keskustelu foorumi ja jokasella on oma mielipide että ne vastaukset ovat kirjoittaittajan itsensä näkösiä ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään