Jump to content
Naimisiin.info

Porin seutu


muruluukku

Recommended Posts

Haippa kaikille!

Sulho lähes 100% hyväksynyt 2013 häät!:) Oon yrittänyt kattella paikkoja ja lukenu teidän mielipiteitä muttei mitään hajua minne tunkea hieman alle 200 vierasta.. Itselle Kankipajan tunnelma olisi mieluisin mutta siinä muuten niin paljon "huonoja" puolia.. Onko kokemuksia isoista juhlatiloista? Ehdoton ehto että kaikki ovat samassa tilassa ja näkevät meidät,bändin,tanssilattian yms!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä häät Leineperin Ruukin kankipajassa kesällä 2012. Kaikki vinkit ja informaatio ko.paikasta tervetulleita :)

Paikka on jo varauksessa, ja katsastettu, ensisilmäyksellä ihastutttiin ja varattiin. Aivan ihanalta vaikutti, ja malttamattomana odottelen tulevia häitä.

Vieläkö löytyy morsmaikkuja jotka häänsä ovat siellä juhlineet tai aikovat juhlia? Mukava olisi vaihtaa ajatuksia. :)

Meillä on kanssa häät elokuussa 2012 samassa paikassa. Tuurilla sain syyskuussa 2011 varattua viimeisen vapaan viikonlopun meidän häille. Paikka on minulle tuttu siten että, olin joskus pitopalvelussa töissä ja siellä tuli ruokaa tarjoiltua. Millaista koristelua oot ajatellu teidän häihin? Meillä mennään aika perinteisellä maalaislinjalla. Teemaväreinä taitaa olla oliivinvihreä ja ruskea.

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin lauantaina tutustumassa Noormarkun klubiin, hullaannuttiin täysin tähän ihanaan paikkaan ja varattiin se samantien :grin: Vapaita lauantaita klubilla oli kesälle 2012 vain kolme, joista yksi ihmeen kaupalla sattui olemaan meidän toivepäivä, eli saatiin just se mikä haluttiin,30.6. Tänään varattiin Keski-Porin kirkkoon vihkiminen klo 15.00 :gpari:

Kuinka paljon tila tuli maksamaan?Oliko puhetta omien juomien tarjoilumahdollisuudesta "sahtituvalla"? :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2013 helmikuussa. Tarkoitus olisi löytää juhlapaikaksi vanha/uusi hirsirakennus. Panelian seurojentalo ja Kokemäen seurojentalo tuli ainakin mieleen. Häihin tarkoitus kutsua 35/75 hlö riippuen millainen budjetti tulee olemaan eli paikka ei tarvitse olla valtavan kokoinen. Teemana on osittain luonto eli paikkakin saisi olla vähän sen mukainen. Tuleeko teillä muita paikkoja mieleen..?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Suosittelen pieniä häitä etsiville tutustumaan Grankulla nimisiin huviloihin. Harmaalinnan Grankulla palvelee myös yksityisasiakkaita. Jugend tyylisen pitsihuvilan tunnelma on Satakunnan alueella omaa luokkaansa. Kannattaa tutustua paikan nettisivuihin www.villagrankulla. Juhlapaikkaan mahtuu maksimissaan 80 henkilöä.Majoitustiloihin jotka tosin ovat vielä työn alla voi yövyttää pitkänmatkalaiset.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Heippa!

Meillä tarkoitus pitää häät heinäkuuss 2013. Täällä on ollut todella hyviä ideoita paikan suhteen, mutta löysin näiden lisäksi vielä pari, jotka ovat jääneet askarruttamaan. Olisko kenelläkään minkäännäköistä kokemusta Juhlatila Pohjanhovista Ahlaisista tai Venton vintistä Harjavallasta? Kiitos vastauksista jo etukäteen. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2013 helmikuussa. Tarkoitus olisi löytää juhlapaikaksi vanha/uusi hirsirakennus. Panelian seurojentalo ja Kokemäen seurojentalo tuli ainakin mieleen. Häihin tarkoitus kutsua 35/75 hlö riippuen millainen budjetti tulee olemaan eli paikka ei tarvitse olla valtavan kokoinen. Teemana on osittain luonto eli paikkakin saisi olla vähän sen mukainen. Tuleeko teillä muita paikkoja mieleen..?

Tuolta seudulta kannattaa myös miettiä Tuiskulan Seurataloa Köyliön Tuiskulassa. Se on metsäisellä paikalla kylän laitamilla ja mielestäni idyllinen paikka. Sisätilat vaaleat/sinivihertävät. Paikkaan mahtuu max. 130~150 henkeä (riippuen juhlan luonteesta onko tanssia vai ei), mutta toimii mielestäni ihan hyvin myös 50 hengellä. Kuvia ja lisätietoja löytyy www.tuiskula.info ja sieltä ylävalikosta Seuratalo. Sieltä löytyy myös hinnat ja varustuksesta tietoa. Toimii hyvin myös talvella ja ulkotulilla yms. saa viehättävän näköiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä Ruusa! Vois mennä käymään kattoo millane paikka tuo Tuiskulan seuratalo on. Meidän olisi tarkoitus mennä ainakin Panelian paikka katsomaan tässä lähiaikoina. Ainakin kuvissa tuo paikka näytti ihan hyvältä :) osaatko vielä sanoa, kuinka kaukana kirkko tuosta on?

Köyliön kirkosta on matkaa joku 13 km. Eurasta ja Kiukaisista suunnilleen saman verran, Harjavallasta ehkä joku 20 km ja Kokemäeltä 15 km. Eli lähistöllä on 15 km etäisyydellä aika monta kirkkoa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Morsmaikku :)

Hei!

Meilläkin häät tulossa kesällä tai alku syksystä 2013. Vieraita 150-200, elikkäs iso tila olisi hakusessa ja omat juomat olis saatava viedä.

Tällä hetkellä esim. Tasala Luvialla, Reposaaren vpk, Karhula nakkilassa vaihtoehtoina..Mekani ja Kankipaja olis upeita mut hinta on kyllä aika korkee. Mieslaulutalo on kiva mutta oon ollu siellä niin monissa häissä jo. Tuo Venton vintti oli mulle ihan uus tuttavuus että jos joku siitä tietää lisää?? Niin ja jos tulee muita ehdotuksia mieleen niin otetaan vastaan :) Onko joku käynyt Lassilan maamiesseurantalolla taikka Noormarkun työväentalolla?

Link to comment
Share on other sites

käytiin syksyllä katsastamassa noormarkun työväentalo, joka oli ulkoa aika rähjäinen, sisältä sali oli ihan ok ja siitä saa koristeluilla varmasti kivan. Siellä oli ihan kivan näköiset puutuolit, osa oli vaaleita osa tummia. Mutta ei siis mitään muovituoleja. Pitopalvelu melkein pitää ottaa, koska itse ei siinä keittiössä pysty laittamaan eikä säilömään isoa ruokamäärää. Nurmikon leikkuuta yritettiin kysellä, koska pihalla kasvoi 50cm korkeaa heinää ja se jäi vähän auki, mutta luultavasti onnistuisi jos varaus päädyttäisiin tekemään. Mutta noin isolle vierasmäärälle noormarkun työväentalon sali on varmaan liian pieni..?

Link to comment
Share on other sites

Heips!

Oon ihan uusi täällä, ja lähtisin juhlapaikkoja kyselemään? Eli Keski-Porin kirkko on jo varattu 17.8.2013. Tällä hetkellä vieraslistalla n. 130 hlöä, saattaa olla, että vielä karsitaan. Haluaisin semmosen maalaismaisemajuhlapaikan tai sitten muuten tosi tunnelmallisen :-X Ja täytyis olla yks iso tila. Ja budjetissa ihan maksimi on tonni, mut jos jollain viidelläsataa eurolla sais, ni olisin aika tyytyväinen :D Ollaan ajateltu, että sellanen paikka, minne sais viedä omat juomat, mutta sit mietittiin kyllä, että toisaalta vaikka paikka olis kalliimpi ja siellä on A-oikeudet, ni siinä säästäis kuitenkin, kun ei tarvis mitään viinoja raijata Virosta (ollaan tosiaan opiskelijabudjetilla liikenteessä :D). Mutta toisaalta taas oon ehkä sitä mieltä, että häät on ilmasen viinan bileet :D

Venton vinttiä kyselin Harjavallasta, mutta tuli jotenkin kauheen tyly vastaus, että hän ei ota vielä varauksia vuodelle 2013 ja kukaan ei saa erityiskohtelua (en ollut kyllä sellaista pyytänytkään), ja että sitten varauksen voi tehdä, kun 2013 vuoden hinnasto on valmistunut (ja mistäköhän tiedän koska se on valmistunut, koska sivuilla hinnastoa ei näkynyt?), ja lopuksi vielä oli joku lausuma, että "tässä valitettavasti kaikki tällä erää. palaillaan." Ihan kuin ei olisi saanut lisää kysellä. No meni vähän maku siihen, vaikka paikka onkin aivan ihastuttava kuvien perusteella. Mekani ja Leineperi turhan kalliita. Leineperi silti houkuttaisi. Nakkilan Villilän kartanon studiotiloja ollaan myös mietitty, kartanossa itsessään vissiin ei ole yhtä isoa tilaa? Porin Mieslaulutaloakin ollaan netistä katteltu, mutta näyttää jotenkin arkiselta?

Mutta nyt ottaisinkin ehdotuksia vastaan? Porissa tai sellaisen sopivan ajomatkan päässä Porista (n. puoli tuntia) ja mielellään Nakkilan suuntaan, kun olemme sieltä päin kotoisin. Ja tosiaan yksi iso tila, n. 130 hengelle, maalaismiljöö plussaa, hinta alle tonnin (mielellään n. 500e), mutta jos pitopalvelu kuuluu samaan syssyyn, ni sitte tietty onkin kalliimpi (ja jos pitopalvelu tulee talon puolesta, onko kokemuksia millainen ruoka?). Kiitos jo etukäteen! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja nyt kun oon taas näitä paikkoja ettinyt koko päivän, ni yks mistä haluisin lisätietoja on tuo Rantakartano. Jostain luin, että jos on yli sadan hengen häät, niin ei tarvitse paikkavuokraa maksaa, pelkät ruuat? Jos jää alle sadan, mitäköhän paikkavuokra mahtaa olla? Luin myös, että hääpari saisi hääyön majoituksen lahjaksi, pitääkö paikkaansa?Onko ruoka hyvää? Etupiha näyttää vähän rumalta, onko takaa hienompi? Entäs kun siellä on nuo A-oikeudet, kuinka tiukkoja ne on niiden suhteen? Ajattelin, että voiko tyyliin pihalla juoda omia juomia tai mahtaakohan olla sovittavissa joku järjestely ruokajuomien suhteen?

Link to comment
Share on other sites

Käytiin kattomassa Panelian seurataloa sunnuntaina ja oli juurikin sellainen, mitä ollaan etitty :grin: . Eli vanha rakennus, jossa on hirsiseinät näkyvissä ja hinta on todella edullinen eli vuokraa maksetaan sen verran mitä vieraita on. esim. 50hlö vieraita -> vuokra 50€. Väkeä mahtuu max. 150hlö. Onko Panelia liian kaukana bridezilla2013?Sinne ajaa sellane alle 1/2h Nakkilasta, mut porista sinne ajaa jo sellane 45min. Katoitko jo tuon Venton Vintin Harjavallasta?hintaa en tiennyt tuolle paikalle, että sinne tarvisi soittaa ja tiedustella asiasta.

Link to comment
Share on other sites

Panelia valitettavasti turhan kaukana, kun vihkiminen Keski-Porin kirkossa :( Joo, sain nyt vihdoin sieltä Venton vintiltä jotain irti, eli tänä vuonna hinta on yhdeltä vuorokaudelta 590e, mutta koristelupäivä ja loppusiivous maksaa vielä erikseen. Yritän nyt löytää edullista pitopalvelua, muuten päädytään varmaan tohon Rantakartanoon, taitaa se tulla halvemmaksi. Tuo venton vintti on kyllä niin kaunis, mutta hieman kallis ja kuitenkin puolen tunnin ajomatka Porista :/ Jospa löydettäis pitopalvelun jollain 25e/hlö =)

Link to comment
Share on other sites

Noniin nyt kirkko varattu heinäkuuksi 2013! :) Yks aika oli enään haluttuun päivään vapaana! Huh! Nyt hillitön paikan etsintä... Ehdotuksia suht läheltä keskustaa!?

Mekani on upea mutta melko kallis 12,3e/hlö plus 1,23e/hlö keittiöstä. Riippuu tietty tuo kalleuskin ihan siitä kuinka isot häät tulossa? Porin Mieslaulutalo, mutta itse en tykännyt paikasta kuvien perusteella kauheesti, joten en ole kysellyt sen hintaa, aiemmin vissiin ollut jotain vajaa 500e? Rantakartano on toinen meidän tämän hetkisistä vaihtoehdoistamme, mielestäni ihan kivan näköinen sisältä, julkisivu ruma, mutta joen rannalla ja ilmeisesti joen puolelta ihan tunnelmallinen paikka :) paikkavuokraa ei mene jos yli sata aikuista, 350e jos 71-100 aikuista. Paikka käytössä keskiyöhön asti, mutta 100e/h ylimeneviltä tunneilta enintään kuitenkin kahteen saakka. Menut 29-35e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Siellä on myös majoitusmahdollisuudet, ja aiemmin tällä tai jollain muulla palstalla oli, että hääpari olisi saanut lahjaksi hääyön sieltä, saamassamme tarjouksessa ei ollut tälläisestä mainintaa, mutta toivossa on hyvä elää ^_^ Siinä tais olla Porin keskustasta nuo, joita ollaan kateltu.

Link to comment
Share on other sites

Pitkästä aikaa taas suunnittelemassa ja mitä lueskelin uusimpia kirjoituksia, niin ilmeisesti häitä tulisi jo olla suunnittelemassa kesälle 2013, ainakin kirkon ja juhlapaikan varauksen suhteen :) Aika menee kyllä nopeesti...Erityisesti iski kauhu tuosta piipa23:sen kirjoituksesta, onkohan mennyt jo kaikki ajat meidän kaavailemalle päivälle heinäkuulle 2013..?!

Saako muuten bridezilla2013 udella, saitko mitään tietoa Rantakartanon juomahinnoista? Meillä siis kanss mieluiten sellanen paikka haussa minne saa omat juomat viedä yms yms, mutta ei oikein tunnu sopivaa löytyvän...

Link to comment
Share on other sites

Ei muuta tietoa kuin, että onnittelumalja oli 2,8 e/hlö. Joo, meilläkin oli ensin tarkotuksena, että sellanen paikka mihin saa juomat viedä, mutta jos me nyt tuohon Rantakartanoon päädytään, ni tehdään sillai, että tarjotaan onnittelumalja ja ruokajuomat, muuten jokanen saa ryypätä omilla varoillaan :D Ollaan kuitenkin opiskelijoita, joten luulisi vieraiden ymmärtävän? :D

Link to comment
Share on other sites

käytiin rantakartanossa suunnittelupalaverissa ja ei oikeen luonannu... Paikka varmaan sopii sellaiselle joka haluaa kaiken valmiina, mutta sellaiselle joka haluaisi itse väkerrellä jotain, joustoa ei tuntunut heidän puolelta löytyvän. koristelemaan pääsee samana aamuna, jos ei heidän koristelut riitä. ja ne koristelut on 1 kynttilä ja 1 ruusu 6 hengen pöytää kohden. ongelmia oli myös istumajärjestyksessä, ylimääräisten pöytien ja tuolien kanssa, iltapalan kanssa, yhteistä säveltä ei oikeastaan löytynyt minkään asian tiimoilta..

Onko nakkilan karhulasta tai pihlajasalista kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

rantakartanosta vielä, että paikka oli ulkoa aika karu niin edestä kuin takaa, sisältä ihan ok. Meille kerrottiin tilavuokran suuruudeksi 350e kun vieraita 80hlö, tilavuokra ilmeisesti tosiaan pienenee jos vieraita on enemmän. a-oikeudet siis oli ja tuntuivat olevan tiukkoja kaikissa muissakin asioissa, joten juomapolitiikka tuskin on poikkeus. siellä on myös määritelty, että juhlien on loputtava klo 00 tai lisätunnit oli muistaakseni 100e/tunti ja ihan viimeistään kahdelta juhlien on loputtava. ja ilmaisesta majoituksesta hääparille ei kyllä ollut mitään puhetta, huoneiden hinnat kyllä saatiin.

Link to comment
Share on other sites

kävin syksyllä katsastamassa tuon mieslaulutalon ja paikka ei miellyttänyt, koska juhlasalissa oli korkean katon rajassa ihan pienet ikkunat eli juhlasalissa ei ole luonnon valoa lainkaan. lisäksi pihaa ei ollut ollenkaan ja paikka oli kerrostalojen ympäröimä. paikan omistaja tai esittelijä oli kylläkin tosi mukava ja plussaa tuli myös kivasta "baarialueesta" eli sellainen eteisaula missä oli baaripöytiä, siihen saisi keksittyä vaikka mitä kivaa. keittiö oli varmaan pitopalvelutätien unelma, se oli ihan kunnon suurtalouskeittiö eli siellä varmaan helposti kyllä juhlat järjestää:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...