645 viestiä aiheessa

Hei, vähän off topic, mutta kun Wedding2013 varoittelit niistä vihkitilaisuuteen sopivista musiikkivalinnoista, niin meidän valinnat ainakin meni Keski-Porin kirkon kanttorilta läpi :) Joten siellä ollaan kai melko lepsuja musiikkien suhteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hienoa :D Myös meidän toive meni hyvin läpi (meidät vihittiin tänä keväänä ks. kirkossa), joten saattaapi olla sama kanttori... Serkun kohdalla sitten taas vaihtoehdot olivat hyvinkin rajatut, joten niinkin voi käydä... Mutta onneksi meille kävi hyvin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa kanssa-morsiamet! Ainakaan vielä en ole tällä palstalla törmännyt Villa Ruska -juhlatilaan. On siis Ruskakotien uusi (v. 2010) valmistunut tila missä on mahdollisuus pitää noin 80 hlön häät. Ihanasti joen rannalla Kaarisillan kupeessa. Isot ikkunat ja iso terassi. Itse tykästyin paikkaan kovasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih, enpä tullut tuota Villa Ruskaa ajatelleeksi! Noh, me kävimme katsomassa Hyvelän urheilumajaa sekä Ulvilan nuorisoseurantaloa. Meillä on tulossa talvihäät, joten päädyimme nuorisoseurantaloon sen isomman tilan takia (talvella kun moni tuskin hengailee pihalla), sekä ylipäätänsä ilme oli tyylikkäämpi kuin urheilumajalla. Ulvilassa se rajoitus että vasta tehdyn remontin takia seinille ei saa kiinnittää mitään. Tämä ei meitä ainakaan haittaa. Ja nettisivun kuvat eivät tee oikeutta paikalle!

Molemmat talvikohteina varmasti hienot kun koristeluilla saa ihmeitä aikaan. Hintaa molemmille koko viikonlopuksi tulee 400€, joka mielestäni on sopiva hinta, kun oli paikka mikä tahansa, niin koristeluihin uppoaa ainakin sama summa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi harmi tota ulvilan nuorisoseurantaloa... Mulla oli haaveissa laittaa kattoon kiinni hallaharsoa+valoja... Hmm, tarviikin miettiä uudestaan. Paikka itsessään on kyllä siisti, mutta haluaisin "pehmeyttä" niillä harsoilla :) On niin kovin korkea.. Talvihäät meillekkin tulossa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onhan siellä nuorisoseurantalolla sellaiset tangot keskellä kattoa! Niitä käyttämällä saa aika hienosti keskelle tilaa jonkun hienon kattoelementin. Mulla on ajatuksena laittaa sinne niiden väliin siimoja ja roikkumaan riisipaperivalaisimia osa valoilla, osa ilman ja ehkä sekaan myös silkkipaperi pompomeja :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö joku löytyykö tästä Pori-Kokemäki akselilta mistään höveliä kanttoria joka soittais paluumarssina star wars-tunnaria vähän tietysti väritettynä?

Tai onko edes soittotaitoisia? 

Yksi ripariaikainen kaverini osaisi soittaa sen kirkkouruilla mutta en tiedä miten häntä edes tavoittaisin, saako kirkkoon edes tuoda "omaa" kanttoria?

 

Millaisia kokemuksia ylipäätään kanttoreista täällä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen paikan nyt vasta nähnyt kuvissa :) Vaikuttaa nyt sitten kaikinpuolin lupaavalta, hintakin on sopiva koko viikonlopuksi :) Hyvelän urheilumajaa mietein myös sen takan takia.. Kuvissa se sitten taas näytti kauhean matala kattoiselta, liiankin :D olen siellä muutamat bileet juhlinut, mutta en muista mitään :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, se takka oli mulle kanssa sellainen houkutin. Oli se kyllä aika matala, ainakin tuohon Ulvilaan verrattuna :D Mutta paikat nähtyä tuo Ulvilan nuorisoseurantalo on kyllä ehdoton ykkösvaihtoehto. Talvella kun omasta mielestäni on kivampi että on reilut sisätilat vaikka väkeä tulisi vähän vähemmän.

 

En ole varma oliko täällä mainittu vielä Villa Grankullaa? Sitäkin tiedustelin, mutta olisi ollut meille liian pieni. Paikka näytti kuvissa aivan mielettömältä ja hinta sisältäisi myös kukat pöytiin, liinat yms. Jos tyylikästä tilaa kaipaa pienelle porukalle, niin tuo voisi olla yksi kyselemisen arvoinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse voin kyllä suositella juhlatila Arantilankoskea Nakkilasta. Kaikki meni melko sujuvasti, pääsimme jo yhdeksältä edellisenä päivänä koristelemaan ja saimme siivota iltakuuteen asti seuraavana päivänä. Paikka on henkeäsalpaavan kaunis, vaikka rantalava onkin hieman ränsistynyt, mutta pimenevässä syysillassa sitä ei huomannut :) Meillä oli n. sata vierasta, ja kymmenisen olisi vielä mahtunut ihan ok, mutta sen suuremmalle porukalle paikka käy liian pieneksi. Vuokrahan oli tosiaan ainakin tänä vuonna kesävkonloppuna 600e, ja muita maksuja ei lisäksi tullut :) Kertakaikkiaan ihana paikka :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on mennyt viime päivinä uusiksi niin juhlapaikka, kirkko kuin hääpäiväkin :girl_haha:

Me aiomme juhlia häitämme Villa Grankullassa. Muutama vieras jouduttiin karsimaan pois alkuperäisestä listasta, mutta on se paikka sen arvoinen! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kiertämässä Lattomeren nuorisoseurantalo ja Kullaan Harjula. Aika moneen paikkaan soittelin, mutta rajautuivat pois tilan rajallisuuden vuoksi. Kullaan Harjulaan päädyttiin juuri sen vuoksi että on tarpeeksi iso tila :) Siellä on vielä yläparvi johon pääsee alakerran menoa ihmettelemään. Hintakaan ei päätä huimannut (256e) ja avaimet saadaan sinne jo keskiviikkona (perjantaina häät) ja palautus sunnuntaina. Joten oli meille parempi kuin täydellinen! Sekin oli plussaa että reitti meidän kirkolta helppo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oho, ompas tuo harjula edullinen !! :o ja vielä kun saatte avaimetkin niin pitkäksi aikaan :) tarvinee varmaan sitäkin harkita... ;) ulvilan kirkossa vihitään, niin matkakin olisi sopiva :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, olin itsekin aika :o kun hinnan kuulin ja vielä tuo että saadaan avaimet noin pitkäksi aikaa joten ei tule paniikkia siivousten suhteen. :) Meillä on ortodoksisessa kirkossa vihkiminen joten Helsingintien ja Tampereentien kautta on helppo reitti vieraille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli tuossa etuovesta asuntoja selatessa vastaan että Villa Grankullan molemmat kiinteistöt ovat myynnissä, mitenköhän vaikuttaa juhlatilana käyttämiseen ja varauksiin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa! Hiukan kestää tämä vastaaminen mulla :D Villa Ruskassa on erikseen vuokrattavana saunatilat, juhlatila ja keittiö. Me otettiin kaikki, hinnaksi tuli muistaakseni 800 euroa. Paikka on mielestäni sen arvoinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään ajettiin pikaisesti HANNULAN HOVIN pihaan, IHANA paikka !<3 Netistä ei mitään infoo löydy.

Onko kukaan ollut siellä häissä/muissa juhlissa?

Paljon mahtaa olla vuokra?

Onko A-oikeudet ? Jos on niin saa unohtaa :(

Tuleeko ruoat sieltä vai muualta?

Ja vielä kuinka kauan siellä saa juhlia ?

Paljon tuli kysymyksiä.. Josko joku tietäis ja jaksais vastata :)

Ja VIELÄ yksi, paljon on vuokra ? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikka Jono-tus sanoikin ettei Louhenlinna kuulu Porin seutuun, niin silti on pakko korjata että emännän asenne tosiaan muuttui ihan täysin sen jälkeen kun rakkaat sukulaiseni kävivät paikalla katsomassa ja sanomassa että meille tulee juuri sellaiset häät kuin me halutaan, eli saimme lopulta juuri sellaiset koristeet ja kakut ja kaikki mitä halusimme. :) Henkilökunta oli ystävällistä ja paikka aivan ihana ja kaikki meni muutenkin aivan täydellisesti! <3 Eli jos joku harkitsee juhlapaikakseen Louhenlinnaa niin muistakaa emännän vastusteluista huolimatta pitää päänne ja vaatia juuri sellaiset häät kuin Te itse haluatte, niin voitte saada aivan ihanat ja tunnelmalliset häät. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

uus ilmoittautuu mukaan!

 

tarkotus olis envuoden elokuussa mennä naimisiin noormarkun kirkossa ja mietein et mikä mahtais olla paras hääjuhlapaikka! vieraita olis varmaan max 50 henkee. kaikki vinkit otetaan vastaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hannulan hovi unohduksiin, aikasemmin täälä luki aika huonoa palautetta siitä.. Ja ei voi vuokrata talviaikaan :)

Meille tulee Ulvilan nuorisoseurantalo, ei niin kaunis ulkoa mutta sisältä tosi kiva ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä voisin tänne tulla teen kans jutskailleen :) häät on elokuussa 16. päivä! kääk :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kääk kuvaa hyvin sitä miltä tuntuu tajuta että tässähän sitä omia häitä suunitellaan :D

 

Meillä on tosiaan tammikuussa tuo Ulvilan nuorisoseurantalo tulossa juhlapaikaksi. Tuolit siellä ei ole kovinkaan kauniit, joten hommasin tätä kautta tuolihuput, niillä saa aika hienosti muutettua koko paikan ilmettä. Talo itsessään on ulkoa aika karu, mutta sisältä tosi kiva. Meillä kun on talvihäät niin ei siellä ulkona kukaan varmaankaan tule paljon heilumaan. :)

 

Meillä paikkaa valitessa oli kriteereinä se, että mahtuu n. 50 ihmistä tilavasti kun talvella varmaankin pysytään sisätiloissa ja että paikka olisi siinä n. 500€:n vuokraluokassa. Tuo nuorisoseurantalo kun on remontin myötä sisältä tullut todella kivaksi joten toivottavasti hommat toimii kunnolla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysyin sähköpostilla Vennon Vintiltä hintaa, tätä paikkaa suositteli minulle taas pitopalvelun tyyppi. 

Sain vastaukseksi alk. 500€ ja että tonnilla saa jo paljon.. Riippuen siitä mitä tahdotaan, koristella edellisenä päivänä tai mitä palveluita tahdotaan.

No tonnilla pelkästä paikan vuokrasta pitääkin saada aika paljon :D

 

Menee meidän budjetin yli niin että heilahtaa :D

 

Jatkamme siis etsintöjä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaverin häitä juhlittiin muutamia vuosia sitten Yyterin kylpylähotellissa. Isoin niistä salitiloista (en muista enää nimeä) oli avara, valkoinen ja kaunis. Yhden seinän kokoseinän ikkunoista aukesi upea näköala hiekkadyyneille ja ikkunat päästivät paljon valoa sisään. Henkilökunta oli avuliasta ja sivuston tietojen mukaankin (ja voin itse vahvistaa tämän kaverini häiden osalta myös), henkilökunta asetteli ohjeidemme mukaan pöydät haluamaamme järjestykseen, liinoittivat ja kattoivat pöydät valmiiksi. Paikka tarjoaa myös pitopalvelun.

 

Itse kävimme koristelemassa porukalla pöydät ja salin, ja mm. isoihin valkoisiin pylväisiin sai kauniisti kukkaköynnöksiä ja valokuvia kivasti esille. Vieraita taisi olla yli 100, ja silti jäi tilaa tanssilattialle. Ruoka oli maittavaa ja hääsviittikin mieluisa. Myöhemmäksi jääneet vieraat saivat siirtyä halutessaan salista toiselle puolelle, jossa oli viikonlopun tanssit ja orkesteri. Kaverin häissä ei orkesteria ollut, vaan musiikki tuli cd-levyiltä.

Eräänä ohjelmanumerona kävimme dyyneillä päästämässä kaasupalloja irti leijailemaan, sitä oli kiva seurata joko sisältä tai ulkoa itse kunkin.

 

Ovat näköjään uudelleensisustamassa tänä vuonna huoneitaankin, eli siitäkin ehkä jollekulle iloa, jos sinne päätyy.

Vieläkö Aydinia kurkkii tänne Pori-osioon? Tai joku muu asiasta tietävä :)

Kovasti mua Yyterin kylpylä siis kiinnostaisi hääpaikkana. Sivuilla lukee, että tilat saa veloituksetta käyttöön. Mahtoiko siis todella tulla muita kustannuksia kuin nuo syömingit (+juomingit) per lärvi? Mahtaako siellä olla joku alaraja vierasmäärälle, ja saako noista tiloista käyttöönsä sen minkä itse tahtoo? Meillä on tulossa melko pienet, max. 40 hengen häät, joten mahdetettaisko saada edes tuota isointa salia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään