Jump to content
Naimisiin.info

Suuri JUHLAPAIKKAKYSELY


Guest Pikku_Myy

Recommended Posts

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Pikku-Nipsu

Meidän häät on Tampereella Pirkanmaan musiikkiopistolla. Hyväksi havaittu paikka jo aiemmin perheen juhlissa! Ympäristö on kaunis ja ihmiset mahtuvat suurin piirtein samaan tilaan (osa istuu toisessa kerroksessa, josta on suora näköyhteys isoon aulaan, jossa suurin osa on). Ainut huono puoli on, että ei ole varsinaista keittiötä. Jonkinlaiset säilytystilat löytyy, ja se on tietty hyvä, että omat juomat saa viedä!

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Etsimme hääpaikkaa Lahden seudulta. Kuulin maatilaravintola Hollolan Hirvestä, on kuulemma suosittu. Onko kellään kokemuksia? positiivisia - negatiivisia?

-kesän 2005 morsian-

Link to comment
Share on other sites

Vihkiminen Sipoon kirkossa (uudessa) ja juhlat jatkoineen Sipoon vanhalla kunnantalolla, onko muilla kokemuksia? Avaimet saa pe aamuna ja palautus su ilta/ma aamu, eikä vuokra huimaa ;). Kauniita molemmat, kirkko erityisesti  :-X

Olin siella haissa alkuvuodesta - oikein kiva paikka. Sellainen aito "nuorisoseurantalo" fiilis. Ja bandille lava !

Link to comment
Share on other sites

Medän piti viettää juhlia Puotilan kartanossa, mut laskeskelimme et olis tullut liian kalliiksi, joten vaihdoimme paikaksi Vartiokylän työväentalon ja säästämme vähintään 1500€.

Mekin ollaan varattu Vartiokylan tyovaentalo. Siina on aito haatunnelma - jos vain ei katsele ikkunoista ulos ;)

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään Sipoon vanhassa kirkossa ja juhlia vietetään Tuusulanjärven puolustusvoimien koulutuksen  kehittämiskeskuksen tiloissa(pitkä nimi toi) Tuusulan järven rannalla. Lähellä myös Tuusulan rantatie ja nähtävyydet.

Hieno paikka eikä ota tilankäytöstä eri maksua. Meillä oli tuuria kun saimme sen. Ihan kaikki ei sitä paikkaa saa ellei ole jotain yhteyksiä puolustusvoimiin. Meillä tosin ei niitä yhteyksiä ole, vaikka mies on maanpuolustusintoinen.

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä yksi hyvin vahvoilla oleva vaihtoehto on Vantaan Björkhem :-X Myöskin Midgård on mukavan oloinen paikka. Nyt vaan täytyisi saada alustava vieraslista koottua, jotta pystyisi päättämään tuon juhlapaikan ja myös varaamaan :D Myöskin pitäisi käydä nuo paikat kurkkaamassa :P

Vihkitilaisuus on Helsingin Pitäjän kirkossa! :-X

:-X Anerina

Link to comment
Share on other sites

Meillä kans koittaa suuri päivä kesällä 2005, tarkemmin siis 30.7.

Alunperin päivä oli 6.8 mut kun alettiin juhlapaikkaa varailemaan niin täyttä on!! Alustavasti varattu Kirkkonummelta Furuhed joka on tarpeeksi iso (vieraita n.110) mutta epäilyttää melkein olemattomat parkkitilat...Muitakin olisi sieltä suunnilta mutta olis kiva kuulla muiden mielipiteitä Kirkkonummen juhlapaikoista ja samalla myös hyvistä pitopalveluista!!

Link to comment
Share on other sites

Häät on tarkoitus pitää ensi kesänä, mutta juhlapaikka puuttuu (ja itseasiassa kirkkokaan ei ole vielä varattuna, koska Hgin Pitäjän kirkkoa pystyy varaamaan vasta 1.9. lähtien...).

Pitää selvästi alkaa jo alustavasti varailemaan juhlapaikkaa, ettei käy ohrasesti!

Link to comment
Share on other sites

Talvihäitä tanssitaan Tampereen Pursiseuran tiloissa. :) Paikka vaikuttaa aivan täydelliseltä n.80 vieraan häillemme. Tila on yhtenäinen ja valoisa 11,2 x 11,6 m huone ja paikkaan saa tuoda omat ruoat ja juomat tai ottaa paikasta oman pitopalvelun. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...