Jump to content
Naimisiin.info

Suuri JUHLAPAIKKAKYSELY


Guest Pikku_Myy

Recommended Posts

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Turussa Upseerikerho Kaivokadulla kesällä 2004. Hyvää ruokaa, järjestelyt sujuivat hyvin, toiveet otettiin huomioon, hyvä sijainti, hieno vanha kivitalo, eikä edes kallis. :D Olimme ja olemme edelleen hyvin tyytyväisiä siihen, miten kaikki sujui. Erillistä tilavuokraa ei ollut, pelkkä ruokien hinta.

Link to comment
Share on other sites

Aivan alussa ollaan  ;). kihlat ostettu, ja lopput onkin tekemättä. pienet häät molemmilla mielessä, mutta missä ???. täältä on saanut tosi hyviä ideoita. meri/järvi pitää olla. Toi

Ruokolahden Rantalinna oli päässyt unohtumaan. Hämeenlinnassakin olisi tunnelmaa. Lepaan Puutarhan tilat? Onko tietoo hinnoista ja palveluista?  

Link to comment
Share on other sites

Sipoosta kysyneille: kunnan alueella on monen monta nuorisoseurantaloa ja muutakin juhlatilaa. Sipoon kunnan vapaa-ajantoimesta voi tiedustella, keskuksen numero on 09 23531.

Lampetas on Pohjois-Sipoossa, jossa myös Hemgården, jossa muistaakseni ihan iso sali ja Mårsbacka, jossa olen ollut erittäin onnistuneissa häissä joissa oli lähemmäksi sata vierasta muistaakseni.

Etelä-Sipoossa taas Söderkullan kartano on hieno, halvempi vaihtoehto taas Byasborg Spjutsundissa. Muitakin on mutten ehdi nyt kaivella muistinystyröitä.

Sipoo on tosi lähellä Helsinkiin nähden ja varmaan säästää juhlatilan vuokrassa sen verran että voi vuokrata bussit vieraille ;)

Link to comment
Share on other sites

Vanha kunnantalo Sipoossa. Alunperin haaveiltiin Söderkullan kartanosta, mutta tämä paikka vei voiton edullisuutensa vuoksi (myös siinä mielessä, että voi ottaa mieleisensä pitopalvelun ja ostaa omat alkoholit). Kaikki ihmiset saa samaan saliin (150 mahtuu, meille vieraita tulee 80-90) ja iso plussa on myös se, että tilan saa jo perjantaina ja luovutetaan vasta sunnuntaina.

Onko kukaan ollut häissä kyseisessä paikassa?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on varattuna Pikisaaren meripaviljonki Turusta,vihkiminen paikanpäällä, onko jollain kokemuksia paikasta? Kaipailisin kipeästi!!

Link to comment
Share on other sites

:-X  Hausjärven Kesäranta  :-X Kirjotelkaahan jotakin te jotka ootte siellä juhlinu tai sinne menossa juhlimaan ;)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...