Jump to content
Naimisiin.info

Suuri JUHLAPAIKKAKYSELY


Guest Pikku_Myy

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia Ravintola Mestaritallista Töölössä? Sopiiko n. 50 hengen talvihäihin? Onko Töölössä muita kivoja jatkopaikkoja (Ostrobotnian lisäksi) Vihkiminen Temppeliaukion kirkossa ja juhlapaikka haussa läheltä..

Tietääkseni Mestaritalli ei ole auki talvisin, asia kannattaa kuitenkin vielä varmistaa. Kesällä olen käynyt syömässä ko. paikassa ja olen tykännyt.

Edit.  Mestaritalli toimii ilmeisesti tilausravintolana talvisin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meidän häävalssi tanssahdellaan Tuomarinkylän kartanoravintolassa maaliskuussa 2006. Vihkiminen on Vantaan Pyhän Laurin kirkossa, josta on sopiva matka jatkopaikalle. Onko muita ko paikassa juhlivia. Olisi ollut kiva kuulla teidän meny, koristelu ym suunnitelmianne.

Me juhlimme Tuomarinkylässä pari viikkoa sitten. Paikka on itsessään kaunis, mielestäni varsinaisia koristeluja ei tarvitse paljoa. Meillä oli kuitenkin suht' paljon kukkia (niistä kun pidän kovasti :)). Pöydissä oli kukka-asetelmat, tuikut tuikkukupeissa ja pöytämerkit kultareunaisissa valokuvakehyksissä. Buffet-pöydässä oli isossa maljakossa liljoja ja baaritiskillä oli pari isoa maljakollista punaisia ruusuja.

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan juhlinut omia tai jonkun muun häitä Ikaalisissa Rahkolan kartanossa? Millainen paikka? Monelleko tilaa? Kuulisin mieluusti lisää myös Taulun kartanosta Jyväskylän suunnalla. Ilmeisesti samaan tilaan mahtuu siellä vain n. 70 vierasta (syksy- tai talviaikaan)?

Link to comment
Share on other sites

Olin muutama vuosi sitten vieraana Ikaalisten Rahkolan kartanossa. Paikka oli ihan OK, tosin pihapiiri oli pieni. Ainoa todellinen miinus oli, että juhlaväki ei mahtunut samaan huoneeseen/saliin, vaan monet joutuivat pienempiin huonetiloihin erilleen hääparista. (En kyllä muista, paljonko vieraita oli. Veikkaisin noin 80-100 vierasta. )Tämäkin on tietysti makuasia, että haluaako koko sakin samaan huoneeseen vai ei.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos, havana! Muistelisin jonkun joskus kertoneen, että Rahkolan väentupaan (tms.) mahtuisi suurempikin vierasjoukko ohjelmaa seuraamaan (ei pöydissä). Häissä, joissa olit vieraana, ei ilmeisesti tehty niin? Itse olen ollut Rahkolassa häävieraana joskus miljoona vuotta sitten, kun tilaa vastaa remontoitiin juhlakäyttöön. Noista häistä muistan vain sen tylsyyden, että jouduin itsekin johonkin pikkuhuoneeseen, eikä mitään ohjelmaa ruokailua ja kahvittelua lukuun ottamatta ollut.  :(

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään Pyhän Henrikin ekumeenisessa taidekappelissa Turussa ja juhlimme Hirvilammella Turun Kakskerrassa. Hirvilampi on ihana, avara ja moderni hirsitalo!

Link to comment
Share on other sites

Hanna,

Ostrobotniaa lähempää (no, ovat lähestulkoon vierekkäin) löytyy Taidehallin Klubi, mikä ainakin omasta mielestäni pesee Bottan mennen tullen. Töölössä toinen kiva paikka on Ravintola Töölönranta, sinne kävelee Temppeliaukion kirkolta reilun 10min, mutta sporalla pääsee lähestulkoon "ovelta ovelle".

Link to comment
Share on other sites

Meidän jatkoja vietetään Ohkolan nuorisoseurantalolla ensi kesänä :-X.. Ihastuttiin paikkaan ihan täysin ;D, kun etsittiin hieman vapaampi muotoista paikkaa Järvenpään läheltä..

Link to comment
Share on other sites

Hyvin vaatimattomasti juhlapaikka tulee olemaan Vanajanlinna  8) Isin pikkutyttö saa sitten olla kunnolla rinsessana.

Onko teillä jo kirkkokin varattuna?!?

Me olemme ajatelleet myös heinäkuuta 2007, mutta järkytyin kun sain tietää että kirkkoja voi varata vasta ensi syksynä ( jolloin häihin siis "vain" 10 kuukautta)

Onko tosiaan niin että kirkkoja ei varata aiemmin!?

Miksi sitten jotkut puhuu että kirkot pääkaupunkiseudulla pitää varata jo kaksi vuotta aikaisemmin...!

Meni vähän sivuun aiheesta, mutta olen huolissani että saanko enää kirkkoa sille päivälle kun haluan...  :'(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vajaa kuukausi sitten tuli varattua Knuutilan tila Nokian nurkilta Kutalasta.

Meillä on vielä aikaa elokuun 2007 loppuun asti, mutta tältä palstalta opin, että suurten juhlapaikkojen kanssa kannattaa pitää kiirettä, jos tahtoo jonkun tietyn päivän. Meillä ei päivällä ollut niin väliä, mutta koska loppukesää oltiin ajateltu, niin päivämääräksi tuli 25.8.2007.

Voi kumpa aika lentäisi!!  Tahtoo niin vaimoksi rakkaalle... :-X

Link to comment
Share on other sites

En muista joko tänne mitänä laittanut. Alunperin varattiin Aarnkari Raumalta, mutta sinne kun ei omia juomia saa ottaa mukaan ni saatiin vaihdettua paikaksi Kollan kalliopirtti, Raumalla sekin  :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikkana on Ringborg Ruotsinpyhtäällä (merenrannalla)  :D

juhlitaan siis alkukesästä 2006

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on Juhlatalo Kontula Kangasalla, viime viikolla varasin ja siellä oli jo hyvää vauhtia mennyt kesää 2007, ei saatu edes sitä päivää mitä ensiksi ajateltiin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä olisi varattuna tuo Valhalla espoossa..Onko kukaan/ketään ollut viettämässä siellä tai aikeissa viettää? Olisi kiva jakaa kokemuksia ja ideoita. Pelottaa vähän se kauklahden asuntomessu alue siinä vieressä..Osaako kukaan kertoa tarkemmin, että onko odotettavissa traktoreita pihalla?  :o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...