Jump to content
Naimisiin.info

Nurmijärvi


Guest 1003morsian

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Suostuisiko joku kertomaan enemmän Kuha-Penttilästä? Ja minkä hintainen paikka on? Onko se ihan oikeasti niin kallis kuin kuulin sen olevan?

Tuossa koitin hakea Kuha-Penttilän yhteystietoja Googlesta.Mutta ei oikein onnaa.Olemme olleet siellä esiintymässä ja puitteet ovat olleet ihan kiitettävät.Sekä hääfiilikset.Tilaa on kivasti ja ei haise navetalta.Kun aikaisemmin juttelin emännän kanssa,niin eivät juuri mainostele paikkaa.Oikeat vesivessat on mutta keittiötilojen vesihuolto oli silloin rajattu.Mielestäni aivan kliffa paikka juhliin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Sääksen rannalla on Suomen Arkkitehtiliitolla Kasinoksi kutsuttu rakennus, johon mahtuu juhlimaan noin 80 henkeä. Sinne voi järjestää omat tarjoilut, ja saunankin voi vuokrata jos haluaa.

Onko sinulla tuonne jotain yhteystietoja? Tai mitään tietoa tilavuokrasta yms. yms.?

Kuha-Penttilän tilavuokra on vuodelle 2010 (mikäli siis pitää vielä juhlatilaa) on 500 euroa. Toisaalta sinne voi mennä jo viikolla koristelemaan ja laittamaan paikkoja kuntoon. Keittiötilat ovat alkeelliset, joten pitopalvelulla pitää olla ruoat valmiina lämpölaatikoissa ja astiat tiskattava jossain muualla.

Tuo Tapiola on ihan siisti ulkoa, mutta sisältä aika nuhjuinen. Sinne saliin saa 200 ihmistä istumaan nätisti millään. Tai sitten ei tarvitse kenenkään liikkua mihinkään. Plussaa uusi keittiö ja vessat. Miinuksena että vessat ovat eri kerroksessa kuin juhlatila.

Saa nähdä miten meidän juhlien käy, jos ei tuota Kuha-Penttilää juhlatilana voi pitää..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei,

olisiko jollakin tietoa minkälaisia tiloja Nurmijärven seurankunnalla on? Onko ne helposti vuokrattavissa. Kirkkoherranviraston talossa olevista tiloista en ole niin innostunut. Lähinnä kiinnostaisi onko Aleksis Kiven tien varrella siinä hautausmaan puolella olevissa vaalean sinisissä taloissa sellaisia tiloja joita saa vuokrata? Ne kun näyttää kivemmille ulkoapäin kuin se virasto.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Me ollaan kyllä varattu Kuha-Penttilä kesälle 2010 eikä meille ole mitään tuollaista sanottu, että ei ehkä onnistuisikaan. Pelästyin nyt kauheasti kun luin Maddien viestin. Meille emäntä vaan vitsaili, että jatkavat niin kauan kuin pysyvät terveinä ja ainakin vielä keväällä tosi hyväkuntoiselta näytti. Ja meille myös sanottiin vuokran olevan 450 euroa vuonna 2010. Siis miksi siellä ei nyt mahdollisesti voisikaan pitää juhlia ensi kesänä? Aika outoa kyllä jos näin on eikä meille ole mitään ilmoitettu...

Link to comment
Share on other sites

^ Meille emäntä ei uskaltanut luvata että 100 % varmasti juhlat voi järjestää. Että jos heidän kuntonsa äkkiä heikkenee, ei kukaan juhlatilan pyörittämistä jatka. Alkuvuodesta kun puhuttiin sanoi että ensi toukokuussa voisi olla se viimeinen varmistus. Meikäläisen hermo ei tuommoista epävarmuutta kestänyt.

Mutta aika jännä että on teille täysin varmaksi koko homman luvannut.

Aika hauska että tilavuokrakin teille edullisempi.

Joku naamaraja vissiin. B)

Toivottavasti kuitenkin te saatte juhlat siellä järjestettyä. Minä en vain halunnut pitää kahta juhlapaikkaa varattuna (mitä Kuha-Penttilän emäntä) ehdotti.

Siinä olisi kaikki koristelut jne. ollut kahdet erilaiset..

sellofaani: Meille tulee n. 80 vierasta. En usko että tila on mitenkään kolkko vaikka väkeä olisi vähemmänkin.

Sittenhän jää vielä enemmän tilaa tanssilattialle jne.

08.10.10: Erilaisia juhlavaihtoehtoja on: Ahjola Nurmijärvellä, Perttulassa Rientola, Röykässä Tapiola, Klaukkalassa Männikkö, Roinela, Arkadian lukio, Lepsämässä Toukola. Osa siistimpiä, osa ei vähemmän siistejä.

Muokattu: , käyttäjä: Maddie-
Link to comment
Share on other sites

08.10.10: Erilaisia juhlavaihtoehtoja on: Ahjola Nurmijärvellä, Perttulassa Rientola, Röykässä Tapiola, Klaukkalassa Männikkö, Roinela, Arkadian lukio, Lepsämässä Toukola. Osa siistimpiä, osa ei vähemmän siistejä.

Ahjolaa ollaan kyselty ja he eivät voi perjantaiksi vuokrata ku heillä iltapäiväkerho, eikä varmaan mikään muukaan mesta missä pidetään myös iltistä ja muita kerhoja perjantaisinkin. Meille ei ole tulossa kuin ehkä korkeintaan 40 vierasta, niin joku himo iso tila olis varmaan vähän hassu =D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me varasimme Ahjolan, useammasta syystä:

- häät maaliskuussa, ulkotiloja ei voi käyttää hyväksi (vrt. esim. Pikku Paroni)

- useampi pitopalvelu suositteli sitä

- alhaalla tv-huone ja peilisali, jossa voi järjestää omaa ohjelmaa lapsille

- lähellä vihkikirkkoa eli Nurmijärven kirkkoa

- saa viedä omat juomat (tämä oli lähtökohta, ravintolaa emme edes harkinneet)

- tila käytössä koko viikonlopun eli perjantaina pääsee järkkäämään ja sunnuntaina voi hakea tavaroita pois

Se mikä vähän mietityttää, onko juhlasalin koko. Vieraita on vain noin 50, ja tilat ovat aika isot. Toivomme kuitenkin, että hyvällä koristelulla ja oikealla valaistuksella saa hyvän tunnelman.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Moi,

Meilläkin häät tiedossa heinäkuussa 2011. Olemme tässä muutamia paikkoja käyneet katsomassa.

Toukola Lepsämä ja Ketolan Strutsitila. Ketola oli positiivinen yllätys. Todella siistit tilat ja uudet. :) Ja tila mukavan perinteinen maalaistila. Ainoaksi ongelmaksi tuli että meidän noin 100 hengen häät ei ehkä mahdukkaan tilaan, kun bändille ja tanssilattialle ei ole riittävästi tilaa...

Mutta olisin kiinnostunut myös tuosta Kuha-Penttilän tilasta, voisiko joku laittaa mullekin privana yhteystiedot tulemaan?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Anteeksi, edellisessä viestissä kauhea moka!

Siis osaisiko joku kertoa jotain nuorisoseurantalo Roinelasta? :D

Me varattiin alustavasti Roinela jatkopaikaksi (häät kun ovat klaukkalan kirkossa, pääsee helposti vieraat vaikka kävellen).

Nythän siellä on remontti, mutta alkusyksystä pääsee katsomaan tiloja (ja tämän jälkeen lyödään virallisesti lukkoon).

Ennen remonttia olevat kuvat kotisivuilta näyttivät todella hyviltä, enkä nyt oikein jaksa uskoa että oisivat huonompaan suuntaan rempanneet.

Myöskään kuulema vuokra ei paljoa nouse, ei kuulema puhuta edes satasista.

eipä mulla ollu kyllä varmaan mitään kerrottavaa:D Aikoja oli vielä elokuusta eteenpäin jäljellä runsaasti :) Ainakin vielä viime torstaina :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...