Jump to content
Naimisiin.info

Logen, Viherlaakso (Espoo)


Miuccia

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hips!

Olenpa ollut Logenissa häävieraana muutama vuosi sitten. Hyvät oli häät. Paikka siinä mielssä hyvä, että ei liian kaukana ihmisten ilmoilta. Vähän oli ränsistynyt talo kun käytiin katsastamassa paikkaa kesällä omia häitä ajatellen. Paikat rempallaan ja pihpiiri siivoton. Huomasi kyllä, että ei ole pidetty huolta paikasta. Somistuksella ja viinatarjoilulla saa varmasti aikaan ihmeitä ja hyvät häät.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Matti myllymäki(Guest)

Heippa!

Meidän häät vietettiin Viherlaakson Logenilla! Tosin siitä on jo aikaa 27 vuotta, mutta tuskin paikka on hirveästi muuttunut sinä aikana?

Meillä oli oikein perinteiset häät ja vieraita taisi olla parisen sataa ainakin. Itse olen kotoisin Kurikasta ja sieltä tuli sukulaisia ja tuttavia bussilla ja omilla autoilla. Kaikki muistelevat lämmöllä häitämme! Paikka on sopivan intiimi hääjuhlien pitopaikka.

Sinä ja sulhasesi sekä tietenkin juhlaväki häätunnelman luovat ja puitteet on kuitenkin sivuseikka.

Uskon, että teillä on onnistunut hääjuhla Logenilla!

Terv. Matti

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Heih:)

Itsekkin olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan kaiken mahdollisen logenista!

Olemme käyneet katsomassa taloa ulkoa päin ja näky ei ollut mitä mahtavin, mutta jos tilat sisältä olisivat hyvät ja toimivat niin kai se korvaisi ulkoasun. Jos kuvia jossain olisi kiva nähdä niitä..

Link to comment
Share on other sites

Minäkin kiitän kuvista  ;) Itsekin räpättiin pari kuvaa kun käytiin katsomassa, mutta eri kuvakulmista on kiva nähdä (lahopää kun ei muista). Enkä itse osaa liittää tänne kuvia.

Miten paljon olette varanneet kangasta koristeluun? Onko jotain vinkkiä halvoista kangaskaupoista? Ja jos muistat/kerkeät/viitsit Miuccia laittaa kuvia valmiista koristelusta olisin ikionnellinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

pichu Voin toki laittaa koristeluista kuvia! Me ostettiin ikeasta Sarita-organzaa, oli myynnissä 0,95€/metri, yhteensä 60 metriä eli koko kappa ja kaikki meni. Tosin leikattiin ihan reilun mittaisia verhoja... Lavalle oli hankittu ihan perusvalkoista lakanakangasta.

Ovelta katsottuna salin oikea reuna:

Koristeluja.jpg

Ja vasen reuna...

Juhlapaikalla.jpg

Sali ovelta päin:

Juhlapaikkakoristeltuna.jpg

Lavan tausta:

Lavantausta.jpg

Meillä oli 133 vierasta ja ihan tajuttoman kuuma, hellettä oli kai lähemmäs 30 astetta ulkona... Mutta iso piha auttoi siinä asiassa. Hyvin saatiin kaikki mahtumaan, tosin laitettiin kylmästi kavereita ja serkkuja penkeille istumaan. Eipä nuo valittaneet... ;D Juhlat onnistui Logenin puolesta tosi hyvin, päästiin pe koristelemaan klo 16, oltiin n. 22 asti. Hääpäivänä viimeiset vieraat lähti yhden tienoilla kaiketi, pidempäänkin olisi toki saanut olla. Sunnuntaina sitten viimeiset jutut oli haettu pois joskus klo 14:n aikaan.

Niin ja paikasta löytyy 4 jääkaappia ja pakastin, jotka on laitetaan jo torstaina päälle. se olimm. asia, josta vielä jouduin soittamaan vahtimestarille paria päivää ennen, kun en ollut tajunnut aiemmin kysyä... ;D

Kyselkää vaan, mitä mieleen tulee, yritän parhaani mukaan vastata! :D

Link to comment
Share on other sites

Voi että, ISO KIITOS kuvista!!  :D

Mahtava nähdä paikka koristeltuna ja laitettuna. Teillä on ollut todella kauniit koristelut.  :-X Hurjasti muuttuu tuo tila kankailla.. Jotain samantyylistä minäkin ajattelin (verhot lähtevät heti ensimmäisenä vaihtoon ja lavan taustakuva peittoon...). Kiva nähdä vähän pöytäjärjestystäkin, kun ei hääparin pöytää oikein voi lavan eteen laittaa (meille kun tulee bändi soittamaan).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lauantai klo 24 asti maksaa 360€, 1.lisätunti 20€ ja 2.lisätunti 40€. Jos haluaa perjantaina koristelemaan se maksaa 100€ ja koristelemaan pääsee klo 16-22 (en tiedä miten tarkka aika tuo neljä on, ajattelin kysyä lähempänä häitä, että pääseekö aikaisemmin).

Eli jos haluaa koristella edellisenä iltana ja juhlia lauantaina aamu kahteen se maksaa 520€.

Varausmaksu on aika olematon olisko ollut 40€. Näin ainakin meillä kun nyt loppukesästä varasimme ensi vuodeksi.

Toisaalta siivoamaan voi mennä sunnuntaina, eli ei tarvitse yöllä järjestellä. Ja siivoaminen tarkoittaa pintapuolista siivousta (täydet roskikset ulos) ei tarvitse luututa lattioita.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Guest Vieras_Titti_*

Mistä löytäisi Logenin yhteystiedot? Ja onko kellään, joka on häitä siellä viettänyt, ollut tanssilattiaa? Onko pöytiä siirretty tai onko mahtunut pöytien kanssa? Miten luulette noin 100 hengen mahtuvan ja olisikohan tanssilattia pöytiä siirtämättä silloin mahdollinen?

Kiitos paljon avusta jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ja onko kellään, joka on häitä siellä viettänyt, ollut tanssilattiaa? Onko pöytiä siirretty tai onko mahtunut pöytien kanssa? Miten luulette noin 100 hengen mahtuvan ja olisikohan tanssilattia pöytiä siirtämättä silloin mahdollinen?

Meillä oli aika tasan 100 vierasta ja häävalssin ajaksi ei vielä pöytiä siirretty, ja muistaakseni myöhemmikin siirrettiin vain yhtä pöytää. Logeniinhan mahtuu se 150 ihmistä (vaikka silloin siellä luultavasti ollaan kuin sillit suolassa omasta mielestäni), niin sadalla hengellä se on loistava paikka.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...