Jump to content
Naimisiin.info

Merimelojien maja (Helsinki)


Anni.M.

Recommended Posts

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Merimelojien nettisivuilta:

Merimelojien maja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla saaressa Eteläisellä Humalluodolla. Majan on suunnitellut Merimelojien jäsen, arkkitehti Pauli Blomstedt. Maja rakennettiin alunperin vuoden 1940 Olympialaisia varten, mutta toinen maailmansota esti niiden järjestämisen. Maja ja melontaradat olivat vuoden 1952 Olympialaisten kisanäyttämönä.

Majassa on tilaa 200 hengelle ja soveltuu mainiosti häiden, syntymäpäiväjuhlien yms. pitoon. Käytettävissä on keittiö. Majalta aukeaa kaunis näköala Seurasaarenselälle.

Vuokraamme majaa jälleen remontin valmistuttua perjantaisin ja lauantaisin klo 08 - 02 välisenä aikana 11.6.2004 alkaen.

Tuttavat yritti sitä ensi kesän heinäkuulle varata, mutta eivät vielä ota mitään varauksia vastaan... Vaikkakin nettisivuilla lukee että varauksia vastaanotetaan 2.2.2004 alkaen..

Link to comment
Share on other sites

Olin häissä (en omissani) viime vuonna merimelojien majalla. Taisivat olla viimeiset häät ennen remonttia. 200 vieraspaikkaa on kyllä liioiteltu, jos aikoo saada pitopöydän, lahjapöydän ja bändin nurkkaan. Tila oli reilulla sadalla täynnä, mutta hyvin mahduttiin. Majassa on isot ikkunat, joista tosi kauniit näkymät! Keittiö on tosi pieni, mutta ammattilaiset mahtuu mihin vaan. Remontin tarve viime vuonna näkyi, joten somistettiin omilla verhoilla ym. koristuksilla.

Link to comment
Share on other sites

Olin vieraana häissä heinäkuussa -02 Merimelojien majalla. Paikka oli kiva ja maisevat hienot. Mielestäni myös tunnelmallinen. Ainoa miinus oli pihalla sijaitsevat pari vessaa joista toinen meni tukkoon heti ensimmäisen tunnin jälkeen..

Link to comment
Share on other sites

Meidän piti julhia häitämme Merimelojien majalla ensi kesänä. Olemme nimittäin tavanneet juuri tuossa kyseissä paikassa firman pikkujouluissa :-X Meille luvattiin, että varauksia aletaan ottaa vastaan viim. 1.10.2003 alkaen, mutta päivä vaan muuttui ja muuttui koko ajan lupauksista huolimatta. Meillä ei ollut varaa jäädä odottelemaan koska varauksia mahdollisesti aletaan ottaa vastaan tai olisimme jääneet ilman juhlapaikkaa. Onneksi emme jääneet odottelemaan, jos kerran varauksia ei vieläkään oteta vastaan. Vähän jäi kyllä paha maku tyhjistä lupauksista ja palvelusta :-/ Mutta paikka itsessään on kyllä aivan :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Merimelojien maja oli meillä suunnitelmissa, on vaan niin pirun kallis että päädyimme muualle. Kaunis on paikka, tosin olen ollut siellä juhlissa monen monta vuotta sitten. Hinnat ovat käsittääkseni ainakin hyvin nousseet  :(

http://www.merimelojat.fi/juhlah.phtml

Vuokraamme majaa jälleen remontin valmistuttua perjantaisin ja lauantaisin klo 08 - 02 välisenä aikana 11.6.2004 alkaen.

Vuokrat

Klo

  Vuokra

8 -17

  30 eur / tunti

17 - 24

  450 eur

17 - 02

  550 eur

(ALV 0%, veroton toiminta)

Varaukset

Varauksia otetaan vastaan ja tiedusteluihin vastataan 2.2.2004 alkaen

maanantaisin klo 10.00 -11.30 ja keskiviikkoisin 18.30 - 20.00

puhelinnumerossa (09) 491 821.

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni 550 euroa illan vuokrasta on ihan tavanomainen hinta. Olen paikkoja metsästäessäni törmännyt yli tuhannen euron tiloihin. Olisi kiva nähdä kuvia Merimelojien majasta, siis sisältäpäin: Onko kellään???

Paitsi että tohon hintaan tulee 30€/tunti lisää jos haluaa ennen klo.17.00

Elikkäs jos haluaa koristella paikan ennen häitä esim. klo 10, joutuu maksamaan 150€ vielä päälle :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oon ollut vieraana häissä merimelojien majalla lokakuulla. Tuolloin maja oli todella tunnelmallinen kynttiöin valaistuna. Vieraita oli n.70-80 ja tuolle vierasmäärälle tila oli mielestäni sopiva. En ymmärrä miten sinne 200 tungetaan?

Ainot huono puoli tuohon aikaan vuodesta oli se, että vessaan piti mennä ulkokautta ja mereltä tuuli kylmästi... kaikki ei aina mahtunut jonottamaan vessaan sisätiloihin.

Link to comment
Share on other sites

Millaiset ne vessat oikein olivat? Eivät kai sentään ihanan tunnelmalliset ulkohuussit tms  ;D  Millaiset sisätilat muuten olivat? No, pitänee käydä paikan päällä katsomassa, koska tuo remontti on varmaankin vaikuttanut aika paljon. Kertokaa kuitenkin kokemuksistanne... tuskin ovat pistäneet ihan kaikkea uusiksi!

Link to comment
Share on other sites

Kävin majalla piipahtamassi muutamia päiviä sitten ja melko hyvältä näyttää. Ulkokuorta ollaan siistitty mm. katto oikaistu. Sisätiloihin emme nähneet kunnolla, mutta siellä näytti aika vaiheessa olevalta. Siellä on edelleen ulkohuussit, ja toiveissa olisi että niitäkin siistittäisiin. :D

Link to comment
Share on other sites

Tietojeni mukaan paikka on varattu kaikkina 2004 kesän viikonloppuina. Varauksia ensi kesälle ruvetaan ottamaan joskus joulu-tammikuussa.

En tosin ole ihan satavarma, joten jos paikka kiinostaa niin kanattaa tarkistaa. :D

Link to comment
Share on other sites

En usko merimelojien majan olevan varattu ensi kesälle. Ylipäänsä ei ole vielä varmaa saadaanko remontti valmiiksi kesään mennessä. Kun mö olin sinne yhteydessä lupasivat alkaa ottaa varauksia viime lokakuun alussa vastaan, sitten marraskuussa, sitten joulukuussa etc. Ja kuulemma sinne ei vieläkään oteta varauksia ensi kesälle ??? Että voi olla aika hiljainen kesä häiden suhteen, tuskin kukaan jättää paikan varausta näin viime tippaan. Sinänsä mua harmittaa ihan älyttömästi (vaikka olenkin TÄYSIN rakastunut Rulluddin miljööseen), sillä me ollaan murun kanssa tavattu/juteltu ensi kerran merimelojien majalla :-X Noh, loppujen lopuksi Rulludd on meille kaikin puolin sopivampi ratkaisu, paha maku vaan jäi tyhjistä lupauksista :-/

Link to comment
Share on other sites

Kyllä sinne otetaan vastaan varauksia kesälle 2004, aloittivat jo 2. helmikuuta varausten vastaanoton. Kun soittelin ja kyselin kesää 2005, sanoivat että elokuussa alkavat ottamaan varauksia vastaan ja että yleensä kesälauantait varataan jo muutamassa viikossa täyteen.

Mutta tietääkö kukaan nyt noista vessoista että ovatko sentään vesivessat??

Link to comment
Share on other sites

"Kyllä sinne otetaan vastaan varauksia kesälle 2004, aloittivat jo 2. helmikuuta varausten vastaanoton. "

OK. Mutta silti, mielestäni on omituista että varausten otto kesälle 2004 piti aloittaa syyskuun puolessa välissä alun perin. En silti usko, että kovinkaanmoni odottelee kesän 2004 hääpaikan varauksen kanssa helmikuulle :-/ Juu, ja tosiaan ovat vesivessat. Mielestäni vielä ihan suhteellisen siistitkin.

Link to comment
Share on other sites

Varasin ensi kesän häitämme varten Merimelojien majan 4.2.04 ja tuolloin oli vapaana tasan yksi kesälauantai eli 4.9. Otin sen, mutta peruin heti seuraavalla viikolla, kun löysin toisen juhlapaikan, joka miellytti silmää enemmän. Eli aika täyttä taitaa ensi kesälle olla.

(Ja luotan vahvasti siihen, että näinkin lyhyellä varoitusajalla saa juhlat aikaiseksi.)

Link to comment
Share on other sites

Varmasti onkin varattu,en sitä yhtään epäile. Mutta ainakaan me ei uskallettu lyödä päivää lukkoon ennen kuin juhlapaikka on varattuna, järjestelyt varmasti ehtiikin tehdä aivan hyvin! Kirkon ja juhlapaikan vapaana olevien päivien yhteensovittelu voi olla yllättävän hankalaa :-/ Joka tapauksessa, mun pointti olikin lähinnä se, että kurjaa kun lupaillaan yhtä ja tehdään toista. Sitten ei edes enää viesteihin / puheluihin vastailla :-/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...