Jasmine76

Pälkäne/Valkeakosi

61 viestiä aiheessa

Käytiin eilen katsomassa Kelhiä ja täytyy sanoa, että oli aika kova pettymys  :( Kuvat netissä näyttivät niin upeilta, että odotukset olivat korkealla.

Paikka oli sisältä tosi huonossa kunnossa: lattia kulunut, seinät ihan hirveät reiälliset ja maalaukset haalistuneet. Paikkaa toki remontoidaan talven aikana, mutta ei ole kuulemma varmaa, saadaanko esim. seinät kuntoon jo ensi kesäksi (tämä tosin ei ole mikään varma tieto) Samoin ulkopuolelta maali oli rapistunut seinistä ja ympäristö oli ihan pelkkää ryteikköö ja heinää  :-[

En tiedä ollaanko liian kriittisiä, mutta päätettiin, ettei ainakaan Kelhistä tule meidän hääpaikkaamme  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kelhissä tehdään talvella remonttia, joka valmistuu keväällä 2006. Huhtikuun lopussa avoimet ovet. Kesäkuusta alkaen siellä on myös kesäkahvila päivisin, jolloin pääsee sisätiloja kurkistelemaan  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Olisi kiva saada kuvia näistä Valkeakosken (ja lähiseudun) juhlapaikoista. Vieläkö joltakulta niitä löytyy? Vieläkö nämä kaikki paikat on toiminnassa, onko tullut uusia?

Varsinkin Miekan tila kiinnostaisi, onko kokemuksia/kuvia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miekan tila on ihan hieno varsinkin kesällä,mutta muistaakseni aika kallis.Pälkäneellähän on sit tietty vielä esim. Nuijan talo ihan keskustassa ja sit on Iltasmäen Vpk: n talo siinä Koskin tien haarassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö keltään löytyisi kuvia Valkeakosken hääpaikoista, nyt kiinnostaisi erityisesti Päivölän kansanopisto ja Kelhin kartano.                

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisäisin tähän vielä yhden juhlapaikan Pälkäneellä: Sappeen hiihtokeskuksen Ravintola Huippu. (www.sappee.fi) Ravintolaan mahtuu satoja ihmisiä. Järjestimme juuri tänä kesänä omat häämme siellä. Vieraita oli hieman alle 100 ja mahduimme kaikki ruokailemaan yläkerrassa ja tanssille ja vapaalle seurustelulle olo reilusti tilaa alakerrassa. Tila toimi mainiosti. Yläkerrassa on tilaa isommallekin väelle. Tämän lisäksi Sappeesta löytyy majoitustilaa kesäisinkin parille sadalle hengelle. Uskoisin, että ravintola ei ole kovin varattu vielä, kun on ollut toiminnassa vasta alle kaksi vuotta eikä sana ole vielä levinnyt. Suosittelen!! Mukava henkilökunta vielä kaupan päälle. Ravintola hoitaa ruoat ja juomat sekä tarjoilun eli pitopalvelua erikseen ei tarvita. Kaikki samassa paketissa. Ravintolasta on upea maisema Laipan erämaahan, koska se sijaitsee rinteiden päällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ai en tiennytkään, että Ritvalassa on vain ulkovessat. Vaikka muuten niissä on ihan ok käydä, niin sen verta prinsessa aion häissäni olla, etten suostu ulkohuussiin menemään  :-[ Elikkäs kiitos avustanne, mutta täytyy sitten tuo Ritvala unohtaa. Mutta ehkäpä sitten tuo Tapiola...

Ritvalan ulkovessat ovat nykyaikaiset, siistit ja paljon tilavammat, kuin Tapiolan kaksi sisävessaa....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

onko kellään kokemuksia siitä Ystävyyden talosta Valkeakosken keskustassa? Tiedän, että siellä on vietetty pieniä häitä, mutta miten ne ovat onnistuneet?

Entä onko kellään kokemuksia häistä Hopealinjan laivoilla?

Järjestän häitä ensi kevääksi, mutta täältä pitkän matkan takaa, joten apua kaivataan. Jos sinulla on kuvia näistä vaihtoehdoista. laita vaikka yksityisviesti.

Kiitos avusta jo etukäteen!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Ystävyyden talosta tai muista vastaavista pienemmistä tiloista otaisin kovi mielelläni ajantasalla olevaa tietoa. Juhliin tulee noin 30 vierasta ja tarkoitus olisi myös tanssia, mikä ei taida Ystävyyden talossa onnistua?

Paikan ei tarvitse välttämättä olla Koskissa, mutta ei myöskään Tampereella asti.

Kiitos paljon avusta, Oulun seudulta on hieman hankala järjestää häitä Koskiin.  ;) ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ystävyyden talosta ei ole kokemusta, mut meiän porukoitten häät oli 70-luvulla Hopealinjan laivalla ;D

Ootko Melankärkeä miettinyt yhtenä vaihtoehtona? Voisi toimia oikein hyvin! Ei ole yhtään niin ankea, kun kuvat netissä antaa ymmärtää ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

laiva on nyt hyljätty, Hopealinja maksaa niiin paljon "hopeaa" jos tulevat Koskiin ja itse koskilaisilta tulee niin nihkeästi tietoa, että antaa niiden olla. Ja entä jos tulee huono ilma, myrsky, ovatko ne sitten Waltikan edessä laiturissa?  :);)

Melankärkeä emme ole ajatelleet, sillä kuvat netissä eivät ole todellakaan kummoiset. Sain eilen tarjouksen Ellilän kievarista, siellä käymme kun tulemme kuukauden päästä Koskiin. Arveluttaa vain, että onko parhaat paikat jo silloin viety. Häät on tosin 10.5. ja äitienpäivä on seuraavana päivänä, joten tämä varmaan vähentää häitä lauantaina.

Pitää selvittää tuota Melaankärkeä. Eikö se ole entinen kaupunginjohtajan asunto?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkohan kellään ajantasaista tietoa tuosta Sääksmäen Kelhistä, millainen paikka se on? Nettisivujen mukaan remontti on nyt saatu valmiiksi, mutta ainakaan kuvat eivät tunnu olevan ajan tasalla, niiden perusteella paikka näytti vielä hieman ränsistyneeltä. Mutta onko kellään kokemuksia Kelhistä, mielelläni kuulisin kommentteja?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin ihan muutama viikko sitten katsomassa Kelhiä ja sisällä oli ainakin ihan hyvällä mallilla: katto putsattu  ja  muutenkin kaikki ok. Ikkunat vaihdetaan joskus hamassa tulevaisuudessa, samoin "kuisti" korjataan (se taisi olla ensi talven listalla). Meille ainakin sanottiin että kaikenlainen tulenteko grillaamisesta tupakanpolttoon on kiellettyä rakennuksen läheisyydessä, palokunnalta voi tarkistaa kuinka kauas tupakkapaikka täytyy laittaa jos sellaista tarvitaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Appelsiini-Sonja nopeasta vastauksesta, täytyypi käydä vielä ite paikan päällä pällistelemässä sitä Kelhiä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kävimme kesän lopussa katsomassa Kelhiä. Esittelijä kertoi, että seinien maalaukset oli maalattu päälle uudelleen remontin myötä. Ne olivatkin nyt selkeät, ei haalistuneen näköiset. Muutkin pinnat olivat saaneet maalia ja meillekin tuosta kuistin tulevasta remontista mainittiin. Värimaailmaan kuului mm. vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista. En ole varma, oliko kalusteita uusittu, mutta pöydät olivat puuta, ja niihin kuului penkit, ei yksittäisiä tuoleja. Haastetta hamekansalle  ;) Muistaakseni wc-tilat olivat siistit, ja naulakkotilaa kiitettävästi jos sellaiseen on tarvetta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme aikaisemmin katsomassa Tapiolaa Metsäkansassa ja täytyy sanoa, että oli idyllinen paikka! Meille tila oli liian pieni, ehkä 80 hengen juhlat olisivat sopivat, 100 hengelle maksimissaan. (Valkeakosken sivuilla paikan sanotaan olevat 200 hengelle.)Paikka on erinomainen maalaistyylisille häille, koska ympärillä on peltoa ja maalaismaisemaa. Miinupuolena oli se, että keittiöön ei tule lämmintä vettä. Mutta edullista tilaa haluavalle suosittelen lämpimästi. Vuokra taisi olla to-su 200 euroa. Lisänä on viereinen urheilukenttä käytettävissä.

Tässä pari kuvaa:

tapiola.jpg

a>

Myös Tenholaa kävimme katsomassa ulkoa, mutta emme pitäneet siitä, että talo on ihan tien vieressä ja parkkitilaa tuntui olevan nihkeästi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa siitä voiko kelhissä polttaa kynttiläitö sisällä? Jos meinaan tupakka paikkakin pitää laittaa kauas kartanosta, niin saakohan siellä ollenkaan polttaa kynttilöitä..?  Toisaalta vois kuvitella että tuikut on esim. sallittuja, kun ne kuitenkin on jossain tuikkukipoissa, eikä ehkä aiheuta paloa niin helposti kun esim. kynttelikössä olevat kynttilät.. olis kyllä tosi kova pettymys jos ei sais laittaa ees tuikkuja..  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

edit....

Kävin Ritvalassa ja ihana maalaisympäristö ja kiva paikkakin. Tilaa max 150 hengelle, puitteet isoille juhlille ihan ok. Jos joku on kiinnostunut kuvista, kyselkää privalla lisää. Tapiolaan en vielä ehtinyt, ehkä ensi viikolla sitten..

Olisiko kuvia vielä tallessa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mahtaakohan kenelläkään olla mitään tietoa Luopioisten seuratalosta, tai mistään muusta paikasta Luopioisten laitamilla (lukuun ottamatta Aitoon Honkalaa tai Sappeen tiloja)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kehuisin kyllä Nuijantaloa Pälkäneen keskustassa (Nuijantalo. Meillä oli siellä häät kevättalvella 2010, ja kaikki järjestelyt sujui tosi hyvin tilan vuokrausta hoitavan ihmisen kanssa, tilat oli siistit (vaikkakin lattia paikoin kulunut, mutta sitä ei taatusti kukaan huomannut, kun pöydät oli paikallaan) ja nätisti ja hillitysti remontoidut. Saliin luvataan mahtuvan jopa 250 ihmistä, meillä vieraita oli paikalla n. 100, joten saatiin pöydät aseteltua tosi väljästi, mutta siltikään ei ollut mitenkään kolkon tai aution oloista. Tilan sai hyvissä ajoin käyttöön ja sai luovuttaa rauhassa sunnuntaina sitten, kun oli saanut siivoukset hoidettua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään