Jump to content
Naimisiin.info

Karllundin kivinavetta (Toijala)


Ulli

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia Karllundin kivinavetasta(Toijalassa)? Vaikuttaa aivan ihanteelliselta paikalta viettää häät, mutta olisi kiva kuulla myös muiden kommentteja ja kokemuksia? :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asun ihan tuon lähellä, mutta ei ole tullut vielä itse poikettua  :P Täytyy katsoa jos jossakin vaiheessa ehtisin, olisi nimittäin kiva tietää itsekin miltä tuo paikka näyttää livenä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on häät ens vuonna Karllundin kivinavetassa, ja ollaan paikka käyty jo pariin otteeseen katsastamassa. Voin kyllä suositella, aivan ihana paikka. Ei kun vaan rohkeesti katsastamaan! Pitäjäkin on todella mukavia!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Karllundin kivinavetta tuntuu loistavalta hääpaikalta. Itse olen paikan päällä käynyt ja tosi kaunis ja idyllinen juhlatila että ympäristö. Juurikaan ei edes mitään koristeita tarvitse, pöydälle kynttilät ja muutama ohrantähkä niin hyvä tulee. Myös paikan palvelu vaikuttaa hyvältä ja ammattitaitoiselta. Omistajat osallistuvat myös ideointiin omien kokemustensa kautta... hyvä juttu sekin. Omat häät vietetään siellä sitten tulevaisuudessa  :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Paikka on aivan ihana, ihmeessä menkää katsomaan.. Me vietämme siellä häitämme ensi vuonna. Kirkkokin sopivan välimatkan päässä. Piha on upea ja myös juhlatilat. Yläkerran tanssiparketti on loistava. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

En tiedä, onko tuo Karllund jo kokonaan varattu ensi kesäksi, mutta olisin kyllä kanssa kiinnostunut tästä paikasta, vaikuttaa todella idylliseltä paikalta. Osaako joku sanoa, onko tilan vuokra kamalan korkea?  :-? Vai tuleeko veloitus henkilömäärän mukaan? Ja saakohan tuonne viedä omat juomat?

Link to comment
Share on other sites

Hinta määräytyy vieraiden mukaan, mielestäni hinta oli kohtuullinen. Juhlapaikkaan saa viedä omat juotavat.  :)

Kannattaa ottaa yhteyttä pian, me varasimme huhtikuussa, jo tuolloin oli vaikeuksia saada päivää, emme saaneet edes alunperin haluamaamme päivämäärää, vaan jouduimme aikaistamaan viikolla hääpäivää.. Mikä sinänsä ei kyllä haitannu..  :-X

Link to comment
Share on other sites

Olemme olleet siellä keikalla pari kertaa.Siellä on sali n.150 hengelle,

sekä toinen erillinen sali,jossa on noutopöytä,sekä orkesteri koroke ja tanssilattia.Näistä saleista on näköyhteys toisiinsa suuren oviaukon kautta.Paikka on upeaksi saneerattu.Siinä salissa,missä on noutopöytä,on

järjestetty tanssit.

Lämpimänä vuodenaikana on tanssit kuitenkin navetan vintillä,

jossa siihen on hyvät tilat.Tätä tilaa ei ole saneerattu nykyaikaiseksi,

vaan se on vanhanaikaisen maalaismaisen romanttinen.Aivan

kuin oltaisiin siirrytty 30-luvulle.

Jos vieraita tulee vähintään 100 henkeä,on tilan vuokra 900 Euroa.

Omat juomat saa viedä.Juhlien pitää loppua viimeistään klo 24.00

Isäntäväki on tosi mukava.Yksi

upeinpia paikkoja,missä koskaan ollaan oltu keikalla. :girl_blum:

:rolleyes:Tanssimusiikkia ja bilemusiikkia häihin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Viime kesän lopussa Karllundin ensi kesä oli jo lähes täysin varattu. Kannattaa siis varailla oikein hyvissä ajoin. Tilat saa vuokrattua joko heidän sopimuspitopalvelunsa kera tai ilman, jos tahtoo jonkun tietyn muun pitopalvelun paikalle. Juhlarakennuksen alakerta on todella hieno ja tyylikäs. Seinät valkoiset + harmaata kiveä, tunnelmalliset valaistukset, tuoleissa tummaa + vaaleaa puuta. Ja kaikki on vielä niin uutta, kun juhlatoimintahan tuolla alkoi vasta vuonna 2006. Pihapiiri on kaunis maalaismaisemineen. Yhdyn myös siihen, että omistajat ovat kyllä todella mukavia, yhteistyöhaluisia ja tarjoavat ideoitaan. N.20 km säteellä on ainakin 4 kirkkoakin. Kannattaa tutustua nettisivuihin www.karllund.fi.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Osaako kukaan kertoa omia kokemuksiaan haiden sujumisesta karllundissa? Jos otitte heidan tarjoamansa pitopalvelun, oliko ruokaa hyvaa/miten tarjoilu sujui? saitteko paikan koko viikonlopuksi? kiitos!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa, Tuoreita kokemuksia Karllundista?

Harkitsemme tätä ihanaa kivinavettaa juhlapaikaksi ja olisi kiva kuulla esim. tämän kesän morsiammilta miten kaikki paikan suhteen sujui... ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Karllundissa tänä kesänä. Häät sujuivat hienosti, paikan omistajat olivat apuna koko häiden ajan. Paikka oli meillä koko viikonlopun, häät lauantaina ja jo perjantaina pääsi laittamaan koristeita ja viemään tavaroita (vaikka koriteita ainakaan meillä ei paljoa ollut koska paikka itsessään on niin upea) Pitopalvelun ruoka oli todella hyvää, paljon kehuja tuli.

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset Minnie85 vastauksestasi! Käytännön kokemuksia on aina kiva kuulla! :)

Teillä ilmeisesti oli paikan oma pitopalvelu? Oliko "äänirajoitteita", esim kahdeltatoista hiljaisuus?

Link to comment
Share on other sites

Kaipaisin vielä lisää kokemuksia Karllundin kivinavetasta. Oliko palvelu hyvää alusta loppuun? Veittekö oman bändin sinne ja oliko paikalla itsellään minkäänlaisia äänentoistovehkeitä vai toiko bändi omansa? Oliko ruoka hyvää?

Link to comment
Share on other sites

Saakohan Karllundin pihaan jäädä yöpymään matkailuautoilla tms? Vaikka pientä korvausta vastaan... Kokemuksia kenelläkään?

Paikka on varattuna ensi kesälle, mutta tuo jäi kysymättä isänniltä varausvaiheessa. Eikä vielä viitsisi olla kontrollifriikkimorsian, joka soittelee jotakin yksityiskohtaa joka toinen viikko... :) Jos pihaan ei voi jäädä, niin pitänee pikkuhiljaa kartoittaa muut lähiseudun "pellot", mihin kauempaa (reilu 600 km) tulevat "karavaanarisukulaiset" voisi ohjata. Sattuuko olemaan ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Kylmäkosken Savikoskellahan on muistaakseni edelleen toimiva vaunualue (ennen oli SFC:n jäsenille, mutta nykyään muistaakseni julkinen) Välimatkaa Karllundista taitaa tulla yhteensä reilut 10 km.

Link to comment
Share on other sites

Karllundissa juhlineet/ juhlia suunnittelevat, oletteko lähteneet jatkoille tuon 12 jälkeen jonnekin ja jos olette niin minne? Mitenkäs vieraiden majoitusmahdollisuudet tuolla Toijalan seudulla?

Osaako kukaan sanoa joustetaanko tuosta klo 12 hiljaisuudesta?

Paikka vaikuttaa netistä katsottuna aivan ihanalta :) Pitää mennä tutustumaan paikan päälle.

sivukyssärinä: osaisiko joku auttaa, en onnistu rekisteröitymään naikkariin, kone vain väittää, että mun sähköpostiosoite on jo jollain käytössä (ei voi olla, se kun ihan etunimi.sukunimi-muotoa) ja ohjeista en löydä apua!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nostetaanpas, olisiko kellään lisää kokemuksia paikasta? Lähinnä tuo catering-puoli kiinnostaa, paikan mukanahan tulee sopimuscatering ja olisi kiva tietää kuinka hyvää ruokaa tarjoavat?

Käytiin kivinavetalla tässä jokunen viikko sitten tutustumassa ja oli kyllä niin ihanaa! Oltiin lauantaina aamusta paikalla ja jollain onnellisella oli iltapäivällä häät siellä ja navetta oli kauniissa juhla-asussa. Paikan isäntä vaikutti mukavalta kaverilta, esitteli astiastonkin meille, eihän me sellaista olisi tajuttu edes kysyä.

Ja ai niin, Karllundin kesä 2009 on ihan täynnä, vuodelle 2010:kin on jo varauksia!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nostelen hieman tätä aihetta ylöspäin listalla, meillä häät 2010 Karllundilla.

Olisin kysellyt mitä pitopalveluita täällä häitään viettäneet ovat käyttäneet? Paikan puolestahan saa tuon Toijalan lounaspirtin, mutta "omankin" voi paikalle tuoda.

Lisäksi kiinnostaisi missä kirkossa teidät on vihitty vaiko paikan päällä?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on ensi kesänä häät Karllundissa ja ruokapuolen meille hoitaa Pitopalvelu Päivärinne (Vesilahdelta). Päädyimme tähän pitopalveluun suositusten, hinnan ja hyvän menun takia.

Meidät vihitään paikan päällä, siellä yläkerrassa :-X

Link to comment
Share on other sites

Nin-nu, teitteko kuinka paljon vertailua pitopalveluiden suhteen ja tuliko tuo teidän pitopalvelunne huomattavasti edullisemmaksi kuin paikan oma? (jos halut voi vastata myös yksärillä).

Myös me suunnittelemme, että vihkiminen tapahtuisi siellä vintillä, meidän häät tosin vasta 2010...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kivaa saada lisää kivinavetalla juhlivia keskusteluun!

Minkälaisia koristeluideoita teillä on paikalle, vaikka ainakaan mun mielestä tila ei kovin paljon koristeita tarvitse, kun on nätti muutenkin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...