Jump to content
Naimisiin.info

Karllundin kivinavetta (Toijala)


Ulli

Recommended Posts

  • 5 weeks later...
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moi!

Karllundin kivinavetta on meilläkin suunnitelmissa! Ei olla päästy paikkaa vielä katsastamaan, joten ollaan voitu ainoastaan netin kautta tutustua. Kuvissa paikka näyttää ihanalta, ainoastaan parvi epäilyttää. Vieraita meille tulee 150 ja olemme pohtineet mahtuvatko kaikki todella samaan tilaan. Karllundin nettisivuilla sanotaan näin:

"Navetan harmaakivisten yli metrin vahvuisten seinien sisällä on kaksi vierekkäistä yhtenäistä salia, pinta-aloiltaan 170 ja 100 m2. Istumapaikkoja on yhteensä 152, joista 120 pöydissä ja tuoleissa sekä 32 paikkaa karsinalooseissa. Tarvittaessa voidaan tiloihin lisätä paikkoja aina 200 hengelle." Miten nuo kaksi vierekkäistä yhtenäistä salia on ylipäätänsä eroteltu toisistaan? Onko tila todellakin yhtenäinen, ettei vaan osittaisella näköyhteydellä? Meille olisi erittäin tärkeää saada koko juhlaväki samaan tilaan :) Nettisivun kuvista ei saa selkeää kuvaa asiasta.

Vihkiminen tapahtuu Tampereen tuomiokirkossa ja ollaan kaavailtu linja-auto(je)n vuokraamista, joilla vieraat pääsisivät juhlapaikalle ja takaisin Tampereelle. Onko kenelläkään kokemusta linja-autojen vuokrahinnastosta?

Ja tuosta pitopalvelusta, oletteko valinneet minkä ja minkähintainen menu siinä on ollu?

annikkii

Link to comment
Share on other sites

Moi annikkii,

Meille paikan isäntä lupaili, että 150 saadaan samaan tilaan mahtumaan, näillä näkymin meidän vierasmäärä jää 140 alle (toivottavasti). Alakerran kaksi tilaa ovat vierekkäin, mutta yhtenäiseksi en niitä kutsuisi, tilojen välissä on ns. liukuovi, oviaukko on tavallista oviaukkoa huomattavasti suurempi. Eli meillä kaikki vieraat tarkoitus saada tähän isompaan juhlatilaan ja viereisessä huoneessa on sitten buffetpöydät, lahjapöytä jne.

Kyllä tuon pienestä tilasta toki näköyhteys suurempaan on, muttei millään kaikilla siellä istuvilla vierailla.

Parvesta, se on tavallinen navetan parvi, ei mitenkään kovin hieno tai juhlava, mutta mielestäni juuri näistä seikoista johtuen varsin tunnelmallinen. Kynttilöitä parvella ei saa polttaa eikä punaviiniä tarjoilla ;)

Parvella on parkettilattia (kai se parkettia on...) tansseja varten.

Meillä on tulossa vihkiminen parvella, mutta luultavasti bussikuljetus keskustasta Karllundille ja yöllä takaisin.

Pitopalveluasia on vielä harkinnassa. Vuokra kesälle 2010, selvinnee syksyllä 2009 vasta.

Kannattaa ottaa yhtyettä tilan isäntäpariin, ovat todella mukavia!

Link to comment
Share on other sites

Noista tiloista kyselisin vielä. Siellä alakerrassakin on tanssilava, onko se millainen? Minkä kokoinen?

Meidän pitää kyllä ehdottomasti käydä tutustumassa Karllundissa heti kesän jälkeen. Meillä häät on edessä vasta vuonna 2011, joten olemme hyvin aikaisin liikkeellä :) Tällä hetkellä juhlatilavaihtoehtoja on useampia, saa nähdä mihin lopulta päädymme.:)

Link to comment
Share on other sites

Annikkii: alakerrassa ei siis ole "tanssilavaa" vaan tanssit voi järjestää siinä pienemmässä huoneessa, jossa noissa Karllundin kotisivujen kuvissa on siis tuo pitopalvelupöytä.

varausaikatauluista: me varattiin syyskuussa 2008 ja jo silloin oli muutamia varauksia kesälle 2010, joten ette ole lainkaan liian aikaisessa, varsinkin jos teillä on tietty päivä mielessänne ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tänä kesänä 1.8.09 häät Karllundin kivinavetassa.

Vuokraamme tilan vain ja meille tulee pitopalvelu Kaksi Kölviä. Karllundin kanssa hommat ovat sujuneet tähän saakka varsin hyvin, eikä ongelmia ole tullut. Isäntäpari osaa opastaa hyvin häiden järjestäjiä.

Hassua muuten, kun monessa paikassa oletetaan, että joitain asioita vain tietää, vaikkei koskaan ole häitä aiemmin järjestänytkään :D

Link to comment
Share on other sites

Nyt hääni Karllundissa viettäneenä en voi muuta kuin kehua paikkaa!

Kaikki sujui kuin tanssi, minkäänlaisia ongelmia ei ollut.

Isäntäpari oli paljon juhlassa apuna, mm. iltapalan ja vieraiden opastamisen suhteen.

Meidät vihittiin siellä parvella.

Itse vihkiminenkin meni tosi hyvin, tunnelma oli upea!

Meillä häävieraita oli noin 100, ja reilusti enemmän olisi kyllä tarvittaessa mahtunut.

Me emme valinneet paikan sopimus-pitopalvelua, joten maksoimme vain tilasta vuokran joka oli 1000 e.

Pitopalveluna meillä oli Päivärinne Vesilahdelta. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää! :)

Link to comment
Share on other sites

Menu oli aika perinteinen, hinta oli 21 e/aikuinen ja 6-12 vuotiaat lapset puoleen hintaan. Eli edullinen pitopalvelu...

Meillä vihkiminen oli klo 15, mutta meillä ei sitten siirtymiseen mennytkään aikaa kuin 5 min ;)

Meitäkin vähän mietitytti tuo puolen yön hiljaisuus, mutta itseasiassa se oli ihan hyvä aika lopetella...

Link to comment
Share on other sites

Karllund kuulostaa kyllä hyvin passelilta paikalta myös meille. Häämme ovat suunnitteilla vasta heinäkuulle 2011, mutta oletteko oikeasti sitä mieltä, että jos tämän paikan haluaa niin kannattaa olla varaamassa paikkaa jo hyvissä ajoin? :o

Onko joku jo varannut kesälle 2011 ko.paikan / tietääkö joku muuten varaustilanteesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos Nin-nu! :)

Tuleeko sinulle mieleen paikasta mitaan muuta kaytannon asiaa mita pitaisi etukateen miettia - esim oliko sisalla viilea (joku kertoi minulle etta kannattaa varata vieraille lammiketta), entas millainen lattia ylakerrassa on (eli onko silea vai onko vaarana etta haapuvun helma jaa johonkin kiinni juuri "alttarille" kavellessa :) ).. Jos ehdit viela vastailemaan niin suurkiitos!!

Link to comment
Share on other sites

Joo, yläkerrassa on tosiaan osittain lautalattia ja osittain parketti.

Me bongattiin "käytävältä" muutama naula mihin olisi saattanut mekko jäädä kiinni (mulla oli aika pitkä laahus), mutta näytettiin niille vähän vasaraa, niin ei ollut sitten sitäkään huolta.

Lisäksi meillä oli valkoinen käytävämatto, niin sekin vähän suojasi... :)

Ei ollut viileää missään vaiheessa, tosin hääpäivämme oli suht aurinkoinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Juhlimme häitämme Karllundissa lauantaina, ja voin kyllä lämpimästi suositella!! Isäntäväki on todella auttavaista, otimme sopimuspitopalvelun ja ruoka oli erittäin hyvää ja kauniisti esille laitettua, ja yleensäkin Karllund on aivan täydellinen paikka häille. Illalla oli vähän viileä yläkerrassa vaikka päivä oli upean aurinkoinen, mutta veimme mukanamme vilttejä joita muutamat vieraat käyttivätkin lämmikkeenä. Lapsetkin viihtyivät hyvin, sillä saivat vapaasti juosta pihapiirissä ja leikkiä, ja kokonaisuudessaan päivämme oli aivan täydellinen - siitä suuri kiitos kuului Karllundille! Joten menkää ihmeessä itse katsomaan paikkaa ja ihastukaa :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest nannnnnnna

Kävimme katsastamassa paikkaa ja ihastuimme navetan yläkertaan, tila on upea! Alakerran juhlatila ei vielä täysin vakuuttanut, mutta oli kuitenkin ihan ok. Meitä jäi nyt vaivaamaan ovatko loosien penkit kiinteät vai voiko pöydät ja tuolit ottaa pois looseista....? Emme huomanneet katsoa ja keksimme vasta jälkeenpäin idean sijoittaa hääparin pöydän yhteen looseista, mutta emme tiedä onko tämä mahdollista. ;)

2011 vuoden juhlatilakyselyjä voi tehdä vuoden 2010 alusta lähtien! Tilavuokraa vuodelle 2011 ei ole vielä määritelty tarkasti, saimme käsityksen, että hinta tulee nousemaan.

Link to comment
Share on other sites

Mekin kävimme tässä muutama viikko takaperin paikkaa katsomassa ja ihan mukavan oloinen paikka, ei kuitenkaan tule olemaan meidän juhlatilamme... Etäisyys Tampereelle on meille kuitenkin liikaa ja toinen juhlapaikka vei siis voiton. :-X Itse ihastuin alakertaan (paitsi lastenhuoneeseen, joka vaikutti lähinnä tyrmältä! :girl_blum: ) ja yläkerta ei sitten niin suurta vaikutusta tehnyt. Mutta mieliä/mielipiteitä on monia ja hyvä niin! :girl_haha:

Meille isäntäpari sanoi, että varauksia voi alkaa vuodelle 2011 alkaa tekemään tämän vuoden lokakuussa, mistä lie sitten moinen ero johtuu!? Hinnnasta oli puhe sen verran, että hinta tulee tosiaan nousemaan ja lopullinen hinta vuodelle 2011 selviää lokakuussa 2010. Eli sanoivat, että hääpari joutuu sitten vain ottamaan riskin paikkaa varatessaan siitä, että hinta tulee olemaan mitä nyt sitten tuleekin olemaan! :girl_sigh:

Mutta tosiaan ihana ja tunnelmallinen paikka kaikenkaikkiaan!

Link to comment
Share on other sites

nannnnnnna! Kyllä loossit ovat kiinteitä.

Meille tulossa tämän hetken suunnitelman mukaan morsiuspöytä loosseja vastapäätä toiselle puolelle salia.

Itse pidin valtavasti alakerrasta, lähinnä tunnelmallisuudesta, jota korostetaan talvella useilla kynttilöillä ympäri saleja. Ei vaadi juuri muuta koristelua. Eikä tarvi ainakaan peitellä mitään niin kuin useissa paikoissa :flirt:

Vintage, otitteko jonkun valmiista menuista vai ehdotitteko omaa? Oliko vastaanotto ulkona vai sisällä?

Talvella ei viitsis vieraita seisottaa ulkona vaan ajateltiin salin perälle tehdä kättelyjonon. En tiedä kuinka onnistuu...?!

Muokattu: , käyttäjä: White2010
Link to comment
Share on other sites

White2010, muokkasimme monesta menusta meille sopivan, ja muutamat olivat täysin omia ehdotuksia -mikään ei ollut ongelma ja pitopalvelu oli erittäin osaava ja hyvä!! Monet ovat kehuneet jälkeenkin päin kuinka hyvää ruoka oli!

Ja tosiaan, Tampereelta on vähän enemmän matkaa - me varasimme bussikyydin vieraillemme ja se oli oikein hyvä, juhlat jatkuivat siis paluumatkallakin vielä :D

Mutta tosiaan, ihanan tunnelmallinen meidän mielestämme, ja vaikka hinta nousi viime vuodestakin siitä kun paikan olimme varanneet, ei hinnassa kuitenkaan ollut erityisen suurta eroa. Mutta toki en voi sanoa mitä ensi vuonna tapahtuu. Ihanaa hääjuhlaa kaikille Karllundissa juhliville! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest nannnnnnna

Vintage, paljonko teillä tuo bussikyyditys maksoi? Olemme myös kaavailleet kuljetusta kirkosta juhlapaikkaan ja yöllä takaisin Tampereen keskustaan.

En kyllä ymmärrä miksi isäntäväki sanoi meille, että vasta 2010 vuoden puolella ottavat vastaan varauksia! Mutta kävimme katsastamassa paikan heinäkuun puolessa välissä, että ehkä he ovat muuttaneet suunnitelmia tässä ajassa. Hyvä tietää kyllä, mikäli päädymme tämän paikan varaamaan :)

Muutamat pikkujutut häiritsevät minua suunnattomasti, kuten sininen traktori, joka oli yläkerassa sekä alakerran juhlatilan taulut, varsinkin se kankainen. Mutta uskoisin, että ne ovat poistettavissa ;P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...