Ulli

Karllundin kivinavetta (Toijala)

61 viestiä aiheessa

white2010, mitä firmaa käytätte ja kuinka iso bussi teillä on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Meillä on myös häät Karllundissa kesäkuussa 2010 :-) Paikka oli juuri sellainen, mistä olimme haaveilleetkin! Kaipaisin hieman kokemuksia juhlan aikataulutuksen suhteen, nimittäin tuo klo24 hiljaisuus ja ennen 01 poistuminen tulee varmaankin vastaan kovin nopeasti. Mihin aikaan olette aloittaneet vihkimisen, ja miten olette suunnilleen aikatauluttaneet päivän? Emme aio täyttää päivää minuutilleen tekemisellä, mutta toki ne perinteiset syömiset, kakut, kahvit, tanssit ja kimpun/sukkanauhan heitot tulevat olemaan ohjelmassa vihkimisen lisäksi :-) Niin, ja mikä on hyvä pituus siviilivihkimiselle, ettei vieraat tuskastu?? :-D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme mieheni kanssa Karllundin kivinavetan häillemme v. 2011 kesäksi. Ei pahemmin varauksia vielä sille vuodelle ollut, mutta ajattelimme olla kerrankin ajoissa. Itse olisin kanssa kiinnostunut tuosta juhlien aikataulutuksesta. Itse mietin myös, mihin aikaan kannattaisi vihkiminen järjestää, jos matkaa kirkolta juhlapaikalle on sellaiset vajaa puoli tuntia. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli vihkiminen Akaan kirkossa klo 14:00 ja vihkitilaisuus kesti noin. 35 min (meillä oli kirkossa myös erillinen lauluesitys). Kirkolta siirtyminen juhlapaikalle kesti n. 15-20 min parkkeerausten kanssa. Saavuimme juhlapaikalle n. klo 15:10 ja kaikki vieraat olivat tähän mennessä ehtineet oikein hyvin paikalle, viemään häälahjat lahjapöydälle jne. ja odottivat sitten meidän saapumista ulkona. Ruokailut ja kakkukahvit, puheet, valokuvaukset ja muutamat leikit olivat tämän jälkeen ja häävalssi aloitettiin n. klo 19:20. Illalla oli sitten vielä iltapala, minkä jälkeen tanssit jatkuivat mukaanlukien perinteiset heitot. Olimme itse paikalla puoleen yöhön saakka ja juhlista jäi sellainen hyvä maku "että vielä olisi voinut jatkaakin" :-X Toivottavasti tämä auttaa suunnitteluissanne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli kiva kuulla Minni-80 kokemuksistasi ! Samainen kirkko on meilläkin varattuna, joten mukava tietää vähän noista aikatauluista. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Karrlundissa syyskuussa 2009. Silloin vielä yläkerta oli ihan käyttökelpoinen, joskin kutsuissa jo vieraille vihjasimme mahdollisesta viileydestä. Meno oli sen verran lämmintä, ettei ketään tainnut palella. Ihmiset olivat myös hyvin varanneet takit ym. mukaan. Mä pärjäsin koko päivän 3/4 hihaisella bolerolla.

Paikka oli kaunis ja yhä edelleen varaisin sen häihini. Kaikki sujui todella mallikkaasti ja saimme upeita hääkuvia, kun kuvaaja oli hääpaikalla mukana. Isäntäväki oli todella avuliasta (äitini tosin valitteli, että välillä vähän liiankin avuliasta/asioihin puuttuvaa). Sopimuspitopalvelun ruoka oli hyvää ja oli ihanaa, kun menuista sai luoda omanlaisensa yhdistelemällä. Ruokaa oli riittävästi, vaikka meillä on suuriruokainen suku (joissakin juhlissa pitopalveluiden varaama ruoka loppunut). Ihanaa myös oli, että sisällä sai polttaa kynttilöitä, mikä ei kaikissa paikoissa ole mahdollista.

Ainut miinus oli, että paikasta piti lähteä jo klo 24. Häitä suunnitellessa se ei haitannut, mutta kun limusiini tuli meitä noutamaan, tuntui siltä, että olisihan tässä vielä voinut jatkaa :) Mutta ehkä se on aina sama tunne.

Suosittelen, jos pitää maalaisromanttisista paikoista, mutta kaipaa jotain muuta kuin perus seuraintaloa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme olleet siellä keikalla pari kertaa.Siellä on sali n.150 hengelle,

sekä toinen erillinen sali,jossa on noutopöytä,sekä orkesteri koroke ja tanssilattia.Näistä saleista on näköyhteys toisiinsa suuren oviaukon kautta.Paikka on upeaksi saneerattu.Siinä salissa,missä on noutopöytä,on

järjestetty tanssit.

Lämpimänä vuodenaikana on tanssit kuitenkin navetan vintillä,

jossa siihen on hyvät tilat.Tätä tilaa ei ole saneerattu nykyaikaiseksi,

vaan se on vanhanaikaisen maalaismaisen romanttinen.Aivan

kuin oltaisiin siirrytty 30-luvulle.

Jos vieraita tulee vähintään 100 henkeä,on tilan vuokra 900 Euroa.

Omat juomat saa viedä.Juhlien pitää loppua viimeistään klo 24.00

Isäntäväki on tosi mukava.Yksi

upeinpia paikkoja,missä koskaan ollaan oltu keikalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä ketju on näyttävästi kovin vanhentunut, joten päivitänpä nyt kehujen muodossa tätä tuleville häitään suunnitteleville.

 

Vietimme häitämme Karllundin kivinavetassa kaksi viikkoa sitten ja paikka saa meiltä täydet 10/10 pistettä. Koska hääpäivämme oli lokakuussa, ei meillä ollut yläkertaa ollenkaan käytössä (liian kylmä), joten kaikki kommenttini koskevat vain alakertaa. Tilaan mahtui hienosti 110 vierastamme (oli jopa hyvin väljää) ja kakkossali saatiin pyhittää täysin tarjoiluille sekä tanssille. Yhteydenpito omistajan kanssa oli helppoa ja saumatonta ja saimme käydä paikalla useaan otteeseen ennen juhlaa. Tilan on aivan älyttömän kaunis ja hyvällä maulla remontoitu ja sisustettu, rakastuimme täysin valkoisiin seiniin ja kattoon sekä tummapuisiin palkkeihin ja pylväisiin. Valaistus on mietitty loppuun asti ja tunnelma syntyi jo pelkästään ihanista halogeenivaloista. Lisäksi muut plussat:

 

- saa polttaa kynttilöitä

- sai tuoda oman pitopalvelun

- sai tuoda omat juomat

- siivous kuului hintaan (toki omat kamat ja roskat tulee siivota, mutta lattioita ei tarvinnut alkaa pesemään)

 

Isoin meitä vaivannut asia päätyessämme Karllundiin oli sen sijainti 45 km päässä Tampereelta, jossa meilläkin kuitenkin vihkiminen tapahtui. Mutta tämä osoittautui turhaksi huoleksi. Päädyimme tarjoamaan bussikuljetuksen halukkaille (menopaluu n. 450 e) ja kyytimahdollisuus vei kaikki mutinat vierailta plus siirtyminen paikan päälle sujui mielettömän nopeasti ja sujuvasti. Oli mukava itse vetää henkeä automatkan verran kirkkojännityksen jälkeen ja melkein kaikki vieraat oli paikalla noin vartin sisään omasta saapumisestamme. Lisäksi paluumatkalla oli kuulemma bussissa ollut tunnelmaa :)

 

Suosittelemme siis Karllundia lämpimästi hääjuhlan viettopaikaksi myös näin 2013 ja tuleville vuosille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hei nostelenpas vähän tätä ketjua! kenellä ollut karllundissa häitä, kokemuksia? ja jos ois vielä vaikkapa kuviakin olisi, minkänäköiseksi olette laittanut.. lähinnä se alakerta kiinnostaa, koska syyshäät :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään