Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Vieras_Tytsy_*

No itse asiassa tuo 500€ ei ole kova hinta koko viikonlopusta, muistaakseni Moision kartano ja Kurjenmiekka lähtee päiväksi tuohon hintaan ja Radansuusta saa pulittaa 800€.

Link to comment
Share on other sites

Vieras_Tytsy_* No onpas kovat hinnat :o mutta nehän ovat paikkoja joissa pitopalvelu pitää ottaa samasta paikasta! Veloittavatko ne silti pitopalvelun lisäksi nuo summat :o ?

Radansuusta en nykyään tiedä mutta silloin kun siellä työskentelin niin tilavuokraa ei mennyt kun pitopalvelun otti sieltä, samoin ekat hääni on juhlittu ko. paikassa eikä silloinkaan tilavuokraa veloitettu. Noista muista paikoista en sitten tiedäkään...

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Tytsy_*

Juu, nuo ovat nimenomaan tilavuokria ja tänä kesänä olen siis kysynyt ensi kesän hintoja.

Tarkistin vielä tuon Radansuun tarjouksen ja tuo 800€ oli vuokra 50-80 hengeltä, ja ruoka pitäisi ottaa heiltä.

Kurjenmiekalla taisi ennen olla 100 hengen minimi mutta tuo tilavuokra on tainnut tulla siksi että pienemmätkin porukatkin olisi kannattava ottaa juhlimaan.

Link to comment
Share on other sites

Meille on varattu tuo kurjenmiekka ja meillä se tilavuokra on 450 € 150 vieraalta. Kurjenmiekassahan koristelut ja siivoukset kuuluu samaan hintaan. Pienemmältä vierasmäärältä oli tilavuokra hiukan alhaisempi. Takaam seurantalon tilavuokra oli muistaakseni 200 pintaa ja tuolla sai paikan käyttöönsä viikonlopuksi. Lopulta kuitenkin päädyttiin kurjenmiekkaan, kun se hurmasi palvelullaan ja ruoallaan meidät. :)

Link to comment
Share on other sites

Tuolla ylhäällä näkyy ovi joka johtaa "talonmiehen" kotiin. Hän oli oikein ystävällinen ja sanoi, että sieltä parvelta saa kyllä kuvata. (Joku aiempi talonmies ei ollut kuulemma antanut) Elikkä tavallaan se on käytössä, riippuu tietty mihin haluaisi käyttää. Varmaan neuvoteltavissa. :)

Siellä pitäisi itse siivota, jotenkin oli niin, et jos ei ole siivottu niin pitää jotain maksaa. En oikein muista enää... Vaikka käytiinkin siellä viime kuussa! :D

Kannattaa käydä paikanpäällä katselemassa ja juttelemassa! Takamaan Vasamalle soitettiin ja sovittiin käynnistä.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Onko kenelläkään tiedossa huvila-/mökkityyppistä paikkaa Kouvolan seudulta? Myös Kotka ja Hamina käy. Vieraita tulee häissä olemaan ehkä alle 50. Tunnelmallinen paikka hakusessa, työväentalot ym. ei sovi meidän suunnitelmiin. Häiden ajankohta tulee olemaan elo-syyskuu 2009. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest haluaisi rouvaksi

Hääpaikkoja Kouvolan seudulla...

1.Tolkkilan kartano 520e

2.Radansuun kartanohotelli 800e

3.Kurjenmiekka 500e

4.Tykkimäen paviljonki 800e

5.Takamaan seuratalo 200e

6. Moisionkatano 500e

7.Tuulensuoja 155e

8.Upseerikerho 500e

9. Kymen paviljonki

10.Nuorisoseurantalo aittomäki 250e

11.Nuorisoseurantalo kuivala 250e

12.Kallioniemi 350e

13.Kunnalan marja ja matkailu

14.Voikkaan klubi 200e

15.Aurantola 200e

16.Tirvanlava 520e

17.Valkea karhu

18.Kirjokiven kartano

19.Paaskosken maja

20. Orilammen maja 45e/hlö

21.Niinirannan toimintakeskus 120e

22.Korian pioneeriravintola

23.Koskela

24.Sommelo

25.Meksikotalo

Tuossa muutama paikka missä voisi pitää häitä..Onko jollain vielä luetteloon lisättäviä paikkoja????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heippa kaikille!

Minäkin voisin kertoa omista kokemuksistani, kun ollaan sulhon kanssa käyty muutamassa paikassa katsomassa. Tähän mennessä ollaan käyty vaan Radansuussa ja Aurantolassa. Lisäys vielä, että meille vieraita tulee pikkasen reilu 100.

Radansuu: Tilat tosiaan oli vähän rapistuneen olosia, tai eivät ainakaan niin hyväkuntoisen näkösiä kuin nettivivuilla. Päätilaan kuulemma mahtuisi 100 vai oliko ylikin syömään, mutta omasta mielestäni tila vaikutti aika pieneltä ja voisin kuvitella, että sinne kun vaikka 110 henkilöä laittaisi, niin ahdasta tulisi. Mutta ammattilainen en ole, hyvällä pöytäjärjesteyllä varmaan pöydät saadaa sopimaan. Hintavuokra 100 vieraalle olisi noin 1000e ja ruoka tulisi maksamaan noin 30e per henkilö. Vuokraan muistaakseni kuului rantasaunan käyttö, jossa voisi jatkoilla, saunoa, uida, istua kivassa tosin aika pienessä rantasaunan tilassa ja grillailla (saunan edessä grilli vieraiden käytössä). Näkymä niin ravintolan ikkunoista kuin rantasaunaltakin oli tosi kaunis, järvelle siis. Päärakennuksen yhteydessä oli vielä iso ja aika uusi pihaterassi, jossa voisi halutessaa kesällä järjestää tanssiosuuden, orkesterille oli oma katettu tilansa.

Mielestämme tilat olivat ihan kivat ja viihtyisät. Henkilökuntakin vaikutti ihan mukavalta. Ehdottomana plussana oli se, että paikanpäälle mahtui majoittumaan paljon porukkaa. Mielestämme huoneiden hinnat olivat vaan aika korkeat tasoon nähden. Muutenkin mielestämme hinta-laatu -suhde ei paikassa ollut kohdallaan. 1000e tilavuokra on aika kova, varsinkin kun ruoka pitäisi ottaa heiltä ja se maksaisi noin 30 per nokka. Joten tulimme suhlon kanssa aika nopeaa tulokseen, että ei meidän paikka.

Aurantola: Tilat olivat myös aika huonommassa kunnossa kuin kuvissa (no niinhän kyllä se meinaa aina olla..). Netistä katsoen luuli pääruokasalin olevan kokonaisuudessaan sama upea vaalenapunaisellla sisustuksella laitettu paikka, mutta todellisuudessa siihen upeasti sisustettuun paikkaan mahtui vain osa (en valitettavasti muista kuinka monta) henkeä ja loput sijoitettiin sitten viereisiin huoneeseen ja loput yläkertaan, aika kaposet portaat muuten. Näissä kahdessa ylimääräisessä tilassa sisustuts oli sitten ihan muuta, ainoastaan yksinkertaiset ja askeettiset koivupöydät ja tuolit. Tuli heti tunne, etten laittaisi ystäviäni mielellään niin erityyliseen tilaan syömään, vaan itselle ainakin oliis toiveena löytää paikka, missä kaikki vieraat mahtuisivat samaan saliin. Toisaalta tuossa ruokatilassa kuulemma vain syödään ja juhlimaan lähdetään sitten joko tallin vintille, jonne mahtui reilusti yli 100 henkeä tai sitte alas tallista tehtyyn juhlapaikkaan, jonne mahtui pöytien ääreen istumaan 80 henkeä. Alakerta oli aika tunnelmallinen paikka, mutta siellä oikeasti haisi hevonen ja lanta. :lol: Ehkä se kaikkia ei haittaisi, mutta itse en haluaisi juhlia häitäni hienossa häämekossa lannanhajussa. Toisaalta, sulho ei kuulemme ollut haistanut mitään kun taas itsestäni haju oli aika voimakas.. Tallin vintti oli myös maalaisromanttisella tavalla viihtyisä, mutta kylmällä ilmalla voisin kuvitella siellä tulevan kylmä, koska lämmitystä ei ollut ja ehkä vähän veti. Plussaa oli se, että tanssitila oli edessä eikä pöytiä tarvitsisi raahailla. Miinusta taas se, että koristeita ei juurikaan lamppuja lukuunottamatta ollut ja ne pitäisi itse hommata. Yöpyä Aurantolassa voi päärakennuksessa, sitten oli vanha aitta ja mökkikylä muutaman sadan metrin päässä. Kävimme katsomassa mökkejä. Ihan kivoja ja kesällä varmasti vielä kivemman näköisiä, mutta loppukesästä ne olivat vähän ankean oloisia. Tuli olo, että jos porukka jäisi sinne mökkikylään jatkoilemaan, niin ainakaan me hääperi emme haluaisi jäädä sinne. Liian ankeita hääyötä varten meidän mielestämme. :grin:

Hinnat Aurantolassa vaihtelivat ruoan mukaan 31-35 e per henkilä. Erillistä tilavuokraa ei ollut. Itse kuitenkin koimme tämänkin paikan hinta-laatu -suhteeltaan vähän huonoksi. Mielestämme tilat eivät olleet niin hyvässä kunnossa ja varsinkin kun ylimääräistä koristelua joutuisi itse kustantamaan, että haluaisimme noita summia pulittaa. Vielä siitä pihapiirissä olevasta kappelista: se oli omalla tavallaan tosi hieno ja omalaatuinen, mutta ei kuitenkaan ehkä meidäntyylinen. Lisäksi siellä oli aika hämärää, tuli mieleen et onnistuisikohan valikuvat siellä..

Tässä meidän kokemuksia noista kahdesta paikasta. :) Hääpaikan etsintä siis jatkuu ja olemme alkaneet kallistua siihen suuntaan, että sittenkin taidamme valita paikan, jonne saa tuoda oman pitopalvelun ja sitä kautta kilpailuttaa hintoja ja säästää, ehkä itsekin tehdä jotain. Tuntuvat nämä "valmis-paikat" olevan niin kalliita..

Pistäkäähän muutkin ihmiset kokemuksianne paikoista!! :)

Link to comment
Share on other sites

Aitomäen Nuorisoseurantalo ja pitopalvelu Kuusankoskelta, Eksan Krouvi. Tekevät kuljetuslaatikoihin/lämpö valmiiksi. Sieltä saa pelkät tarjoilut tai sitten hlökunnan mukaan. Nuorisoseurantalolla on astiat ja pesukoneet yms. Tiedustellessani, tää oli edullinen, vrt. valmispaikat.

Tää nyt oli vaan mun ehdotus.... :D

Link to comment
Share on other sites

Guest ei löydy paikkaa

olisiko teillä laittaa kuvia omista hääpaikoistanne, jotta näkisi ne koristeltuina??? Kertokaa myös omia mielipiteitä niistä..mikä on paras paikka, millanen palvelu jne..alkaa tulla paniikki kun tuntuu ettei mikään nappaa.. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Minäkin toivoisin kuvia juhlapaikoista! Monien paikkojen nettisivuilla on vain tosi kämänen kuva tai sitten kaikista paikoista ei löydy kuvia ollenkaan.

Ja jatketaan keskustelua, meillä ainakin on vielä juhlapaikka Kouvolan seudulta valitsematta! Ja alkaa tuntua ettei sitä omaa paikkaa löydy..:(

Hanna63: kiitos vinkistä! En ole vain löytänyt tuosta nuorisoseurasta mitään tietoa. Osaisitko kertoa vähän millainen paikka? :)

Muokattu: , käyttäjä: Mariée
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...