393 viestiä aiheessa

Olen sekä viettänyt hääni että ollut vieraana monissa tiloissa näillä nurkilla.

Kirjokiven kartano oli erittäin tunnelmallinen tila talvihäihin. Eikä haitannut, vaikka ihmiset istuivat kahdessa salissa, koska kaikki "action" tapahtui tilassa jossa kaikki näkivät ja kuulivat oikein hyvin. Hyvä ja runsas menu, asiantunteva henkilökunta. Kesällähän paikka on varmasti vielä upeampi. Mukavaa oli myös se, että yöpyjät saivat syödä aamupalan valmiista pöydästä, kaiken kaikkiaan vaivaton ja tyylikäs paikka.

Takamaan seurantalo myöskin tunnelmallinen paikka. Iso sali, johon mahtuu isompikin vierasmäärä, mutta ei kuitenkaan kolkko.

Aitomäen ns. Hyvällä maulla remontoitu siistiksi, mutta ei turhan modermiksi. Hieno sauna. Yöpymismahdollisuus plussaa, kuin myös astiat, pöytäliinat ja ostettavissa oleva loppusiivous. Mietin itsekin sitä piha-aluetta ensi alkuun (kävimme ensi kertaa paikalla talvella) mutta luonnon antimilla koristeltuna sen sai varsin kauniiksi. Sitä erillistä telttajuttua en suosittelisi, oli aika karun näköinen kun oli pystytettynä edellisten häiden jäljiltä. Terassi on hyvän kokoinen, en usko että jos sataa niin ihmiset viihtyvät ulkona, oli rättikatto päällä tai ei. Meille sattui hyvä ilma, joten tietenkin kaikki näyttää silloin paremmalta. Vieraita oli sata, plus hääpari. Mielestäni maksimimäärä siihen saliin. Minua ensin tökkineet koripallokoritkin saatiin hyvällä vinkillä piilotettua kauniisti, nyt kun olemme katselleet kuvia, se on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi (vaikka minua ensin pikkumaisuudesta moitittiin.... )

Kaikkia näitä voin suositella, nämä siis henkilön näkökulmasta, jonka sydän sykkii kaikelle vanhalle ja perinteisille maalaishäille! :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yli-Kaitala: Erittäin hyvää palvelua saatiin paikasta sähköpostitse. Saimme siis nopeasti tarjouksen jossa oli otettu huomioon kaikki tarvitsemme. Hintatasoltaan ravintolahintainen, mutta ei kallein saaduista tarjouksista. Eli sekin asia on kunnossa. Mikäli isoja häitä (yli 80 henkilöä) porukka joutuu jakaantumaan kahteen kerrokseen, mutta alakertaan näytetään videotykillä yläkerran tapahtumia. Emme käyneet paikanpäällä, mutta vaikutti hyvältä. Etenkin jos tarvitsee yöpymismahdollisuuksia vieraille, heillä on monenlaista tarjontaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanu kysyittekö mökkejä vieraille? Meille sanottiin nimittäin että minimi majoitus on 2vrk, joten se on vähän huono asia tuossa Yli-Kaitilan tilassa. Muuten paikka vaikutti kyllä kivalta, hieman kaukana Kouvolasta. Jos siis vihkiminen tapahtuu Kouvolan kirkossa, niin siirtyminen juhlapaikalle on vähä pitkä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä kuvia ja infoa Takamaan talosta.

Talo ulkoa

Eteinen, ovi kuvassa oikealla.

Edessä naulakot seinällä (muita naulakoita ei näkynyt), oikealla nurkan takana 2 sohvaa, vasemmalla tuolit pinoissa. Kaapissa marttojen astioita n 200 hengelle joita saa vuokrata. Miesten vessa on kans heti ovesta tullessa. Siellä pönttö ja 2 pisuaaria.

Pukeutumistilaa ovelle päin

Pukeutumistilaa vessoihin päin

Tyttöjen vessan "pukeutumistila" jossa peilejä ja penkkejä. Vessassa 2 koppia, toinen on invaWC, jonne mahtuu isonkin puvun kanssa. Muuten vessatilat on pienet, mutta pukeutumistila kyllä tekee tilasta ihan viihtyisän..

Eteisestä tarjoilutilaan päin.

Ovelta vasemmalla "nurkan takana". Tämän tilan seinäntakana oikealla on sali.

Salista eteisen käytävään päin.

Ovelta. (edellisen kuvan ovelta siis)

sali

sali2

"Tarjoilutila".

Bilispöydän päälle on levy, koska se ei liiku minneen. Muut kalusteet voi siirrellä mielen mukaan. Ton tilan takana on keittiö, jossa lisää kylmätilaa, hellat, tiskikone yms. Talossa on b-oikeudet, mutta saa viedä omat juomat.

Ensi kesänä kun tekevät ulkorempan. Piha on iso eli autoja sinne mahtuu. Juhlia saa klo 2 ja sopimuksen mukaan voi saada pidempäänkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ilona81 kun viitsit laittaa kuvia tänne!!! Helpottaa monien pähkäilyjä ja valintaa tarvitsematta kiertää koko seutukuntaa läpi!

Lisää vaan ihmiset kuvia juhlapaikoista joita ei olla vielä esitelty!!!

Muoks: Mä bongasin tuolta toisesta ketjusta vielä kuvan Kouvolankylän Vpk talosta eli Meksikosta ja netistä löysin kuvan jossa salissa on ne oikeat verhot, juhlakuvassa asiakas on luultavasti itse vaihtanut juhlan ajaksi omat verhot.

vpk.jpgvpk1.jpg

Bändille jää hyvä tila tuonne taakse ja kuvista oikealla on pienempi huone johon noutopöydän saa hyvin laitettua. Tuolit ovat todellakin noin hirveän väriset mutta hupuilla saa ihmeitä aikaan.

Muokattu: , käyttäjä: taurus71

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vinkkinä tänne Kuivalan NS-talo Utissa.. :girl_smile:

Tässä omia kuviani huiman isosta salista ja huoneesta, johon voi kattaa buffetpöydän. Hyvä keittiö löytyy ja siisti valkoinen astiasto muistaakseni 200:lle. Lisäksi martoilta vuokrattava kahviastiasto löytyy paikan päältä.

Kuivala001-1.jpg

Kuivala016-1.jpg

Kuivala009.jpg

Kuivala011-1.jpg

Vuokra kesäaikana 450e jos eivät ole nostaneet hintoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan mikä paikka on Kurjenmiekan lähellä? En tarkoita radansuuta vaan jotain Niinirantaa tai vastaava?!En muista nimeä. Kuulemma kaunis paikka järven rannalla..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kurjenmiekka on Kausalassa ja Niinirannan toimintakeskus on Valkealassa eli eivät todellakaan ole lähellä toisiaan! Niiniranta on Valkealan seurakunnan leiripaikka Lappalan rannalla. Seurakunta vuokraa paikkaa juhliin mutta alkoholin käytöstä paikalla he eivät oikein tykkää. Olikohan tämä se paikka mitä hait?

niiniranta.jpg

Iitissä on sitten Heinlahden leirikeskus jonka omistaa Iitin seurakunta, paikkaa vuokrataan myös ulkopuolisille. Tästä en löytänyt kuvaa.

Muokattu: , käyttäjä: taurus71

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taisi jäädä tuo niiniranta mieleen jostain muusta..se onkin tuo Heinlahti mitä tarkoitin Kiitos sinulle Taurus71.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän juhlat juhlitaan Korian vanhassa Sotilaskodissa. Paikka on keskeinen jonne on hyvät yhteydet. Iso sali, jossa kaikki vieraat ovat samassa tilassa, joten kaikki näkevät ja pääsevät liikkumaan. Eikä tanssin ajaksi tarvitse siirreellä pöytiä. Lisäksi kunnon stage, ja parkkitilaa autoille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin tänne informoida, että tän päivän Kouvolan Sanomissa lukee, että Aitomäen NS-talolle kaavaillaan päiväkotia... Ei siis oo päätöksiä tehty suuntaan tai toiseen, mutta tämmöstä suunnittelevat. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laura_77 sehän ois aika ikävää, koska paikka on todella kiva erilaisten juhlien pitoon ja muihin kylätapahtumiin. Mun mielestäni paikka on myös edullinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Meillä on hakusessa juhlapaikka n. 100lle hengelle suunnalta Iitti-Jaala. Häitä juhlitaan syyskuussa 2010.

Onkohan kukaan käynyt katsastamassa Kymentaan seurataloa, Maakansan seurataloa tai ravintola Kankkulan Kaivoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heippa!

Meillä on hakusessa juhlapaikka n. 100lle hengelle suunnalta Iitti-Jaala. Häitä juhlitaan syyskuussa 2010.

Onkohan kukaan käynyt katsastamassa Kymentaan seurataloa, Maakansan seurataloa tai ravintola Kankkulan Kaivoa?

Hei!

Meillä on häät elokuussa Iitissä ja juhlapaikkana toimii Kymentaan seuratalo. Ollaan käyty siellä nyt pari kertaa katsomassa ja kuvaamassa paikkoja ja täytyy sanoa, että talon vanha tunnelma hurmasi minut heti! Saliin mahtuu kuulemma n. 120 henkeä, mutta meille on tulossa paljon vähemmän vieraita, joten tilaa jää tanssimiseenkin. Salin lisäksi on pienempi huone, jossa on yleensä buffet-pöytä, sillä sieltä on käynti keittiöön (joka on pieni, mutta kylmäsäilytystilat ovat hyvät). Vuokra on kesällä 100e, lämmityskaudella enemmän. Avaimet saa käyttöönsä hyvissä ajoin, jopa viikkoa aikaisemmin, jos talossa ei ole muita varauksia. Vuokrausta hoitava nainen on todella ystävällinen ja avulias, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa taloa, jos haussa on maalaishenkinen juhlapaikka.

Jaalan puolella on muuten Kimolan seurapirtti, jota kävimme myös katsomassa. Se on remontoitu 2000-luvulla eli tunnelmaltaan vähän modernimpi, ja vuokra olisi ollut kesällä 250e. En kysellyt tarkemmin avaimen luovutuksesta yms., koska päätimme varata Kymentaan seuratalon, mutta hyvältä juhlapaikalta tämäkin vaikutti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kenelläkään kokemuksia Tuohikotin vpk- talosta? Itse ihastuimme siihen paikkaan, mutta olisi kiva kuulla vähän muidenkin kokemuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin yksissä kolmekymppisissä siellä (siis ^) viime kesänä. Minusta itse paikka on oikein toimiva ja siisti kun on vissiin aika hiljattain remontoitu, mutta ulko"tilat" on minusta vähän kurjat kun on vaan sorapihaa ja iso tie menee lähellä jne. Abc:kin on ihan vieressä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos, Eva82!

Meillä tosin suunnitelmat hieman muuttuivat, ja päädyimme varaamaan meille tilausravintola Ketunleivän Iitistä. Tosi mukavia olivat isäntä ja emäntä, ja tuntui että heti pääsivät jyvälle siitä mitä me päivältämme odotamme. Jes! :girl_smile:

Olemme olleet kyseisessä paikassa kerran juhlimassa 50-vuotispäivää, ja silloin ruoka oli ainakin tosi hyvää, kauniit puitteet juhlalle ja palvelu erinomaista. Eikä ole kuitenkaan hinnalla pilattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun Kouvolan kaupunki yhdistyi suurkunnaksi vuoden alusta tietokoneohjelmat uudistuivat ja osa kaupungin hoitamista vuokrausasioista jäi toiseen ohjelmaan. Minun kohdallani kävi niin että koska samalle päivälle oltiin otettu varauksia juhlapaikastamme myös toiselta taholta, menetimme paikan tänään vajaa 2 kuukautta ennen häitämme. Ja nyt ketuttaa ja pahasti.. Kaupunki korvasi asian kuitenkin toisella (minulle ei niin mieleisellä) juhlapaikalla ja veloituksetta. Ärsyttää vain kun tuntuu että he ovat pilanneet kokonaan minun tärkeän päiväni. Tosi paljon anteeksi pyyntöjä tuli ihan johtaja-tasoltakin..

Eli jos varailette niin varmistakaa.

Hassua vielä kun itse varmistin varauksen 4 kertaa ja aina sanottiin että kaikki kunnossa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saanen kysyä mikä paikka oli kyseessä? Toivottavasti häät kuitenkin onnistu ja olette nyt onnellisesti naimisissa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kun Kouvolan kaupunki yhdistyi suurkunnaksi vuoden alusta tietokoneohjelmat uudistuivat ja osa kaupungin hoitamista vuokrausasioista jäi toiseen ohjelmaan. Minun kohdallani kävi niin että koska samalle päivälle oltiin otettu varauksia juhlapaikastamme myös toiselta taholta, menetimme paikan tänään vajaa 2 kuukautta ennen häitämme. Ja nyt ketuttaa ja pahasti.. Kaupunki korvasi asian kuitenkin toisella (minulle ei niin mieleisellä) juhlapaikalla ja veloituksetta. Ärsyttää vain kun tuntuu että he ovat pilanneet kokonaan minun tärkeän päiväni. Tosi paljon anteeksi pyyntöjä tuli ihan johtaja-tasoltakin..

Eli jos varailette niin varmistakaa.

Hassua vielä kun itse varmistin varauksen 4 kertaa ja aina sanottiin että kaikki kunnossa...

Iho nousee ihan kananlihalle puolestasi...... kaikkea hyvää kuitenkin häihinne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Ensi kesänä olisi tarkoitus mennä naimisiin Sippolan kirkossa ja nyt kaipailtaisiin vinkkejä hääpaikoista.

Kriteereinä olisi etta paikkaan mahtuu n.120 henkeä ja se saisi olla järkevällä etäisyydellä kirkosta (max.20 km)

Käytiin tutustumassa Kunnalan marjaan ja matkailuun joka vaikuttikin oikein mukavalle, mutta olisi kiva jos vieraat n.120 henkeä mahtuisivat samaan tilaan.

Tästäkin paikasta saa laittaa kokemuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikös Utissa ole joku seurantalo tai vastaava?

Muokattu: , käyttäjä: safrane

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Utissa on ainakin Kuivalan ns-talo, kuvia tuossa ylempänä. Sinne mahtuu samaan tilaan varmasti ne 120 henkeä (enemmänkin!) ja tilaa jää erikseen pöydille ja tanssi/ohjelmalattialle samaan saliin. Meillä piti siis olla siellä häät mutta toinen paikka veikin sydämet. :girl_smile:

Kunnalassa oon ollut yksissä häissä ja vähän epäkäytännöllinen se on ton kokosille häille kun tosiaan kaikki ei mahdu esim. seuraamaan ohjelmaa tai syömään samassa tilassa.

Hmm..muita paikkoja ei tuu nyt äkkiseltään mieleen Sippolan kirkon läheisyydestä.. Niin, no onhan Liikkalan vpk-talo siinä hyvinkin lähellä ja varmaan tuo 120 menee sinne.

Riippuu hyvinkin paljon siiitä minkätyylisessä paikassa haluaa juhlia. :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: Laura_77

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Olisiko jollain laittaa lisää kuvia Tolkkilan kartanosta?!? Haluaisin nähdä mielellään kuvia miten se on koristeltu suuren päivän kunniaksi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Poistettu

Muokattu: , käyttäjä: taurus71

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään