Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

Tuli vielä mieleen meksiko-talo eli Kouvolan VPK:n talo. n. 100 hengen häät pystyy siellä pitämään helposti eikä sillä ole omaa pitopalvelua jne. Eräs tuttuni oli pitänyt siellä häät ja kehui paikkaa, muuta en oikestaan siitä osaa kertoa. Vuokrakin kuulemma on kohtuullinen, mutta en tiedä kuinka paljon. Itse suunnittelen sitä nyt 30v juhlien pitopaikaksi  ::)

Link to comment
Share on other sites

Tuli vielä mieleen meksiko-talo eli Kouvolan VPK:n talo. n. 100 hengen häät pystyy siellä pitämään helposti eikä sillä ole omaa pitopalvelua jne. Eräs tuttuni oli pitänyt siellä häät ja kehui paikkaa, muuta en oikestaan siitä osaa kertoa.

Koskapa tuttavasi häät ovat olleet? Sisarusteni häät 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa olivat ko. paikassa. Ihan kiva ja rento paikka pitää kemuja ja silloin oli siistissä kunnossa, mutta mielestäni nyttemmin jo aika rapistuneet puitteet... (Kävin vuoden alussa siellä.) Kannattaa käydä katsomassa etukäteen ettei tule pettymyksiä!

Link to comment
Share on other sites

Olen itse ollut yksissä häissä Tuulensuojassa, mutta en oikein muista paikkaa. Kertoisiko joku hieman enemmän siitä, miten kyseinen paikka luonnistuisi juhlien viettoon? Entäpä jos jouduttaisiin jakautumaan molempiin kerroksiin, menisiköhän maku?

Pienoisena ongelmana on se, että vieraita on varmaankin n. 100-150 (kutsutaan tod.näk. 200) ja pitäisi löytää paikka, joka ei olisi liian iso jos vieraita ei tulekaan kuin vajaa 100 ja sitten kuitenkin sellainen paikka, johon mahduttaisiin ongelmitta jos vieraita tulee n. 200!  ??? APUA! :)

Link to comment
Share on other sites

Mie saan kohta moderaattoreilta varmaan sapiskaa kun laitan monta postausta peräjälkeen samaan ketjuun..

Yksi juttu vielä: Kertokaapa kokemuksianne Korian sotilaskodista / pioneeriravintolasta? Luin jostain toisesta topicista, että siellä ei olisi erillistä vuokraa vaan tila kuuluisi ruokaan. Eli millaiset ruuat? Millainen hintataso? Millainen paikka noin niinkuin yleisesti viettää häitä? Olen toki katsastanut paikan kotisivut, mutta se nyt ei ole verrattavissa siihen, että saisi joltain naikkarisisarelta kokemusperäisiä tietoja!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Empsu, mä aikoinani pyysin tarjouksen heiltä, silloin ainakin tilavuokra kuului ruoan hintaan. Ja ruoka oli ihan perusruokaa, salaatteja ja pihviä jne.

Valittiin sitten kuitenkin Moision kartano juhlapaikaksi, joten Korian sotilaskodin/pioneeriravintolan sapuskoista en osaa sanoa minkä makuista tekevät :)

Link to comment
Share on other sites

Olen itse ollut yksissä häissä Tuulensuojassa, mutta en oikein muista paikkaa. Kertoisiko joku hieman enemmän siitä, miten kyseinen paikka luonnistuisi juhlien viettoon?

Minun ymmärtääkseni Tuulensuojasta ei vuokrata juhlia varten kuin alakerran iso sali+sivuhuone sekä keittiötilat+kaksi siinä välittömässä läheisyydessä olevaa huonetta. Monet juhlat ollaan vietetty siellä mutta en kertaakaan ole käynyt yläkerrassa kun sinne ei ole tosiaan päässyt. Raput sinne menee keittiön vierestä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Tintturella ja Kamomilla-81! :)

Meillä on nyt varattuna Sotilaskoti ja toivotaan, että siellä on kaikesta huolimatta 28.5.:ttä lämmintä ja riittävästi hyvää ruokaa! (Paikasta kun kerrottiin, että kylmä ja joistain häistä loppui ruoka kesken...) Saatiin niin upeaa palvelua sinne yhteyttä otettaessa, että ei aikailtu varauksen kanssa. :)

Nyt mulla tosin iski pieni paniikki, kun luin jonkun (anteeksi en muista kenen :-[) teksteistä, että sinne ei mahdu vieraat.. Hänelle oli tulossa n. 150 vierasta ja meille on tulossa suurinpiirtein tuo sama... :-/ Esittelyssä kyllä lukee, että mahtuisi 160 hlö:ä ja joku oli viettänyt siellä 140 hengen voimin hääjuhlaansa, joten ehkä mekin vierainemme mahdutaan sinne. ???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pakko hihkua tännekin, että kävin eilen sulhon, äitini ja siskoni kanssa tutustumassa Sotilaskotiin, joka oli todella kaunis paikka! Pitopalvelun emäntärouva oli aivan loistava ihminen: joustava ja asiantunteva ja paikka oli tosi kaunis ympäröivine, suojaisine pihoineen! Multa väheni häästressi huomattavasti, kun tuo tapaaminen vakuutti mut ihan täysin siitä, että valittiin erinomainen paikka! Saatiin upeaa palvelua ja näin omin silmin tilan (sinne kyllä mahtuu!) ja se oli värimaailmaltaan kaunis. Varaushan me tehtiin paikkaa näkemättä (kuvia oli kyllä nähty), koska saimme niin erinomaista palvelua puhelimitse ja halusimme lyödä pitopalvelun ja paikan nopeasti lukkoon, mutta tuo tapaaminen kyllä oli palvelussa piste I:n päälle! :):D

Link to comment
Share on other sites

Olin itse vieraana häissä Kirjokiven kartanossa tuossa elokuun puolivälissä ja palvelupelasi mielestäni hienosti. Ruoka oli hyvää, mutta makeassa puolessa parantamisen varaa.

Paikkana ei sovi suurille häille. Näissä häissä oli noin 6o henkilöä ja silti vieraat kahdessa erillisessä huoneessa (kuten kaikissa vanhoissa rakennuksissa).

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Moi,

yksi potentiaalinen ja siisti paikka on Elimäen kunnassa sijaitseva Korian Vilppulan nuorisoseurantalo. Meillä oli siellä noin 120 hengen häät ja kaikki mahtuivat sopivasti syömään samaan saliin, jossa oli myös lava orkesterille ja johon mahduimme vähän pöytiä raivaamalla hyvin tanssimaan. Keittiötilaa on pitopalvelulle tarpeeksi, tosin ainakaan keväällä 2004 astianpesukone ei toiminut. Vuokra koko hommasta oli huimat 100 euroa.

Paikkaa voi kysellä Korian Ponsi nimisen urheiluseuran kautta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Minkälainen paikka on Tuulensuoja?, ja minkä hintainen?

oma pitopalvelu varmaan pitää hommata....oisko kellää kertoa siitä.. :)

Link to comment
Share on other sites

Tuulensuojaan pitää hommata pitopalvelu erikseen, tilavuokrasta mulla ei ole tämän hetken tietoa, markka-aikaan se oli 800 mk. Se ei ole kauhean iso juhlatila, mutta ihan kaunis ja siisti ja aika keskeisellä paikalla Kouvolassa.

Link to comment
Share on other sites

Kurjemiekka aivan ykkönen...ruoka, paikka paras koko kymenlaaksossa...hinta pikkasen liian kovameille mutta jos rahaa on niin sinne vaan... :D

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan nyt sit varattu takamaan talolta syksyksi paikka... :)

onks kellää siitä kommetteja?kokemuksia?

Sitten kun vielä löydettäis hyvä pitopalvelu......?

Link to comment
Share on other sites

Kurjenmiekassa on tosiaan ihanat puitteet häille! Serkku vihittiin siinä sisäpihalla ja ruokaa oli paljon ja kaikki oli hyvää, vaikkakin ihan perusruokaa (ehkä jonkun mielestä arkistakin) olikin.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan nyt sit varattu takamaan talolta syksyksi paikka... :)

onks kellää siitä kommetteja?kokemuksia?

Mun mielestä tuollaiset nuorisoseura yms. talot on mukavia paikkoja pitää häitä eli hyvän valinnan olette tehneet! Rakennuskin on mun mielestä kaunis. :)

Link to comment
Share on other sites

Hyvä juttu,mennään lauantaina katsomaan paikkaa..kuulemma just tehty remonttia ja tanssilattia uusittu..kiva juttu.. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mitä mitä.. Minkälainen paikka Iitin Kurjenmiekka on?? Meillä on varaus jo maksettu sinne elokuuksi, mutta ollaan käyty vain yhden kerran paikalla.. toimiiko homma, siis ruoka ym.. Puitteet olivat ainakin kauniit.. (vaikka huvimaja oli kaatumaisillaan.. ;))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...