Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Itse aikoinani päätin Helkalan ranssissa käytyäni, että siellä haluan viettää hääni sitten tulevaisuudessa. Puitteet olivat kauniit ja ruoka mahtavaa, kun työpaikan juhlia juhlittiin siellä muutama vuosi sitten. Viime kesänä soittelin sinne omien häiden merkeissä, muuta ainakin tuolloin emäntä kertoi maksimivierasmäärän olevan n. 60, en muista mikä oli syynä tähän. Eli häät jäivät sitten pitämättä siellä. :(

No Kurjenmiekkaan päädyimme jaolimme enemmän kuin tyytyväisiä ;D

Samantyylisistä paikoista tuli mieleeni (kummassakaan en ole kyllä käynyt) Mikkelän tila (öö.. ehkä Elimäellä?) ja Valkea Karhu (Valkealassa)

Link to comment
Share on other sites

Guest tikutaku(Guest)

hep!

Me on varattu Tolkkila ensi kesana ja kaytiin katsomassa paikkaa vasta jalkeenpain. nyt jai vahan kaivelemaan, kun bandin pitaa olla siella erillisessa rakennuksessa "tanssisalissa".

Olisin toivonut etta bandi olisi voinu olla ruokasalissa lahella, etta kaikki kuulis musiikin koko ajan, eika bandia tarvitsis menna varta vasten kuuntelemaan toiseen rakennukseen. Pelottaa, etta kallis bandi menee vahan hukkaan. varsinkin kun mun suku ei ole mitaan bailuhirvia, eli ei valttis juokse sen boolin perassa sinne tanssisaliin  ;)

Eli kokemuksia kaipaan?  :-?

Link to comment
Share on other sites

Tutun häät olivat Tolkkilassa tänä kesänä. Näissä häissä ei erillistä juhlasalia käytetty lainkaan, vaan pihalle oli pystytetty telttakatos(kuumana päivänä oli seinät rullattu ylös) ja bändi soitti siellä. Samoin tanssit tapahtuivat teltassa (olivat laittaneet puulevyistä tms. pienen lattian). Hyvin kuulemma kaikki toimi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Olen tässä käyttänyt Tuulensuoja-sanaa sen kaikissa muodoissa ja yrittänyt etsiä Kouvolan seudun 'rouvien' kuvagallerioita ja hääpäiväkirjoja kuvien toivossa mutta erittäin huonolla menestyksellä...  :-/

Olen googlettanut Tuulensuojaa mutta siitä löytyy ainoastaan ulkokuvia, ja kaipaisin ennenkaikkea tietoa siitä millainen se on sisältäpäin, eihän kukaan siinä pihalla juhli ;)

Eli herätys kaikki morsmaikut ja nykyiset rouvat keillä linkkejä Tuulensuojan sisältä otettuihin kuviin, mikä tahansa kelpaa missä taustaa näkyy :)

Lainaan itseäni kun tässä olen 4 kuukautta vastausta odottanut  ;D

Luulis että Tuulensuojassa olisi tänäkin kesänä mennyt muutama naikkari naimisiin, tietoa janoan siis kaikesta, kuvia etenkin jne :)

Link to comment
Share on other sites

Juhlat08:

Kävimme Kunnalassa, ja ihastuimme paikkaan, ihana idyllinen maalaistila ja alakerran tila erittäin kodikas! Alakertaan mahtuu 50 henkeä, yläkerran "vintille" 80 henkeä. Erillistä paikkavuokraa ei ole, pelkkä pitopalvelu, paikan oma sellainen.. Juomat saa tuoda itse!!! Varasimmekin jo paikan ensi kesälle, mutta nyt olemme varmaankin vaihtamassa, koska haluaisimme kaikki 100 vierastamme samaan tilaan!

Onko kellään kuvia Tolkkilasta!? Muukin informaatio paikasta olisi hyvin tervetullutta!

Kiitti;)

Link to comment
Share on other sites

Varmaan olenkin ennen häitä tällä ketjulla kirjoittanut. Mutta nyt häät ohi, ja pakko kehua Pitokartano Kurjenmiekkaa Kausalassa. (kyseessä EI siis ole kymen paviljonki, kun sattui pari vierasta niin luulemaan, eli ilmeisesti usein menneet sekaisin)

Paikka on aivan uskomattoman kaunis. Ruoka mielettömän hyvää, eikä loppumista tarvitse pelätä! Kaikki vieraat kehuivat ruokaa, ja jaksavat vielä näin häiden jälkeenkin siitä muistuttaa.

Homma toimi heidän puolestaan erittäin hyvin. Paikan emäntä on huipputyyppi ja toteutti kaikki toiveeni liittyen koristeluihin, mm.

Odotan innolla, että pääsemme sinne syömään, kun ruuat olivat niiin hyviä!

Link to comment
Share on other sites

Guest verona81(Guest)

Eipä ole tarvis enää saada kuvia Tolkkilasta.. Hääpaikka on päätetty, ja se unelmien juhlapaikka löytyi kuin löytyikin, vaikka en itsekään uskaltanut uskoa siihen=) Tolkkilan kartano! Käytiin tänään katsastamassa Takamaan seuratalo, Kallioniemi sekä viimeiseksi Tolkkilan kartano. Se oli satumaisen kaunis paikka.. Kaikki kokemusperäinen tieto paikasta ja vinkit ovat erittäin tervetulleita häiden onnistumiseen liittyen! Ja taidamme pystyttää tanssiteltan ulos, pihamaata oli sen verran runsaasti..

Näin jälkiviisaana voisin todeta, että suosittelisin hääpaikaksi Kallioniemen lavaa Tolkkilan kartanon lisäksi. Sekin paikka lumosi, tosin aivan eri tavalla kuin Tolkkila, kyseessähän on kuitenkin täysin erilaiset tilat. Mutta terassi ja näkymä Kymijoelle oli erittäin kaunis...ja muutenkin, paikka oli erittäin siisti ja toimivan oloinen. Lisäksi Kunnalan marja & matkailu lienee kotoisa paikka pienille, alle 60 hengen häille, maalaistilalla. Kaikissa näissä juomat saa viedä omasta takaa ja kahdessa ensinmainitussa myös pitopalvelu on itse valittavissa.

Entäs pitopalvelut, onko hyviä kokemuksia Kouvolan seudun pitopalveluista? Millon se olisi hyvä varata, kun häät pidetään elokuussa 07?

Onnea kaikille juhlapaikan etsinnässä, toivottavasti mieleinen löytyy.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hei kaikki jotka suunnittelette häitä Kouvolan seudulla. Meillä oli seurantalolle tilattu pitopalvelu Pitomestareilta Korialta. Häät menivät hyvin, mutta pitopalvelun toiminnassa jäi eniten toivomisen varaa. Oli paljon myöhästymisiä ja muita pieniä asioita. Ajattelin että teillä ensikesän morsiamilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa pitopalvelun valintaan. Omalta osaltani en suosittele Pitomestareita, te tietysti voitte tehdä omat valintanne.

Me olemme kuitenkin onnellisesti naimisissa ja vieraat kehuivat hääjuhlia. Mitään peruuttamatonta ei siis päässyt käymään. Kerron mielelläni lisää jos kiinnostusta löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Olemme ensi kesäksi varanneet Korian sotilaskodin.. minkäslaisia kokemuksia teillä siitä on??Kävimme siellä katsomassa paikan ja minusta emäntä on todella ihana.

Meillä oli häissä pitopalvelu Korialta. Homma ei oikein toiminut. En tiedä johtuiko siitä että joutuivat tulemaan vieraaseen paikkaan vai mistä kiikasti.

Maaret Anttila lupasi meille ennen häitä kaikkea pientä, mutta kun varsinainen henkilökunta oli paikalla hääpäivänä niin he eivät tienneet lupauksista mitään.

Ruokaa riitti kaikille, mutta tyttöjen palvelualttius hieman jäi harmittamaan. Kun yritimme häiden jälkeen olla yhteydessä Korialle ja antaa palautetta, niin posteihin ei vastattu ja puhelimessa luuria lyötiin suurin piirtein korvaan.

Palvelualttius haihtui saman tien kun lasku oli maksettu.

Eniten minua jäi harmittamaan että suurin osa vieraista jäi ilman toista kahvikupillista vaikka sitä useampaan kertaan tarjoilijoilta pyysivät. Me saimme kuulla asiasta vasta häiden jälkeen.

Olimme häissä Korian Pioneeri ravintolalla muutama vuosi ennen omia häitämme ja silloin kaikki meni hyvin. Se oli yksi syy miksi valitsimme Korian palvelut.

Me olemme kuitenkin onnellisesti naimisissa ja juhlat menivät pääpiirtein oikein hyvin. Muistelen mielummin juhlan mukavia puolia kuin murehdin pieniä asioita.  

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Heippa! Meillä on varattuna Tuulensuoja omiin häihimme ja paikan olemme käyneet jo katsastamassakin.Kaunis on  :-X ja ihmisiä mahtuu max.200.Paikka on hiljattain remontoitu ajan henkeen sopivaksi.Talossa on yksi isompi kaunis sali jossa suuret ikkunat ja kauniit verhot! Pienenä extrana löytyy salin perältä romanttinen erkkeri johon voi sijoittaa joko hääparin pöydän tai orkesterin. Saliin mahtuu kai juuri ja juuri se 100 sekä lisäksi on pienempiä kabinetteja.Isosta salista pääsee viehättävälle terassille. Salin pöydät ovat 4 hengen pöytiä.

Vessoja on 2 miehille ja 2 naisille.Eteinen on iso ja tilava.

                                                                                                           

Itse on hankittava pitopavelu tai tehtävä ruoat itse.Pöytäliinat ja astiat pitää myös itse vuokrata,sieltä löytyy muistaakseni kahviastiasto ilman pikkulusikoita ja vesilasit. Omat juomat saa viedä!!!  ;D

Keittiöstä löytyy hella ja 2 jääviileäkaappia ja suurkeittiö astianpesukone.

Paikan vuokra on 230 euroa perjantai-illasta sunnuntai aamuun...ei paha.

Kouvolan matkailutoimistosta saa tietoa astioiden vuokrauksesta...

Suurena plussa itse pidän siitä että paikka on keskeisellä paikalla ja silti vaikka risteyksessä sijaitsee niin takapihalla on omaa yksityisyyttä sekä lyhyt matka jos jatkoille haluaa  ;)

Tutustumisen arvoinen paikka!!!

Muokattu: , käyttäjä: taurus71
Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Tirvan lavasta? Hakusessa juhlapaikka, johon saisi viedä omat juomat. Meillä häät kesällä ja kutsuvieraita n. 150. Tällä hetkellä harkinnassa Tirvan lava / Tuulensuoja...

Meillä hää ovat Takamaan seuranntalolla Elimäellä, nätti talo vain n. 5km korian keskustassa. Laita yv:tä jos kiinnostaa, voin antaa numeron josta paikkaa voi kysellä.

Tila on edullinen, n. 170 € koko viikonloppu. Ruuat ja juomat vietävä itse. Talossa on myös marttojen astiat joita voi vuokrata.

Kuvia minulla ei paikasta olen, mutta suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Tila on aika suosittu kyllä nykyisin, joten en tiedä onko siellä vielä kesällä vapaata,mutta ainahan kannattaa kysyä.

Se piti vielä mainita, että tilavat vessat, kaksi vessaa naisille ja kaksi miehille ja naisten vessan yhteydessä aivan ihana olotila. Sali ei ole sellainen iso liikuntatila vaan mukavan kotoinen ja tarpeeksi tilava.

Itse ihastuin paikkaan kun siellä kävimme eikä tarvinut miettiä kahta kertaa missä häämme vietämme. Me etsimme juuri paikkaa johon itse voi viedä juomat ja ruuat ja joka ei ole iso liikuntahalli. Tämä paikka on vieläpä todella edullinen.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä edessä syyshäät nyt vuonna 2007, ja hirveä hätä löytää sopiva juhlapaikka, kun maksaja ilmoittikin, ettei aio kustantaa Kausalan Kurjenmiekkaa, vaikka samasta paikasta saisi melkein kaiken muun paitsi vaatteet ja sormukset....  :-[ Eli auttakaa, pitäisi saada paikka n.150 ihmiselle, sateensuoja (ehjä katto ja seinät), sievä ympäristö (ei keskellä kaupunkia tai tehtaan kupeessa) ja juokseva vesi vähimmäisvaatimuksena. Upseerikerho on liian pieni, Aurantola samoin, ja Korian Pioneeripuistoon päin en edes sylkäise, olin siellä aikoinani töissä Pitopalvelun puolella enkä todellakaan aio olla paikkaan missään yhteydessä, vaikka Maare kuulemma onkin jo eläkkeellä... Jos joku tietäisi yhteystietoja alueen seurantaloille, siis e-mail-osoitteita yhteyshenkilöille tms, niiitä otettaisiin mielellään myös vastaan.Tähän mennessä olen löytänyt vain talojen itsensä postiosoitteita...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...