Jump to content
Naimisiin.info

Riihimäki ja lähialueet


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No, sitten kävi tuuri, Erkylän Oma Koti oli vapaana vielä...Moni sitä on täällä haukkunut, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että se on ainakin tuhat kertaa parempi kuin Lehmushovi. Ympäristö on ihana ja matkaa sinne on sopivasti. Mitä lähempänä hääni ovat, sitä tyytyväisempi olen Omaan Kotiin paikkana häille. Se on tosin kai noiden arvostelujen jälkeen kunnostettu...

Jees, Oma Koti maalattiin ulkoa viime kesänä. Aikaisempina vuosina on tehty muuta remppaa.  Kesäaikana iso ja rauhallinen pihamaa tuo lisäviihtyvyyttä. Lähinaapureita ei ole, viljapellot ympärillä. Tai mitä siinä nyt tänä vuonna onkaan. Joskus on ollut sokerijuurikastakin :).

Vaikka ei minulla ole mitään Lehmushoviakaan vastaan. Hyvin sekin toimii, mutta on tietty eri tyyppinen kuin seurojentalo.

Link to comment
Share on other sites

Niin sen verran vielä, että lehmushovi on ulko"tiloiltaan" ihana paikka, mutta minun tuurillani olin varma, että hääpäivänäni sataa...ja sisältä mielestäni paikka on katastrofi..ja tosiaan olisivat kestittäneet samoissa tiloissa hautajaiset häidemme kanssa päällekäin..kun meidän vieraita on "vaan viitisenkymmentä".

Ja lehmushoviin ei voinut viedä omia juomiaan...eli olisi joko pitänyt maksaa ökyhinta heidän omatekoisesta laimeasta boolistaan, tai vieraiden olisi itse täytynyt maksaa juomansa... >:(

Link to comment
Share on other sites

Onko kytäjän kartanossa kukaan pitänyt häitään? ymmärsin netistä lukiessani, että vuokraavat myös tiloja esim.häitä varten(?) vuosi olisi vielä aikaa mennä naimisiin ja paikka on vielä hakusessa. Ollaan asuttu hyvinkäällä vasta puoli vuotta ja ei ole oikein paikkakunta tuntemusta (suomeksi meni kaikki paikat ihan ohi mitä tässä ketjussa käsiteltiin)  :-? hejlppiä?

Link to comment
Share on other sites

Ihan vaan vinkkinä: Kolmilammin lava. Olen ollut siellä useasti juhlimassa erilaisia juhlia ja paikka on aivan ihana!

Sori jos on jo mainittu, en jaksanut lukea koko ketjua läpi.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häänsä Savelan kartanossa pitäneet, miten ja minne olette bändinne laittaneet?? Varasimme paikan, häitä tanssitaan syyskuussa, mutta nyt myöhemmin mietittynä, mihin ihmeeseen sinne tanssiliiteriin bändin kamoineen saa ängettyä?  :o dj;tä olen etsinyt, mutta onhan heilläkin paljon tavaraa keikalla mukana. En halua kuitenkaan paikka varausta perua, mutta silti bändi asia kummittelee nyt jo mielessä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli bändi sijoittunut tanssilattian reunaan. Kun tultiin "rappuset" ylös, niin suoraan siinä nurkassa. Ihan hyvin mahtuivat ja jäi hyvin tilaa tanssia. Päivi muistaakseni ehdotti toista reunaa bändille, mutta bändi itse sijoittu siihen. Se oli ihan hyvä kohta koska me tanssiittiin eka tanssi alakerrassa ja nähtiin siitä alhaalta kuitenkin bändi. Meidän mummo ei olisi millään päässyt sinne ylös asti, joten ratkastiin asia tanssimalla alhaalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Löytyisikö keltään (tuoreita) kuvia Erkylä Omalta Kodilta?   :)

Ollaan mietitty sitä yhtenä vaihtoehtona, mutta en löydä mistään kuvia...  :-?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Suosittelen LÄMPIMÄSTI, Riihimäen Lehmushovia! Vietimme elokuussa sielä hääjuhlaamme, ja kaikki meni niin täydellisesti ja ihanasti! Vieraat olivat aivan ihastuksissa paikkaan, niinkuin tosin mekin..heti ensinäkemältä, mutta niiiin ihanaa oli sielä omia häitään viettää. Paikan vastaava..emäntä on vähän omalaatuinen, mutta ei kannata häntä pelästyä, henkilökunta oli tosi ammattitaitoinen ja mukava. Sisätiloissakin kaikki toimi hyvin, vaikka meillä 80 vierasta. Puheet pidettiin tilan keskiosassa mikrofoonia käyttäen, niin kaikki näkivät ja kuulivat. Ruuan ja kahvittelun jälkeen kaikki siirtyivät ulos tanssipalviljonkiin..missä oli tanssit, leikit ja muu ohjelma. Ja meille onneksi sattui yli aurinkoinen ja kaunis päivä. Mutta tämä tanssi paikka on siis katettu, eli ei kastu vaikka sataisikin;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Suosittelen LÄMPIMÄSTI, Riihimäen Lehmushovia! Vietimme elokuussa sielä hääjuhlaamme, ja kaikki meni niin täydellisesti ja ihanasti! Vieraat olivat aivan ihastuksissa paikkaan, niinkuin tosin mekin..heti ensinäkemältä, mutta niiiin ihanaa oli sielä omia häitään viettää. Paikan vastaava..emäntä on vähän omalaatuinen, ja itsekkin välillä ajattelin että miten hänen kanssaan homma toimii mutta mitä lähemmäksi häitä tulimme niin sitä mukavammaksi hän muuttui.. että ei kannata häntä pelästyä. Muu henkilökunta oli myös tosi ammattitaitoisia ja ihkuja ;D

Minä taas en ikipäivänä menisi sinne  ::). Varmaan jakaa mielipiteet aika vahvasti kahtia.

Link to comment
Share on other sites

Mäkään en voi suositella Lehmushovia kenellekään. Rähjäisen näköinen paikka, vieraat ei mahdu samaan saliin ja muutenkin jotenkin niin.... ankee. Tai sitten mä olen joutunut vaan olemaan siellä liian monissa häissä.  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Todennäköisesti olet ollut liian monissa häissä... tai muuten vaan outo :D

Itse ainakin koin paikan ihan mahtavan idylliseksi... ja onhan sillä ikääkin. Kyllä vanhan paikan pitääkin näyttää vanhalta. Mutta mielipiteitä on monia!

Link to comment
Share on other sites

Minäkin annan kyllä puoltoääneni Lehmushoville. Elokuussa olimme siellä soittamassa ja oli kyllä kauneimpia paikkoja, jossa olemme olleet. Jo heti, kun sitä lehmuskujaa pitkin tuli pihaan, niin olin heti, että WAU!  Pihapiiri ja tuo rakennus olivat niin idyllisiä, täynnä kukkia ja tosi kaunis, että tuli heti fiilis, että tää on täydellinen paikka aloittaa avioliitto.

Me saimme ainakin henkilökunnalta miellyttävää ja asiantuntevaa kohtelua. Paikan emäntä oli meitä kohtaan erittäin mukava. Istuimme porukalla kahvillakin siellä takahuoneessa ja hän jutteli ja nauroi kanssamme ja samoin muu henkilökunta (mitä ei todellakaan voi sanoa kaikkien juhlapaikkojen henkilökunnasta!). Ei voi kyllä valittaa. Ruoka oli hyvää ja kauniisti esillelaitettua.

Sisältäkin ainakin itse pidin tuosta paikasta ja se nyt on makuasia, että onko monihuoneinen juhlapaikka hyvä, vai ei, mutta kyllä ainakin minun mielestäni näytti nuo juhlat onnistuvan hyvin.

Sitten taas bändin kannalta kauniina kesäiltana oli tuo ulkopaviljonki aivan mahtava paikka. Ei ollut liian kuuma, eikä liian kylmä ja tilaa oli riittävästi. Vieraat istuivat "terassilla" ja vieressä oli baari, josta sai juotavaa tanssin lomassa.

Omasta mielestäni siis ihan tosi upea paikka viettää kesähäitään ainakin  8-)

Link to comment
Share on other sites

Pistänpä minäkin lusikkani soppaan tähän Lehmushovi aiheeseen.

Elikkäs ko. paikassa olin kaasona vuonna 2004. Aluksi nähdessäni tilan, olin itsekin sitä mieltä, että paikka olisi huono, koska vieraat joutuivat olemaan eri huoneissa.  ::) Häät menivät kuitenkin loppujen lopuksi erittäin loistavasti. Ruuan ja kahvin jälkeen siirryttiin ulos tanssipaviljonkiin, joka on aivan mahtava. Koska kaikki illan ohjelma esitettiin siellä, ei sisätilojen sokkeloisuus haitannut laisinkaan.

Ja hänelle ken epäili sateen haittaavan: näissä bileissä satoi kaatamalla ja ukkonen jyrisi. Se ei menoa tanssipaviljongissä haitannut, päinvastoin.  :)

Lehmushovissa ruoka oli aivan mahtavaa, booli hyvää ja palvelukin toimi.

En voi itse muuta kuin suositella tätä paikkaa.  :-X Mutta mielipiteitä on monia, tämä on vain minun versioni.

Lisäksi sananen Allinnasta. Myös siellä olen kaason tehtävissä hääräillyt. Ihan mainio paikka oli sekin, miljöönä ihan Lehmushovin veroinen. Ainoastaan siellä ihmetytti, ettei henkilökunta noudattanut asiakkaansa toiveita. Mm. näytteillä silloin olleita (aika karmaisevia) tauluja ei oltu vaihdettu, kuten sovittiin. Lisäksi myivät baarista viinaksia puolisalaa, vaikka selvästi oltiin sovittu kellonaika, jolloin baari avataan. No, nämä nyt ei onneksi hauskaa hääjuhlaa pilannut.  :)

Link to comment
Share on other sites

... niin ja vielä sananen.

:-X Eräsavu Lopen Nyynäisissä on myös aivan ihana juhlapaikkana. Pihalla on mm. iso kota, jossa voi loppuillasta paistaa makkaraa. Paikan hinta (vrk) on TODELLA huokea ja mielestäni pihapiiri on kiva. Lisäksi yläkerrasta löytyy yösijat jokuselle henkilölle. Ehkä hieman pienempiin häihin sopiva.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Minäkin annan kyllä puoltoääneni Lehmushoville.

makuasia, että onko monihuoneinen juhlapaikka hyvä, vai ei,

kauniina kesäiltana oli tuo ulkopaviljonki aivan mahtava paikka.

Omasta mielestäni siis ihan tosi upea paikka viettää kesähäitään ainakin  8-)

Jep, minäkin tykkään Lehmushovista. Useamman kerran on tullut oltua. Ainoa miinus on kenties tuo päärakennuksen monihuoneisuus. Mutta kesällä valtaosa ajastahan vietetään kuitenkin paviljongissa/pihamaalla.

Vaikka hyvä on Oma Kotikin ja Kolmilammi aivan ehdoton. Erityyppisiä kaikki.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Allinnaan pitäisi kaupungin tehdä peruskorjaus, jota ollaan ilmeisesti huovattu ja soudettu jo monta vuotta. Eikä ratkaisua ole edessä. Käsitin että ravintola toimintaa on mahdoton jatkaa kaupungin nykyisillä vuokraehdoilla. Edelliset vuokralaiset ovat avaamassa uutta ravintolaasa graniitti aukiolle vanhaan elokuva teatteriin. Ilmeisesti siitä tulee saman henkinen paikka jossa on mahdolisuus järjestää myös häitä ( n. 200 hlö ) Valmistumista ollaan kaavailtu keväälle 2007.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minäkin pistän lusikkani tähän soppaan  ::)

Muita paikkoja Rity-talo

Hotelli Linnea

Tuli mieleen tuosta jos ei halua maalaistyyliä tai tanssihäitä. Molemmissa voi tietysti tanssia mutta maalaisiksi ei noita kyllä voi sanoa  :P

Link to comment
Share on other sites

Häät on vasta suunnitteilla, mutta riihimäellä asutaan ja olen miettinyt että miten lähialueella onnistuu häiden järjestely syksyllä. Paikaksi toivoisin kartanotyyppistä rakennusta jonka pihalle saa lyhtyjä ja ilotulituksenkin mielellään. Mitään tietoa? :-?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Allinnaan pitäisi kaupungin tehdä peruskorjaus, jota ollaan ilmeisesti huovattu ja soudettu jo monta vuotta. Edelliset vuokralaiset ovat avaamassa uutta ravintolaasa graniitti aukiolle vanhaan elokuva teatteriin. Ilmeisesti siitä tulee saman henkinen paikka jossa on mahdolisuus järjestää myös häitä ( n. 200 hlö ) Valmistumista ollaan kaavailtu keväälle 2007.

Mahtaako kellään olla tästä tilasta enempää infoa... tai tarkempaa tietoa sijainnista?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uusi morsian asialla, eli paljon kysymyksiä olisi, ja toivoisin kovasti vastauksia. Olen lukenut paljon aiheita läpi, mutta olen ihan hukassa. Jopa siitä, että kuinka aikaisin pitäisi juhlapaikkaa varata, häitä kun on tarkoitus viettää elokuun lopussa/syyskuun alussa 2008.

Eli haussa olisi juhlapaikka seuraavin kriteerein:

-Saisi olla kartanomainenkin

-Paikka joka näyttää upealta lyhtyjen valossa

-toiveissa järjestää ilotulitus, eli sen pitäisi onnistua

-joustavia ruokailuijen suhteen, olemme aika vaativia

-pienet häät, ehkä 50+ vierasta

-todennäköisesti vihkiminen riihimäellä, eli asiallinen matka

olen todella kiitollinen vastauksista :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...