Jump to content
Naimisiin.info

Riihimäki ja lähialueet


nelliina

Recommended Posts

Oletteko te saaneet vastausta Arolammin kartanosta?

Me on yritetty soittaa´sekä meilata sinne, mutta ei mitään vastausta! Ehkä se on vaan joku kerta ohi ajaessa mentävä koputtamaan.... Vai mites muut?

Hyvinkäänkylän Työväentalo, onko remontin jälkeen oikeasti parempi kuin ennen?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei!

Suosituksia Riihimäen lähistöltä paikasta, jossa voisi juhlia häitä talvella ja tilaan mahtuisi pikkusen yli 100 henkilöä. Mielellään sellainen, johon voi tuoda omat juomat :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Edelliselle kirjoittajalle voin suositella Maisalaa Hausjärvellä. Meidän häitä juhlitaan siellä toukokuussa ja on aivan ihana paikka. Vieraita mahtuu reilusti yli 100 helposti, meille tulossa n.120 vierasta.  Maisalassa voi juhlia häitä myös talvella, tänäkin talvena jo muutama tuttu pitänyt juhlansa siellä. Täällä lisää infoa: http://www.maisala.info/index.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä piti olla häät Savelan pitokartanossa, mutta onneksi perheenlisäyksen takia jouduttiin peruuttamaan. Kyseiseen paikkaan kun ei enää varaamisen jälkeen saanut yhteyttä. En tiedä vieläkään onko paikan emäntä edes hengissä.

 

Käytiin viime huhtikuussa katsomassa kartanoa, sovittiin perusjutuista ja varattiin heinäkuulle 2013 hääpaikka. Emännän oli tarkoitus tehdä meille oma menu, kuten tapaamisessa innokkaasti lupasi (emme halunneet perinteistä karjalanpiirakka+kinkkukiusaus-settiä). Kyselin menua ja muutamaa muuta yksityiskohtaa kesällä useaan kertaan sähköpostitse, kunnes sain LOKAKUUSSA vihdoin vastauksen. Emäntä oli kuulemma ollut lomalla, mutta alkaa HETI tekemään menua että pystyn budjettia paremmin suunnittelemaan. 

 

Vastausta ei ole tullut vieläkään... Laitoin helmikuussa sitten vain peruutusmailin. Onneksi häät siirtyivät muutenkin, olisi ollut tosi kiva alkaa alle puolen vuoden varoitusajalla etsimään uutta hääpaikkaa jossa olisi vapaata heinäkuulle...

En tosin tiedä onko emäntä saanut peruutusmailiakaan.

 

Kartano kyllä paikkana vaikutti tosi ihanalta, ja emäntäkin livetapaamisessa oli oikein asiakaspalvelevan oloinen. Sääli vaan että asioiden hoitamattomuudesta jää paha maku suuhun. 

Link to comment
Share on other sites

meilläkin häät Maisalassa kesällä'14. paikka vaikutti ainakin meistä todella mieluisalta ja tilaa näytti olevan riittävästi, meille tulossa n.100 vierasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

jos etsii isohkoa juhlatilaa vielä tämän vuoden elokuulle, kannattaa kysellä nurmijärven perttulasta Rientolaa. Juhlasalissa esiintymislava ja tilaa n350 henkeä.... Tiedän ainakin yhden v.lopun olevan vapaana vielä...

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Me ollaan varattu Riihimäen upseerikerho, ja näin etukäteen olen tosi hyvällä fiiliksellä. Häät tulossa lokakuun alussa 2014, viisi kuukautta aikaa!

Paikassa on emäntä vaihtunut alle vuoden sisään, ja tämä nykyinen ainakin vaikutti todella hyvin samalla aaltopituudella meidän ajatusten kanssa olevalta. Alkuhaaste muodostui siitä, kun ei meinattu paikkaan saada yhteyttä, kun nettisivuilla oli vielä vanhat puhelinnumerot. Näppärää markkinoinnin kannalta!

Hinta on 2e/ vieras, eli tilavuokra määräytyy väkimäärän mukaan. Pitopalvelu pitää ottaa paikan päältä, samaten juomat. A- oikeudet ja baari löytyy, eli omia Viron juomia ei voi viedä.

Vieraita on tulossa 90, ja vaikka tiloihin yhteensä mahtuisi enemmän väkeä, on se maksimi, mitä emännän mukaan juhlasaliin mukavasti mahtuu hääparin lisäksi. Eli me ehdottomasti halutaan kaikki saada mahtumaan samaan huoneeseen ohjelmien ajaksi.

Nettisivuilla on kuvia, mutta paikka näyttää näissä kuvissa tosi ankealta, kannattaa paikan päällä käydä katsomassa. Toki tiettyä armeijahenkisyyttä tuolla on väkisinkin seinillä, niistä ei olla juteltu paikan pitäjän kanssa vielä, voiko karsia pois.

Meille tulee dj soittamaan, kyllä varmaan bändikin saattaisi mahtua tuonne Tanssisalin puolelle.

Kivasti talon puolesta tulee kaikkea pientä ekstraa, mm. Ulkotulia, noutopöytään kukat, servetit ihan minkä värisenä me ne tahdotaan jne. Ja erikseen voi sopia että vielä kesällä menee vaikka kansojen kanssa paikan päälle katsomaan koristeluja varten.

http://www.riihimaenupseerikerho.fi/tilat.html

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Kirjoittelin tänne näköjään toukokuussa, ja nyt kun häistä on jo reilu kuukausi, voin kommentoida Riihimäen upseerikerhoa. Lyhyesti: voin suositella paikkaa! Hyvä fiilis jäi kokonaisuudessa kaikesta, tässä vähän eriteltynä:

Hyviä puolia:

- Riihimäen keskuskirkossa sopivan lyhyt matka, noin 4 km, hyvin pysäköintipaikkoja juhlapaikan edustalla

- vieraita meillä oli 85 plus hääpari, mahduttiin yhteen huoneeseen, jolloin kaikki näki ja kuuli koko ajan ohjelman, puheet yms

- huoneita aika paljon, erilaisia soppia joihin vieraat yhteisen ohjelman ulkopuolella voivat mukavasti ryhmittyä seurustelemaan

- palvelu tosi joustavaa, palaveerattiin melko monta kertaa ja hyvin huomioitiin meidän toiveet

- ruoka todella maukasta, valmiista menu-ehdotuksista saatiin pohjat joita muokattiin sopiviksi oman maun mukaan

- vaikkakin juomat oli ostettava talon puolesta, ja baaritiskiltä piti tilata mieleisiään juomia ruoan kanssa tarjottujen viinien lisäksi, oli paikan emännällä rento suhtautuminen ulkona oleviin "jemmoihin", omien sanojensa mukaan "eikös joka juhlissa pidä olla vähän piilopulloja"... Eli meillä oli yhden auton peräkontissa viinaksia pihamaalla nautittaviksi

- juhlapaikan puolesta hienot ulkotulet ja soihdut, sopi lokakuun hämyiseen iltatunnelmaan

- häitä edeltävänä päivänä todella vähän joutui itse laittamaan mitään paikkoja, pöytäjärjestys ja kattaukset oli valmiina, vietiin vain paikkakortit ja muutamat pienet koristukset paikoilleen

- juhlia sai klo 2 asti, osan porukasta kanssa lähdettiin vielä baariin, mutta sopivasti sai juhlapaikalla viihtyä

- ei tarvinnut siivota juhlien jälkeen, kaikki siivous talon puolesta

- tilassa on piano, meilläkin oli ihania lauluesityksiä pianon säestyksellä

Huonoja puolia:

- ei voinut viedä edullisempia Viron viinoja ruoan kanssa tarjottavaksi, koska tilassa a- oikeudet

- vessoja vain 1 kpl miehille ja 1 kpl naisille, aiheutti välillä jonoja

- äänentoisto hieman reistaili, jouduttiin tanssia loppuillan bilemusat eri huoneessa kuin oli tarkoitus, koska dj:n musiikki kuului kaiuttimista aika hiljaa tanssihuoneeksi suunniteltuun tilaan, kun taas muissa huonissa musiikki soi kovaa. onneksi huoneita oli useita, ei haitannut menoa. Varsinainen häävalssi kyllä tanssittiin suunnitellusti ko huoneessa, vaikka hieman hiljaisella tulikin.

- seinillä olevat upseerien yms. herrojen kuvat voi häiritä jotakuta, aseet seinillä yms militaria. Mutta upseerikerho on upseerikerho :D

- meillä ei tosin ollut bändiä, mutta bändin mahduttaminen Tanssisaliin jos on paljon vieraita, saattaa olla vähän ahdasta

Mutta ehdottomasti siis plussan puolelle jäätiin :)

Muokattu: , käyttäjä: Jenni Elisa
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Olisikos kenelläkään tietoa tämänhetkisestä tilanteesta Riihimäen alueella? Lehmustien juhlataloa olen netistä ihaillut, olisiko kenelläkään kokemuksia tai tarkempia tietoja kyseisestä paikasta?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hausjärvellä, siis Riihimäen seudulla, on yksi ihan hyvä juhlatila-kirkkosymbioosi Mommilanjärven ympäristössä.

Ensinnäkin siellä on tietysti järvi/peltomaisemassa sievä Mommilan kirkko, johon mahtuu n. 150 henkeä: Kirkon tiedot 

  • Pieniin ( <40 henk.) häihin riittää juhlatilaksi esimerkiksi tuo kirkon yhteydessä oleva seurakuntatupa. Tupa toimii myös hienosti esim. morsiamen valmistelutilana ennen kirkkoon astumista. 
  • Alle sadan hengen häihin juhlatilaksi löytyy Mommilanjärven eteläpuolella sijaitseva Haminankylän Nuorisoseuran talo "Kotipirtti": Kotipirtin yhteystiedot (Ovat ajantasalla tätä kirjottaessa). Kotipirtti ja sen ympäristö on hiljattain remontoitu/siistitty aikalailla uusiksi. Kuva kotipirtistä. Tässä ei taida olla julkisivuremonttia vielä tehty.
  • 100-200 hengelle on oiva valinta Mommilanjärven pohjoispuolella sijaitseva Mommilan seurojentalo, jossa on myös muutaman vuoden vanha julkisivu, ja on muutenkin ihan siistissä kunnossa ja tilaa esim. keittiössä piisaa: Mommilan seurojentalon tiedot (Yhteystiedot ovat ajantasalla tätä kirjottaessa)

Kotipirtti ja Mommilan seurojentalo ovat sen verran lähellä tuota kirkkoa, että hääparin kulkeminen kirkosta niihin onnistuu esim. hevoskyydillä. Lähistöllä on parikin hevostilaa josta voi tuota palvelua kysellä, kai vähän riippuu siitä, että sattuuko olemaan tallissa sopivaa hevosta. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...