Galaxy

Tenalji von Fersen (Suomenlinna/Helsinki)

165 viestiä aiheessa

Hypätäänpä täältä pois, päädyttiin kuitenkin tanssimaan Boathousessa. Ihana paikka sekin!!

Hekoitere: kun aloin itse katsomaan tiloja noin kuukausi sitten, oli miltei kaikki lauantait jo varattuja. Kannattaa katsoa Suokin sivuilta, siellä on kalenteri jossa näkyy kaikkien tilojen varaustilanne. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hypätäänpä täältä pois, päädyttiin kuitenkin tanssimaan Boathousessa. Ihana paikka sekin!!

Hekoitere: kun aloin itse katsomaan tiloja noin kuukausi sitten, oli miltei kaikki lauantait jo varattuja. Kannattaa katsoa Suokin sivuilta, siellä on kalenteri jossa näkyy kaikkien tilojen varaustilanne. 

No niinpä näkyy. Kiitos! Jotenkin missasin tuon kokonaan. Näemmä meidän eniten toivoma viikonloppu on tosiaan jo varattu, joten joutunemme tulemaan mantereen puolelle...

 

Muille kiinnostuneille tuo kalenteri löytyy täältä http://www.suomenlinna.fi/kokous-_ja_juhlatilat/varauskalenteri

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

 

 

Tuoreita kokemuksia kaipaillaan täälläkin. Tenalj varattu heinäkuulle 2014. Nyt vaan jännittää kaikki säätäminen lauttojen ja kamojen roudauksen kanssa... :)

 

Ei kande jännittää.Henkilöautot sopii joka lauttaan ja jos pakulla roudaatte.Normaalit pikkupakut menee myös.Varaatte milloin menette ja milloin palaatte.Jos autopaikat on varattu.He kertovat vapaat lautat.Kun varaus on tehty ja maksettu ja sovittu mihin lähtöön olette menossa.Lautan henkilöt kyllä tietävät sitten nimellä rantsussa.Keitä on tulossa.Joskus voi päästä edelliselläkin lautalla.Varatkaa tarpeeksi ajoissa!Vaikka maaliskussa?Kannattaa olla ajoissa laiturilla!Huomaa että kuskin ja matkustajien on myös maksettava lippu menen tullen autopaikan lisäksi.Sehän hoituu matkakorttia vilauttamalla samanlaisessa vempeleessä kuin ratikassa tai maksamalla terminaalin kassalla.

Meillä tilaaja olisi halunnut lisää settejä.Mutta paluulautan myöhemmät paikat oli varattu,Pitopalvelut purkaa myös yöllä.

Tenaljin invahissiä takapihalla ei saa käyttää roudaukseen,vaan kamat kannetaan hiukan ahtaita portaita.Keittiön kautta ei kannata.

 

Boldaukset minun.

Eli tuo varaaminen on kyllä ehdottoman tärkeää, jos haluaa säätämiseltä välttyä. Autoja kun mahtuu max. kaksi per lautta, ja juhlapaikkoja on kuitenkin useampia ja mahdollisesti bändikin samaan aikaan liikenteessä, niin voi ainakin varmistaa omien tavaroiden liikkuvuuden.

 

Ja tosiaan suosittelen vieraille jonkinlaista ilmoitusta etukäteen, että Suokki on mukulakiveä. Ettei kukaan korkkareillaan nilkkoja nyrjäytä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä täällä taasen kyselen. Yritin selvittää milloin nuo autopaikat tulevat varaukseen.. Jostain syystä KUKAAN suomenlinnanlautoilla tai HSL:llä ei tiedä. Osaisiko joku kertoa missä kohtaa nuo paikat ovat tulleet aikaisempina vuosina varaukseen (siis kesän osalta)?

Muokattu: , käyttäjä: Aleksandra2014

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

HEI TENALJISSA HÄITÄ PITÄVÄT!

Itse vietimme ikimuisdtoiset häät Tenaljissa viime kesänä. Paikka oli aivan upea.

Teimme itse tuolinpäälliset Tenaljin tuolien mittojen mukaan. Niitä olisi tällä hetkellä

tarjolla 80 kpl ja tarvittaessa voimme ohjeistaa, kuinka saat tehtyä niitä lisää.

 

Ovat myynnissä tuollas Hääkirpputorilla. Ohessa linkki ja siellä on myös kuvia.

Moni on niitä kysellyt eri paikkoihin, mutta aina tuntuvat tuolit olevan kovin eri kokoisia.

Ehkä varminta olisi käyttää siis siellä, minne ne on alkujaan myös tehty:

 

http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/117757-tuolinp%C3%A4%C3%A4llisi%C3%A4-karkkipuffet-astioita-knoppa-lakanoita-ja-silkkikukkia-helsingiss%C3%A4/

 

Yhteydenotot sähköpostitse: [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi Tenaljissa 2014 loppukesällä häitään viettävä morsian! Olisi kiva kuulla / nähdä millaisia somistuksia muut aikovat tai ovat Tenlajiin laittaneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
 

Heippa Majm! Itsekin olen miettinyt tota koristelua, mutta tullut siihen tulokseen, että tila on niin näyttävä ettei se tarvi suurempia ponnisteluja. Kukat pöytiin ja vähän jotain merihenkisiä koristeita ja siinä se. :) Oon googletellut aikas paljon hakusanoilla tenalj von fersen + blogi niin olen löytynyt paljon kivoja kuvia häistä tenaljissa. Ja kaikissa kuvissa paikka näyttää edelleen ihanalta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoilin häissä, jotka järjestettiin Tenaljissa ja tosiaan se tila on niin upea, ettei sinne edes hurjasti koristeita tarvitsisi. Noissa kyseisissä häissä mentiin simppelillä linjalla, valkoista liinaa, lyhtyjä ja kiviä pöydillä. Valaistusta illalla muuttamalla sai myös kivasti tunnelmaa.

Se lauttarumba on tosiaan vähän jännittävä. Meinattiin kaasot melkein jäädä kirkosta pois, kun olimme aamulla koristelemassa juhlatilaa ja myöhästyimme mantereelle menevästä lautasta.. krhm. Aamulla oltiin koristelemassa, koska juhlatila oli edellisenä iltana varattu toisia juhlia varten. Kakun kuljettaminen mukulakiviä pitkin oli myös oma show'nsa! Mutta hyvin meni ja kuten sanottu, se tila on todellakin upea ja tunnelmallinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on upea Tenalji von Fersen varattu elokuulle 2016! Teemaväreiksi ajattelin vaniljaa ja kultaa. Mitä teemavärejä teillä on ollut? Oliko vieraiden mielestä kävelymatka Suomenlinnan kirkolta tenaljiin liian pitkä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanat häät Tenaljissa vietetty! Ei ollut Rinku yhtään liian pitkä matka kävellä kirkolta. Siinähän ehtii vain ihailla upeaa suomenlinnaa. Kannattaa kuitenkin varata auto invakuljetusta varten jos on vanhempia ihmisiä. Meillä oli siis meidän oma auto, millä kuljetettiin mummot paikalle. Mummot käveli kuitenkin takaisin päin itse, kun menivät jt-linen lautalla kotiin (sehän on vähän lähempänä). Sieltä kirkolta on muuten melkoinen käppäily morsiamelle ja sulhaselle. Meillä oli omien vieraiden lisäksi hurjasti turisteja hurraamassa kirkon ulkopuolella. Ja matkalla tenaljin turistit otti kuvia ja onnitteli :gpari: . 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös häät Tenaljissa takana ja muistin tulla vihdoin tännekin kirjoittamaan kokemuksia! Häämme olivat ihanat, tunnelmalliset ja onnistuneet. Tenalji näytti hääpäivän UPEALTA. Meillä somistuksena pöydissä valkoisiet liinat, katossa karkkibuffetin, hääparin pöydän yllä ja photoboothnurkassa pompomeja, pöytänumeroina pienet purjeveneet, värimaailmana meillä navy + vaalea persikka, nämä näkyi siis pompomeissa, serveteissä, ja paperikorteissa ja kynttilöissä. Vieraita meillä 86 ja hyvin mahtui, juhlapaikka oli ihanan ilmava.

Kävelymatka kirkolta oli ihan sopiva, meillä siis vieraat kävelivät bestmanien opastuksella juhlapaikalle.

 

En voi kuin suositella Tenaljoa juhlapaikaksi, kaikki oli täydellistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä surraan Tenaljin ja Pirunkirkon jo täyteen varattuja kesälauantaita vuodelle 2016 ja mietitään jo vaihtoehtona perjantai-häitä... Jos jollain tilan varanneella heinä-elokuussa 2016 suunnitelmat tai paikkatoiveet muuttuvat, niin täältä löytyisi tilasta kiinnostunut  :girl_to_take_umbrage2:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös eräs, joka haaveili lauantai-häistä elo-syyskuussa 2016, mutta päätyi juuri varaamaan Tenaljin perjantaille :) Harmittaa kun lauantait ovat menneet jo niin aikaisin, olisi pitänyt olla aiemmin liikkeellä...

 

Onko täällä muita, jotka ovat viettäneet perjantai-häitä Tenaljissa? Mihin aikaan teillä on ollut vihkiminen? Suurimmalla osalla perjantai on kuitenkin työpäivä, joten mietityttää hieman se, mihin aikaan olisi sopivaa kutsua vieraat paikalle (niin ettei kukaan ainakaan aikataulusyistä joutuisi jättäytymään pois juhlista).

 

Entä onko kukaan pitänyt itse vihkimistä Tenaljin tiloissa? Meille tulee vieraita n. 80, joten ajattelimme, että takimmaiseen saliin saisi porukan illallistamaan ja etummainen sali toimisi ensin vihkitilana ja loppuillasta tanssilattiana.

 

Ihanaa kyllä kuulla muiden kokemuksia Tenaljista, se on kyllä unelmien hääpaikka!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih, itsekin olisin ehdottomasti valinnut Tenaljiin häidemme juhlapaikaksi mikäli olisi yhtään suuremmat kekkerit tiedossa. Noin 45 hengen porukalle taitaa olla turhan avara. :D Joten päädyttiin itse Ruutikellariin, mieletön paikka sekin. :)

Mutta noiden perjantaihäiden aikataulutuksesta. Uskoisin, että jos laitatte kutsut vieraille hyvissä ajoin, niin monet kyllä pystyvät nipistämään työpäiviensä pituutta/vaihtamaan työvuoronsa toiselle päivälle kunhan vain etukäteen osaavat työpaikalla tästä ilmoittaa. Eli en näkisi sitä esteeksi perjantaihäille. :) Toki tuskin vihkimistä kannattaa ihan klo 12 pitää, mutta myöhäisestä iltapäivästä on jo varmaankin oikein hyvä. Tyyliin klo 16 aikaan. Ja tuossa perjantaissa on se hyvä puoli, että mitä todennäköisimmin pääsette laittamaan tiloja juhlakuntoon jo edellisenä päivänä. Sehän onnistuu, mikäli edellisenä päivänä ei tilaa ole vuokrattu. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me päädyimme tosiaan varamaan Tenaljin nyt sitten perjantai-päivälle. Samalla työnsin lusikkani hääblogisoppaan! Järjestelyiden etenemistä ja pohdintaa asiasta ja asian vierestä voi halutessaan seurata täällä: http://www.lily.fi/blogit/stuck-you :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: momentshanna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään