Guest SiiriH

Nuuksion ulkoilumaja (Espoo)

59 viestiä aiheessa

Niin ja se vielä, että isäntä oli aika hanakka lopettamaan puhelut lyhyeen. Sain käytännössä luuria korvaan. "Ei ole moppia. Tuut-tuut-tuut", "Ei ole haravaa. Tuut-tuut-tuut". Pidin sitä melko töykeänä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kokemuksia Nuuksion majasta talvella, kovillakin pakkasilla? Talvihäät suunnitteilla enkä halua että kukaan joutuu palelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kahdet häät olen viettänyt Nuuksionmajalla, kaasona ja vieraana. Ihanan tunnelmallinen paikka. Hinta/laatusuhde on loistava. Jos tärkeintä hääjuhlassa on se, että nurkat on vahattuina, kannattaa maksaa maltaita ja mennä vaikka johonkin trendiravintolaan, omasta mielestäni maalais/kartanotunnelma kestää pientä kulumaakin. Tosi hyvä on myös se, että paikan saa laittaa rauhassa omanlaisekseen, varaus on pe-su. Parkkipaikkoja riittää ja kulkuyhteydet on hyvät. Yöpyminenkin on mahdollista yläkerrassa. Toimiva ja tunnelmallinen maalaishääpaikka! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille kommentteja jakaneille täällä näin jälkikäteen! Eli onnistuneet juhlat vietetty Nuuksiossa alkukesästä, ja tämän ketjun viestit tutkittu tarkoin läpi ennen sitä. Tosi hyödyllistä tietoa täällä! Nyt voin kantaa oman korkeni kekoon.

 

Eli kokemuksia Nuuksion majalta kesältä 2014:

 

+ Vuokra edelleen varsin kohtuullinen, 500 € pe-su

+ Saa juhlia läpi yön ja yläkerrassa on myös tilaa yöpyä. Tämä ehdoton plussa, yölliset krebailut ja fiilistely kynttilänvalossa pimenevässä alkukesän yössä olivat yksi juhlien kohokohdista.

+ Paikkaa pääsi rauhassa katsomaan etukäteen useaan otteeseen. Isäntä esitteli ekalla kerralla paikat ja myöhemmin saimme käydä paikan päällä mittailemassa ja tutkimassa rauhassa ihan omin nokkinemme. Myös perjantaina saimme häärätä ja koristella kaikessa rauhassa.

+ Rakennus on kaunis, juuri sopiva rennon romanttisiin, maalais- tai vintage-teemaisiin häihin. Tässä hintaluokassa ei pk-seudulta löydy paljon yhtä kauniita hääpaikkoja!

+ 80 vierasta (70 aikuista + 10 pientä lasta) mahtui juuri ja juuri ruokailemaan isoimpaan huoneeseen. Monissa muissa paikoissa, joita katsoimme, tämän kokoinen vierasjoukko olisi pitänyt jakaa useaan huoneeseen. Tunnelma oli tiivis, mikä voi toki olla sekä plussa että miinus. ;)

+ Seremonia järjestyi oikein kivasti kauniille takapihalle.

+ Kalusteet ovat neutraalit (paikan nettisivuilla kuvissa näkyvät ruskeat tuolit) ja seinät ja verhot valkoiset, joten paikan voi koristella oman maun mukaan mieleisekseen.

+ Vaikka sisätilat eivät valitettavasti ole millään tavoin alkuperäisessä asussaan, on huoneissa kuitenkin joitakin kivoja vanhoja detaljeja, kuten takka ruokailutilassa ja kaakeliuuni pienessä välihuoneessa. Lasiterassi on myös tosi kaunis ja oli illalla suosittu vilvoittelupaikka tanssien lomassa.

+ Ruoka oli maukasta ja menua sai muokattua omien toiveiden mukaan.

+ Saa tuoda omat juomat ja iltapalat ja niille on sopivasti kylmätilaa.

+ Julkisilla pääsee ihan viereen.

 

- Menu pitää tilata talon omasta pitopalvelusta. Vaikka ruoka oli hyvää, se oli hyvin tyypillistä pitopalvelu-buffetruokaa. Olisimme todennäköisesti päätyneet vähän modernimpaan ja mielikuvituksekkaampaan vaihtoehtoon, jos pitopalvelun olisi saanut valita itse. Emme kuitenkaan uskaltaneet pistää koko esimerkkimenua uusiksi, koska yleensä on varmempi tilata sellaista, jota henkilökunta on tottunut valmistamaan.

- Valitsemamme (juusto)kakku oli pettymys. Koostumuksessa oli liikaa liivatetta ja kakku maistui vain makealle, ei yhtään sille marjalle, jota siinä piti olla. Kakkua ei myöskään oltu koristeltu mitenkään. Kakun olisi saanut tilata muualta, mutta tällöin olisi pitänyt kuitenkin maksaa myös siitä kakusta, jota ei tilannut osana menua eli menusta ei olisi saanut mitään alennusta. Ei kakku siis pahaa ollut, mutta varsin mitäänsanomatonta.

- En tehnyt kattavaa vertailua pk-seudun pitopalveluista, mutta väittäisin, että menun hinta oli aika kallis. Kannattaa siis huomioida tämä kun laskee kokonaiskustannuksia! Nettisivuilta löytyy esimerkkihintoja, jotka sisältävät tarjoilijoiden kustannukset, mutta eivät liinoja ja viinilaseja.

- Kuten Tinksin juhlissa, mekin jouduimme perjantaina moppaamaan lattioita, koska majaa ei oltu siivottu (kunnolla) edellisten juhlien jälkeen. Olimme tämän ketjun pohjalta kuitenkin varautuneet tähän sekä henkisesti että varaamalla siivousvälineitä (+avustajia), joten varsinainen ongelma tämä ei ollut. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että tämän ei pitäisi olla juhlien järjestäjän tehtävä, eli majan käytännöissä olisi tässä kyllä parantamisen varaa!

- Vessat ovat pienet ja kauniisti sanottuna, eivät kovin viehättävät. Kaipaisivat ehdottomasti pientä pintaremonttia!

 

Vaikka miinuslistasta tuli lähes yhtä pitkä kuin plussista, voin ehdottomasti suositella Nuuksion majaa juhlapaikaksi! Viimeisen päälle tyylikästä ja huoliteltua paikkaa etsiville paikka ei ehkä kuitenkaan sovi. Eli mielestäni vaatii kyllä koristeluja ollakseen juhlava. Jos sen sijaan budjetti ei ole valtava ja haluaa järjestää rennot, omannäköisensä juhlat, Nuuksion maja on oikein hyvä valinta. :)

Muokattu: , käyttäjä: mehitähti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät tiedossa Nuuksion majassa ensi syksynä. Nyt kun on näitä kommentteja lukenut, niin vähän kauhunsekaiset tunteet nousee pintaan... (paniikkipaniikkipaniikki).

 

Meillä kyllä pääsyy paikan valintaan oli puhtaasti hinta, jotenka kait se on, että tuolla hinnalla ei kauhea hyvää sitten saa. Mutta, jospa siellä sitten pesee lattiat ja koristelee kunnolla, niin eiköhän siellä saa juhlat järjestettyä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Sisseli!

Meillä oli onnistuneet, ihanat talvihäät Nuuksionmajalla! Paikka on vanha ja ajan patina näkyy - erityisesti rakennuksen hyvässä tunnelmassa, jonka päälle päätteeksi saa viimeistellä itse! Meille se oli tärkeää, saimme valita itse koristelut, värit, nimikortit, servetit, kukat, kynttilät, juomat, ohjelmat jne. Ruoka oli oikein hyvää, tarjoilu joustavaa ja saimme niistä paljon kiitoksia. Paikka on perinteisistä hääpaikoista eli työväentaloista jne askel hienostuneempi, mutta ei tietenkään tyyliin menomesta Helsingin keskustassa, mutta kuka mitäkin arvostaa häissään...nauttikaa ikimuistoisesta päivästänne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille ja kiitos kun olette laittaneet palautetta majasta. Kiva lukea, kun suunnittelemme juhliamme majalla tulevana elokuuna. Olisin kysynyt onko kukaan vuokrannut juhliinsa telttaa, eli onko vinkkiä mistä kannattaisi vuokrata? Onko teillä ollut teltta etu vai takapihalla? Ajattelimme laittaa molempiin pihoihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko vielä laittaa kommenttia nyt kun häät on vietetty  B)

 

Ruoka ja tarjoilu olivat oikein loistavia! Vieraat kehuivat ruokaa kovasti (itselleni ei oikein jostain syystä maistunut, kun jännitys oli niin kova...  :blush: ) ja kakkukin tuntui maistuvan kaikille! Juhlapaikka oli siisti, kun menimme sinne perjantaina koristelemaan ja (lukuisiin) sähköposteihini vastattiin nopeasti. Sain myös jättää pöytiin tarkoitetut vesipullot pitovalvelulle, joka täytti ne lauantaina ja laittoi paikoilleen pöytiin. Ilmeisesti taso on siis noussut.

 

Palvelu pelasi hyvin ja hinta-laatu suhteeltaan suosittelen paikkaa lämpimästi! Mielestäni buffet -ruoka oli tasokasta ja sopi hyvin miljööseen. Paikka oli erittäin tunnelmallinen, kun olimme vuoranneet sen kynttilöillä näin syksyllä iltojen pimetessä nopeasti  ^_^ Vihkiminen tapahtui terassilla, johon mahtui hyvin viulu-sello duo ja 55 vierasta, meidän ollessamme porrasulokkeella vihkikaaren alla  :wub:

 

Päivä sujui oikein hyvin, mutta meni aivan liian nopeasti! ^_^  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea vielä Sisseli <3  Ihana viesti sulta...pääsin itsekin ihan fiiliksiin :girl_pinkglassesf: . Mut joo, hyvä paikka oli! Voi kun pääsisin sinne vielä jonkun kaverin häihin fiilistelemään...ja vielä ilman tota omaa jännitystä päivästä... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään