Guest Vieras

Ravintolahäät

209 viestiä aiheessa

Kadrin,saako kysyä,et missä pidätte häänne,sillä meillä kanssa pieni porukka ehkä 40 ihmistä,ja haluamme pitää ne ehdottomasti ravintolassa.

Tottakai saat kysyä  ;) Meidän juhlat on Kangasalan Urku-Hotellin Klaavisalissa  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helppous :) sai meidät valitsemaan ravintolahäät. Mistään ei tartte itse huolehtia, edes koristeluista. Kaunis maisemaravintola, ja 'rotissöör' (miten lie kirjoitetaan..  ;)) kokki, ruoka on hyvää.

Ruoka, kakku-kahvit, iltapala, tervetulomalja, pari lasia viiniä ja pari lasia boolia tekee noi 60€ per lärvi. Kolmisen tonnia meidän vierasmäärällä. Ei paha minusta. Mitään hillitöntä törpöttelyä en häihini haluaisikaan. Ja onhan baaritiskiltä ostomahdollisuus, jos ihmiset haluaa.

Bonuksena vielä vietetään hääyö samaisessa hotellissa, eli kenenkään ei tartte meitä enää kuskailla illan päälle minnekään, saa bm ottaa myös pari lasia...

Ja osa vieraistakin majoittuu samaan hotelliin. Saatiin aivan mukava tarjous huoneistakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos,Kadrin,valitettavasti ei kuitenkaan osunu meille,sillä etsimme paikkaa Helsingistä.

Joten jos jollain ideoita,antakaa tulla vaan,paikkojen nimien kera.

Essy,ei tuo sinun valitsema paikkasi satu olemaan Hesassa?Meillakin tarvetta majottaa muutama vieras hotelliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä heinäkuussa häät Hotel Arthurin (www.hotelarthur.fi) Juhlasalissa. Tilaan oma sisäänkäynti, ei tartte mennä hotellin kautta. Kaikki järjestelyt menneet tässä vaiheessa ainakin loistavasti. Vieraita tulossa noin 50 henkeä, kustantaa n. 60 euroa / henkilö (siinä syömiset ja juomiset). Ei tarvitse stressata juomien raahaamisesta, koristelusta, siivoamista yms. paikka Hgin keskustassa, joten helppo tulla ja helppo lähteä jatkoille. Ainoa miinus - ettei ole merenrannalla... mutta jos sataa, niin ei sekään haittaa !!! Osa vieraista yöpyy myös hotellissa, ei tietty ihan 5tähden hotelli, mutta kelpaa meille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

;Dmeillä ravintola häät ja sen helppouden takiahan me se vaihtoehto otettiin.Meillä oli heti alusta pitäen selvää että meidän häissä ei juoda muuta kun tervetuliaismalja joten oli tämä viina ongelmakin pois koristelut ym.hoitaa ravintolan henk.kunta me maksetaan ainoasteen ruuasta ja tietty se shamppanja mutta tilavuokrat ym.muut hommelit ne jää meidän laskusta pois(jopa tarjoilijoiden palkat)kaikki sisällytettynä tähän ruokakuluihin ;D ;Dja itse saa vain nauttia,siivouksenkin he hoitavat omalla porukalla ;Dja paikka on järven rannalla ;D

;Djuhlat juhlittu ravintola CASSELISSA lahdessa,ja kaikki sujui tosi hyvin...siis aivan odotusten mukaan ja ehkä vieläkin enemmän.Aivan ihana henkilökunta ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös tulossa häät tilausravintolassa. Yksi iso pointti oli erittäin korkeatasoinen ruoka (hakkaa tavispitopalvelusapuskat mennen tullen ;)), toinen juuri se helppous. Ei tarvitse roudata pulloja eikä ihmetellä siivousta, ei maksaa erikseen tarjoilijoista jne. Ei tule muita kustannuksia kuin ruoka ja juoma. (Monissa juhlapaikoissa kun näkyy olevan erillisveloitukset pöytäliinoista, serveteistä ja ties mistä.) Meille sanottiinkin, että itse voitte tulla sitten vain juhlimaan. :) Pienehköllä vierasmäärällä (40-50) edes hinnassa ei ollut eroa juhlapaikkaan, johon olisi saanut viedä omat juomat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen omat hääni jo juhlinut ja erittäin tyytyväinen olin ravintolan palveluun, meininkiin ja homman toimivuuteen. Juhlittiin jo huhtikuussa Uunisaaressa. Kalliiksihan se tuli (ruoka muistaakseni 40 euroa/nenä) + ruokajuomat+ shamppis, mutta oli noista muidenkin kertomista syistä (siivous, ruoan riittäminen, laatu) erittäin onnistunutta.

Mentiin tosiaan VAIN juhlimaan ja RUOKA oli loistavaa! Jopa isäni joka on tuollainen rotisseur-kokki kehui illan antimia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin varmistaa ravintolahäihin liittyen, että onhan menuhintaan sisällytetty tarjoilijoiden palkka yms. kustannukset?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Maarikki, ei valitettavasti siellä päinkään, vaan Rovaniemellä....  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alun perin olimme varaneet juhlapaikan johon piti tuoda oma pitopalvelu. Erinäisten sattumien kautta "jouduimme" kuitenkin päätymään ravintolahäihin. Nyt olemme kuitenkin jo tässä vaiheessa todella tyytyväisi tuohon sattumaan. Vaikka hinta onkin korkeampi näin ensi katsotuna, ei loppusumma ole kuitenkaan sitten paljon suurempi ravintolassa kun kaikki kulut katsotaan yhteen. Nyt ei tarvitse miettiä montaa pientä asiaa joista hinta nousee, vaan kaikki mahdollinen tarvittava (paitsi koristeet) tulevat yhteen könttä summaan. Alkoholijuomien hinta kyllä hieman hirvittää, mutta toisaalta meidän ei tarvitsekaan juottaa vieraita humalaan, tarjoamme jokaiselle vähän ja loput voi sitten tarvittaessa ostaa itse. Onneksi meidän ei kaikkien muiden kiireiden keskellä (lomaa kun ei ole ennen häitä) juhlapaikan eteen tehdä muuta kuin soittaa jo sopia asioista, ja sitten ilmestyä paikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tottakai saat kysyä  ;) Meidän juhlat on Kangasalan Urku-Hotellin Klaavisalissa  :-X

Hei, tämähän sattui sopivasti! Me suunnittelemme häitä loppusyksyksi/alkutalveksi, ja juurikin tuota Urku-hotellia ehdotettiin meille eräässä toisessa ketjussa. :)

Jos suinkin viitsit Kadri vastailla, niin kiinnostaisi tällaiset jutut:

1) Mitä kaikkea tuo "kattava menu" sisältää? Kuuluuko siihen myös kahvi kakkuineen yms.?

2) Peritäänkö paikasta erillistä tilavuokraa, ja jos, niin paljonko?

3) Paljonko alkoholitarjoilu suurinpiirtein kustantaa (alkumaljat, ruokaviinit)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Haluaisin varmistaa ravintolahäihin liittyen, että onhan menuhintaan sisällytetty tarjoilijoiden palkka yms. kustannukset?

Kyllä meillä ainakin,ei makseta kun ruuasta ja juomasta ei siis mistään muusta,ja tän takiahan meilläkin oli varaa ottaa hiukan juhlavampi menyy (siis ei mitään perinteisiä karjalanpaisteja ja laatikoita ym) vaan oikein kunnon juhla ateria ja vielä noutopöydästä ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helsinkiläisille morsmaikuille liputan Ravintola Sipulia, jonka Bankettisalissa vietettiin meidän häitä. Keskeinen sijainti, hyvä palvelu, helppoa ja ennen kaikkea todella hyvää ruokaa  :P Ammattilaiset huolehti kaikesta, mitä ei edes itse olis tullu ajatelleeksi.

Royalravintoloilla on muitakin kivoja paikkoja, kannattaa tutustua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee ravintolahäät, ruoka 25e/henkilö, hintaan sisältyy liinat, astiat, kattaukset, henkilökunnan palkat siis kaikki mahdollinen. Saadaan olla siellä kahteen saakka ja siinä tilassa on oma baari mistä vieraat saa ostaa omasta pussistaan sitä viinaa sitten niin paljon kun itse tykkäävät. Ruuan kanssa kuuluu maito, vesi tai kotikalja.

Hinta ei todellakaan ole paha, laskettiin että paljon kalliimaksi olisi tullut tilata erikseen paikka, pitopalvelu, henkilökunta, viinakset, koristelut ynnä muut, siivotakin pitäisi itse.

Paikkakunta varmasti vaikuttaa hintoihin paljon....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät pidettiin juuri Kämp Hotellissa ja siellä aivan omassa juhlakerroksessa sijaitsevassa peilisalissa.

Paikka valittiin sen uskomattoman upean tilan takia ja myös helppouden kun 5 tähden hotellissa tosiaan kaikki sisältyy hintaan. Myös vihkiminen pidettiin juhlapaikalla ja siksi sen täytyi olla upea...

Maksettiin varausmaksu 840e, ruoka 50e/henk., kahvi 5e/henk. ja juomia tarjottiin viiniä ruoan kanssa ja kuoharit.

Kokonais hinnaksi tuli 3340e kun vieraita oli 26, mutta kun miettii mitä sillä sai ni suorastaan halpaa...

Eli tuohon hintaan sisältyi meidän itse suunnittelema kolmen ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna, huippu raaka-aineista tietenkin. Kakku myös valittiin itse. Menun koemaistelu. Kattaus haluamallamme tyylillä ja tietysti 5 tähden tasoisena. Kukat pöytiin. Kauniit tuolihuput. Paikkakortit ja menut jokaiselle. Oma hovimestari käytössä koko illan. Tarjoilijoita niin monta kuin tarvittiin. Baari täysin oikeuksin josta vieraat saivat omaan laskuun mitä vain. Huone hotellista hääpaketilla johon kuuluu mm. aamiainen huoneeseen ja shampanjaa ja mansikoita illalla. Ruokalun viinit olivat sellaisia joita alkosta ei saa koska Kämp tuo ne itse maahan, ja asiantuntija auttoi valitsemaan juuri meidän menuun sopivat viinit. Ja tosiaan palvelu oli sitä luokkaa että keksit mitä vaan niin he kyllä järjestää...

Paikan ansiosta juhla sujui loistavasti ilman murheita ja kaikki saivat vain nauttia kun jopa ruokaliinat aseteltiin syliin valmiiksi. Ruoka tuli kaikille yhtäaikaa kun viisi tarjoilijaa hoiti homman. Juomia jokainen sai sen verran kun halusi.

Ilta oli aivan täydellinen ja siitä kyllä kannatti maksaa. Suosittelen kaikille Kämppiä jos haluaa että asiat hoituu mutkattomasti ja ilman amatöörien mokia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän ihanan intiimit häämme olivat ravintola La Petite Maisonissa Helsingissä. Päädyimme ravintolavaihtoehtoon, koska meillä oli vain 20 vierasta ja pieni tasokas ravintola tuntui niille häillä kaikista tyylikkäimmältä vaihtoehdolta. Kyseisellä ravintolalla on minulle ja miehelleni erityinen merkitys ja koska vieraitakaan ei ollut sen enempää halusimme tarjota heille omasta mielestämme kaikkein parasta ruokaa ja laadukkaita viinejä.

Emme joutuneet maksamaan erillisiä varausmaksuja tai tilavuokria. Illallinen maksoi 70e/hlö, kakun ja kahvin hintaa en muista. Ruoan kanssa tarjottiin luonnollisesti viiniä ja alkumaljaksi valitsimme shamppanjan. Kahvin kanssa oli vapaavalintainen avec. Kaikista käytännön järjestelyistä oli ravintolan kanssa äärimmäisen helppo sopia. Koska tulimme ulkomailta Suomeen viettämään häitämme, ei meillä olisi ollut aikaa kilpailuttaa ja koemaistaa pitopalveluja tai lähteä viinanhakureissuille Viroon. En myöskään olisi jaksanut askarrella menu- ja paikkakortteja. Ravintola hoiti kaiken. Ravintolahäissä ei tarvinnut huolehtia oikeastaan mistään käytännön asioista, koska tiesimme, että ammattilaiset hoitavat asian hyvin. Itse tosin järjestäisin ravintolahäät vain ravintolassa, jonka tunnen hyvin ja johon luotan.

Jos olisimme pysyneet alkuperäisessä suunnitelmassamme ja järjestäneet suuret yli 100 hengen häät ei vastaavanlaisiin menuihin ja juomiin olisi kyllä ollut varaa. Kompromissiratkaisussa oli ehdottomasti puolensa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertoisiko joku millä budjetilla kokonaisuudessaan on ravintolahäistään selvinnyt? Ja mielellään paikankin.. ;D

Mites se juomapuoli, paljonko tarjositte ja paljonko oli juojia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kans ravintolahäät niin keskellä helsinkiä ku voi olla..100hlö,ruoka 3000e(tutun kautta)(alkupala,lämmin ja kylmä,salaatit,lämmin ruoka,jälkiruoat,kahvit,tee ja maito,vesi,mehu) ja juomat 560e(kuohuviini+pommac),juhlapaikan omassa privaattitilassa itsestään oma baari joten väki saa ostaa omat viinansa.hääkakun leipoo tuttu. :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertoisitko mikä on ravintola.... ::) Ja paljonko ihmisiä teille tulee...??

Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

UPS SORRY mainitsitkin sen 100 hlö... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Kappeli Helsingin keskustassa,jossa on häänviettojuhlille oma kellaritila,johon mahtuu 100 henkeä...se on tunnelmallinen paikka, jossa on takka ja oma baari..1800-luvun maalauksia katossa ja seinillä joten ei tartte koristella paljoa ja kesälläkin voi laittaa kynttilöitä, mitä meillekin tulee... :-X :-XAIVAN IHANA PAIKKA!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintolahäät Helsingin keskustassa,

juhlijoita yhteensä 30. Kaikki talon puolesta oman suunnitelmamme mukaan, hintaa arviolta noin 2500-3000€.

Summa tarkentuu kun juomalasku tulee...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En alunperin edes miettinyt ravintolahäitä. Nyt se alkaa kuitenkin houkutella, koska jos pidämme pienet häät (20 henkeä), niin monissa paikoissa tilavuokra söisi suhteessa liian suuren osan budjettia. Oletteko ottaneet myös hääkakun ravintolasta ja onko ollut hyvää?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
En alunperin edes miettinyt ravintolahäitä. Nyt se alkaa kuitenkin houkutella, koska jos pidämme pienet häät (20 henkeä), niin monissa paikoissa tilavuokra söisi suhteessa liian suuren osan budjettia. Oletteko ottaneet myös hääkakun ravintolasta ja onko ollut hyvää?

Omat häämme (22 vierasta) järjestettiin Ravintola Tornissa (näköalakabinetissa) juuri sen takia, että emme joutuisi maksamaan suhteettoman suurta tilavuokraa. Häämme maksoivat n. 2000e, johon sisältyi kaikki: alku- ja pääruoka pöytiin tarjoiltuna, jälkiruokana hääkakku,jonka leikkasimme itse, juomina onnittelumaljana kuohuviini, kahvin kanssa avec (konjakki tai likööri halukkaille) sekä puna- ja valkoviiniä, jota vieraat saivat litkiä vapaasti. Kakku tuli ravintolan puolesta, saimme valita (kuulema kohtuuden rajoissa...) minkä tahansa kakun. Sulhanen halusi prinsessakakun (???), joka olikin aivan loistavaa, parasta prinsessakakkua, jota olen syönyt!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään