Jepulis78

Ruissalon tanssipaviljonki (Turku)

74 viestiä aiheessa

Heippa! Onko kokemuksia Ruissalon tanssipaviljogista? Itse en tiedä siitä käytännössä mitään...yritän nimittäin löytää Turun seudulta juhlapaikkaa n. 200 hengelle täältä Oulun seudulta käsin... ei helppoa.

Eli löytyy kuvia, tiedättekö hintaa ja ennenkaikkea: mitä hintaan kuuluu? Haluamme tuoda omat juomat ja pitopalvelun, onnistuuko?

Jos löytyy myös muita paikkoja sieltä seudulta 200 hlölle, niin vinkatkaa. Mm. Nousiaisten Kalliopohjaa on harkittu, on nimittäin lapsuuteni paikkakunnalla.. :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole ollut häissä siellä, mutta katsomassa kylläkin. On tosi iso paikka, varmaan ainoa (?) iso paikka Turussa, jonne voi tuoda omat ruoat ja juomat. Ulkoapäin hiukan ränsistynyt, mutta kiva näköala Ruissalon rantaan ikkunoista. Ei varsinaista omaa pihaa, silti puisto ympärillä. Vieressä keltainen Aurinkoravintolan talo (jos btw voi lainata sen avaimen sisälle kurkkaamista varten). Muistaakseni vuokra joku 530e. Isot keittiötilat oli, en tiedä astioista tms. Siivous ja järjestyksenvalvoja sis. hintaan. Sisällä on iso pyöreähkö korkeakattoinen tanssilattia, ja sitä kiertää leveä koroke, jossa ainakin paria erilaista pöytämallia. Tuolejakin paria erilaista. Noutopöytänä voi pitää isoa vanhaa venettä :) Verhot oli semmoiset hailukan pastellinsiniset, samoin orkesterilavan sivuverhot.

On täällä naikkareissa ollut paljon keskustelua paikasta ja varmaan parikin omaa ketjua löytyy kun selaat taaksepäin sivuja!  ;D Jos kesää 2006 varten mietit, niin ota puhelin heti käteen ja varaa se paikka, sillä se on tosi suosittu. ;)  Vuokraajana sos.dem. yhdistys 02-2443391

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitti Amanta! Pitääpä soittaa heti huomenissa ja kysyä tilannetta kesälle 2006, pahoin kyllä pelkään että varattua on  :'( Kuulostaa ihan hyvältä, pääasia on että saamme vieraat samaan tilaan ja majoitettua lähelle (sulhasen suku kun tulee juhliin 600 kilometrin päästä..).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips vielä Amanta.. yritin soittaa mainitsemaasi numeroon.. siellä vastaan puhelinvastaaja, aivan kuin menisi jonkun hlön kotinumeroon, onkohan oikein? En tohtinut jättää viestiä, kun ajattelin soittaneeni ihan vikapaikkaan!  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saattoipa ollakin kyseisen henkilön. Pitääpä soitella huomenna uudelleen  :D Kiitti avusta, jospa sieltä tärppäisi mieluinen paikka! Saako muuten udella, miksi ette ottaneet ko. paikkaa omiin juhliinne (vai ymmärsinkö oikein että olet käynyt katsomassa paikkaa häihinne..?) Oliko jokin tosi iso miinus? Ennen Ruisrockin kannattaa varmaan olla, sen jälkeen paikka voi olla hetken tosi myllätty?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo on sopiva oikein isoille tanssihäille. Meillä hakusessa pienempi paikka, jossa olisi esim. saunomismahdollisuus, grillausmahdollisuus yms. Tanssipaviljonki on nimenomaan iso tanssilava. Itse en pidä myöskään siitä, että ei ole varsinaista omaa pihaa, vaan toisella puolella on autojen pysäköintipaikka ja toisella puolella laaja julkinen nurmialue. Ja ympärillä risteilee kansanpuiston ulkoilupolut. Mutta! paikka on kyllä idyllinen siinä mielessä että on keskellä kaunista Ruissalon saarta ja merimaisema näkyy ikkunoista.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muistakaa etta ruisrock jarjestetaan joka kesa!! En tieda miten tuo saaren siivous sujuu mutta voi olla etta seuraava viikonloppukin on viela melko roskaista. Itse rokkiviikonloppuun ei tietenkaan saa paviljonkia varata.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Amanta: "Noutopöytänä voi pitää isoa vanhaa venettä"?

Miten tämä on voinut jäädä minulta huomaamatta??? Onko se vene siis siellä paikan päällä? Me vietetään siellä häitämme 6.8 ja vene sopisi loistavasti teemaamme. Voisitko siis kertoa siitä lisää? KIITOS!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, näin olen minäkin kuullut että buffetpöydäksi saa vanhan veneen. On kuulemma tosi hieno  :D Sain vihdoin itsekin selvitettyä vähän mm. vuokrapolitiikkaa ja varaustilannetta kesälle 2006. Ihan hyvältä vielä näyttää.

Hassuliini: oliko niin ettei ko. paikassa ole astioita eikä liinoja, vaan ne pitää vuokrata itse tai hommata pitopalvelun kautta? Osannet sanoa kun sinne juhlia järjestät?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En osaa sanoa muuta kuin, että siellä oli iso vanha puisenvärinen vene tanssilattian laidalla, katettu levyllä tms., että siihen kun levittää pöytäliinan, niin on kiva noutopöytä valmis. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Astioita ei kyseisessä paikassa ole valmiina, Jääkaappeja senkin edestä.

Se puinen vene on pyörien päällä, joten sitä on helppo liikutella haluamaansa paikkaan, yksi miinus siinä on se, että vene on aika leveä, keskeltä on aika vaikea ottaa ruokaa ja sitä on kuitenkin pakko sinnekin laittaa, koska pituutta ei sitten taas kovin paljon ole, ongelmaa ei ole jos ei ole kahta aloituspistetta, toisaalta yksi aloituspiste 200 hengen häissä muodostaa oman ongelmansa.

Pöytiä on tosi monta erilaista, jopa sadan hengen häihin oli vaikeuksia löytää pöytiä jotka voisi liittää vähän pidemmäksi.  

Vessoja siellä on reilusti eli kauheesti ei tarvii jonotella! Ja tilaa on tosiaan muutenkin ihan kivasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaas tätä aihetta taas. Jos jollain on kertoa lisätietoja tai kokemuksia niin kertokaahan ihmeessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedote: ko. paikassa on varattu kaikki lauantait touko-elokuussa vuonna 2006!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jepulis78: Minulla on kuvia paikasta sekä sisältä että ulkoa. Voin laittaa sähköpostilla, jos kiinnostaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikkupeikko, laittaisitko privalla kuvia Ruissalon tanssipaviljongista myös minulle? Kiinnostaisi kovasti... Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ronjatar, voitko antaa meiliosoitteesi? Laittaisin kuvia sähköpostilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kuvista pikkupeikko!

Paikka näyttää tosiaan kivalta, ja sain jo sulhonkin suostumuksen  :) Millähän mallilla on kesän 2007 varaustilanne, tietääkö kukaan?

Hiukan jäin ihmettelemään tämän ketjun aiempaa viestiä, jossa todettiin, että pöytiä ja tuoleja on useita erilaisia. Pikkupeikon lähettämissä kuvissa kuitenkin sekä pöydät että tuolit juhlatilassa näyttivät kovasti samanlaisilta... Olisiko jollain aivan viimehetken tietoa asiasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät ko. paikassa 22.7.2006 ja varasin paikan lokakuussa 2004. Sillä hetkellä oli yksi varaus kesälle 2006. Eli jos vaan tiedätte jo päivän, niin varatkaa ihmeessä. Paikka on suosittu!

Kun kävimme juhlapaikalla, en laskenut tuoleja, mutta toisesta ketjusta luin, että samanlaisia pehmustettuja tuoleja olisi 185 kpl ja sitten muita tuoleja lisäksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kannanpa minäkin korteni kekoon! kerran oltiin paviljongissa syömässä sulhon kanssa, ja tykättiin. muistan että silloin miettisin, että täällähän vois vaikka pitää häät (silloin ei oltu edes vielä puhuttu häistä). sitten kun häät tuli puheeksi ja ruvettiin miettimään juhlapaikkaa, ehdottelin vaan maarian pappilaa, eikä tullut toi paviljonki mieleenkään. ei sulhokaan sitä heti maininnut, mutta vähän ajan päästä hän sitten sitä ehdotti. sitten vasta muistin että ai juu, sehän olikin kiva paikka!

en tiennyt, että se on noin suosittu paikka!  :D meillä sulho soitti heimo mäkilälle vissiin viime viikolla ja varasi paikan meille - 4.8.2007! onneksi sitten varasi, jos kerran on noin paljon varauksia! on se sitten ilmeisesti vaan hyvä paikka, jos suosiota ajattelee.  :-X

eli RONJATAR, kannattaa jo soittaa, meilläkin oli pientä kilpailua yhden parin kanssa, jotka halusivat varata sen ensisijaisesti jollekin heinäkuun päivälle, toisena vaihtoehtonaan toi 4.8.2007. me sitten saatiin se, kun ei niistä toisista kai ollut kuulunut tms.  (sormet ristissä ettei vaan ois tullut tuplabuukkausta!).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pikkupeikko hoi, laitoin sulle privana maili-osoitteeni, josko saisin kanssa kuvia sulta?!?!?  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään