Jump to content
Naimisiin.info

Uusimaa: kivilinnat, kellarit, "hämyiset pubit" tms.


jrascible

Recommended Posts

Hei,

Tarkoituksena olisi järjestää häät kauniissa miljöössä. Mieleemme ovat erilaiset kivirakennukset, linnat, tiilitalotyyppiset ratkaisut, ns. hämyiset pubit ja muut vastaavat hieman erikoisemmat juhlatilat. Jos kyseessä ei ole ns. kivilinna saisi paikan tunnelma olla muuten tummanpuhuva, ei mielellään kuitenkaan liian moderni (ns. laivasto typpinenkin käy).

Vieraita n. 80 aikuista ja kyseessä on iltajuhlat ja vihkiminen tapahtuu paikan päällä. Emme vielä ole päättäneet pitääkö tilan kautta tulla myös tarjoilut, sillä jos täydellinen paikka löytyy ilman tarjoiluja (ja on hinta-laatusuhteeltaan muuten ok), voimme myös järjestää cateringin yms. itse. Budjetti pyörii siinä max. 8000€.

Tällä hetkellä listalla on ollut mm. Agroksenmäen holvikellari, Trap Factory, Kuninkaan lohet, Vantaan Wanha Fabriikki, Thristy Scholar, Ravintola Kiltakellari, Graniittilinna ja Ravintola Kappelin kellari. Suomenlinnan tilat (ja muut saaret) on pois luettuja, sillä emme halua lauttamatkaa. Iso plussa olisi, jos paikan päälle pääsisi sekä autolla että julkisilla. Tuntuu, että koko venuu.fi-sivusto on käyty läpi, yritetty tonkia myös tori.fi ja jopa airbnb vaihtoehdot. Joten jos mieleesi juolahtaa jokin muu paikka vielä, joka sopisi tunnelmaan kerrothan siitä! Toki jos joku yllämainituista on todettu jo superhyväksi mestaksi, kuulen mielelläni myös perusteluita :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...