Elluga

Ravintola Pörssi (Helsinki)

76 viestiä aiheessa

Vieraita meille tulee n. 70-80. Tällä sakille koko juttu maksaa n. 3000 € riippuen tietysti valitsemamme ruoan hinnasta. Lisäkuluja tulee koristeluista. Esim. ruusukoristelu maksaa n. 100 €.

Minkälaisella tarjoiluilla saatte hinnan per vieras reilu 40 euroon? Onko mukana juomat? Kävimme katsomassa tilaa ja upeahan se on. Käytännössä kuitenkin alkumaljoilla, parilla kaadolla viiniä ja jälkiruokaviinillä hinta tulee olemaan n. 52-65 eur per vieras. Melko kallista ;) mutta ehkä sen arvoista, paikka on upea!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin Pörssi on varteenotettava vaihtoehto. Tosin vähän mietityttää se, että siellä ei olisi mitään ulkotilaa käytössä. Häämme ovat syyskuun alussa, jolloin voi olla kauniskin ilma. Meillä on toisena vaihtoehtona Katajanokan Kasino, jossa olisi ihana piha-alue ja merinäköalat.. Tosin toimiihan Pörssissä se Linnanpiha vähän kuin oikeana pihana.

Jos päädymme Pörssiin, niin pidämme todennäköisesti myös itse vihkimisen siellä, juuri siinä Linnanpihan portaiden edustalla, niin että minä laskeudun isän kanssa portaat alas ja toisilla portailla soittaa viuluduo Pachabelin Kaanonin, valaistus tunnelmallinen ja pehmeä.. Oih! :)

Te jotka aiotte pitää vihkitilaisuuden Linnanpihalla, miten olette ajatelleet seremonian lopuksi tehdä? Eli mihin te kävelette/poistutte ja mitä sitten tapahtuu? Olisi kiva kulkea lopuksi vieraiden (kaksien penkkirivien) läpi kuten kirkossa, mutta mihin me sitten menemme siksi aikaa kun ihmiset nousevat ylös.. Onkohan siellä uloskäynnin lähellä jotain sivuhuonetta/muuta tilaa, jossa voisimme odotella että ihmiset asettuvat ja tulla sitten takaisin juomaan onnittelumaljat Linnanpihalle..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös meillä on häät Pörssissä elokuun lopussa!

Olemme miettineet samoja juttuja kuin mm. Marie. Eli tulenko minä ne portaat alas siinä seremonian alussa, ja isän kanssa vai ilman, ja mihin menemme seremonian jälkeen vai menemmekö mihinkään? Onko se liian kauniit ja rohkeat (kuten joku aiemmin täällä asian osuvasti ilmaisi) tulla ne portaat alas siinä alussa? Olen tullut siihen tulokseen, että se voisi olla kiva ja erilainen tapa. Mutta mihin sulho sitten tulee mua ja isääni vastaan? Vai heivaako isä mut suoraan "alttarille" ja häipyy sit vieraiden joukkoon...?

Ja mihin tosiaan astelemme seremonian jälkeen? Ulosko? Eihän siinä ole mitään järkeä, ellemme sitten lähde siinä vaiheessa valokuvaan...

Näitä juttuja olisi kiva miettiä yhdessä :)

PS. Meille ei ole missään vaiheessa puhuttu mistään tilavuokrasta, vaikka kerroimme heille, että voi olla että vieraita tulee vain 60.

Muokattu: , käyttäjä: Huu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin kävimme tutustumassa tilaan ja se on nyt vahva vaihtoehto hääpaikaksi.

Meille tuntui omimmalta saapumiselta perinteisempi vaihtoehto, eli kun häävieraat ovat paikalla niin tulemme autolla ulko-ovelle ja sitä kautta vieraiden läpi "käytävää" pitkin vihittäväksi.

Kyseessä on ihan siviilivihkiminen. Siten ne portaat jäävät käyttämättä.

Ajattelin että vihkimisen jälkeen me siirrytään sisäpuolelle (siihen välitilaan) skoolaamaan kaason ja bm:n kanssa, vieraille jaetaan sillä välin onnittelumaljat. Sitten me tullaan takaisin nostamaan maljat.

Näin ollen onnittelu jää pois mutta se ei nyt ehkä haittaa. Meillä ei muutenkaan mitkään perinteiset häät tule olemaan, enemmänkin tyylikäs iltajuhla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme reilu vuosi sitten häitä Pörssissä... Vihkiminen suoritettiin siten, että minä ja isäni kuljimme portaat alas vasemmalta puolelta (oikealla tasanteella seisoi viulisti) ja portaiden alapäässä minut sitten luovutettiin sulhaselle. Melko vähäeleisesti vaihto tapahtui: mies kumarsi isälleni, minä siirryin sulhasen oikealle puolelle, isä jatkoi matkaa omalle paikallensa ja me käännyimme kohti pappia. Seremonian jälkeen bestman astui eteen ja ilmoitti että kohta vieraat voivat siirtyä jonoon onnittelemaan hääparia ja samaan aikaan ravintolan henkilökunta kärräsi vihkipöydän sivummalle. Me sitten miehen kanssa jäätiin siihen lasiovien eteen seisomaan ja vieraat tuli onnittelemaan jonossa ja jatkoivat siitä suoraan salin puolelle. En tiedä kuulostaako monimutkaiselta, mutta meillä meni tosi jouhevasti näin. Valokuvassa olimme käyneet ennen vihkimistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minkälaisella tarjoiluilla saatte hinnan per vieras reilu 40 euroon? Onko mukana juomat? Kävimme katsomassa tilaa ja upeahan se on. Käytännössä kuitenkin alkumaljoilla, parilla kaadolla viiniä ja jälkiruokaviinillä hinta tulee olemaan n. 52-65 eur per vieras. Melko kallista wink.gif mutta ehkä sen arvoista, paikka on upea!

Suunnilleen tällainen menu tulee meille:

BUFFET 1

à 39.00 €

Katkarapuja kuumassa chili-valkoviinissä, patonkia

Lohta sipuli-viinietikassa Pörssitalon tapaan

Häränpaistia, ranskalaista sellerisalaattia

Riistaterriiniä, karpalo-juureschutneya

Salaattia perunoista, purjosta ja palsternakasta, vinaigrette

Rosmariinipaahdettuja luumutomaatteja salaattipedillä

Sipulileipää ja vaahdotettua voita

***

Haudutettua karitsaa shalottikastikkeessa ja säräjuureksia

***

Hääkakkua ja kahvia

Juomat eivät siis kuulu tuohon hintaan ja meillä on vielä harkinnan alla, kuinka paljon itse (tai siis vanhemmat ;) ) niitä kustannamme, kun juhlaväkeen kuuluu myös "Juodaan niin paljon kuin keretään" -henkilöitä :grin:

valaistus tunnelmallinen ja pehmeä

Tuosta mekin aluksi haaveilimme Linnanpihalla, ennenkuin näimme, että siellä on kattoikkuna :D Mutta ravintolan puolella saa olla hämärämmässä ;)

Te jotka aiotte pitää vihkitilaisuuden Linnanpihalla, miten olette ajatelleet seremonian lopuksi tehdä? Eli mihin te kävelette/poistutte ja mitä sitten tapahtuu? Olisi kiva kulkea lopuksi vieraiden (kaksien penkkirivien) läpi kuten kirkossa, mutta mihin me sitten menemme siksi aikaa kun ihmiset nousevat ylös.. Onkohan siellä uloskäynnin lähellä jotain sivuhuonetta/muuta tilaa, jossa voisimme odotella että ihmiset asettuvat ja tulla sitten takaisin juomaan onnittelumaljat Linnanpihalle..?

Me ajattelimme liittää seremonian loppuun onnittelumaljat eli käännymme vain vieraisiin päin, kaikille jaetaan maljat, sitten seuraa kättelyt ja halaukset, jonka jälkeen vieraat siirtyvät ravintolan puolelle/vessaan/tupakalle ja me jäädään sulhon kanssa Linnanpihalle kuvattavaksi. Tuota en muista, onko uloskäynnin lähellä mitään asianmukaista tilaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensi vuonna juhliville tiedoksi että hinnasto 2009 menuille on jo julkaistu. Kannattaa pyytää katsottavaksi ettei tule yllätyksiä. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin enää reilu kuukausi :) Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Pörssin palvelun tasosta?

Ja taustamusasta sen verran, että soittavatko he vihmiseen mahdollisesti tarvittavan taustamusan vai pitääkö siihen itse hommata joku vastuullinen henkilö? Entä jos haluaa taustamusaa ruokailun ajaksi? Kokemuksia? Illalla meillä on DJ.

Jos ihmettelette, mitä täällä vielä kyselen, niin Pörssi on heinäkuun kiinni, emmekä tietenkään ole vielä selvittäneet kaikkia asioita :P

Vielä yksi kysymys Pörssissä vihityille, harjoittelitteko seremoniaa paikan päällä etukäteen?? Meillä saattaa jäädä treenit väliin. Kai se menee ilmankin..... Mitä luulette?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä huhuilen fiiliksiä Pörssistä? No, kohta tulen itse kertomaan kaikki kokemukseni. Toivon tosiaan, että kaikki menee hyvin. Pari väärinkäsitystä on sattunut yhteyshenkilömme kanssa, mutta kaiken pitäisi olla ok ja järjestyksessä nyt. Muuten palvelu on kyllä ollut hyvää.

Häämatkan jälkeen tulen sitten kertomaan miten juhla meni, jos jota kuta sattuu Pörssi kiinnostamaan... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, onpa aikaa kun olen täällä ollut. Pakko oli muistella, onhan siitä jo kohta vuosi. Muutama kommentti.

Vihkiminen Linnanpihalla; minä tulin autolla ulko-ovien eteen suoraan vihkimiseen. Ja morsiusneitojen kanssa kävelin perinteisen käytävämeiningin. Ei harjoiteltu paikan päällä etukäteen vaan kirkossa karkeasti vain kävelyä.

Ja kun linnanpihassahan ei saa polttaa kynttilöitä, meillä oli alttarilla todella aidon näköiset led-kynttilät isojen kynttilänjalkojen sisällä, toimi. Eikä ollu kummosen hintasetkaan.

Vihkimisen jälkeen otettiin vain muutama asken vieraita kohti ja vanhempani ohjeistettuna tiesi tulla aloittamaan onnittelut heti siinä, taustalla musiikki. Halauksen jälkeen jokainen sai juomat käteen ja sitten maljannosto.

Meillä meni juomat ja ruoka 50-50... Eli mukavan hintasta on. Mutta siihen toki pystyy vaikuttamaan sillä miten paljon tarjoo, vieraathan voi ostaa minkä verran haluaa...

Ulkotilaa ei oo muuta kun tupakkapaikka (ihan mukava sellainen) sivustalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on sitten häät onnellisesti takana päin :)

Meillä oli vihkiminen Linnanpihalla. Musiikki tuli taustanauhalta, ja kaikki meni erittäin hyvin. Vaikka Pörssin yhteyshenkilömme etukäteen sanoi, että musiikin soittaminen taustanauhalta on todella vaikea järjestää koska äänentoistolaitteet ovat eri tilassa, josta ei ole näköyhteyttä Linnanpihalle. Tämä kuitenkin järjestyi, ja onnistuikin varsin hyvin. Vaikka täytyy sanoa, että meinasi herne mennä nenään, kun yhdessä vaiheessa Pörssistä sanottiin, että taustamusiikki vihkimiseen ei onnistu taustanauhalta. Tämä oli noin kuukautta ennen häitä, ja olimme jo miettineet kaiken valmiiksi. Tässä saattoi tosin olla kyse myös väärinkäsityksestä, koska jostain syystä muutaman kerran meidän ja yhteyshenkilömme välillä tuli pieniä väärinkäsityksiä. Muun muassa pöytien muodosta, pöytäliinojen värivalikoimasta ja sitten tästä vihkimismusiikista.

Meille muun muassa sanottiin aluksi, että pöytäliinoja on lukuisia eri värivaihtoehtoja. Sitten kävikin ilmi, että niitä olikin vain mustia ja valkoisia. Tästä vähän hermoistuin, jonka jälkeen kävi ilmi, että löytyi myös viininpunaisia :P

Näitä kommunikointiongelmia (?) lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Paitsi yksi aika iso juttu, meille tuli väärä hääkakku! Mutta se ei harmittanut, koska en edes aluksi itsekään huomannut koko asiaa. Vasta kakkua syötyäni välähti, että tämähän on aivan eri mitä tilasimme! No, saimme hyvän korvauksen tästä loppulaskussamme. Ja saimme myös kehuja kakusta vierailtamme, joten eipä tuo loppujen lopuksi haitannut.

Tässä nyt tuli heti alkuun esille kaikki huonot puolet, joten siirrytään hyviin :) Juhlassa kaikki järjestelyt toimivat todella hyvin. Juhlasali oli todella kaunis ja tunnelmallinen, aivan täydellinen. Ruoka oli taivaallisen hyvää. Kaikki oli todella tyylikästä. Voin sanoa, että nuo pikku mokat unohtuivat täysin ja olimme todella tyytyväisiä.

Voin suositella Pörssiä lämpimästi juhlapaikaksi! Kannattaa vaan selvittää kaikki etukäteen tarkkaan, koska en ole täysin vakuuttunut siitä, miten viestintä Pörssissä toimii :P

Henkilökunta kuitenkin on todella ystävällistä ja auttavaista. Kaikkiin sähköposteihini vuoden varrella vastattiin todella nopeasti ja palvelu oli hyvää.

Bonuksena vielä se, että kun morsian loppuillasta intoutui tanssimaan pöydillä, tästä ei henkilökunnan taholta huomautettu laisinkaan ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on sitten häät onnellisesti takana päin :)

Meillä oli vihkiminen Linnanpihalla. Musiikki tuli taustanauhalta, ja kaikki meni erittäin hyvin. Vaikka Pörssin yhteyshenkilömme etukäteen sanoi, että musiikin soittaminen taustanauhalta on todella vaikea järjestää koska äänentoistolaitteet ovat eri tilassa, josta ei ole näköyhteyttä Linnanpihalle. Tämä kuitenkin järjestyi, ja onnistuikin varsin hyvin. Vaikka täytyy sanoa, että meinasi herne mennä nenään, kun yhdessä vaiheessa Pörssistä sanottiin, että taustamusiikki vihkimiseen ei onnistu taustanauhalta. Tämä oli noin kuukautta ennen häitä, ja olimme jo miettineet kaiken valmiiksi. Tässä saattoi tosin olla kyse myös väärinkäsityksestä, koska jostain syystä muutaman kerran meidän ja yhteyshenkilömme välillä tuli pieniä väärinkäsityksiä. Muun muassa pöytien muodosta, pöytäliinojen värivalikoimasta ja sitten tästä vihkimismusiikista.

Meille muun muassa sanottiin aluksi, että pöytäliinoja on lukuisia eri värivaihtoehtoja. Sitten kävikin ilmi, että niitä olikin vain mustia ja valkoisia. Tästä vähän hermoistuin, jonka jälkeen kävi ilmi, että löytyi myös viininpunaisia :P

Näitä kommunikointiongelmia (?) lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Paitsi yksi aika iso juttu, meille tuli väärä hääkakku! Mutta se ei harmittanut, koska en edes aluksi itsekään huomannut koko asiaa. Vasta kakkua syötyäni välähti, että tämähän on aivan eri mitä tilasimme! No, saimme hyvän korvauksen tästä loppulaskussamme. Ja saimme myös kehuja kakusta vierailtamme, joten eipä tuo loppujen lopuksi haitannut.

Tässä nyt tuli heti alkuun esille kaikki huonot puolet, joten siirrytään hyviin :) Juhlassa kaikki järjestelyt toimivat todella hyvin. Juhlasali oli todella kaunis ja tunnelmallinen, aivan täydellinen. Ruoka oli taivaallisen hyvää. Kaikki oli todella tyylikästä. Voin sanoa, että nuo pikku mokat unohtuivat täysin ja olimme todella tyytyväisiä.

Voin suositella Pörssiä lämpimästi juhlapaikaksi! Kannattaa vaan selvittää kaikki etukäteen tarkkaan, koska en ole täysin vakuuttunut siitä, miten viestintä Pörssissä toimii :P

Henkilökunta kuitenkin on todella ystävällistä ja auttavaista. Kaikkiin sähköposteihini vuoden varrella vastattiin todella nopeasti ja palvelu oli hyvää.

Bonuksena vielä se, että kun morsian loppuillasta intoutui tanssimaan pöydillä, tästä ei henkilökunnan taholta huomautettu laisinkaan ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei te pörssin linnanpihalla vihityt!

onko paikassa esim.pianoa jolla viulujen lisäksi sisääntulomusiikin voi soittaa?

oletteko kompuroineet rappusissa jos olette niitä alaspäin tulleet?

paljonko teillä on yhteensä mennyt rahaa esim70-80 vieraalle, jos vaikka alkumaljat ja muutama ruokajuoma?

kiitos :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Onko lisää kokemuksia Pörssissä juhlineilta/juhlivilta? Miten on mennyt ja mihin kiinnititte erityisesti huomiota juhlan/valokuvauksen sujuvuudessa?

Suunnittelen myös häitä Pörssiin.

Ongelmallista tuntuu olevan värin ja sitä myötä kukkien valinta, haluaisin että ne sopivat toisiinsa ja paikkaan, mutta olen päästäni pyörällä väreistä. Mitä värejä olette käyttäneet? Huomioiden kun tilahan on hyvin täyteläisen ja lämpimän värinen, punaista, kultaa, kellertävää, vihreää kasveissa/kukka-asetelmissa, linnan pihan vaaleus.. jos valitsen puna-valkean/shampanjan, pelkään että hukkuu jo joukkoon, eli jotain sopivaa kaivataan mutta linjassa ettei lopputulos olisi sateenkaari..

Oletteko koristelleet tilaa muuten vielä lisää näköiseksenne?

Millaisia menuja olette valinneet/muokanneet omaksenne?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä harkitaan myös Pörssiä hääjuhlapaikaksi.

Itse olen ollut muissa kuin häätilaisuuksissa, jotka on järjestetty Pörssissä. Paikka on sijainniltaan hyvä, kaunis ja pohjaratkaisu ainakin miellyttää meitä, sillä kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan ja tanssi ja musiikki voi olla viereisessä. Lisäksi vastaanotto/saapuminen jo niin juhlallisen näköiseen paikkaan tuo mielestäni oikeansävyisen tunnelman heti sisään astuessa.

Näissä tilaisuuksissa joissa olen ollut on tarjottu ruokaa, ei mitään kovin erikoista nimiltään tai ainesosiltaan, mutta nämä "perus"ruoatkin on tehty todella maittaviksi ja hyviksi, maustettu ehkä hieman erikoisemmin jne. Ei ole ollut pettymys vaan päin vastoin, joten kokkaustaitoihin tuossa paikassa luotan ja se on kyllä tärkeä asia juhlissa viihtymisen kannalta mielestäni. Ruoan tarjoamisestahan joutuu joka paikassa maksamaan niin mieluummin maksaa varmasti, ja hyväksi todetusta ruoasta kuin keskinkertaisesta "no söihän sitä, ihan ok".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuikkuliini: ainakin isossa salissa olen nähnyt mustan pianon. Kannattaa kysellä suoraan paikasta tarkemmin että miten on järjestettävissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kahden kuukauden päästä vietämme häitä Pörssissä. Onko tuoreita kokemuksia?

Pörssissä on flyygeli, joka oli hyvässä vireessä, kun kävimme. En sitten tiedä, suostuvatko siirtämään sitä ravintolasalista linnanpihalle. Meille tämä ei ole tarpeellista. Meille riittää seremonian aikana taustanauhalta tuleva musiikki.

Pörssissä on se käytäntö, että mustat tai valkoiset pöytäliinat eivät maksa mitään, mutta muista väreistä veloitetaan. Samoin kynttilöissä perinteiset värit ovat veloituksetta. Vuokraamme lisäksi projektorin ja kankaan, johon heijastetaan esitys kuvistamme vuosien varrelta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei taas Pörssissä jo vihityt/siellä juhlistaneet!

Minkälainen tila (peilisali) on bändin ja akustiikan kannalta? Minkälaiset äänentoistolaitteet löytyvät?

Onko ruokasalin puolelle mahdollisuutta saada esim.mikrofonia puheiden ajaksi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä kyselen..

nyt siis Pörssi varattu ensikesälle :)

te, jotka olette juhlineet siellä kesähäitä, niin onko tullut kommenttia ns luonnonvalon puutteesta tai kun ei kivaa ulkotilaa jossa hengailla välillä? Tilahan on kaunis ja tunnelmallinen, mutta mietin jääkö se liian "pimeäksi" kesäjuhlinnassa..?

No, sitä ei nyt vaihdeta, mutta jos esim.vieraat ovat kommentoineet tilaa niin kerrohan kommentit!

Ja vinkkejä onnistuneen linnanpiha-vihkimisen puolestakin kommentit tervetulleita! :-X

Kiitti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siispä, jatkan yksinpuhelua..

Me otettiin sittenkin toinen tila (ennen varausmaksun maksamista..) ja päivämääräkin muttui, joten

siirryn tästä ketjusta pois...

säätöä! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tuoreita kokemuksia pörssistä? Minkälainen hintaluokka menuissa? Entäs juomat?

Minäkin mietin tuota, että onko liian synkeää olla sisätiloissa kesällä koko hääpäivän ajan, mutta tila on niin ihana! Pitäisikö siirtää sen takia häät vaikka syksylle tai talvelle :S

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Olen muutamaan kertaan käynyt katsomassa viestejä Pörssistä ja ajattelin jakaa hieman kokemuksia, kun viime aikoina päivityksiä on ollut aika niukasti.

Meillä on häät Pörssissä alkuvuodesta 2010 ja toistaiseksi järjestelyt ovat toimineet hyvin. Menuiden hinnat alkavat n. 43/45 eurosta ja halvimmat viinit olivat muistaakseni alle 40 euron luokkaa. Mielestäni hinnat ovat kohtuulliset ottaen huomioon, että koko tilan saa käyttöön eikä ravintolassa ole muita tapahtumia samanaikaisesti. Myöskään erillistä tilavuokraa ei tarvitse maksaa. Tämä oli myös yksi syy miksi päädyimme Pörssiin. Pörssillä on tarjota myös peruslaitteet kuten mikrofonit ja videtykit yms.

Pörssi on ravintolana hyvin tunnelmallinen ja mielestäni talvihäihin loistavasti. Plussaa meille oli myös tilava ravintolasali, jossa erillinen lava bändille (ei tartte siirtää pöytiä pois alta tanssin alkaessa) ja kaunis Linnanpiha, jossa voi suorittaa myös vihkimisen. Huomiona vielä, että kysyimme myös pianon siirtoa kabinetista ja pianoa ei voi siirtää. Musiikin suhteen kannattaa siis harkita muita ratkaisuja.

Ainoa huolen aiheeni on ollut, että onko Pörssi jopa hieman "liian hieno" hääpaikkana. Eihän ihmisillä tule liian jäykkä fiilis, jos kokevat paikan kovin prameilevana. Pörssisali on hyvin juhlava.

Joka tapauksessa palvelu on ollut asiantuntevaa ja nopeaa sekä. kerran paikassa vierailleena palvelu myös ystävällistä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Onko kukaan viettänyt tai viettämässä häitä Ravintola Pörssissä lähiaikoina? Olisin kiinnostunut vihkimisen ja juhlan onnistumisesta tuolla 80 hengelle, sekä nykyisistä hinnoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tätä nostelisin taas - alustava varaus tehty talvelle 2014 ja kuulisin mielelläni kokemuksia viime ajoilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaan täälläkin....meillä on varattu Pörssi 2013 elokuulle. Olisi kiva kuulla vähän viimeaikaisempia kokemuksia. Erityisesti jos juhlissa on flyygeliä käytetty, jouduttiinko se erikseen virittämään, toimiko tilassa hyvin? Meille sanottiin että mahdollisesta flyygelin virittämisestä peritään erillinen maksu. Ei mitään hajua paljon sellainen maksaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään