SJS

Bygård/Björkhem/Midgård (Vantaa)

103 viestiä aiheessa

Meillä on hääjuhla Bygårdissa.

Siellä on juhlasali, johon taitaa mahtua 80 - 100 hlöä. Meille tulee ehkä n. 70 - 80 hlöä, enkä enempää sinne ahtaisi. Omistaja muistaakseni kuitenkin sanoi, että on siellä ollut isompiakin häitä. Mielestäni siellä saattaa tulla sitten ahdasta.. (?)

Juhlasalin toisessa päässä on vanhanaikainen näyttämö. Pianoa ei ollut.

Vessat löytyy ja narikka ja pieni eteinen. Keittiö on myöskin pienehkö. Siellä on sellainen "baarikeittiö".

Hinta on suht edullinen. Avaimet saa jo perjantaina ja niiden luovutus on vasta sunnuntaina.

En oikein osaa kertoa enempää. Kysele, jos jokin asia mietityttää.

- Haluaisimme tietää kuinka paljon ton tilan vuokra oli? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teille jotka ovat varanneet/viettäneet juhlaa Midgårdissa: Minkalaisen sopimuksen teitte paikan kanssa? Me käytiin perjantaina varaamassa se, ja ainoa "sopimus" meillä on maksukuitti. Onko ihan yleinen käytäntö? Se on siis pelkkä tilisiirtopaperi tms. missä lukee hinta, päivä ja paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko Midgård maksaa?

Jos lukisit pari viestii ylöspäin niin löytäisit vastauksen... Tosin nyt hinta noussut 50 euroa muutamassa kuukaudessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko joku kertoa, mahtuuko Midgårdiin juhlimaan 120:n vieraan kanssa? Tanssille ei luultavasti tarvita paljoa tilaa. Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko joku kertoa, mahtuuko Midgårdiin juhlimaan 120:n vieraan kanssa? Tanssille ei luultavasti tarvita paljoa tilaa. Kiitos!

Moikka Kukka!

Käydessämme paikanpäällä ylläpitäjät sanoivat jotain tyyliin, että 120 on ihan maksimi. Ovat kuulema joskus nähneet, mutta tekee jo todella tiukkaa. Jos on hyvä sää ja ulos saisi vähän levittäytyä, niin 120 voisi vielä ehkä mahtuakin. Käykää ihmeessä katsomassa paikkaa ja miettikää, mutta realistinen raja lienee 100 vieraan paikkeilla, jotta kaikilla olisi mukava olla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta! Harmi, paikka vaikuttaa kuvien perusteella ihanalta, mutta on sitten varmaan liian pieni meille, kun saattaa tuo vierasluku vielä muutamalla kasvaakin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bygårdissa ei vissiin saa käyttää muita pitoplveluita kuin heidän yhteistyökumppania Elfiiran Juhlapalvelua. Näin ainakin itse sain kuulla kun cateringia metsästin kyseiseen tilaan...taitaapi mennä siis juhlapaikka vaihtoon :( Kiukuttaa sekin ettei tällaisesta mainita mitään heidän sivuillaan....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te, jotka olette jo juhlineet häitänne tai tulette ensi kesänä juhlimaan Midgårdissa, niin minkälaisen sopimuksen teitte paikan kanssa? Mua alkoi nyt vähän mietityttämään, kun sovittiin kaikki vain suullisesti ja maksettiin 100 euron varausmaksu. Kuitissa näkyy juhlapäivä ja hinta, mikä meidän täytyy vielä maksaa, mutta mitään muuta siinä ei lue. esim, että hinta sisältää heidän puolestaan siivouksen.

Muutkin voivat toki vastata, miten tarkasti nuo sopimukset yleensä tehdään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varaus hoitui samalla tavalla,suullisesti ja varausmaksulla. Luotan siihen, että paikassa on järjestetty niin monet juhlat,että varaus,ym.asiat ovat heillä hyvin hallinnassa. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme eilen mittailemassa Midgårdin pöytiä kesää varten. Samalla kyselimme kirjallista sopimusta, kun tähän mennessä oli vain suullinen. No kirjallinen heillä oli tällä kertaa antaa, mutta siinä oli joku ihmeen vahtimestarimaksu 60€, josta ei ollut kyllä suullisesti ollut puhetta? Ovatko muut törmänneet tällaiseen maksuun? Tuo 60€ sisältää lattioiden vahauksen juhlien jälkeen. Aika törkeää mielestäni, ettei siitä kerrottu silloin kun paikan varasimme. (eli viime kesänä)...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkä hintainen Midgård mahtaa olla ensi vuodelle? Tai edes tälle vuodelle? Kuuluuko siivous hintaan vai pitääkö paikka siivota itse? Onko siellä olemassa astiat, vai pitääkö ne ottaa pitopalvelulta? Onko kenelläkään suositella hyvää pitopalvelua jostain tästä läheltä? Samoin, jos on kuvia Midgårdista tai muuten vaan mahdollisimman paljon plussia ja miinuksia, niin kuulisin mielelläni lisää. Sopiiko talvihäille? Miten paljon vessoja ja onko tilavia? Midgårdin nettisivut ovat melko suppeat, joten jos kenelläkään on mitään enemmän kertoa, niin olisin kiitollinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän piti juhlia häitämme täällä jo viime kesänä, mutta tulikin päällekkäin uuden asunnon kanssa niin häät siirtyivät.

Nyt tarkotuksena olisi varata paikka kesälle 2013.

Kävimme viimeksi paikanpäällä katsomassa ja tosta vahtimestarimaksusta meille sanottiin silloin kun kävimme että sellanen on, voisiko olla että on unohtunut teille sanoa?

Hintaa mä en kirveelläkään muista koko paikan vuokralle ja olisi se kiva myös kuulla :)

Vessoja siellä oli muistaakseni naisille 2 ja miehille 2 eli ei nyt ihan hirveästi, mutta eiköhän niillä pärjäisi :)

Heillä oli joitain astioita, muistaakseni kahviastiastoa, mutta tässäkään määrää en muista (miksiköhän edes sun viestiin yritän vastata kun kaikki vastaukset on aika ympäripyöreitä :girl_haha: )

Siellä oli myös erillinen huone mihin saa vaikka lapsille jotain tekemistä (esim. paperia ja kyniä/jonkun dvdn pyörimään tms)

ja TODELLA hyvät keittiötilat ja muistaakseni vielä toisessa huoneessa muutamat ylimääräiset jääkaappipakastimet!

Itse en ole siis koskaan siellä juhlissa ollut niin en osaa sanoa sen enempää miten sopii, mutta luulisin että jos vierasmäärä on sopiva niin sisälläkin mahtuu juhlimaan joten sopisi sen puolesta myös talvihäille.

Jos taas vierasmäärä on lähempänä 100hlö niin sitten voi tulla jo aikas ahdasta.

Muistaako joku mikä siellä oli se kellonaika kun piti poistua, sekin on tässä vuoden aikana päässyt unohtumaan :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Midgårdista?? Meillä olisi siellä häät 2013 kesällä..paikka on varattuna..ensin vaikutti suht edulliselta vuokra, mutta sitten siihen päälle tulikin kaikenlaista, edeltävänä päivänä koristelu maksaa tunti tunnilta, klo 24 jälkeen tunnit maksaa, on siivouspantti, itse pitää siivota seuraavana päivänä... tulee maksamaan lähemmäs 900e loppujen lopuksi...Alko myös mietityttämään se kun ulkona pitää olla hiljaisuus klo 23.00 ja sisällä 02.00..Noh, kai siitä selvitään :) Mutta olisi tosiaan kiva kuulla jos jollain ollut tai tulee olemaan lähiaikoina häät Midgårdissa? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät muutaman viikon päästä midgårdissa. Paikka tulee olemaan meille (hieman) ahdas,koska tulossa n.110hlö.Saa nähdä kuinka saadaan kaikki kivasti mahtumaan =) 90-100 olisi vielä mahtunut mielestä hyvin. Vuokrahinta on muistaakseni 700e+80e siivousmaksu(voisiko tämä olla se talonmiesmaksu?)+pe koristelutunnit 20e/h+20e klo.24.00 jälkeen alkavilta tunneilta. Meille ei puhuttu mitään poistumisajasta tai hiljaisuuksista,mutta oli kuulemma tullut joitakin lisäyksiä sitten viime vuoden.

Muuten paikka on kyllä oikein kiva,sisältä(lähinnä eteinen) koruton, mutta koristeltavissa. Yritän muistaa laittaa kuvia,koska niistä olisi ollut itselle paljonkin apua suunnittelussa. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kokemuksia bygårdista? Miksi ette ottaneet paikan omaa pitopalvelua? Vieläkö siellä on se elviiran pitopalvelu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät juhlittu Midgårdissa =) Saimme pöydät kivasti 103henkilölle,tosin ei siihen pahemmin ylimääräistä tilaa jäänyt. Tila oli kuitenkin toimiva,mutta paikoin pöytien välit vaikuttivat ahtailta,mutta kyllä niisti silti mahtui hyvin liikkumaan. Noutopöydän paikka oli aavistuksen ahdas,mutta kyllä sekin toimi. Joutui kyllä jonottamaan ruokaa,mutta tuolla henkilömäärällä se oli odotettavissakin. Jos vieraita oli ollut vähemmän olisi pöydän voinut sijoittaa ns.salin puolelle,jolloin tilaa pöydän kiertämiseen olisi ollut enemmän.

Midgård saa ehdottomasti plussaa tilavasta ulkokatoksesta,joka oli meillä kovassa käytössä.Sekä eteistilan naulakko osa,jonka olimme tehneet lapsille leikkipaikaksi.Ja tietysti tilavasta piha-alueesta,johon mahtui monen monta autoa.Ei tullut siis parkki ongelmia.

Kaikkinensa siis tunnelmallinen ja toimiva juhlatila n.100hengelle. Tanssitilaa saa lisää,kun siirtää muutaman pöydän pois tieltä.Meillä tämä toimi ilman,että juhlat olisivat mitenkään häiriintyneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä on tulossa häät midgårdissa kesällä 2013 paikka on varattu ja hintaa tulee se noin 900€ koko hoito. olisi kiva saada kuvia jos olet jo viettänyt häitäsi midgårdissa..??? [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme katsomassa Bygårdia menneellä viikolla sulhoni kanssa. Heille kuulemma saa viedä oman pitopalvelun, mutta sanoivat ettei sitä mikä on heidän mustalla listallaan, eli juuri tuota Elfiiran juhlapalvelua.

Kertoivat että paikka vetää 80 ihmistä, muuten alkaa tulla kuulemma liian ahdasta. Paikka todella mukavan oloinen yhtenäinen tila. Mutta päädyimme toiseen paikkaan ehkä eniten sen takia että tuonne saa avaimet vasta lauantaina klo 10 aamulla ja luovutus sitten sunnuntaina samaan aikaan. Mikäli haluisi aiemmin tulla koristelemaan(mikä olisi pakko tehdä jos vieraita on enemmän) niin tulisi lisämaksua 150€..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varattiin juuri Bygård kesälle 2013. Meille se kustantaa 650 € (pe-su) ja sisältää siivouksen. Itse pitää ottaa isoimmat roskat pois tyyliin tölkkejä jne. Oli paremman näköinen oikeasti kun mitä joissain kuvissa näyttää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieraan näkökulmasta Midgård on sympaattinen paikka.

Vieraita taisi olla noin 110. Tilaa ei ruokailleissa tällöin ollut ylimäärin, mutta mukavasti sinne kuitenkin mahtui. Ja ruokailujonoon kun mentiin pöytäkunnittain, ei pitkää jonoa päässyt syntymään.

Naistenvessoja oli kaksi, mutta ei ollut mitään ruuhkaongelmaa.

Ulkokatos on todella kiva ja pihamaa muutenkin mukavan väljä.

Tanssimaan mahtui hyvin, kun pöytiä siirrettiin pidemmiksi jonoiksi.

Kahdentoista maissa ulko-ovet vain suljettiin ja ikkunoiden eteen vedettiin verhot eli näin sisällä sai vielä soittaa sen jälkeen.

edit. Ja erityisen kätevää oli se, että Pyhän Laurin kirkosta pääsi kävellen paikan päälle, eikä vienyt paljoa aikaa.

Autolijat olivat vain pari minuuttia aiemmin perillä.

Muokattu: , käyttäjä: iialiia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tuoreita kokemuksia näistä paikoista? Meillä on nämä kaikki kolme paikkaa vaihtoehtoina+ Wanha bäckby. Minkälaisia nämä ovat paikkoina plussat ja miinukset? Paljonko teillä on mennyt rahaa kaiken kaikkiaan juhlatilaan, cateringiin, koristeluun ja kaikkeen mitä juhlapaikka vaatii (vaadittiinko paljonkin koristeita)? Kuinka myöhään juhlanne kesti? Oliko loppusiivous mahdollista saada paikan päältä? Myös teidän jotka olette varanneet jonkun näistä paikoista, mutta ette ole vielä juhlineet häitämme, luen mielellään myös teidän kokemuksianne ja budjettejanne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ja kaasoni kävimme noin kuukausi sitten katsomassa Bygårdia. Vastaanotto oli sen verran tyly, että kiinnostus hävisi saman tien. Rajoitetut desibelit (volyymimittarit seinillä-->bändiä turha kuvitella), ei astioita eikä kuulema tule (nettisivuilta sai toisen kuvan-->ehdottivat kertakäyttöastioita), muutenkin erittäin epäkohtelias käytös ym. Tuntui siltä, ettei esittäjää kiinnostanut hääjuhlat heidän paikassaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin miehen kanssa katsomassa Björkhemiä pari viikkoa sitten. Tykättiin molemmat itse paikasta tosi paljon ja hinta oli edullinen ja vuokra-aika pe-su. Itse kuitenkin päädyttiin toiseen paikkaan kun ei tykätty siitä että Wurthin logo ja viereinen urheilukenttä näkyi pihalle. Voi toki olla että kesällä puut peittää. Kuvia räpsin myös vähän, meilillä saa jos haluaa [email protected] :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Björkhemiin pääsee kurkkimaan virtuaalisesti Areenassa tämän viikon Satuhäiden jaksossa.

Jakso on katsottavissa 11.3. asti.

 

Edit. Jakso oli katsottavissa vain viikon. Poistin vanhentuneen linkin.

Muokattu: , käyttäjä: Viljaana

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään