Jump to content
Naimisiin.info

Mikkeli ja lähialueet


Guest Laura_Maria

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Hei!

Etsinnässä juhlapaikka Mikkelin läheisyydestä(max 50km) seuraavin kriteerein:

 

*n.50 vierasta yhtenäiseen tilaan

*saa viedä omat juomat

 

Auttakaas hintojen kera :)

 

Osissa paikoista on varmaankin hinnat nousseet, ja tässäpä nyt tämän vuoden tietoa niistä, joista olen kysellyt itse ja jotka tuohon mainitsemaasi kategoriaan menee :)

 

Läsäkosken kartano: Noin 30 km:n päässä Mikkelistä tms. Kartanorakennuksen isoon saliin mahtuu 50-60 henkilöä ja sivuhuoneisiin lisää. Siellä ei ole pitopalvelua eikä anniskeluoikeuksia eli ruoat ja juomat saa viedä itse. Hinta tänä vuonna 1100e, johon kuuluu se päärakennus ja tanssinavetta, joka on tosi iso ja tilava. Ei ole aikarajoitusta juhlinnalla eli vaikka aamuyöhön saa siellä navetan puolella kukkua. :)

 

Korpimaja: Remontoitu viime vuonna ja tosi hyvässä kunnossa nyt. Sinne rakennettu mm. vesivessat sisälle ja nekin tosi siistit ja tilavat. SIellä isoimpaan huoneeseen mahtuu kyllä ainakin 50 henkeä. Kävimme katsomassa itsellemme ja hieman mittailuksi menee kun meille 80 henkeä tulossa. Olisko jollain tarkkaa tietoa paljonko tuonne mahtuu max? Saapi viedä omat tarjottavat. Hyvät ja rempatut keittiötilat emännälle löytyy ;) Hinta 350e.

 

Seurojentalo Koivula: Tuonne mahtuu käsittääkseni vaikka 100 henkilöä yhteen tilaan. Iso hirsinen sali sisältäpäin ja samassa tilassa pystyy vielä tanssimaan. Bändillekin oma koroke. 500e vuokra.

 

Myyrylän kartano on mielestäni kuntoonsa nähden aika kallis. 1000e. Tuosta löytyy kuvia netistä niin en siitä enempää selittele. :) Siellä on erikseen ns. se ruokailusali+sivuhuoneet ja sitten hirsinen pirtti, jossa voi vaikka tanssia. Tosin siellä pirtissä on eläinten taljoja ym seinillä, kun on metsästysseuran omistama. Luulisin että ei tarvitse edes jakaa ihmisiä eri huoneisiin kun se isoin sali on niin tilava.

 

Urpolan kartano: Tuo keskustassa olevan kartanon vuokra on 500e. Mielestäni parempikuntoinen ja siistimpi kuin tuo Myyrylä, mutta toki pienempi. Luulisin että siinäkin isoimpaan huoneeseen menis se 50.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Onkos täällä eloa enää ollenkaan..? :D

 

Meinasimme järjestää häät Myyrylän kartanossa, mutta todettiin ettei 80 vierasta mahdu ruokailemaan samaan tilaan. Tämä olisi meille kuitenkin suht tärkeää. Muutenkin paljon pieniä huoneita, itse pidän enemmän suuresta yhtenäisestä tilasta. Kuka mistäkin tykkää. ^_^

 

Onko kellään kokemuksia Riuttalanhovista? Varsinkin ruokapuolesta. Lueskelin aikaisempia kommentteja ja ilmeisesti ennen on saanut valita, mistä pitopalvelun ottaa. Nykyään se tulee heidän kauttaan, ainakin näin minulle sanottiin. Mutta hyvä asia on se, ettei heillä ole a-oikeuksia! :)

Joka tapauksessa, käytiin tänään katsomassa paikkaa. Aivan ihana! Rakennukset ulkoapäin vähän ränsistyneitä, mutta omaa silmääni se ei haitannut lainkaan. Sisällä iso sali, johon mahtuu helposti ruokailemaan ja myöhemmin tanssimaan. Ja majoitustilaa riittää siisteissä huoneissa, todella hyvä asia!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Hei!

Täällä myös yksi pari, joka tuskailee hääpaikan kanssa (Mikkelin seudulla tai max 30km kauempana).. Juhliin olisi tulossa noin sata henkeä ja olisi kiva, jos kaikki saataisiin sijoitettua samaan tilaan. Ja paikan pitäisi olla sellainen, jossa ei ole a-oikeuksia. Ei meinaa Mikkelistä oikein vaan sellaista löytyä :/ Puuskanniemi olisi kiinnostanut, mutta heillä ei ole tämän vuoden jälkeen enää tiloja välttämättä vuokrattavana. Anttolan Koivula kiinnostaa, mutta joku paikassa tökkii (en tiedä mikä :D). Onko vielä mitään kivaa maalaisromanttista juhlapaikkaa lähistöllä kellään tiedossa?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hääpäivää ei ole päätetty, mutta kovasti paikkaa mietitään rock-henkisille häille.
Kriteereinä:
Ei hirvenpäitä, ei yltiöromanttista.
Yöpymismahdollisuus, saunamahdollisuus ja tilaa alle 50hengelle.
Ei A-oikeuksia, ei omaa pitopalvelua.
Mahdollisimman likellä Mikkeliä koska kulkeminen on rajallista (toki tää on joustettavissa).
Edullinen.
Kellään mitään vinkkiä paikaksi?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Heippa!

Täällä hääjuhla suunnitteilla heinäkuulle 2016! Onko kukaan järjestänyt häitään Riuttalanhovissa? Saatiin sieltä tarjous joka 42e/hlö, minun mielestä aika suolanen hinta.

Kovasti on koitettu etsiä juhlapaikkaa max 20km Mlin keskustasta koska osa vieraista tulee eri paikkakunnalta. Toiveena viedä omat juomat, ruoka voi tulla joko paikan päältä tai tilataan muualta. Tilavuokra mielellään alle 500e.. Vaihtoehtojahan on mutta se päättämisen vaikeus :D  vinkkejä saapi kertoa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Pohdinnassa on häiden pitopaikka joko Varsinais-Suomessa tai minun kotiseudulla Etelä-Savossa, riippuen siitä löydämmekö Mikkelin seudulta sopivaa juhlapaikkaa 80 hengelle. Olen useampi vuosi sitten ollut häissä paikassa, jonka ruoka-/juhlatilana oli kivinavetta (hieman matala sellainen) ja aivan pihapiirissä isompi lato, missä luonnollisesti tanssittiin. Pihapiiri ei ollut mikään suuren suuri ja juhlapaikalta oli muistaakseni järvinäkymä. Hienoisella aasinsillalla toivoisin apua, että mikä ihme tämän paikan nimi mahtaa olla? Mikkelin tuomiokirkolta oli vartin-puolen tunnin ajomatka osin metsätietä pitkin, muusta ei muistikuvaa. Kyseessä ei ollut Kyyhkylän kartano, vaan huomattavasti pienempi paikka. Saa myös kertoa vastaavanlaisilla spekseillä, jos löytyisi joku muukin tanssilato-kivinavetta -yhdistelmällä oleva juhlatila.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Häät suunnitelmissa kesälle 2018 ja olen todennut, että hirmu hankalaa on löytää ajankohtaista informaatiota Mikkelin alueella toimivista hääpaikoista ... Senpä takia täällä tiedustelisin, että mitä paikkoja on toiminnassa seuraavilla kriteereillä;

- Mikkelistä maks. 45km päässä

- Vieraita alle 120

- Omat ruuat ja juomat saisi tuoda

- Bändille löytyisi soittotila

Plussaa olisi, jos juhlapaikasta löytyisi sauna ja järvi. Hinnat olisi myös jees :)

Puuskanniemestä olin haaveillut, mutta ei taida olla toiminnassa ? :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...