Jommo

Hotelli Ruusuhovi (Rantasalmi)

204 viestiä aiheessa

Ihan vaan vinkkinä, että Rantasalmelta löytyy toinenkin unelmahääpaikka! Nimittäin KorholaHoliday (nettisivut löytyvät googlen avulla). Järjestettiin siellä viimeviikonloppuna täydelliset häät! Isäntäväki on aivan loistavaa porukkaa, samoin puitteet (erämökki, tanssilava yms.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rouvaselämä on sitten ihanaa :-X

5.7. vietettiin Ruusuhovilla aivan unelmahäitä!!

Mentiin sinne jo perjantaina koristeluja ja valmisteluja tekemään pienellä porukalla. Ruusuhovin puolesta pöytien kattaus viivästyi, sillä aamiaiselle he joutuivat varaamaan yllättävän monta pöytää. Mutta heille annettiin ohjeet ja he huolehtivat kaikki valmiiksi. Muutenkin saimme aivan ihanaa palvelua ja mitä perjantaina tarvitsimme ja ohjeita kysyimme sen saimme. Majoitukseksi oli meille miehen, kahden kaason ja toisen kaason miehen kanssa varattu saunallinen luhti"mökki", jonka sauna ei sitten toiminut. Mutta onneksi saimme sitten illalla käyttöömme ison rantasaunan..emme valittaneet yhtään ;) Mutta kun kuulimme, että vieraillamme oli ollut samaa ongelmaa, niin tämä ei ollut kivaa kuultavaa. Jos saunallisesta huoneistosta maksetaan, niin silloin sen soisi olevan käyttökunnossa..

Aamupalankin saimme jo illalla, sillä kaasoni ja minä lähdimme niin aikaisin meikkiin/kampaukseen. Kun tulimme takaisin oli jo pöydät katettu ja koristeltu ohjeidemme mukaisesti. Ja oli kyllä kaunista. Ainut moka sattui pöytäkukkien kanssa, joka ei Ruusuhoviin liittynyt mitenkään ja siinäkin henkilökunta osallistui morsianta rauhoittaen.

Hääpäivä oli ihan täydellinen. Henkilökunnan palvelu moitteetonta ja erittäin kohteliasta, ruoka oli mielettömön hyvää ja sitä oli kyllä riittävästi. Menun me olimme koonneet yhdistelemällä Ruusuhovin valmiita menuja. Kakun tyylin, täytteen ja päälyksen saimme valita itse ja päädyimme perinteiseen mansikkakakkuun, joka sekin ole ihan mielettömän hyvää. Sopivan raikas ja makea, toivoimme rahkaa kakun sisään keventämään perinteisä kermasisusta.

Aikataulussakin pysyttiin hyvin. Bändi lopetti soiton ajallaan ja jatkoimme juhlia rantasaunalla, jonne tarjoilijat toivat vielä iltapalalta jääneet piirakat ja patongit.

Vieraat viihtyivät ja kehuivat kovasti juhlapaikkaa ja tarjoiluja. Muistelen hääjuhlia ikuisesti hymy huulilla ja sydän onnesta soikeana.

:-X:-X:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te ruusuhovissa juhlineet! Kaipaisin teitä vinkkejä bändin suhteen. Eli mistä olette löytäneet bändin, onko ollut hyvä ja paljonko on tullut kustantamaan? Mikäli joku osaisi vinkata läheltä rantasalmea hyvää hääbändiä, niin olisin todella kiitollinen! Myös videokuvaaja on vielä hakusessa... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin juuri paikallisessa lehdestä, että Ruusuhovi näkyy olevan myynnissä kiinteistömaailmalla... mahtaakohan toiminta jatkua tuolla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, ruusuhovi tosiaan myynnissä, ja nykyiset omistajat aikovat jatkaa kesään asti, ensi vuoden varattuihin tilaisuuksiin myynti ei kuitenkaan vaikuta, näin luki lehdessä... harmi, jos jatkajaa ruusuhoville ei löydy..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No voi harmi, jos myydään ja vastaava toiminta lakkaa..Onneksi unelmahäät ehditty siellä viettää..

Kysymykseen bändistä, niin meille bändi tuli Jyväskylästä, löytyi niinikim-nimisen välittäjän kautta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huhuu Ruusuhovilaiset :)

Joitain ensi kesän morsmaikkuja taitaa jo olla liikenteessä mut olis kiva alkaa pitämään foorumia elävänä suunnittelujen edetessä. Meillä on sellanen tilanne, että oltiin auttamattoman myöhässä hääpäivän varaamisen suhteen joten olemme päättäneet viettää hääpäivän sunnuntaina. Ellei nyt jotain radikaalia tapahdu ja monta paria jättää vahvistamatta oman lauantainsa (marraskuun alkuun mennessä) ja sieltä sellainen irtoaisi...mutta en usko. Joten näillä näkymin vietämme sunnuntaihäät alkukesästä 2009. Päivämäärän varaamme heti ensi kuun alussa, kunhan ne launtait on lukkoon lyötyjä.

Meillä vihkiminen tapahtuu maistraatissa (koska emme kuulu luterilaiseen kirkkoon) ja siunaaminen on sitten Ruusuhovissa. Ulkona siunaaminen on suunnitelma A ja toivon todella ettei B:tä tarvitse ottaa käyttöön :) vieraita tulee 120-130 eli se maksimimäärä mikä kartanon ruokasaliin mahtuu. Juhla pidetään navetan puolella, koska meitä ei huvita änkeä noin suurta määrää sinne alas (vaikka muuten kaunis tila onkin). Haluaisinkin kuulla jo häitä viettäneiltä ja teiltä tulevilta, joilla juhla on Ylisillä, että miten olette koristelleet paikkaa?? Kävimme siellä viikko sitten katsomassa paikkoja ja navetta tuntuu mukavalta paikalta noin tilana, mutta kyllä se tarvitsee aika paljon laittamista...?

Tänne nyt vain kertoilemaan kaikkea mikä on mielen päällä ja jaetaan vinkkejä puolin ja toisin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa heiku!

Minä olen yksi kesän 2009 Ruusuhovi-morsiamista, häitämme vietetään kesäkuun lopussa. Tällä viikolla sain Ruusuhovista hinnaston, menulistoja yms. infoa ensi kesää ajatellen, joten eiköhän se tosissaan ala olla aika käynnistää hääsuunnitelmat toden teolla! :)

Meidät on tarkoitus vihkiä Ruusuhovissa (siviilivihkiminen) ja 1.suunnitelma on ulkona. Olitteko ajatelleet vuokrata Ruusuhovilta vieraille tuoleja siunaamisen ajaksi? Missäpäin ulkona olitte ajatelleet siunauksen suorittaa? Kovasti haluaisin laittaa vihkimisalueen ulkona tosi nätiksi, muodostaa pitkästä kankaasta keskikäytävän ja kiinnittää tuoleihin esim. kukkaköynnöksiä tms. mutta pelottaa vain Suomen arvaamaton kesäsää. Varasuunnitelmana on tietenkin vihkiminen sisällä...kuinkakohan monta henkilöä alakerran saliin mahtuu istumaan?

Meille tulee n. 100 vierasta ja ruokailu tapahtuu ruokasalissa. Häävalssin haluaisin ehkä tanssia alakerran salissa (se suuri ikkuna ja näkymä ulos kun on niin kaunis), mutta itse kunnon tanssiminen ja "bileet" sitten navetalla. Onkohan se vähän tyhmää poukkoilla kahden paikan välillä? Vähän olin alustavasti miettinyt, josko alkuillasta paikalla soittaisi bändi ja sitten loppuillan dj/dj:t. Ylisen koristelua en vielä kovin pitkälle ole ehtinyt miettimään, mutta ainakin kunnon äänentoisto/valot yms. "bile/dj-härpäkkeet" paikalle olisi tarkoitus saada. Onneksi puolet sulhasen ystäväpiiristä on viihde/dj/musiikki-alalla, niin ei tarvitse päätään vaivata teknisen puolen toteutuksella.

Muistaakseni Ruusuhovista sanottiin, että lämpimän ruuan ja kakun välillä he tarvitsevat n. tunnin (vai olikohan se puoli tuntia?) aikaa salin siivoamiseen ja astioiden keräämiseen jälkiruokaa ja kahveja varten. Oletteko yhtään miettineet, mitä tuona aikana ohjelmassa olisi? Jos tätä viestiketjua lukee joku häitään Ruusuhovissa jo viettänyt, niin olisi mukava kuulla mitä te teitte tuon tunnin ajan!

Kiva, että täällä pyörii muitakin ensi kesänä Ruusuhovissa häitään viettäviä! Mukava jakaa ideoita jonkun samassa tilanteessa olevan kanssa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sapila:

En oo ehtinyt päivittää uusimpia käänteitä...meille tuleekin keväthäät eli mennään naimisiin hiukan aiemmin kun piti! Häitten luonne muuttuu niin, että siunaamista ei voi pitää ulkona joten oon aika kinkkisessä paikassa...Mutta sun suunnitelmat ulkona vihkimisestä kuulostaa tosi hyvältä! Alasaliin mahtuu muistaakseni tuoleja jopa 150 kun tiuhaan laitetaan (näin sanoivat), mutta sadalle kyllä luulis hyvin istumapaikka järjestyvän.

Ja tunti tosiaan on vähintään ruuan ja kahvien välissä. Me aateltiin pitää jotain "normaalia" ohjelmaa siinä välissä ja ehkä valokuvausta (perhe, kaverit jne). Muutenkin on parempi jos ruuan ja kahvin välissä ois vähän enemmän aikaa, että vieraiden ähkyolo ehtii vähän tasaantua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikein ihania Ruusuhovihäitä teille, joiden häät vielä ovat edessä! :-X :-X Me mentiin naimisiin Rantasalmen kirkossa ja hääjuhla oli Ruusuhovissa viime vuoden syyskuussa. Kaikki sujui upeasti ja Ruusuhovin palvelu oli ihanaa! Olen ikuisesti todella kiitollinen kauniista ja ikimuistoisesta hääpaikasta. Harmittaa vaan kun enää toista kertaa ei voi moista onnea kokea...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysyisin teiltä, jotka olette viettäneet häitä Ruusuhovissa ja jotka ette ole paikkakuntalaisia, että onko vieraiden saapuminen juhlapaikalle järjestetty jotenkin?onko heille varattu bussi vai tulevatko he omilla kyydityksillä?

Me ollaan suunniteltu häitä kesälle 2011 ja olen nyt totaalisen ihastunut tuohon Ruusuhoviin juhlapaikkana..haluaisin kuitenkin, että vihkiminen tapahtuu täällä Mikkelissä ja matkaa kertyisi sitten n.90km..niin tuleekohan tuosta matkasta jonkinlainen ongelma.. :mellow:

Ja miten sujuu paikan koristelu, kun välimatkaa on noin paljon vai hoitaako henkilökunta sen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin kurkkaamassa tätä ketjua, kun me vietetään ensi heinäkuussa Ruusuhovissa häitämme.

Meillä on vihkiminen Savonlinnassa, josta vieraat menevät omilla kyydeillään sitten hääpaikalle. Luulisin, että tuo toimii ihan hyvin, kun matkaa kertyy n. 40 km.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietämme häitämme Ruusuhovissa elokuussa 2010.

Kävimme alkukeväästä katsastamassa paikan, joka on oikein viehättävä, ainoastaan sisätiloissa oli muutamia muuhun sisustukseen sopimattomia yksityiskohtia.

Nyt loppukesästä olisi tarkoitus käydä uudemman kerran paikan päällä ja ottaa valokuviakin, jotta pöytien ja juhlasalin koristelu natsaisi parhaiten Ruusuhovin omaan sisustukseen.

Meille on tulossa vieraita n. 80-90, joten käytämme vain ravintolaa ja juhlasalia plus tietenkin rantasaunaa :)

Mahtaakohan onnistua esim. tanssin aikana drinkkitarjoilun saaminen siihen ulkopuolelle, pihalle?

Vihkiminen olisi mukava suorittaa paikan päällä, joko juhlasalissa tai mieluiten ulkona. Löytyyköhän ketään, joka olisi käyttänyt vastaavaa järjestelyä aiemmin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me vietämme häitämme Ruusuhovissa elokuussa 2010.

Kävimme alkukeväästä katsastamassa paikan, joka on oikein viehättävä, ainoastaan sisätiloissa oli muutamia muuhun sisustukseen sopimattomia yksityiskohtia.

Nyt loppukesästä olisi tarkoitus käydä uudemman kerran paikan päällä ja ottaa valokuviakin, jotta pöytien ja juhlasalin koristelu natsaisi parhaiten Ruusuhovin omaan sisustukseen.

Meille on tulossa vieraita n. 80-90, joten käytämme vain ravintolaa ja juhlasalia plus tietenkin rantasaunaa :)

Mahtaakohan onnistua esim. tanssin aikana drinkkitarjoilun saaminen siihen ulkopuolelle, pihalle?

Vihkiminen olisi mukava suorittaa paikan päällä, joko juhlasalissa tai mieluiten ulkona. Löytyyköhän ketään, joka olisi käyttänyt vastaavaa järjestelyä aiemmin?

Hei Tinttu10! Onnittelut hienosta juhlapaikasta! :-X Me vietimme häitämme Ruusuhovissa joulukussa 2008, jouluteemalla. Vihkiminen tapahtui kynttilänvalossa juhlasalissa, ja ruokailun aikana juhlasali käytiin järjestelemässä tanssitilaksi. Toimi ainakin meillä hyvin (vieraita vajaa 60 hlöä) mutta vaati jonkunverran porukkaa että saatiin siirreltyä tuolit, irrotettua käytäväkangas ja -koristeet. Luulisin että toi drinkkitarjoilukin onnistuu, Ruusuhovin henkilökunta on kovin avuliasta ja osaavaa! Voin laittaa sulle enemmänkin tietoja häidemme järjestelyistä tiloissa, ja kuviakin. Häämme olivat ihastuttavat ja kaikki onnistui loistavasti, olimme todella tyytyväisiä valintaamme hääpaikan ja -päivän suhteen! Mukavia suunnitteluhetkiä häiden kanssa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi Ruusuhovista kiinnostunut haluaisi nähdä kuvia Ruusuhovissa vietetyistä häistä! :D

Voin laittaa sulle enemmänkin tietoja häidemme järjestelyistä tiloissa, ja kuviakin. Häämme olivat ihastuttavat ja kaikki onnistui loistavasti, olimme todella tyytyväisiä valintaamme hääpaikan ja -päivän suhteen! Mukavia suunnitteluhetkiä häiden kanssa!

TIItikka: Olisitko niin ystävällinen ja laittaisit kuvia minullekkin sähköpostiin [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hello all Ruusuhovilaiset,

Tällä hetkellä Ruusuhovi on varattuna heinäkuulle 2011, ja häitä järjestellään täältä Vancouverista käsin! Internetins ihmeellisestä maailmasta löytyy varsin huonosti kuvia Ruusuhovista, ja tahtoisinkin tiedustella jos olisi mahdollista saada muutama parempi kuva joltakin Teistä, jo Ruusuhovissa juhlineelta?

Kiitos, Antti&Tamara

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruusuhovissa häitään viettämään aikova ottaakaa ihmeessä selvää nykyisten omistajien ammattitaidosta ettei ainoat häänne mene mynkään.

Olen kuullut että uusilla omistajilla ei oikein tuo suunnittelutaito ja lupausten pitäminen ole hanskassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruusuhovissa häitään viettämään aikova ottaakaa ihmeessä selvää nykyisten omistajien ammattitaidosta ettei ainoat häänne mene mynkään.

Olen kuullut että uusilla omistajilla ei oikein tuo suunnittelutaito ja lupausten pitäminen ole hanskassa.

Minkälaisia ongelmia on ilmennyt?

Meillä häät 2011 ruusuhovissa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaan ketjua, jotta saataisiin tuoreempia kokemuksia Ruusuhovista.

Eli kertokaapa häitään siellä viime vuonna viettäneet tai ensi kesäksi suunnitteleva, miten on homma toiminut? Itselle Ruusuhovi on yksi varteenotettava vaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaanpas tätä. Onko kellään kokemuksia Ruusuhovista nyt uuden omistajan alla, esim. viime kesältä? Häitä heillä kuitenkin tuntuu edelleen olevan kesäisin joka viikonloppu.

Meillä on häät Ruusuhovissa 4.8.12 ja varattiin paikka jo loppukesästä 2010. Silloin oli kesä 2011 täynnä ja muitakin varauksia jo kesälle 2012. Viime kesänä käytiin myös vähän katselemassa paikkaa, kun ei ollut sulhaselleni entuudestaan tuttu. Silloin sanoivat, että vuodenvaihteen jälkeen tulisi varausmaksusta lasku.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, Hotelli Ruusu Hovi Oy ei ole ollut koskaan protestilistalla . Yritys on toiminut keväästä 2010 lähtien. Ole hyvä ja ota yhteyttä: ([email protected]) mikäli haluat täsmällistä ja oikeaa tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onkohan kenelläkään tänä tai ensi kesänä häät Ruusuhovissa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka! Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Ruusuhovissa järjestetyistä häistä? Suunnittelemme häitä kesälle 2013 ja tämä olisi varteenotettava vaihtoehto. Ainoastaan ruuan hinta & laatusuhde mietityttää. Melko suppea buffee hintoihin verrattuna..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään