Jommo

Hotelli Ruusuhovi (Rantasalmi)

204 viestiä aiheessa

Ne varmaan lähettää sulle kaikki menut ja muut sähköpostilla, ja jo todennäköisesti huomenna   :)

Nyt heti saat ne minulta jos sähköposti löytyy, mutta Ruusuhovista tosiaan vastataan kyllä nopsasti  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, tiedutelua vaan suoraan Ruusuhoviin niin lähettävät infopaketin jopa jo seuraavana päivänä.

Menut pyörivät n. 25-30 kieppeille per henkilö. Viineistä halvimmat olivat jotakin 20e/pullo.

Noin monen ihmisen majoittaminen tulee kyllä aika kalliiksi, sanoisin. Mahdollisesta alennuksesta en tiedä, mutta kannattanee kysyä. Meillä ainakin kukin maksaa oman majoituksensa, jos Ruusuhovista sellaista tarvitsee. Tosin suuri osa vieraistamme tulee melko läheltä, joten matkustanevat juhlien päätyttyä takaisin kotiin.

Meilläkin miehen äiti on ollut rakennuksen vanhainkotiaikoina siellä töissä, tuntee omistajan, ja asuu edelleen siinä aika lähellä, mutta eipä taideta silti mitään tuttuusalennusta saada.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on viikon päästä Ruusuhovissa ensimmäinen kunnon hääpalaveri sitten tutustumiskäynnin! Jännää! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noista alennuksista...Me yritettiin kovasti tingata, mutta ruoasta ja majotuksesta eivät suostuneet tiputtamaan (vieraat maksaa majotuksen ite).  Viinien hinnoista lupasivat vähän tiputella riippuen siitä mitä valitaan. Varmaan ovat tehneet periaatepäätöksen, ettei alennusta anneta, koska hinnat on kuitenkin suht edulliset muutenkin ja kysyntää tuntuu olevan. Ihan ymmärrettävää siis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-X Ruusuhovi 28.5.2005  :-X

Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palvelun tasoon. Meille on varattu koko Ruusuhovin majoituskapasiteetti (sis. kartano+lisärakennukset). Vieraita meille tulee 120, mutta koko juhla pidetään päärakennuksessa. Bändi nimeltä Palava Sydän tulee meille hintaan 700e (ei kylläkään Savosta päinkään ole tämä kokoonpano!) . Soittavat ruokailumusaa, esiintyvät kirkossa ja soittavat toivebiisejämme + tanssimusaa  www.palavasydan.net

SUURIA KYSYMYKSIÄ

1. Onko Savonlinnan Tuomiokirkolta liian pitkä matka Ruusuhoville (50km)? Meidät vihitään siellä näillä näkymin...

2. Emme tarjoa juhlissamme alkoholia, mutta baari on auki vieraille. Onko mielestänne ok maksattaa kännit vierailla? Maksavat meinaan jo majoituksenkin itse + ajavat kaukaa... Lahdesta, Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä,Tampereelta, Oulusta ja Torniosta... Meillä ei ole varaa ostaa ravintolahinnoin boolitarvikkeita Ruusuhovilta.

3. Mitä tarjoiluja voisi kehitellä jatkosaunalle?

4. Missä järjestyksessä kättely, lahjat lahjapöydälle, tervetulomaljan nosto?

SEN VOIN SANOA, ETTÄ ALENNUKSIA EI RUUSUHOVISSA ANNETA. EN OLE KUULLUT KENENKÄN SAANEEN. HINNAT ON KYLLÄ HUIPPUEDULLISET VERRATTUNA PAIKAN TASOON!!! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piipukka, tuosta teidän bändistä...Onko se teille tuttu porukka vai millä perusteella ootte valinnan tehneet? Aattelin vaan, kun tulevat kuitenkin noinkin kaukaa.  Me ei olla vielä bändiä saatu valittua ja mielelläni ottaisin suosituksia vastaan . Halutaan kans joku nuorekas ja oikeesti hyvä bändi. Tykätään ite tanssia, ei ehkä niinkään perinteistä vaan sitä vähän menevämpää. Toki valssit, humpat ja tangot tulee myös ja sit illemmalla alotetaan kunnon jamittelu  :).

Edit: Se piti vielä sanomani, että meillä on kans Varkaudesta 50 kilsan matka (itse asiassa vähän ylikin), eikä pidetä sitä mitenkään ongelmallisena. Eihän se nyt vie kuin joku puoli tuntia enemmän kuin jos paikka olisi lähellä kirkkoa. Jatketaan iltaa...tai yötä sitten sen puoli tuntia eteenpäin  ;D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mirri: Ei ole tuttuja, harrastin vain järkyttävän aktiivista bändin metsästystä netissä ja onnekseni löysin kyseisen bändin. Myös kokoonpanot Swingers Company ja Lemmenkäinen saavat suositukseni  :-X

Ai teilläkin on 50km välimatka...hmm...Meitä vaan -lähinnä Sulhiokkia enemmänkin- mietityttää vielä se, kun vieraamme ajavat jo valmiiksi kaukaa...Sit siin on se, että lähes kaikki ajavat Juvan kautta Savonlinnaan kirkkoon ja sitä samaa tietä takasin päin kunnes tulee risteys Rantasalmi 19km...

Et oisko noloo ajeluttaa edestakasin ??? En tiedä. Mulle itelleni se on ihan sama, mut kai pitäs aatella vieraiden parasta vai nou?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piipukka, ootteko kuullu ko. bändiä jossain livenä? Täytynee pyytää tarjous. Kyllähän nuo lähempänäkin olevat tuntuvat maksavan ainakin 500-600€, joten ei tuo paha oo, kun tulevat vähän kauempaa.

Meillä kans suurin osa vieraista on tulossa kauempaa, etelä-Suomesta, Pohjanmaalta...Mutta silti oon sitä mieltä, että se 20min, tai mitä nyt onkaan, enemmän aikaa siirtymiseen ei ole paljoa. Ja jos joitakuita haittaa pitkähkö siirtyminen, niin voihan ne mennä suoraan Ruusuhoviin ja jättää kirkon väliin. Mutta luulenpa, ettei se ole kenellekään kynnyskysymys. Ei ainakaan itelleni olis. Muuten mekin oltas voitu Rantasalmen kirkkoa harkita, mutta se moderni ilme ei kolahda.

Asioista ei tule ongelmia, ellemme niistä itse sellaisia tee   :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, pitäs vaan tehdä unelmista tosia ja aatella kerranki vaan itteään :) Jos porukka narisee, niin nariskoon!  ;) Jos jolla kulla on ongelmia niin ei ainaskaan meillä  :o ;D

Se moderni kirkko just kun ei oo mikään unelmamme... blaaaaaah....Ehkäpäs siis pitäydymme unelmissamme ja suunnitelmissamme,  ja porukka sahatkoon väliä kerran eestakas 8)

Bändiä emme oo kuulleet livenä, mutta ohjelmiston perusteella vaikuttaa hyvinkin osaavalta kokoonpanolta. Huonoil bändeil ei oo ees listaa ohjelmistosta eikä ne kehtaa alkaa liiotteleen osaamistaan :)

MUOKS:Sain juuri bändiltä keikkacd:n kuunteluun ja katseluun, LOISTOPORUKKA!!! Upeaääninen laulaja ja lahjakkaat muusikot  ;D www.palavasydan.net

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kirjoitin juuri päikkäriini sepustuksen viimeviikkoisesta juhlapaikkapalaveristamme.

Sieltä nostaisin vielä tänne esiin seuraavia positiivisia asioita:

:-X Ruusuhovin omistaja Ulla Pukero oli valittu Rantasalmen Vuoden Yrittäjäksi!

:-X Ruusuhoviin oli saatu lainapiano seuravaksi puolekstoista vuodeksi!

:-X Oluen ja siiderin hinnat olivat laskeneet 50 sentillä. Olut nyt 3e ja siideri 4e.

:-X Lisäksi paikka näytti taas aivan ihanalta niin ulkoa lumen keskellä kuin sisältäkin.

Tuollaisen kyltinkin olivat pihalle hankkineet: :)

ruusuhovitalvi.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös kirkossa kävimme huvin vuoksi pikaisesti kurkkaamassa. Onhan sen sisus tosiaan aika moderni. Ei mitenkään huono tai ruma välttämättä, mutta ymmärrän että monet eivät tykkää, kun ei ole sellainen miltä perinteisen vanhan kirkon pitäisi näyttää, varsinkin kun ulkoa on komea ja perinteinen. Siis esim. ei ole kiinteitä, epämukavia "kirkonpenkkejä", vaan tavalliset tuolit. Myöskään alttarilla ei ollut sitä perinteistä ristiä ja jeesusta tms., vaan jotakin moderninpaa "taidetta", eikä muitakaan selkeästi uskonnollisia kuvia/maalauksia ollut pitkin seiniä. Jonkinlainen vanhojen ja perinteisten kirkkojen tunnelma sieltä ehkä puuttuu.

Ja jos tuo kirkko ei tosiaan innosta, niin enpä usko että tuo Savonlinnasta ajaminen on lopulta ongelma kesäkelillä. Siinä rajoilla tuo 50km alkaa olla, mutta eiköhän ihmisen vielä sen verran jaksa ajella. Ajaahan monet sitä väliä töihinkin päivittäin ja itsekin olen väliä aika paljon sahannut edestakaisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin tällaisen tiedon Rantasalmen nettisivuilta! :D

Häämessut hotelli Ruusuhovissa 3.4.2005 13:00-17:00

Valitettavasti meidän häitä varten tuosta ei ole enää hyötyä, mutta monien muiden häihin on varmaan.

Ehkäpä minäkin menen sinne kurkkimaan omien häidemme jälkimainingeissa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

KIIIIITOS PIKKUPOSSU INFOISTA!!!!  ;D ;D ;D :-*:-X Eihän kellään vaan ois lainata/myydä Ruusuhovin tanssisalin pylväisiin sopivia ruusuköynnöksiä tms.? Että vaan pääsis vähällä askartelulla... ;) Jos ei löydy, niin sit taiteillaan ite! Ilmoitelkaa privana tai kuvien kanssa [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli vaan tuossa saarulin ihania hääkuvia katsellessa mieleen, että ovat ne pylväät kyllä upeat ilman ruusuköynnöstäkin  :) Pitääpi kattoo..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

sellaisille ruusuhovissa häitään viettäville naikkareille, jotka eivät vielä ole hääpäiväkertomukseeni löytäneet: käykää kurkkaamassa:

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...141;start=30#30

kertomuksesta löytyy paljon kuvia ja miulta voi kysellä lisääkin  ;D

ruusuhovi oli aivan täydellinen valinta hääjuhlapaikaksemme, kaikki sujui todella hyvin, paikka oli henkeäsalpaavan kaunis ja henkilökunta ihanaa  :-X

ruusuhovi.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Amoriineista löytyi tällainen muuttunut tieto tuosta Ruusuhovin häämessujen ajankohdasta:

su 27.2. klo 11 - 17 Hotelli Ruusuhovi, Rantasalmi

(Huom! Ruusuhovin tapahtumaa on aikaistettu huhtikuusta!)

Olisi siis kuitenkin viikkoa ennen meidän häitämme, mutta eipä taida siinä vaiheessa enää hirveästi hyötyä olla... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Messuille menijät hoi! :D

Laittakaa raporttia, jotta muutkin kuulevat uusimmat tuulet savonmualta!!

Kiitos!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, ketkä kaikki ovat menossa messuille? Pitäisikö messuista tehdä oma ketju esim. Yleistä naimisiinmenosta ja häistä -ryhmään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ja Sulhokki mennään aineski messuille!!! :) Onks hymiöt liloja, koska on paaston aika?? ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruusuhovin nettisivuilta:

Ruusuhovin häämessut su 27.2.3005 klo 11-17.00.

Tapahtuman tarkoituksena on antaa tietoa, neuvoja sekä ideoita erilaisten juhlien järjestämiseen, pääpaino häätapahtumissa.

Luvassa on pukuesittelyjä, kattauksia, kukka-asetelmia, tietoa juhlapaikoista, kampaajista, meikkaajista, musiikista, valokuvaajista, kirkkovihkimisistä, juhlajuomista, polttareista, äänentoistosta jne.

Pukuesittelyt klo 12, 14 ja 16.

Sisäänpääsy 5 euroa, sisältää kahvit hääkakkupöydästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään