Hotelli Ruusuhovi (Rantasalmi)


Jommo

Recommended Posts

Kiora: Missä vaiheessa muuten varasitte tuon 070707 päivän? Veikkaisin että olitte aika ajoissa ;)

Onhan tuosta jo reilu kaksi vuotta... ::)

Niin vielä lisäyksenä, että viime kesänä kun käytiin ekassa tapaamisessa, oli juhannus-sunnuntai, että eiköhän sieltä kesältäkin aikoja tapaamisille löydy.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Käytiin toissapäivänä Ruusuhovissa, oli ihanaa ja häiden lähestyminen tuntuu taas niin paljon todellisimmilta :) Kokeiltiin meidän koristeita, nekin kävi tosi hyvin eikä tartte enää paljoakaan tehdä hankintoja niiden suhteen. Nyt puuttuu enää puvut, kukat, kutsut ja kirkko-ohjelmat + jotain pientä säätöö..Isot kokonaisuudet alkaa olla hallinnassa   :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Stiil: Ja vielä noista bändeistä..Sillon kun etsittiin meille bändiä otin Googlen käyttöön ja sitä kautta löytyikin useita bändejä joille lähetettiin tarjouspyyntö. Hinnat oli 700-1500 euron välillä. Kaukaa tulevat bändit veloitti matkakorvaukset keikkataksan päälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me varattiin Hotelli Ruusuhoviin häät 18.7.2009 ja ollaan kuulemma ekat -09 varaajat häille!

Olisi hienoa nyt saada hieman käytännön vinkkejä, ketä suosittelette mm. bändiä ja muita ammattilaisia, sillä tulemme Espoosta asti! Ei nim. oikein ole tietoa mistä kannattaisi hankkia kukkia tai kampaajaa? Savonlinnasta ehkä? Ja miten käytännöllistä on ottaa kirkko Sln kun häät on siellä Ruusuhovissa? Kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Mekään ei olla rantasalmelaisia ja varattiin kukat, kampaus, valokuvaaja ja kirkko Rantasalmelta. Ainakin kampauksen (Titaani) ja kukkien (Rantakukka) suhteen on varma olo, tuntuvat olevan ammattilaisia. Kirkko on kaunis ja järjestelyt sujuu mun mielestä helpommin, kun suorittaa kaiken mahdollisen Rantasalmella. Savonlinnaankaan ei ole pitkä matka, mutta hääpäivänä aikaa saa kyllä kulumaan muuhunkin kuin matkustamiseen ;)

Bändit kyllä matkustaa juhlapaikalle mistä päin Suomea tahansa, kunhan maksaa matkakorvaukset.

Huomatkaa kaikki Ruusuhovin morsmaikut, että tänään tulee uusintana Satuhäissä se jakso joka on kuvattu Ruusuhovissa joskus pari vuotta taaksepäin! Telkkarit siis kakkoselle klo 21.00 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haluaisikohan joku tänä kesänä häitään Ruusuhovissa juhlinut jakaa kokemuksia ja ehkä kuviakin? :-*

Te Ruusuhovissa jo juhlineet: Oletteko olleet tyytyväisiä tarjoiluihin? Erityisesti kiinnostaa hääkakku ja sen onnistuminen. Miten paljon saitte vaikuttaa kakkuun? Tekivätkö minkä ikinä halusitte?

Link to comment
Share on other sites

Me juhlittiin vajaa kuukausi sitten Ruusuhovissa ja kaikki meni oikein hyvin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ainut asia mikä hieman aiheutti hilpeyttä oli juuri tuo hääkakku.. Tilasimme mansikkakakun, joka sinäänsä oli hyvää, mutta kakun päällä ei mansikoita hirveästi ollut... Tosin kakun kanssa oli jotain, mistä kokki olisi halunnut meidän kanssa puhua edellisenä päivänä, mutta oli lähtenyt jo kotiin, kun me keittiöön asti kerkesimme. Joten voi olla, että juuri nuo päällimansikat oli se asia, mistä kokki olisi halunnut puhua.

Mutta muuten siis kaikki meni oikein hyvin ja palvelu pelasi hyvin.  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lisää kokemuksia juhlien onnistumisesta olisi kiva kuulla!

Sitten pari ihan ns. täsmäkysymystä. Eli mihin asti hotellin tiloissa saa juhlia? Esim. tanssia jos kyseessä tanssihäät? Oletan kuitenkin, että johonkin aikaan tuolla tulee valomerkki. Ja sitten toinen kysymys.. Jos ja kun jatkot ovat saunalla, niin onko kenelläkään tietoa, kuinka paljon tuonne saunaan (vai onko siellä useampikin sauna?) mahtuu porukkaa?

Link to comment
Share on other sites

Pilkku tulee 01.30, joten siihen mennessä täytyy tanssit olla tanssittu... :-)

Rantasaunalla on kaksi saunaa..miesten ja naisten puoli.. ja sinne mahtuu jotain reilu kymmenen per sauna.. ainakin niin arvioisin. Takkahuone on ihan ok kokoinen ja samoin se terassi, mutta saunatilat itsessään ovat hyvin tilavat.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juotiin kahvit ylisillä ja illemmalla siellä tarjoiltiin iltapalaa (meillä pyttipannua, kinkkukiusausta ja kai jotain salaattia, itse en oikein muista :D). Iltapala tarjoiltiin ehkä joskus kymmenen aikoihin, eikä siis saunalle sitten enää mitää ruokaa niin tarvitukaan. Vaikka saunalle ei periaatteessa saa itse syötäviä viedä, niin meillekin sanottiin, että sipsiä ja vastaavaa voi viedä. Saunalla ei siis ollut meillä muuta kun vähän sipsejä, ehkä jotain karkkia ja tietysti vähän juominkeja ;) Mutta jos tuollaista tuhdihkoa iltapalaa tarjoillaan puolenyön tienoilla, niin tuskin kukaan sipsiä kummempaa ennen aamua kaipaakaan :)

Kakusta meiltä kyseltiin tosi tarkkaan mitä haluataan. Menun hintaan kuuluviin kakkuihin sai erilaisia marjatäytteitä, suklaakakkua olisi saanut lisähinnasta. Me valitsimme vadelmakakun, jonka kermavaahto pursotettiin reunoille pylväinä, päälle tuli vadelmasurvosta ilman kiillettä ja se tarjoiltiin kaarevalta telineeltä. Meinasi alkaa vähän jo naurattaa, kun niin tarkkaan kyselivät millainen sen haluamme olevan ;D Kakkukorite tuli meiltä ja Ruusuhovin puolelta tuli sitten vielä ruusuja. Kas näin:

468487078_65c25855ef.jpg?v=0

Oli nätti ja maistuikin kuulemma hyvältä (en muista siitäkään mitään :D)

Kuvallista hääpäiväkertomusta Ruusuhovihäistä löytyy täältä. Se ei tosin ole tältä kesältä, mutta kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Meillekin sanoivat että saadaan hommata itse saunalle grillattavat makkarat ja naposteltavat.. Anoppi tekee ruokailun yhteyteen karjalanpiirakat ja aiotaan tehdä niitä sen verran riittävästi, että niitä riittää saunallekin iltapalaksi. Eli ei tarjota erillistä iltapalaa, vaan saunalla sitten noita edellä mainittuja. Sen verran ovat asettaneet kieltoja, että saunalle (niinkuin muihinkaan tiloihin) ei saa viedä omia viinaksia.

Kertokaahaan ihmiset mitä kaikkea olette suunnitelleet / suunnittelitte hääjuhliinne :)

Link to comment
Share on other sites

Kaipaa lisää vinkkejä Ruusuhovilaisilta kampaus- ja meikkiasiaan!! Meinaa jo paniikkia iskeä  :'(

Luulin olevani hyvissä ajoin liikkeellä, mut meidän hääpäivälle Titaani olikin jo varattu! Nyt on kampaus Sarilta, mut mistä meikki!! Mikä on tuo Tähtihovi? Mistä saa meikkauksen Rantasalmelta??? IIKS...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...