Jommo

Hotelli Ruusuhovi (Rantasalmi)

204 viestiä aiheessa

Meillä on siis tosiaan vajaan kuukauden päästä häät Ruusuhovissa. Käytiin siellä juttelemassa tuossa alkukesästä ja hyvältä vaikutti kaikki. Tosi kivasti ottavat kaikki meidän toiveet huomioon, menuja voi muokata jne. Kaikki on sujunut toistaiseksi hyvin. Ruuan laadusta en valitettavasti pysty vielä sanomaan mitään.

Meillä on ensin vihkiminen ja ruokailu päärakennuksessa ja sitten tanssit ja bändi ylisillä. Päärakennuksen hyvä puoli on minusta se, että se on niin kaunis ettei juurikaan tarvitse koristella. Ylistä sitten koristellaan vähän maalaisromanttiseen tyyliin.

Jos on Ruusuhovista jotain kyseltävää, niin voin kyllä yrittää vastailla parhaani mukaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys,

suunnittelemme häitä Ruusuhoviin ja olisi mukava kuulla tänä/viime kesänä juhlineiden kokemuksia paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli siis tosiaan vähän aikaa sitten häät Ruusuhovissa ja kaikki meni pääasiassa oikein hyvin. Ainoina miinuksina sanoisin, että Ruusuhovin henkilökunnan välillä oli pienenpieni tietokatko eräästä asiasta (ei kuitenkaan vaikuttanut häiden järjestelyihin sinänsä), ja että erityisesti Osmon pirtin lomahuoneistot alkavat olla vähän nuhraantuneita ja pientä korjausta vailla (mm. palaneita lamppuja, rikkinäinen sauna). Paikka vaikuttaa nykyään myös pyörivän varsin pienellä henkilökunnalla, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuttanut mihinkään järjestelyihin negatiivisesti.

Erityisenä plussana sanoisin, että koska kyse on pienestä paikasta, heillä on monessa asiassa mahdollisuus joustaa aivan toisella lailla kuin isommilla yrityksillä. Melkein mikä tahansa on siis sovittavissa, ja kaikki meidän ideat ja ajatukset otettiin hienosti huomioon. Henkilökunta oli ystävällistä ja valmiita auttamaan, ja tarkistivat meiltä vielä erikseen loppuillasta, että onhan kaikki hyvin. Ruoka oli oikein hyvää.

Meillä oli vihkiminen alakerrassa, ruokailu ravintolasalissa ja tanssit navetan ylisillä. Lisäksi meillä oli vielä puolenyön jälkeen sauna. Sauna oli erinomainen jatkopaikka, koska siellä on erikseen omat saunatilat sekä naisille että miehille, mutta myös keskellä yhteinen tila jossa viettää aikaa. Saunalle siirtyikin meiltä myös vieraita, jotka eivät itse saunoneet, mutta viihtyivät silti yhteistilassa hyvin. Sauna ei myöskään ole anniskelualuetta, joten sinne saa hommata omat juomat. Sauna on sen verran kaukana majoituksesta, että siellä voi rauhassa juhlia häiritsemättä jo nukkuvia vieraita. Me itse viihdyimme saunalla kahteen, vieraat kolmeen.

Ruusuhovin ehdottomana plussana on tietysti myös paikan kauneus. Ulkona otetuissa hääkuvissa meillä on taustalla sekä todella kaunista järvitaustaa että osassa kuvista kartanomainen päärakennus. Sisällä ravintolasali on itsessään niin kaunis, että koristeluita ei juuri tarvittu, ja ne keskitettiinkin ylisille.

Meillä oli todella ihanat häät ja osa siitä oli ehdottomasti kauniin hääpaikan ansiota! Kerron mielelläni lisää, jos haluatte kuulla jostain tietystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin herätellä tätä hiema henkiin. Onko häidenvietto Ruusuhovissa vähentynyt vai miten tämä ketju on näin hiljentynyt? :)

 

Ihastuin tähän paikkaan kuvien perusteella, mutta olisin todellakin kaivanut, että nettisivuilta olisi löytynyt parempia kuvia. Onneksi häät vasta kaukana tulevaisuudessa, mutta täytyy pitää tämä paikka mielessä. Ainoa paikka Itä-Suomessa, jossa voisin häät suostua pitämään. Oma suku toisella puolella Suomea, joten todella pitkä matka olisi vierailta saapua paikalle, mutta miesystävän suvulla taas lyhyt. Onpas hankalaa...

 

Olisiko jollakin uusia kokemuksia kyseisestä paikasta ?

Muokattu: , käyttäjä: indrani

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään