häämimmi

Erilaista hääohjelmaa: pakopelejä, vesiaktiviteetteja

3 viestiä aiheessa

Moro!

Kaipaamme erilaista hääohjelmaa!

Nykyään on tarjolla monenlaisia murhamysteeri-illallisia ja vastaavia. Onko kellään kokemusta tämän tyyppisestä häissä? Ei ehkä murhateemaa häihin. Mutta joku vastaava? Myös jonkinlainen "pakopeli" -tyyppinen kiinnostaa. 

Joku ohjelma, jossa yhdessä pähkitään jotain mysteeriä. Ulkopuolinen ohjelmanjärjestäjä tähän voisi olla kova. Onko ideoita mistä kannattaisi kysellä? 

Toivomme juhliimme ohjelmaa jossa hääparia ei nosteta jalustalle, eikä esimerkiksi häätanssi tule ohjelmaan. Joku tällainen yhteinen tekeminen/ mysteeri kiinnostaisi, johon voisi osallistua kaikki jotka haluavat.

Myös muut ulkopuoliset esiintyjät: taikurit, stand upit jne. Kiinnostaa.

Yhtenä hääohjelmana hyödynnämme mahdollisesti lähellä olevaa vesistöä. Olemme miettineet mm. saunomista, uimista, suppailua. Myös esimerkiksi paperilyhtyjen veteen laskeminen kiinnostaa. (Mutta emme halua roskata luontoa..). Jos siis on jotain ideoita miten vettä voi hyödyntää niin saa ehdottaa .

Omissa häissämme tuskin tulee olemaan bändiä, ja hääpuvut ja koristeet menevät minimibudjetilla. Näin ollen ohjelmaan voisi hieman satsata.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olin kerran vieraana häissä, missä oli "pääohjelmana" murhamysteerin ratkominen. Hääpari oli netistä löytänyt jonkun valmiin tarinan, jonka yksityiskohtia muokkaasivat häihinsä sopivaksi. Ruokailujen välissä yms. hääpari luki aina pieni pätkä tarinaa, ja pöytäkunnittain ratkottiin mysteeriä. Oli vähän erikoisempi ja erittäin hääparin näköinen ohjelma, ja kaikki tuntuivat kyllä tykkäävän! Nykyäänhän on monenlaisia murhamysteeri-illallisia ja ne on tosi suosittuja, niin miksei sellainen sopisi häihinkin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyikö teille murhamysteeri illallista tai pakopeliä? Samaa ideaa pyöritellään täälläkin =D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään