Espoon Kartano


Maranna

Recommended Posts

Ai jaa sain sellaista tietoa, että tuohon hintaan kuuluu tilavuokra, astiat ja nuo liinat+servetit laskutetaan erikseen käytön mukaan. Ymmärsin myös, että halutessaan ne voi hankkia itse. :grin:

Tiedoksi kaikille jotka miettivät Espoonkartanoa juhlapaikkana: Chefs Gourmet Catering avaavat piakkoin Espoonkartanon juhlatiloille omat sivut osoitteessa http://www.espoonkartano.fi missä voi katsoa varaustilannetta, hinnastoa, kuvia, pyytä tarjousta ym. Sivut aukeavat luultavasti noin parin viikon kuluttuta tästä postauksesta. Voitte jo kysellä tilannetta heiltä suoraan (www.chefsgourmet.com).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Hätähousu nostaa vähän...

Meinaamme mennä ensi kuun avoimien ovien päivänä käymään paikan päällä tutustumaan mutta yhä herättäisi mielenkiintoa nuo kokemukset uudesta cateringistä ja tilan ahtaudesta sadalle hengelle sekä hinnottelusta, mites se sitten on asettunut kun kaikki henkilökunnan palkat sun muut vielä lisätään soppaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä varaus Espoonkartanoon kesäksi 2012. Kaikki kesäkuukaudet (kesä, heinä, elo) näyttäisivät kalenterin mukaan olevan varattuja, vain juhannus on vapaana.

Valittiin Espoonkartano sen ulkonäön, sijainnin ja tilojen takia. Haluttiin ehdottomasti joko Kartano tai Villa, kuitenkin vanhahtavan oloinen paikka, ei missään nimessä mitään modernia hökätystä. Espoonkartano oli täydellinen :-X

Hinnaksi tuli noin 7.300€ (sis. ruuat, hlökunta, tilavuokra, liinat, siivous), eli tästä vain juomat (omat) puuttuvat. Tämä hinta siis laskettu 120 hlöän mukaan, paikalle kumminkin noin 100 hlöä. Onhan se vähän kallis, mutta kaiken sen arvoinen.

Ruuista en osaa vielä sanoa, kuulostavat hyviltä. Henkilökunta erittäin mukavaa! Eli Chefs Gourmet Catering hoitaa ruuan, järjestelyn ja muut.

Otamme miljööpotretit kartanon kupeessa, aivan ihanat maisemat siellä.

Enää en pysty edes muita paikkoja katsomaan, tiedän vain että tämä on se oikea meille.

Ainoa mikä on mietityttänyt on juuri tämä bändin paikka (ei minulle kovinkaan tärkeä, en ole varma edes haluanko bändiä, vaikka kai se pakko on kun on perinne...) ja se, kuuleeko kaikki puheet ym.

Mutta kuitenkin olen enemmän kuin tyytyväinen valintaamme :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me oltiin häissä Espoon kartanolla n. 2 kk sitten.

Bändi oli siinä keskihuoneessa jossa ensin oli buffapöytä ja tämä siivottiin pois kahvin jälkeen ja alkoi tanssit siinä samassa tilassa.

Vieraat istuivat reilu 100 henkeä kahdessa salissa ja emme kyllä kuulleet mitään mitä päähuoneessa juteltiin, näiden huoneiden välissä oli vielä se buffahuone / tanssisali.

Lisäksi tuolla oli kyllä kauhean kuuma, vaikka kaikki ikkunat avattiin joita sieltä löytyi, mutta ikkunat olivat kaikki yhdellä puolella seinää joten läpivetoa ei saatu aikaan.

Onneksi emme valinneet Espoon kartanoa meidän häihimme, ei oikein tuntunut toimivalta systeemiltä.Anteeksi vain.

Ulkotila oli hieno.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ollaan luultavasti menossa avoimien ovien päivänä 9.8. klo 16-18 katsomaan tiloja. Onko muita naikkareita tulossa? Häistämme pitäisi tulla suht pienet, ehkä noin 60 henkeä, mahtuisikohan kaikki samaan saliin? Noh, sittenpähän sen kait näkee, kun pääsee paikan päälle katsomaan ja kyselemään.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 6 months later...

En kyllä menisi sokkeloiseksi sanomaan, eihän se nyt mikään vpk:n sali ole vaan kartano. Meillä kaikki mahtuvat samaan ruokailutilaan ja on kiva kun lapsille voi vaikka järjestää johonki niistä huoneista jotain puuhaa ja tanssia voi toisessa huoneessa jolloin muut voivat keskutella rauhassa. Myös yläkerrassa oli wc tilat.

Link to comment
Share on other sites

En kyllä menisi sokkeloiseksi sanomaan, eihän se nyt mikään vpk:n sali ole vaan kartano. Meillä kaikki mahtuvat samaan ruokailutilaan ja on kiva kun lapsille voi vaikka järjestää johonki niistä huoneista jotain puuhaa ja tanssia voi toisessa huoneessa jolloin muut voivat keskutella rauhassa. Myös yläkerrassa oli wc tilat.

Olen samaa mieltä Pinkkikukan kanssa, en kokenut tilaa sokkeloisena vaan perinteisenä kartanona. Mielenkiinnosta kysyisin kuinka monta vierasta teille on Pinkkikukka tulossa? Meillä noin 60 vieraslistalla ja tarkoitus olisi tosiaan kaikkien olla siinä keltaisessa salissa. Vähän tosin mietin vielä, saako sitä keltaisen salin vieressä olevaa "välitilaa" hyödynnettyä vielä ruokailutilana ilman, että siellä istuvat kokisivat olevansa eristyksissä. Jos istumapaikkojen sijoittelusta on kokemuksia tai suunnitelmia, olisi mukava kuulla niistä!

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa noin 50 ihmistä. Kun käytiin paikan päällä katsomassa niin meille kerrottiin (jos nyt oikein muistan) että 60-70 ihmistä maksimi mitä sinne keltaiseen mahtuu, en kyllä tiedä miten sinne niin paljon saa mahtumaan. Jos meillä olisi niin etteivät kaikki mahtuisi samaan tilaan niin laitettaisiin kaverit toiseen huoneeseen(meillä tosin kaikki kaverit tuntevat toisensa).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Tässä hääjärjestelyiden tohinassa tuli mieleen, että olikos Espoon Kartanossa äänentoistolaitteet omasta takaa ja jos niin minkälaiset, tietääkö täällä joku? Täytynee laittaa heille viestiä asiasta...

Me kysyttiin asiasta joku aika sitten ja kyllä sieltä äänentoistolaitteet (ainakin isot kaijuttimet, muusta en tiedä)löytyy joista joutuu kylläkin pienen summan pulittamaan jos niitä haluaa käyttää. Me ainakin taidetaan ne ottaa kun ei itse omisteta mitään eikä varmaan jaksettaisia raahatakaan sinne :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voin vilpittömästi kehua Chef's Gourmet Cateringin asiakaspalvelua. Palvelu oli äärimmäisen ystävällistä ja asiantuntevaa, tuli heti sellainen fiilis, että näillä tyypeillä on homma hanskassa ja heidän kanssaan kaikki sujuu. Itse päädyimme kuitenkin toiseen hääpaikkaan, mutta Espoon kartano jäi positiivisena mieleen juuri tämän erinomaisen palvelun ansiosta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pinkkikukka, sain saman tiedon äänentoistolaitteista ja aiomme ehdottomasti hyödyntää heidän laitteitaan. Olen tästä mahdollisuudesta hyvin iloinen, sillä näin säästyy paljolta vaivalta ja myös rahanmenolta tältä osin.

Kävin äskettäin paikan päällä tekemässä suunnitelmia ja silmääni pisti pöytien ja tuolien asettelun ahtaus. Jos neljänhengen pöydässä istuu todella neljä siten, että kaksi on aina vierekkäin, ei vierekkäisiä tuoleja saa esim. vedettyä yhtä aikaa pois pöydän alta ja istuminen vaikutti ahtaalta jopa minulle ja kaasolle - kahdelle pienelle naiselle. Miten siis isot miehet voivat mahtua istumaan näin?

Onko kenelläkään kokemuksia vieraiden näkökulmasta, oliko ahdasta istua? Tämä mietityttää kovasti, sillä haluan ehdottomasti vieraille mukavat istumapaikat. Nyt siis joudun ehkä kuitenkin jakamaan noin 60 vierasta kahteen saliin, minkä halusin nimenomaan välttää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Meillä tulossa n. 130 vierasta.

Ilmeisesti joudutaan sijoittamaan kahteen eri saliin, tuleeko ahdasta ?

Onko kenelläkään kokemuksia ?

 

Ahtaus taitaa olla vähän makuasia, mutta sanoisin että tulee kyllä ahdasta 130 vieraan kanssa, vaikka jakaisit kahteen saliin.

Yhteen saliin tuo vierasmäärä ei mahdu missään nimessä. Saamani käsityksen mukaan pääsaliin, eli keltaiseen saliin, mahtuu Espoon Kartanon henkilökunnan mukaan noin 70 vierasta.

 

Käytyäni kaason kanssa paikan päällä tutustumussa tiloihin tarkemmin, olemme kyllä molemmat sitä mieltä, ettei sinne mahdu edes 60 henkilöä kovin tilavasti. Tämä asia jäikin nyt huolestuttamaan, vaikka meillä tuleekin vain noin 50 vierasta. 

 

Eli tosiaan kokemuksia kaipaillaan, olisiko jo häitänsä Espoon Kartanossa juhlineita paikalla, joilta löytyisi kokemusta?

Link to comment
Share on other sites

Juhlat vietetty Espoon Kartanolla :wub: . Ensinnäkin sanon, että olin koko ajan tosi tyytyväinen palveluun, niin ennen häitä kuin itse häissäkin :). Meitä oli n. 50 ihmistä ja se oli juuri sopiva määrä siihen keltaiseen saliin. Tilaa oli meille muutenkin sopivasti, eikä ainakaan ollut tilanpuutetta mutta ei mielestäni liikaakaan tilaa. Vieraat kehuivat ruokaa ja paikkaa ja itsekin olin todella tyytyväinen että päädyimme Espoon Kartanoon.

 

Tuota 130 henkeä mietin että mahtaako kaksi huonetta riittää vai pitääkö käyttöön ottaa kolme?

EDIT. Meillä jokaisen pöydän/pöytälevyn alla istui aina kaksi ihmistä ja en ainakaan huomannut että tuoleja olisi ollut ahdasta siirrellä pöydän alle ja mielestäni tilaa oli sopivasti istuakin (meidän kohdalla oli pöytälevy ja sen alla oleva tila tuli puvulla kyllä täytettyä hyvin :grin: ).

Muokattu: , käyttäjä: Pinkkikukka
Link to comment
Share on other sites

Äitini ja kaaso kävivät tutustumassa juhlatilaan, kyllä se on toisaan liian pieni n. 130 hengen häitä varten.

Lisäksi siellä oli 2 juhlasalia jonne vieraat olisi pitänyt laittaa n. 60 henkeä + n. 50 henkeä. En oikein innostu, että vieraat laitetaan kahteen eri saliin ja nämä salit olivat vielä siten, että välissä on buffahuone, joten hyvin kaukana toisistaan.

Kaunis paikka oli ollut ja kuvista kyllä sen huomaakin.

Kesähäitä kun vietämme, ilmastointi toimii tuolla siten, että ikkuna auki. Meille tulee isoäidit ja papat juhlaan, jotka melko iäkkäitä joten ilmastointi pitää olla koneellisesti jäähdytetty jotta vanhemmat sukulaisemmekin voisivat viettää juhlaa ´turvallisesti´. Haluamme heidän viihtyvän pitkään, ovat meille kuitenkin hyvin tärkeitä.

Mutta paikka on varmaan erinomainen n. 50 - 60 hengen häitä varten ja näin kartanossa riittä ilmaa sataisella ukkosilmallakin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...