Jump to content
Naimisiin.info

Ukk-instituutti (Tampere)


Guest Manja(Guest)

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Itselläkin Kaupinpuisto varattuna ensi kesäksi. Lähinnä henkilömäärä huolestuttaa, kun noin 150 vierasta tulossa, vaikka lupailivatkin että porukka kyllä mahtuu. Kovasti kiinnostaisi myös kuvat Kaupinpuistosta häätunnelmissa ja samoin että kuinka bändin mahduttaminen onnistui ja missä he soittivat.

Mielestäni meille sanottiin että tavaroita saa tulla hakemaan maanantaina, mutta en ole aivan varma, kun pää oli ihan pyörällä  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...

Meillä häät tulossa UKK:lle ensi elokuun lopussa ja tarkoitus on paikka koristella "jouluvaloin" ja kynttilöin.

Olisi mukava kuulla myös lisää kertomuksia kyseisestä paikasta, miten juhlat, koristelut ja tarjoilut ovat sujuneet.

Tilavuokra oli mielestämme suht edullinen 500e, mutta ruokien hinnoissa sitten olikin jo vähän nielemistä, toivottavasti on sen arvoista. Vähän myös harmittaa että yöllä pitää "häätää" vieraat pois ja nakittaa sukulaisia kantamaan lahjat ja koristeet autoon yöllä, mutta toisaalta eipähän kenenkään tarvi sunnuntaina väsyneenä ja krapuloissa tulla siivoamaan :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sen verran voin vielä kertoa, että paikasta on kaksi eri pöytäryhmä ehdotelmaa toinen 100 ja toinen 130 hengelle. Eli itse ei ole pakko alusta asti alkaa pöytiä veivaan vaan saa halutessaan suoraan asetella vieraat valmiille paikoille. Sekä hyvin joustavat mielestäni menuissa (heillä menuvaihtoehtoja valmiina) ja hinnassa muutosten mukaan! Tässä kohtaa vielä kun juhlat ovat vasta suunnitteluvaiheessa olen todella tyytyväinen paikkaan ja henkilökuntaan.

Meille sanottiin myös että klo 02 pitää olla ulkona, yleensä kuulemma riittää että 1.30 aletaan siivoon ja tyhjään. Arvokkaat tavarat (lahjat ym.) pois mutta esim juomia voi jättää heidän kaappeihin ja hakea maanantaina pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Meille on varattu maaliskuuksi 2011 UKK-instittuutti. Paikka on ihan loistava ja opistomaisuus ei häiritse. Pidän kovasti tilan avaruudesta ja vaaleudesta. Toivotaan, että ensi talvi on luminen, sillä haaveissa olisi, että ikkunoista näkyisi kaunis talvimaisema. Noh, sen näkee sitten.

Koristeluvinkkejä edelleen kaipaisin. Ilmapalloja oli jotkut käyttänyt ja niitä tulee ainakin lasten kulmaukseen - paljon. Lähinnä olen miettinyt kuinka sen tanssitilan rajaisi? Kuinka muilla on vieraat jakautunut häävalssin aikaan tanssipaikan ympärille. Ajattelin siihen "matalankaton" alle tanssitilan, sekä hieman levittää sitä käytävän puolelle. Ehkä ihmiset sitten sinne ympärille seisomaan. Veli hoitaa musiikkipuolen, joka tulee tietokoneelta tai cd:ltä, riippuu millaiset systeemit heillä siellä on.

Kova halu olisi päästä jo näprämään kaikkea häihin liittyvää, mutta hetki pitäisi vielä maltaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Me ollaan tehty UKK:lle varaus toukokuulle 2012. Ihastuttiin paikan valoisuuteen ja selkeyteen. Hyvä sijainti lähellä keskustaa mutta kuitenkin aivan metsässä. ;) Katsotaan mitä paikalle keksitään ja miten tilaisuus etenee. Kelin salliessa on ulkonakin tilaa, josko sinne sijoittaisi osan ohjelmasta. Näillä näkymin vihkiminen on tarkoitus toteuttaa paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Meillä oli häät kesällä 2013 Ukk-instituutilla Kaupinpuistossa. Halusimme valoisan ja modernin juhlatilan, ei mitään seuraintalo -tyyppistä. Tila toimi hyvin 90 hengelle. Koristeilla sai todella nätiksi. Tilavuokra oli 550€ ja on Linkosuon juhlapaikka, joten automaattisesti ruuat täytyi sieltä ottaa. Paikalla on nykyisin A-oikeudet, joten omia juomia juhlatilaan sisälle ei saa viedä. Tämän opimme kantapään kautta. Kun joku vahingossa käveli sisälle juoman kanssa, tarjoilija kiskaisi juoman pois ja tiuskasi ettei omia juomia saa sisälle viedä. Näin meillä he vieraita kohtelivat! Koristelmaan juhlatilaa pääsi perjantaina kahdeksi tunniksi. Lisäksi juhlatila täytyy yöllä siivota koristeista itse, vaikka paikka on sunnuntaina kiinni.

 

Linkosuon pitopalvelun ruuat ja kakut olivat hyvät, mutta palvelu ala-arvoista. En olisi viettänyt häitäni siellä, jos olisin tiennyt kuinka töykeitä he ovat sekä juhlien järjestäjille että vieraille!

 

 

Lisäksi siinä ihan lähellä tehtiin / tehdään remonttia vedenpuhdistamolla ja se alue oli revitty täysin auki. Ei mikään mukava näky ja yllätys hääpaikalle mennessä. Tästä asiasta ei oltu hääparia informoitu ennen häitä, vaikka asia ollut varmasti pitkään heillä tiedossa.  

 

En suosittele! Niin ikävä maku jäi Linkosuon palveluista.Tilana oli kiva ja hyvällä paikalla.

Muokattu: , käyttäjä: Jenni2013
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...