Varkaus ja lähialueet


Wilma83

Recommended Posts

Guest Kirsi(Guest)

Stiil: Ja meidän poika syntyi marraskuussa -05, nyt toinen tuloillaan. :)

Ja kiitos onnitteluista Maikillekin! :) Joo, Mansikkaniemi on todella viihtyisä ja etenkin romanttinen paikka. Sisustus on tosiaan sellainen, ettei paljoa koristuksia tarvii. Ja kaikki 80 henkeä mahtuivat hienosti samaan tilaan. Myös ohjelma, ja tanssit (puinen ihana tanssilattia!) järjestyivät samaan tilaan.

Omistajapariskunta on todella mukava! Leppoisia savolaisia, rentoja ihmisiä.  :) Palvelu pelasi paremmin kuin hyvin, ja ruoat olivat aivan mahtavia! (Pitopalvelu järjestyi heidän kauttaan) Me ei ainakaan miehen kanssa keksitä yhtään ainutta negatiivista juttua paikasta, niin hienosti kaikki sujui! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiva kuulla että teidn häät sujui hienosti!  :)

Mua vähän nyt harmittaa, koska varasin paikan meille alustavasti...MUTTA koska asutaan täällä Ruostissa niin en uskaltanut näkemättä varmaksi sanoa ja tänään se Esa sit soitti ja sanoi että jotkut olivat sen sitten varannut MEIDÄN  PÄIVÄLLE  :-/ >:(

Oltais menty 2 viikon päästä kattoon....täytyy sanoa,että nyt kyllä suututtaa... >:(

Link to comment
Share on other sites

Guest Kirsi(Guest)

Tirmu: Tosi ikävä kuulla... :'( meilläkin oli vaan alustava varaus pitkän aikaa, kunnes käytiin paikkaa kattomassa, ja senkin jälkeen vielä harkinnassa, mutta paras se silti oli, ja onnistuttiin saamaan. Nyt tuo paikka on vissiin alkanu saamaan suosiota, me kun se viime kesän alussa varattiin, niin ei tainnu olla monia häitä siellä vielä ollu. Niin käsitin. Ajattelin just äsken, että laitan sulle sähköpostilla kuvia juhlista, mutta eipä siitä taida nyt olla enää oikein hyötyä, kun paikka jo meni... :-/

Link to comment
Share on other sites

Oisko jollain kokemuksia Harjulan leirikeskuksesta häiden pitopaikkana? Meillä kun on tulossa vieraita ympäri Suomea, niin haluaisin juhlapaikaksi sellaisen, missä vois yöpyä n. 20 henkeä, vieraita meidän häihin kutsutaan varmaan kokonaisuudessa n. 60-80 (ei vielä mietitty tarkkaan)

Sain viimein vastausta Leppävirran seurakunnalta:  Harjulasta ja vanhasta pappilasta siis kyse - ..."sisällä päärakennuksessa voi ruokailla tiukan paikan tullen n. 50-60 henkeä. Vanhaan pappilaan mahtuu maksimissaan n. 150 henkeä.  Seurakunnalla ei ole pitopalvelua, että tarjoilun juhlien järjestäjät hoitavat itse. Alkoholin käyttö seurakunnan tiloissa rajoituu tervetuliaismaljaan ja ehkä ruokajuomiin."

Että meillä jää harjula pois kuvioista, vieraita tulee ehkä tuplaten tuo määrä ;)

Kyseltiin Mansikkaharjun leirintäalueelta alustavasti, vuokraavat HarjuTaloa, entinen koulurakennus, juhlien pitopaikaksi, mielellään vaan tarjoiluineen päivineen mutta voi kysellä ilmankin. Juomingit voi ainakin viedä itse jos haluaa.. Ja mökkejä vuokrattavana sekä Vesileppiksen hotelli kävelymatkan päässä (ja jatkopaikkakin siellä jos joku haluaa ns. baareilemana lähteä)

Link to comment
Share on other sites

;D siis voi minua...

teidän Kyllä Juurikin teidän innoittamana kävin tuolla juhanalan kartanon sivuille ja ihastuin paikkaan, -melkein voisi sanoa että rakkautta ensi silmäyksellä  ;D.

KIITOS siis teille!

ja voitteko uskoa, se oli vielä juurikin meidän päivänä vapaana, mutta eipäs ole enää, hih.

siellä siis tanssimme häitämme :-X.

voi voi tämä on täällä ihan täpinöissään, -vaikka häihin vielä vuosi aikaa  :D

toivottavasti paikka on nyt sitten ihan luonnossakin sitä mitä ajattelen  ::), mennään parin viikon päästä katsomaan.

olisikohan täällä kenties kellään kuvia ylisiltä kun se on ns.juhla-asussaan?

jos on niin halutessaan voisi laittaa s.postiini, [email protected]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vihdoinkin pääsin rekisteröitymään tänne, ja pystyn siis vastailemaan.

Stiil: Kuvia häistä (ja muutenkin meitin perheestä) pääset kattelemaan irc-galleriasta, nimimerkki on Kirsikkakukka. Tai no, tuossa suora linkki

http://irc-galleria.net/view.php?nick=Kirsikkakukka

Etköhän sä minut vielä tunnista :) Ja minä odottelen innolla jo teidän hääkuvia... ;):D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

HYVÄT VARKAUTELAISET ;) Auttakaahan minua kampaamon/meikkaajan etsimisessä...tarvitsisin siihen todellakin apua, koska asun EDELLEEN täällä Ruotsissa ja Varkaudessa en ole asunut 14 vuoteen (huh..onpas siitä jo aikaa...olenpas minä vanha..heh...ikuinen 2-kymppinen). ELI  keneltä onnistuisi sekä kampauksen teko,että meikkaus...samassa "puljussa" saisi olla ettei tartte stressata sen kummempia... ;) JA tietenkin tulisi olla TAITAVA :) :) Mitä muuten mahtaa moinenlysti maksaa? AUTTAKAA IHMISET AUTTAKAA!!!!

Link to comment
Share on other sites

Tirmu:

Mulla kampaus ja meikki kauneushoitola/kampaamo Lumissa. Kokemusta ei paikasta ole, kun vasta parin viikon päästä, mutta aika luottavaisin mielin olen sinne menossa. Kun aikoinani lähdin kampaamoja kiertelemään, niin tuo Lumi oli sellanen, jossa heti tuli sellanen fiilis, että tänne mä ne varaan. Hääkampaus maksaa 27 €/tunti, ja siihen sisältyy koekampaus ja sulhasen hiusten föönaus. Meikki kustantaa 40 €, sisältäen koemeikin ja sulhasen pohjustuksen. Mielestäni edulliset hinnat, kun tuo kampauskin tulee kokonaisuudessaan maksamaan mulla varmaan vaan tuon 27 €. Meikin olisi varmasti saanut monesta paikkaa halvemmalla, mutta kun sen voi kerran hoitaa samassakin paikassa, niin menee edelle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Hei kaikki uudet morsiamet!

Tällä ei ole pitkään aikaan ollut elämää , mutta toivottavsti keskustelu tästä vilkastuu :)

Olisin kiinnostunut tietämään millainen tuo kauneushoitola/kampaamo Lumi on? Ilmeisesti on vielä toiminnassa? Onkohan jotain muita hyviä paikkoja joita olette kokeilleet vuoden 2007 jälkeen (jolloin viimeiset viestit näyttävät olevan)?

Olisikohan uusilla morsiamilla jotain vinkkejä missä voisi pitää juhlat JA majoittaa n. 70 vierasta? Kun en ole paikkakuntalainen (mies on), niin en tiedä mitä mahdollisuuksia alueella on. Itse löysin netistä Lomakeskus Järvisydämen. Paikka näyttää aivan upealta, mutta onko käyttökokemuksia minkään sortin juhlista?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Meillä häät syyskuussa 2011 ja hääpaikka vielä hakusessa. Vieraita tulossa varmaankin 80-100 ja toiveena olisi, että omat juomat saisi tuoda. Tavoitteena olisi viettää rennot häät, jotka jatkuisivat aamuun saakka esim. saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Loppuillasta siis vieraatkin saisivat vaihtaa vapaalle :) Niin ja bändikin on tulossa joten tilaa sille ja tanssimiselle tulisi löytyä.

Olisiko ehdotuksia hääpaikan suhteen? Olen miettinyt Leppävirralla sijaitsevaan Soinilansalmen Salmi-taloa - onko kellään kokemuksia häistä siellä?

Link to comment
Share on other sites

Heps!

Meillä oli Salmitalolla häät kesällä 2009 ja hyvin onnistuivat. Porukkaa oli semmoset 130 ja tiukkaa oli, mut saatiin kaikki mahtumaan sisälle istumaan (meillä oli myös teltta ulkona). Tanssia varten roudattiin isommalta puolelta pöydät pois ja jätettiin vaan penkkirivi reunoille. Sen lisäksi teimme kuormalavoista lava bändille, niin soittimet saivat olla rauhassa koko iltapäivän ajan eikä esim. lapset käyneet niitä näpelöimässä eikä kukaan kompastunut niihin. Hyvin jaksoi jengi jorata kahteen asti aamulla. Mentiin paikalle jo torstai-aamuna joten saatiin järjestellä paikan päällä ihan rauhassa ja saunoa aina iltasella päivän päätteeksi. Ei voi kun suositella paikkaa!

Ihania järjetelyjä teille!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos leila* vastauksestasi. Kävimme katsomassa paikkaa ja jäämme vielä miettimään. Sijainti on ihana, samoin majoitustilat! Ja siellä on hurjasti mahdollisuuksia vaikka mihin. Olisihan siellä paljon sellaista pientä siistittävää, jotka tosin koristeluillakin saisi piiloon.

Minne roudasitte pöydät jemmaan tanssien ajaksi??

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko joku käynyt tuolla juhanalan kartanossa ja nimenomaan siellä navetan vintin puolella juhlimassa? Mahtuuko syömään ja tanssimaan samassa tilassa, jos vieraita max. 80? Tai saako sinne bändiä ylipäätään? :girl_smile: Entä millainen ilmanvaihto siellä on? ..Jos sattuu lämpimämpi päivä niin poistuuko vieraat mielellään tunnin sisään juhlien alkamisesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • 2 years later...
  • 4 weeks later...

Itse vietämme tulevana kesänä häitä Varkauden / Leppävirran Niemilomissa. Ihana ja kaunis paikka, missä voi majoittaa myös juhlavieraita. Itse juhlapaikka Telakka-rakennus on kiva maalaisromanttinen paikka n. 80 vieraalle. Telakkaa koristellaan aika paljon itse, että saamme siitä mieluisan. Omia juomia ei voi Telakkaan viedä mutta meitä se ei haittaa. Myös Riitan Parsi on ihana "huvila", jossa vietin kerran syntymäpäiviäni, Ollaan sekin varattu koko hääviikoksi ja siellä ajateltiin pitää jatkojen jatkot saunimisineen yms... Riitan Parteen saa viedä omat juomat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Moikka!

Häät kesällä 2015. Kirkko varattu, mutta nyt pitäis löyttää paikka johon mahtuu 190 henk. ja juomat sais viiä itte. Onko kellään ehotuksia? Aikasemmista kommenteista (vuodelta 2007) pongasin kukkamäen ja torstilan. Onko kokemuksia kyseisistä paikoista?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...