Inette

Ravintola Keilaranta (Espoo)

182 viestiä aiheessa

Kiitos Tude ja morsian 1978 erityisesti noista liikuntaesteettömyyskommenteista. Kuulostaa siltä, että voisi olla mahdollinen (niihin pariin portaaseen saattaisi ehkä saada laitettua luiskan?). Vessat täytyy kyllä käydä paikan päällä katsomassa, että pääseekö lähellekään.

Kuulostaa kyllä ihanan helpolta tuo, että kaikki samasta paikasta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tännekin tiedoksi, että lisäsin päikkyyni muutaman kuvan keilarannasta, jos sisätilat kiinnostavat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Keilaranta varattuna 2006 kesälle, mutta kuulisin mielelläni paikan päällä juhlineilta kommentteja paikasta. Esimerkiksi miten juhlat sujuivat, miten ihmiset mahtuivat? Kiitollinen olen kaikista kokemuksista  :)

Noista A-oikeuksista voisin itse lisätä, että paikan päällä käydessämme kysyimme niiden mahdollisesta tulemisesta ja juhlavarauksia vastaanottava mies kertoi, että jos A-oikeudet tulevat, ne tulevat aikaisintaa vuonna 2007.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Vessat on samalla tasolla kuin ulko-ovi, heti oikealla ovesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ainakin yksistä juhlista tänä talvena kuullut, että ne olivat onnistuneet tosi hienosti. Tämä myyntipäällikö (vai mikä hänen titteli onkaan) on ollut paikan päällä varmistamassa että kaikki sujuu. Vieraiden määrästä en osaa sano, että paljonko heitä oli ja miten mahtuivat. Minulla ei ole epäilystä etteikö juhla siellä onnistuisi heidän puoleltaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä Keilaranta varattuna 2006 kesälle, mutta kuulisin mielelläni paikan päällä juhlineilta kommentteja paikasta. Esimerkiksi miten juhlat sujuivat, miten ihmiset mahtuivat? Kiitollinen olen kaikista kokemuksista  :)

Meillä on Keilaranta varattuna myös kesälle 2006. Teidän häänne ovat ennen meitä, joten voit sitten varmaan antaa vielä viime hetken vinkkejä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vau, löytyi muitakin Keilarantaan ihastuneita! Meilläkin on se varattu kesän lopulle 2006 ja on ehdottomasti ollut paras hinta-laatu -suhteeltaan kaikista niistä paikoista, mitä olemme käyneet katsomassa (ja niitä on paljon...)    ::)

Onko kenelläkään jo Keilarannassa häitään viettäneillä kuvia pöydistä ja juhlatilasta, kun se on koristeltu ja katettu? Kiinnostaisi kovasti nähdä erilaisia ratkaisuita, kun oma pää lyö vielä aivan tyhjää...  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu myös yksi Keilarantaan ihastunut!  ;D Olemmekin varanneet paikan maaliskuulle 2006.

Kävimme muuten tässä eräs päivä Keilarannassa lounaalla, kun päivisinhän paikka toimii lounasravintolana. Olipa mukava hieman "tarkkailla" tiloja siinä lounastamisen lomassa...

Olen nähnyt joitakin valokuvia pöytien asettelusta Keilarannassa. Pöytiä oli aseteltu tilan molemmin puolin pitkittäissuuntaan ikäänkuin "kalanruodon" mallisesti ja näytti kyllä tosi kivalta. Keskelle jäi silloin leveähkö käytävä. Jos taas vieraita tulee olemaan paljon, ilmeisesti pitkiin suoriin pöytiin saa enemmän silloin mahtumaan väkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Mä kaipaisin kovasti kuvia keilarannasta. Nettisivuilta ei oikein löydy, enkä pääse katsomaan noita päiväkirjoja. Jos jollain löytyy kuvia paikasta, voisitteko laittaa niitä sähköpostilla [email protected], olisin todella kiitollinen. Suunnitellaan häitä sinne ensi talveksi ja olisi kiva tietää miltä paikka näyttää juhlissa.

Kati

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin tänään katsomassa Keilarantaa (olin bongannut paikan täällä surfatessani) ja kyllä täytyy sanoa, että paikka on ihana!

Koska ollaan myöhään liikkeellä, päivän kanssa jouduttiin tekemään parin viikon kompromissisiirto, mutta eipä tuo hirveesti haittaa.

Missä muut Keilarannassa juhlivat vihitään? Lähellä ei oikein mitään kaunista kirkkoa ole.

Elvi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Keilarannan kanssa samaa tyyliä on Meilahden kirkko ja toiset pitävät Otaniemen kappelista tai kirkosta, kumpi se nyt olikaan. Kannattaa tarkistaa ne kummatkin. Mielestäni myöskään keskustan kirkot, kuten Vanha kirkko, Tuomiokirkko tai Johanneksen kirkko eivät ole liian kaukana. Keilarannassa on kuitenkin niin hyvin parkkitilaa, että voi olettaa vieraitten liikkuvan autoilla. Tai onhan tietenkin mahdollista vuokrata bussi.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kirkkovinkeistäsi. Päädyttiin kuitenkin Olarin kirkkoon, koska se on läheisistä kirkoista sisältä sopivin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Keilaranta on monin puolin kaunis ja kiva paikka. Palvelu on tosi mukavaa, kun niihin joskus saa yhteyden. Tarjousten ja esimerkiksi varausmaksun maksuohjeet ovat kiven takana. Monta kertaa joutuu pyytämään. Paikka ei siis kovin MYY itseään, jouduin pettymään aika pahasti. Muutenkin tämä juhlavastaava on vaikeasti tavoitettavissa. Ei vastaa soittopyyntöihin eikä meileihin. Aivan käsittämättömän raivostuttavaa. Minä ja mieheni ollaan molemmat aika tarkkoja palvelun suhteen, ja tämä saa kyllä meidät miettimään paikkaa uudestaan. Jos siis niinkin pieni asia kun tarjouksen tekeminen tai soittopyyntöön vastaaminen on paikalle ylivoimaista, niin kuinka selviävät juhlien järjestämisestä??! Miten teillä muilla on onnistunut alkujärjestelyt ja tarjousten saanti ym käytännön jutut? Olisi kiva kuulla kuinka juhlat onnistuivat niillä jotka viettivät häitään Keilarannassa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Hadesa,

meillä ei ole ollut Keilarannan kanssa minkäänlaisia onglemia! Tuohon myyntipäällikköön, vai mikä hänen tittelinsä onkaan ollut, olemme saaneet yhteyden aina puhelimitse ja sähköpostilla. Kummallista!  :-/

Varausvahvistuksen ja varausmaksuohjeet sain sähköpostilla niitä pyydettyäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Emme ole häitämme siellä viettämässä, mutta pieni varoituksen sana:

Olen kuullut että paikalla ei mene kauhean hyvin, velkoja ei ole maksettu ajoissa ja niitä on jouduttu perimään. En tiedä kuinka paha tilanne on, mutta tuskin kovin hyväkään. Kannattaa siis seurailla tilannetta lähellä häitänne konkurssin varalta. En siis todellakaan tiedä onko tilanne niin paha että yhtäkkiä olisi konkurssi edessä, mutta aina jos velkoja on jouduttu perimään niin eipä se hyväkään ole!  :-/

Töölön matkatoimisto pisti monen hääparin matkasuunnitelmat uusiksi, mutta vaikeampi olisi löytää yhtäkkiä uusi juhlapaikka!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertoisitko Mandis mistä olet tämän kuullut? Jos kyseessä on jotain pieniä saatavia saattaa tosta sun kommentista olla aika paljon haittaa Keilaniemelle. Mn mielestä olisi reilua laittaa tiedon lähde esille jos tällaista tietoa antaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen töissä sellaisessa paikassa minne tuolla yrityksellä on velkaa. Voi olla että velka on jo maksettu (tai sitten ei) eikä se asia mene enää eteenpäin, mutta peritty sitä on joka tapauksessa kissojen ja koirien kanssa. En tiedä muuten tilanteesta kovinkaan paljoa, joten sen takia en halua kommentoida asiaa enempää. Varoituksen sana vaan lienee aina paikallaan kun tälläinen tilanne on. Toinen vaihtoehto olisi että en olisi sanonut mitään ja pitkään mietinkin että sanonko mitään, mutta kyllä itse haluaisin tietää jos juhlapaikassamme olisi vastaava tilanne! Sehän selviää asiaa seuraamalla ja kysymällä esim. käräjäoikeudesta jos asia kovasti vaivaa, sinne menevät velkomusasiat ovat ihan julkista tietoa.

Mutta huom, tosiaan monet yritykset selviävät ajoittaisista huonoista taloudellisista ajoista, joten en tarkoittanut että kaikkien kannattaa varauksensa perua, vaan sitä että tilannetta kannattaa seurata!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta!

Minua ei juuri vaivaa kun häät on jo siellä vietetty. Kun antamasi tiedot nimenomaan eivät ole varsinaisesti julkisia (kukaan ei voi tarkastaa velan määrä, onko velka riitainen vai riidaton ym) niin en ehkä lähtisi niitä kauhean laajalti kertoilemaan.

Joskushan laskun maksamatta jättäminen johtuu ihan muista syistä kuin maksukyvyttömyydestä. Maksukyvyttömyys voi myös olla tilapäistä.

Sori, mutta musta tällaiset kommentit on enemmän juoruamista kuin tiedottamista. Itsekin kirjoitit, että tiedä yrityksen tämänhetkistä tilanne etkä onko laskut kenties maksettu.

Jos haluaa varmistua yrityksen taloudellisesta tilanteesta voi pyytää kaupparekisteristä edellisen tilikauden tilinpäätöstiedot ja tiedustella onko yrityksellä velkomuskanteita vireillä käräjäoikeudessa (niin kun kirjoititkin).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No, tämä keskustelu voi loppua tähän, enpä tästä eteenpäin enää varoittele kun sitä kerran ei haluta täällä kuulla. Mutta kertomani tiedot ovat siis aivan julkisia, eivät mitään juoruja. Juuri nimenomaan sellaisia tietoja en halunnut lähteä kertomaan mitkä ovat vain "juoruja" ja pysyn sellaisista hiljaa, ilmoitin vain julkisen puolen asiasta, mitkä jokainen pystyy tarkastamaan kertomistasi lähteistä halutessaan ja myös sen millainen velka on kyseessä ja onko riitainen vai riidaton. Epäreilua olisikin lähteä puhumaan sellaisista asioista mitkä eivät välttämättä pidä paikkaansa. Juoruja EN halunnut lähteä kertomaan enkä myöskään aio. Piste tälle asialle, en enää kommentoi mitään vaikka asiasta tietäisinkin.

Ajattelin vain naikkareiden parasta, koska olen mieluummin hääparin kuin yrityksen puolella tälläisessä asiassa, mutta olipa viimeinen kerta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun mielestäni mandiksen viestit olivat täysin asiallisia. Ei varmaan kovin monelle tule itse mieleen tarkastaa varaamansa juhlapaikan rahallista tilannetta. Ja varsinkin kun ko. paikka pyytää varausmaksun, on hyvä etukäteen tietää mihin sitoutuu.

Juhlapaikkaa on kovin vaikea vaihtaa kuukautta ennen häitä jos niin ikävästi sattuu, että juhlapaikan pitäjä sattuisi menemään konkurssiin.

Lisäksi jos juhlapaikalla on velkoja esim. tavarantoimittajille, voi olla ettei juhlapaikka saa enää toimituksia vaikkei konkurssissa olisikaan. Silloin on aika hankalaa loihtia maukkaat tarjoilut jos ei ole raaka-aineita...

Ei viestinviejää kannata ampua..... ja tuskin kukaan jättää Keilaniemeä varaamatta tämän takia, vaan selvittää ensin yrityksen taloudellisen tilanteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sori jos ymmärsin viestisi väärin... Jos asia on käräjoikeudessa tai muualla mistä sen voi tarkistaa on oikein ystävällistä laittaa siitä tieto tänne. Ymmärsin viestiesi perusteella, että saatavia olisi peritty vielä ns. viranomaisteiden ulkopuolella vielä tässä vaiheessa. Kirjoitit vaan, että Keilanimi on ollut teidän firmalle velkaa, ja että et viitsi paljon kommentoida kun et asiasta juuri tiedä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ok, sorry taisin selittää huonosti kun pikaisesti kirjoitin. En kertoisi ollenkaan sellaisesta asiasta mikä ei olisi jo julkista. Ja en siis tarkemmin tiedä mikä tilanne on tällä hetkellä, tiedän vain että viranomaisteitse on peritty.

Mutta asia siis selvä nyt ja toivotaan että Keilaniemi siitä vielä nousee eikä tilanne mene huonommaksi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakaan tuolla kaupparekkari tiedoissa ei ole mainittu mitään maksuhäiriöitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama täällä - tsekattiin ko. firman kaupparekkari ja siellä ei ainakaan näytä olevan merkittynä julkisia maksuhäiriöitä. Hyvä niin!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään