Inette

Ravintola Keilaranta (Espoo)

182 viestiä aiheessa

Enkä mä löytänyt Espoon käräjäoikeuden "haastehakupankista" mitään ko. yritystä koskevaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvä ettei kaupparekkarista löytynyt mitään, silloin asiat eivät voi olla kovin huonosti ainakaan vielä! Mutta jos kovasti asia vaivaa, kannattaa kysyä Helsingin käräjäoikeudesta samaa kuin kysyitte Espoosta, firman kotipaikka on tietääkseni Helsinki ja silloin ko. asiat eivät näy Espoon käräjäoikeuden rekistereissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eli paikka josta hain, on oikeusrekisterikeskuksen kuulutusrekisteri, "jossa on käräjäoikeuksien julkiset haasteet, konkurssien ja yrityssaneerausten valvonnat ja kaupparekisteriviranomaisen julkaisemat kuulutukset".

Ja tiedän, että yrityksen kotipaikka on Helsinki, eikä hauilla löytynyt Keilaniemi Cateringista mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulutusrekisterissä ei ole tietoja vireillä olevista oikeudenkäynneistä (siis esim velkomukset).

Kuten Mandis kirjoitti, jos niistä haluaa tietoa pitää kysyä kotipaikan käräjäoikeudesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nonniin,

soitin Helsingin käräjäoikeuteen, ja sieltä löytyi yksi vireillä oleva juttu, ilmeisesti maksamatta jäänyt 2000 euron lasku. Kantaja/haastaja on kuitenkin peruuttanut haasteen. Joten varsinaisesti Keilaniemi Cateringiä koskevia juttuja ei ole vireillä.

Pyysin myös Keilarannasta tietoa, onko syytä olla huolissaan firman tal. tilanteesta ja vastaus oli vakuuttava EI. Kuten täälläkin jossain aikaisemmassa viestissä todettiin, aina ei laskujen velkominen johdu huonosta taloudellisesta tilanteesta.

Mandikselle kiitos varoituksesta kuitenkin.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia varoituksesta ja etenkin tilanteen selvittelyistä, toivotaan että firma pysyy pystyssä! Mielelläni vastaisuudessakin kuulen jos jotain ehkä on tapahtumassa, osaa sitten paremmin varautua kaikkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä tuohon Keilarannan tilanteeseen: olen yhteiskuntatieteilijä ;D, en talousihminen, mutta jotenkin tuntuu, ettei niillä oikein voi huonosti mennä. Viikonloppuisin paikka on - kuten täältäkin saa lukea - kovin varattu, ja aina kun olen siellä lounaalla käynyt, pöydät ovat täynnä asiakkaita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Te jotka olette täällä nyt bileet viettäneet niin mitä sanotte paikasta? ainakin edellisen keskustelun myötä niin kiinnostus heräsi  :) Joten kertoilkaapa kokemuksia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme Keilarannassa tällä viikolla. Täytyy vaan sanoa, että järjestelyt ei voisi tämän paremmin hoitua!  ;D Olemme todellakin tehneet oikean valinnan. Palvelu on ollut erittäin asiallista ja ystävällistä ja kaikki omat toiveemme järjestelyjen suhteen ovat hoituneet enemmän kuin hyvin. Jäämme innolla odottamaan tulevaa hääjuhlaamme maaliskuussa.

Varaustilanteesta tiedoksi sen verran, että paikka on erittäin varattu vuodeksi 2006. Kuulemma lähes kaikki viikonloput ovat jo täynnä - ensi joulukuuksi joitakin vapaita viikonloppuja löytyy. Kuulemma jo vuodelle 2007 on jo jonkin verran varauksia. Tämä tiedoksi paikkaa harkitseville morsiammille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään tuli Keilarannasta maili, että hää- ja muita tilaisuuksia hoitava henkilö vaihtuu. Ajattelin itse tsekata, että ovathan oman varauksemme tiedot ja sopimukset siirtyneet uudelle hlölle (varmasti ovat, mutta silti). Itse olen aivan rakastunut ko. paikkaan. Juhlimme keväällä, joten puissa ei ole vielä lehtiä - juhlasalin merimaisemalle ei ole esteitä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama viesti tuli myös meille.  :) Tavattiin tosiaan aikaisempi yhteyshenkilö samalla viikolla ennen tuota ilmoitusta, ja kaikki kyllä vaikutti olevan kunnossa. Varmaan on myös jatkossakin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kati231, kyllä varmaankin on kunnossa, mutta olen tällainen triplatsekkailija. ;)

Pääsettekö te muuten silloin perjantaina jo koristelemaan juhlatilaa? Millainen menu teille tulee, jos saan udella?

Elvi81

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, pääsemme perjantaina koristelemaan paikkaa. Muistaakseni myös alkuviikosta viedään juomat paikan päälle. Menun osalta olemme valinneet valmiin buffet marco polon pienine muutoksineen. Saimme tuossa myös s-postilla pöytäkartan, joten ei muuta kuin plaseerauksia suunnittelemaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teillähän Kati231 on juhlat ihan pian! Toivottovasti kaikki järjestelyt sujuvat hyvin :) Tulethan sitten kertomaan kuinka juhlanne sujuivat ja vastasiko paikka odotuksianne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin keilarannassa häissä kesällä 2004. Paikka kaunis ja toimiva. Kaikki ihan täydellistä PAITSI ruoka. Ihmeellistä mautonta kanajuttua ja riisiä (olivatkohan ottaneet halvimman mahdollisen menuun?). Mutta muuten ihanat häät!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Meidän häitä juhlittiin Keilarannassa vähän aikaa sitten. Juhlaavstaava oli juuri vaihtunut ja sopimamme asiat EIVÄT olleet lähellekkään sitä mitä lopputulema oli. Suosittelen käymään asiat uudelleen läpi tämän uuden ihmisen kanssa, joka asioita hoitaa. Vaikka juhlamme olivatkin onnistuneet ja hauskat. Aika moni asia muuten meni heidän kanssaan pieleen. Ravintola ei veloita tilavuokraa, mutta veloittaa tarjoilijoiden tunnit. Olime sopimeet nämä ja saaneet arvion tulevasta laskusta. Juhlavastaava sanoi että siiehen saattaa tulle pieni heitto, noin 100€ suurinpiirtein suuntaan tai toiseen. Lopputulos oli se, että tarjoilijakulut olivat melkein 1000€ suuremmat kuin olimme aikaisemmin sopineet. Ruuat eivät olleet ihan sitä mitä sovittiin ja ruokailu luvattiin hoita 1,5 tunnissa. Kuitenkin tässä meni melkein 3 tuntia. Meillä oli pöytiintarjoiltu illallinen reilulle 100lle hengelle. En millään voi suositella paikkaa kenellekkään, ainakaan häden järjestämiseen. Harkitkaa siis uudelleen...Tai sopikaa erittäin tarkkaan kaikki uudelleen ja olkaa tarkkoja loppulaskun kanssa.

Kati

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvä, kun kerroit! Meillä on tosiaan juhlat tulossa Keilarannassa aivan pian. Mietittiinkin tuota, että pitäisikö uuden yhteyshenkilön kanssa vielä palaveerata eli ilmeisesti todellakin täytyy!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kurjaa, Hadesa, että kokemukset ovat huonoja! Onneksi sentään juhlanne olivat hauskat.

Täytyy todellakin palaveerata sen juhlavastaavan kanssa, aikaa tässä onneksi vielä on melkein 2 kk.

Toivottavasti se uusi täti on saanut homman haltuun, ja Katin juhlat onnistuvat loistavasti. Ihanaa hääpäivää teille. :)

Elvi81

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elvi81, Hadesa, Aplari ja muut,

Meilläkin oli tosiaan juhlat Ravintola Keilarannassa. Juhlapaikkaan itsessään ja ruokaan sekä suurelta osin moneen muuhunkin asiaan olimme tyytyväisiä. Juhlat sujuivat pääsääntöisesti hyvin ja vieraamme viihtyivät -se kai on pääasia. Mutta...

Paljon oli kuitenkin sellaista kannaltamme hyvin ikävääkin asiaa ja tapahtumaa ko. paikan järjestelyjen, tiedonkulun ym. taholta, että EN VOI HENKILÖKOHTAISESTI MILLÄÄN SUOSITELLA KYSEISTÄ PAIKKAA KENELLEKÄÄN! On ikävää, kun elämän tärkeimmästä päivästä voi jäädä paha maku suuhun...  :(

En viitsi tässä nyt alkaa ruotimaan tapahtumia sen tarkemmin, mutta laita meiliä, jos kiinnostaa kuulla:

kati231(at)elisanet.fi  

Samoilla linjoilla olen pitkälti Hadesan kanssa - pitäkää vaan kaikki huoli ennakolta siitä, että laskutus tulee olemaan sitä, mistä olitte saaneet tarjouksen ja mistä todella olitte sopineet sekä että kaikki laskutettavat erät ovat siinä mukana. Varmistaa myös kaikki yksityiskohdat sataan kertaan, että saatte tosiaan sitä, mitä olitte halunneet ja tilanneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Keilaranta siirtynyt Limetti Cateringin haltuun. Hoitavat kaikki tämän kesän juhlat niin kuin on Keilaniemi Cateringin kanssa sovittu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu,

niin meille ilmoitettiin myös. Kyselin taloudellisista vaikeuksista liikkuneista huhuista juhlavastaavilta aikaa sitten, mutta eivät myöntäneet. Meillä häihin 2 viikkoa, joten kyllä kyrpii alkaa vielä taas moneen kertaan tsekkailemaan kaikkea. Mutta ehkäpä hoitavat asiat paremmin kuin edellinen yrittäjä. Ainakin myyntipäällikkö, joka mulle soitti, vaikutti osaavalta ja ihmetteli sitä, miten asiat Keilarannassa on aikaisemmin hoidettu.

Miljöö on ihana, toivottavasti uusi yrittäjä saa homman toimimaan paikan arvoisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä taas pahanilmanlintuna ;D

Hyvä että Keilaniemi Catering ei enää hoida ravintolaa, sillä lisää ja lisää velkomusasioita on kuulemma käräjäoikeuteen tullut. Ei siis taloudellinen tilanne ole todellakaan hyvä, koska velkoja on niin pitkään jo jätetty maksamatta. Tietty eiväthän he sitä ole myöntäneet jos joku on kysynyt, muutenhan menettäisivät asiakkaita.

Onnea teille kaikille häihinne Ravintola Keilaniemeen, eiköhän homma tule toimimaan paremmin kun juhlien hoitaja on vaihtunut!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme Ravintola Keilarannan kesähäille 2007. Uudella catering-firmalla (Limetti Catering, http://www.limetti.net/) tuntuu olevan napakka ja asiakaspalveluhenkinen ote hommaan. He ovat muuttaneet aikaisempaan catering-firmaan nähden toimintatapaa niin, että tilavuokra on nykyisin 1200 EUR (ennen 0 EUR), mutta menut ja tarjoilijapalkkiot ovat pienemmät kuin aikaisemmalla firmalla.  Loppusumma menee kuulemma aikalailla yksiin aikaisemman firman kanssa. Menut ovat muuttuneet täysin KeilaniemiCateringin ajoista. Olis kiva kuulla kommentteja Limetin järjestämistä häistä Keilarannassa lisää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

taisimme olla ensimmäinen pari, jonka häät Limetti järjesti Keilarannassa. Ja täytyy myöntää, etten voi MUUTA KUIN KEHUA!!!

Ruoka oli loistavaa, palvelu sujuvaa, suhtautuminen kohteliasta ja avuliasta. Limetin tj/keittiömestari on särmä ja kohtelias nuori (varmaan reilu 30v.) mies, jolla on narut hyvin hanskassa, kokkaustaito kourassa ja sulava suhtautuminen asioihin.

Eli ainakin omasta puolestani voin sanoa, että häämme Keilarannassa onnistuivat täydellisesti! Ruoka ja cateringin palvelut olivat aivan eri luokkaa kuin mitä olisimme varmaankin edellisen firman aikana saaneet. Ja Limetin väki tuntui suhtautuvan hieman kummeksuvasti edeltävään yritykseen ja heidän tapaansa järjestää asioita.

Joten jos upea paikka meren rannalla houkuttaa, ei Keilarantaan ei enää varmaankaan tarvitse suhtautua varauksellisesti (heh, heitinpä haasteen), vaan uskon, että juhlat onnistuvat varmasti - ainakin niissä asioissa, joihin catering voi vaikuttaa.

Ja aivan, tämä on ilmainen mainos, mutta ainakin tämä tuore, juuri häämatkalta palannut rouva on kovin tyytyväinen Limettiin ja Keilarantaan. ;)

Elvi81

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljon Onnea Elvi81!!  Hienoja uutisia! Voisitko vielä vastata muutamaan kysymykseen:

- minkäkokoiset häät teillä oli? Mahduitteko hyvin?

- oliko tervetulotilaisuus ulkona yläpihalla?

- miten asettelitte pöydät?

- missä mahdolliset esitykset pidettiin / bändi esiintyi?

- kuinka monta tarjoilijaa teillä oli? (kuinka monta tuntia maksimimäärä tarjoilijoita, montako ruokailun jälkeen jne?)

Suuri kiitos paljon etukäteen ja onnellista avioelämää  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään