Inette

Ravintola Keilaranta (Espoo)

182 viestiä aiheessa

(Ravintola Swing'in, Keilaranta 16 ja Swing'in Soup&Salad Bar, Keilaranta 12). Näiden myynnistä Kirsi Holopainen kyllä vastaa edelleen ja ne ovat Keilaniemi Cateringin paikkoja. Mutta tämä ketju käsittelee nimenomaan Ravintola Keilarantaa, osoitteessa Keilaranta 9, joka sijaitsee meren rannassa.

Tästä varmaan johtunee väärin käsitys.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen itsekin miettinyt tota Keilarannan ravintolaa ensi kevää hääjuhliin. Mutta tuo hinta kyllä vähän pelästyttää. Onko kellään tarkempaa tietoa vuodelle 2007/2008 tarjoiluhinnoista? :-?

Vaikka paikka olisikin hieno niin kyllähän sitä löytyisi hienoja VPK-taloja yms Espoosta (500 per viikonloppu) ja yhden catering-firman hinnat oli siinä 25€ nuppi (sis. astiasto, pöytäliinat ja kuljetus pk.seudulle)...

Kyllähän siinä säästyisi jokuinen euro...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kävimme noin kuukausi sitten paikan päällä. Tyylikäs paikkahan se on, mutta hinnat lievästi sanottuna vedettynä överiksi ::). Tilan vuokra 1200 e, menut alkaen 32 e/henkilö (alkoholijuomat pitää tuoda itse), tarjoilijat 28,50 e/h/henkilö, siivous reilu 200 e, servetit, pöytäliinat ym. maksoivat kaikki erikseen, joten kustannukset olisivat nousseet ihan hurjiksi.

Itse valitsimme juhlanviettopaikaksi Carlbergin nuorisoseuraintalon, 500 e koko viikonloppu ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään paikan päällä häitään viettäneellä lähettää muutamia kuvia paikasta juhlien aikaan? osoitteeni on [email protected]

Olemme tilan alustavasti varanneet ja ennen varausmaksua olisi kiva nähdä vielä lisäkuvia.

Kertokaa myös kommentteja ruoasta! Oliko onnistunut, liian vähän jne

Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maaria82, kuinka kauan saatte pitää Keilarantaa alustavasti varattuna? Minulle kun ilmoitettiin, ettei alustavia varauksia, ilman varausmaksun maksamista oteta lainkaan vastaan!

Jos joltakulta tosiaan löytyy paikasta kuvia, minäkin niitä mielelläni katselisin.:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin se toissapäivänä ja saimme eilen laskun varausmaksusta. Soitin kuitenkin sinne tänään ja kysyin että sopiiko että maksamme laskun vasta kun vanhempani ovat päässeet siellä käymään ja katsomaan paikkoja. Ensi tiistai oli ensimmäinen kun heille sopi eli silloin lupasimme maksaa myös viimeistään varausmaksun. Eli ihan muutamasta päivästä oli vain kyse...  :),

Onneksi sen verran kuitenkin joustivat, vanhempamme sen kuitenkin pääosin maksavatkin..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostatan vähän tätä keskustelua.

Onko vuodelta 2007 kokemuksia Ravintola Keilarannasta?

Meillä on toukokuulle paikka varattuna, ja olen kovin tyytyväinen tähän mennessä.

Muta kohta alkaa olla aika tarkempiin suunnitteluihin ja saa nähdä kuinka käy.

Olisko kellään kuvia jakaa, pääsis vähän tunnelmaan.

Lähinnä kiinnostaisi pöytäasettelut. meille tulee n 100 vierasta,

tuskinpa monta mahdollisuutta on, mutta ideoita kehiin, jooko?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Huijui, eka viesti foorumilla, toivottavasti osaan käyttää tätä...

Minäkin kaipaisin kokemuksia Keilarannasta. Olemme varanneet paikan kesälle 2009. Minkälainen ruoan taso on ollut, onko tarjoilu pelannut ja esillepano ollut näyttävää? Ruokapuolen lisäksi minua mietityttää paikan toimivuus tosipaikan tullen. Tilassahan ei juuri ole mahdollisuutta vapaamuotoiseen hengailuun, vaan päivä ja ilta sujuvat varmaankin aika pitkälti pöydissä istuen. Mielestäni kokoushuoneet yms tilat eivät olleet erityisen viihtyisiä, joten niitä tuskin tullaan käyttämään paitsi ehkä lasten leikkipaikkoina. Olisi kuitenkin kiva, jos ihmiset pystyisivät seurustelemaan muidenkin kuin vain läheisimpien vierustovereiden kanssa. Miten olette hyödyntäneet/suunnittelette hyödyntävänne piha-alueita? Mietin, olisiko pihoille mahdollista laittaa puutarhakalusteita tai vaikka pelejä houkuttamaan ihmisiä rennompaan oleskeluun. Mitenköhän merenpuoleiselle pihalle paistaa iltaisin aurinko? Ja näkyyköhän meri juhlapaikalle ylipäänsä miten hyvin kesällä lehtien ollessa puissa?

Paljon on siis kaikenlaista pientä ja vähän isompaakin asiaa, joka mietityttää. Olemme kuitenkin ihastuneet paikkaan sen valoisuuden, tilavuuden ja tyylikkyyden takia. Myös sijainti on erinomainen. Huolestuttaa vain vähäsen, ettei koko juhla mene pelkäksi pöydissä pönöttämiseksi. Ohjelmallahan tähän pystyy tietysti vaikuttamaan, mutta tällä hetkellä haluaisin kuulla ajatuksianne nimenomaan itse paikan mahdollisuuksista. Niin, ja kuvat koristeluista ja muutenkin koko paikasta olisivat enemmän kun tervetulleita, niitä kun en ole netistä turhan paljon bongannut :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin kaipaisin kuvia ja mielipiteitä ja myös vinkkejä tiloihin liittyen!

Meille on paikka varattuna elokuulle 2008.

Paikka on aivan loistava, ilman koristeluja jo todella hieno. Hetkeäkään ei ole kaduttanut paikan valinta :D

Tässä pari itse ottamaani kuvaa paikasta viime kesältä kun käytiin sitä tutkailemassa.

post-15439-1202670938_thumb.jpg

post-15439-1202670945_thumb.jpg

post-15439-1202670954_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: maaria82

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maaria82,

ihanaa kun laitoit kuvia! Etenkin tuo terassikuva oli bonari, mulla oli vähän hämärä mielikuva siitä. Ja kiva muutenkin nähdä kesäiseen aikaan otettuja kuvia :).

Huomasiko kukaan muuten Limetin sivuilta Keilarannan esittelyvideota? Se tulla tupsahti sinne muutama viikko sitten, mutta nyt muutamaan päivään en ole enää onnistunut löytämään sitä. Siihen oli linkki etusivulla. Siitä sai ihan kivasti vielä muistinvirkistystä tilasta ja myös paikasta ulkoa käsin. Tosin video oli kuvattu harmaimpaan talviaikaan ja musiikki oli mun makuun karseeta :D. Mutta saipahan katsella paikkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin häiden jälkeen ajattelin laittaa tänne hehkutusta Keilarannasta - sitä tuo paikka henkilökuntineen nimittäin ansaitsee.

Vietimme siis häitämme Keilarannassa viime viikonloppuna. Meidät vihittiin paikan päällä ulkona ja juhlat jatkuivat piiiitkään.

Varaus- ja suunnitteluvaiheessa ihastuimme paikkaan, mutta saimme muuten toiminnasta siellä hieman epämääräisen kuvan, mutta päädyimme kuitenkin siihen, koska halusimme, että juhlillamme ei ole aikarajaa ja juomat saa tuoda itse.

Sen jälkeen, kun hovimestari Teukka astui mukaan remmiin, kaikki toimi kuin rasvattuna. Meillä ei ollut itse järjestelyille paljon aikaa, ja paikan puolesta hoitui kaikki paremmin kuin osasimme toivoa. Tila ja vihkimispaikka oli hienosti koristeltu, ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Teukka jo persoonallaan teki juhlasta juhlavan, mutta rennon.

Meillä oli vieraita vajaat 80 ja puolet lisää olisi mahtunut heittämällä. Nyt puolen yön kieppeillä juhlimista jatkavat parikymmentä henkeä pääsivät rantasaunaan saunomaan ja uimaan. Aivan täydellistä meidän mielestämme!

Voimme siis suositella paikkaa. Siellä tuntui, että hääparista ja heidän toiveistaan pidetään huolta, jopa enemmän kuin me edes osasimme itse edellyttää.

Elina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa kuulla miten häät ovat sujuneet! Helpottavaa myös kuulla positiivista palautetta!

Täällä vielä kovasti suunnitellaan elokuun häitä. Olisiko mahdollista saada muutamia kuvia tänne/meiliin juhlistanne? Olisi kivaa nähdä miltä paikka näyttää juhlien aikana! meilini on [email protected].

Ensi viikolla on ensimmäinen suunnittelupalaveri keilarannan kanssa, siitä se sitten lähtee! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea Elinalle naimisiinmenon johdosta!

Mukava kuulla, että juhlat onnistuivat hyvin. Myös minä olisin enemmän kuin utelias näkemään kuvia juhla-asuisesta Keilarannasta :).

Kevään jatkoja kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maaria82, miten muuten meni suunnittelupalaveri?

-NtiKesäheinä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvihän se meni! :D

Päästiin taas suunnittelussa paljon eteenpäin. En olisi etukäteen edes uskaltanut toivoa että heiltä saa niin paljon apua jo näin etukäteen suunnittelussa. Saimme laskelmia juomien menekkiin, vinkkejä ohjelmaan, pöytäjärjestykseen, valokuvauksiin, ruokailuun... siis oikeastaan kaikkeen mahdolliseen :) Ja paikan päältä löytyy paljon materiaalia mm. lapsille tekemistä, astioita karkkibufeetani varten, teline pöytäkartalle, maljakoita jne. :)

Limetin puolesta tulee myös tosiaan tuo hovimestari, jonka kanssa voivat esim. kaasot jakaa spiikkauksia ja joka muutenkin huolehtii paikan päällä kaiken sujumisesta. Parasta mielestäni oli se, että he suoraan sanoivat mielipiteensä suunnitelmani onnistumisesta ja kaikki mielipiteet eivät suinkaan olleet myöntäviä. Mutta heiltä löytyi kuitenkin ratkaisu ongelmiimme.

Nyt voi taas luottavaisin mielin jatkaa suunnittelua!

Räpsin taas muutamia kuvia paikasta, eli onko jotain tiettyä paikkaa, josta haluaisit kuvia nähdä? Voisin niitä tänne vaikka liittää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

NtiKesäheinä, huomasin toisesta ketjusta että meillä on myös sama kappeli :)

Meillä vihkiminen on myös Otaniemen Kappelissa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maaria82, vau!

Keilarannan ja Limetin toiminta kuulostaa ihan mahtavalta, ihanaa! Ihan superhyvä, että sanovat mielipiteensä ja antavat vinkkejä. Ja tuo hovimestari kuulostaa myös niiiin hyvältä, helpottaa varmasti avustajienkin oloa :D. Mulle kelpaa kuvat ihan mistä tahansa :), mutta ehkä erityisesti mua kiinnostaa pihat ja muutenkin ulkoalueet. Kuinka paljon teille tulee vieraita? Miten aiotte sijoittaa pöydät?

Ja että ollaan samiksia vihkipaikankin suhteen! Mä jo ajattelin, että minä olen ainoa Otakappeli-morsian, paikasta ei täällä juuri ole keskustelua. Musta se on niin upea, tykkään ihan älyttömän paljon alttari-ikkunasta ja intiimistä tilasta. Ja onhan se ulkopuoleltakin tosi vaikuttava paikka. Vaikka nyt meneekin off-topiciksi, niin satutko tietämään, saako kappelissa ekaa penkkiriviä pois? Se on musta nimittäin koko paikan ainoa miinus, tuntuu että ekalla rivillä istujat hönkivät niskaan, kun tila siinä kohtaa on niin pieni. Ja jos sattuisin laahuksen haluamaan, ei sekään taitaisi mahtua siihen rakoon... Onhan tää nyt ihan pikkujuttu, mutta ajattelin vaan että jos sulla sattuisi olemaan tietoa asiasta :).

Mukavia häidenalusaikoja sinulle ( ja tietty kaikille muillekin)!

-NtiKesäheinä

P.S. Maaria82, huomasin toisaalta, että olit kysellyt vihreiden juttujen perään. Teillä on varmaankin vihreä värinä häissä? Meillä myöskin vihreää ja lisäksi valkoista, sopii musta tosi hyvin Keilarantaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko lisää kokemuksia?

Entä sattuuko joku tietämään, tuleeko paikkaan ensi vuodelle a-oikeudet? Talvella sellaisesta mahdollisuudesta oli puhetta, asian kuulemma piti selvitä kesän aikana.

Vaihtuvatko valmiit menut kuinka usein? Onko ruoka maistunut ja miltä kakku on näyttänyt?

Kyselee NtiKesäheinä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joko löytyisi tänä kesänä Keilarannassa häitä juhlineita?

:)

-NtiKesäheinä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kavimme myos tutustumassa Ravintola Keilarantaan pari viikkoa sitten. Vaikka emme loppujen lopuksi siihen paatyneetkaan, voisin suositella paikkaa kokemukseni perusteella. Saimme tosi ammattimaista ja ystavallista palvelua seka sahkopostitse etta paikan paalla. Paikka on tosi tilava, siella on pari ylimaaraista huonetta, ja nakymat merelle ovat tosi hienot. Tykkasin rakennuksen funkkistyylista sisalla mutta ulkoa talo naytti aika rapistuneelta. Se voisi olla aika hyva vaihtoehto suht isoille haille (n. 100 vierasta?) pk-seudulla, vaikka myos kalliimmasta paasta (siitakin huolimatta etta voi tuoda omat viinat). Aitini oli siella myos vieraana haissa n. vuosi sitten ja suositteli sita paikkaa meillekin kovasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät Keilarannassa tulevana kesänä (kesäkuussa). Nopeasti on taas aika vierähtänyt ja suunnittelujen osalta pitäisi taas aktivoitua.. :P Mielellään minäkin kuulisin lisää kommentteja Keilarannassa jo häitään viettäneiltä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Hipsu2008!

Kiva, että on muitakin Keilarannassa juhlivia. Koska olette ajatelleet pitää suunnittelupalaveria paikan kanssa? Entä satutko tietämään, missä vaiheessa sinne pitäisi ilmoittaa vierasmäärä? Olen tässä juuri pohtimassa kutsuasioita ja sitä, koska pitäisi kunnolla aktivoitua järjestelyjen suhteen... :)

Terkuin,

NtiKesäheinä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme häitämme ravintola Keilarannassa tammikuun 09 lopussa. Päivä oli lähes täydellinen talvihäille: pakkasta hieman alle 10 astetta ja auringonpaistetta täydeltä taivaalta!

Keilaranta sopi loistavasti talvihäihin: ulkotulet loimusivat sisääntulon molemmin puolin, ikkunoiden takana rantaan päin jätkänkynttilät loivat tunnelmaa päivän hämärtyessä. Suuret ikkunat tuovat tunnelmaa myös talvi-iltaan, koska toimivat käytännössä peileinä. Myös tanssilattialla!

Järjestelyt ja toteutus sujuivat erittäin hyvin. Catering hoiti puolestamme myös somistuksen, joten säästimme huomattavasti omaa aikaa ja vaivaa. Ruoka oli myös oikein makoisaa. Meillä oli menu, jossa pääruokana oli ankkaa, ja erityisesti sitä monet (varsinkin miespuoliset vieraat) kiittelivät. Samoin sai kiitosta alkuruoat ja myös vadelmajuustokakku.

Laskutuksessakaan ei tullut yllätyksiä, paitsi että ruokailu laskutettiinkin toteutuneen mukaisesti (meille tuli muutama viime hetken peruutus) eikä sen mukaisesti, minkä viikkoa ennen tilaisuutta ilmoitimme vierasmääräksi. Eli laskutusta tarkistettiin oma-aloitteisesti meidän eduksemme!

Loppupeleissä enpä keksi paljoakaan moittimista tai edes parantamisen varaa. Hääpäivämme oli kaikin puolin onnistunut! Voin lämpimästi suositella ravintola Keilarantaa ja Limetti Cateringia.

post-23832-1238187380_thumb.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään