Ravintola Keilaranta (Espoo)


Inette

Recommended Posts

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Juu eikä ihme. Ravintola näyttää vaihtaneen omistajaa ainakin kotisivujen tiedotteen perusteella.

Mitä tarkoitat kommentilla "juu eikä ihme"?

Näin näyttää tapahtuneen, eli omistajat vaihtuneet. Mutta tuskinpa paikan taso ainakaan huonompaan suuntaan on menossa, jos uudet omistajat ovat kuitenkin olleet jo pitkään töissä Keilarannassa :)

Mikäli häämenutastingissa on jotain pientä hässäkkää ollut, johtunee varmaan vaan juuri tästä ennen tilaisuutta tapahtuneesta omistajan muutoksesta. Tuskin kenenkään tarvitsee omien häidensä puolesta olla huolissaan :girl_smile: Ja sitä, mitä vieraana kommentoivat täällä sanovat, no, en lähtisi ehkä sataprosenttisesti uskomaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest hää ruokatasting

Hääruoka tasting oli kyllä täysi fiasko (Kylmät olivat pilaantuneet ja huonot, lämpimät oli kylmät ja kakut kaameita). Jos on kyseinen porukka toiminut keilarannassa niin ei omistajan muutos saisi vaikuttaa toimintaan niin paljon että taso oli sitä mitä oli... Käytiin siellä maistamassa ruokia ja haastateltiin samalla Myyntihenkilöä koskien meidän häiden järjestelyjä kun ei olla mitään vastauksia saatu meilitse. Nainen oli niin tyly ja ylimielinen että se oli uskomatonta. Hän jopa yritti vakuuttaa että hän pystyy hoitamaan 100 henkilön istuvat illalliset yhdellä kokilla. Sanoisin että jos tyytyy huonoon ruokaan ja palveluun ja on valmis maksamaan siitä kovan hinnan niin olkaa hyvät. Omalta kohdalta jodumme kuitenkin etsimään uuden juhlapaikan sillä kun asenne on myyjällä niin huono en voi häneen luottaa. Ruoka oli maistajaisissa todella huonoa ja ihmettelen että siitä piti maksaa kun se kerran oli heidän markkinointi tilaisuus. Maksaisitko itse siitä että saisit kokeilla netti liittymästä joka ei toimi?

Link to comment
Share on other sites

Valitettavasti joudun yhtymään edellisiin kirjoittajiin häämenutastingin osalta. Petyimme todella pahasti ruoan laatuun, myyntiedustajan asenteeseen ja järjestelyihin. Sääli, sillä paikka itsessään on upea :(.

Link to comment
Share on other sites

Omistajan vaihdoksella ja huonolla ruualla ei ole mitään yhteyttä. ravintola kun on kyseessä ja vielä usean tuhannen euron tilaus niin kyllä sen täytyy olla priimaa joka kerta. Ujosti vielä kyselen että mites niitten a-oikeuksien laita. Annettiin ymmärtää että ne on nyt hoidettu paikalle mutta mistäköhän alkaen? Eiköhän tulevan kesän morsiammet vielä selviä "halvemmalla".

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
Guest Tyytyväinen morsian

Hei vaan,

Juhlimme häitämme Keilarannassa hiljattain ja en voi kuin ihmetellä näitä kommentteja tällä palstalla. Kaikki, siis ihan kaikki sujui täyden kympin arvoisesti. Meillä oli n. 80 hengen arvokkaat häät ja tila toimi aivan täydellisesti tällaiselle poppoolle. Tilaa riitti niin tanssiin kuin seurusteluunkin. Henkilökunta oli todella ystävällistä koko prosessin ajan ja kaikki meni sovittujen askelmerkkien mukaisesti. Jos jollekin voisi vielä antaa kaiken päälle ekstrapisteitä, niin se olisi paikan hovimestari. Hänellä oli aivan mieletön pelisilmä illan kulun suhteen ja mies toimi kuin ajatus. Ruoka oli erittäin hyvää ja koko juhlaväki kehui sitä loppuillan kuorossa. Vieraat, joilla oli erityisruokavalio, sekä lapset otettiin todella tahdikkaasti huomioon. Ei siis mitään "menkää keittiöön" -juttua.

Jokainen, joka ymmärtää jotain arkkitehtuurin ja paikan arvokkuudeen päälle, jättää ne ilmapallot ja serpentiinit sinne Tiimariin. Tämä paikka ei tarvi minkäänlaista lisäkoristetta, vaan huokuu ylvästä arvokkuutta pelkästään valkoisilla pöytäliinoilla ja hääkattauksella. Siksi tämä paikka ei sovi pikkutyttöjen prinsessahäihin. Mauttomiin kermakakkuhäihin soveltuu paremmin ne 500 euron "työväentalot", joita kyllä riittää ympäri pk-seutua. Voin vain kuvitella kuinka hyvää ruokaa sieltä saa.

Suosittelen Keilarantaa erittäin lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat viettää arvokkaat aikuisten ihmisten häät. Runsaasta menuvalikoimasta löytyy varmasti se mieluinen vaihtoehto jokaiselle. Menuja pystyi miksaamaan joustavasti sekaisin ja ainakin me saimme juuri sellaisen listan kuin halusimme.

Laatu maksaa. Ja siitä kannattaa maksaa ainakin Keilarannan tapauksessa. Hyvää kun ei saa edelleenkään halvalla, niin täällä ei sitten kannata kitistä, jos joka käänteestä pitää säästää ja sitten tuleekin kakkoslaatua.

t. Tyytyväinen morsian

PS: A-oikeuksista ei ollut tietoakaan.

Link to comment
Share on other sites

Auts, ristiriitaisia kommentteja ja valitettavasti ylläolevan arvostelun puolueettomuudesta ei voi olla ihan varma? No kuitenkin kiva kuulla, että kaikki on mennyt hienosti, koska paikan sijainti olisi meille passeli. Olisi kiva kuulla vaikka Katlein kommentteja syyskuussa pidetyistä juhlista? A-oikeuksien puuttuminen olisi plussaa, sillä paikka tuntuu muuten aika kalliilta (vaikka vaihtoehtomme eivät olekaan työväentaloja ;)).

Emme ole vielä käyneet paikanpäällä, joten vielä kysäisen onko piha sellainen, että vihkiminen voitaisiin järjestää siellä sään salliessa?

Edit: Kiinnostuneille tiedoksi, että Ravintola Keilarannassa on avoimet ovet lauantaina 1.10. klo 12-14.

Muokattu: , käyttäjä: Eliza Day
Link to comment
Share on other sites

Vastaanpa tässä itse itselleni, ehkä tiedoista on hyötyä jollekin. Kävimme siis lauantaina katsomassa ko. paikkaa, vaikutti oikein hyvältä. Paikalla oli miellyttävä naishenkilö, jolla tuntui olevan hyviä ideoita ja kokemusta juhlien järjestämisestä. Meille jäi erittäin positiivinen mielikuva, mutta taidamme sittenkin järjestää häämme tyyliltään varsin erilaisessa paikassa.

Niin, monia varmasti kiinnostaa se, että paikassa tosiaan ei ole A-oikeuksia.

Link to comment
Share on other sites

Niin, monia varmasti kiinnostaa se, että paikassa tosiaan ei ole A-oikeuksia.

Taas näitä paikkoja, jotka melko räikeästi rikkovat alkoholilakia. Jo nimikin sen sanoo, että kyseessä on ravintola, joihin ei siis omia juomia saa lain mukaan koskaan tuoda. No, kukin tavallaan, ainakin niin kauan kun noihin ei kukaan ehdi kunnolla puuttua...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hei vaan!

meillä oli lokakuun alussa häät Keilarannassa ja varsin mukavasti meni! voin suositella :) paikka on uskomattoman kaunis ja tunnelmallinen varsinkin näin syksyisinä iltoina. myös ympäröivä piha-alue on ihana, otimme siellä hääkuvat kun päiväkin sattui olemaan aurinkoinen.

henkilökunnan kanssa sujui ihan ok, tosin sähköposteihin on vähän turha jäädä odottelemaan vastauksia vaan paras hoitaa hommat puhelimitse. kuulin huhuja, että Keilarannasta on tullut varsin suosittu paikka joten kiirettä pitää.

illan ajaksi saimme hovimestarin, joka oli aivan loistava ja jolla homma oli todellakin hanskassa. täysi kymppi hänelle. ruoka oli vähän pettymys, mutta ihmiset sanoi, että ihan ok perussettiä. kandeis ehkä käydä menuta vähän meitä paremmin läpi tai maistella, sillä kuulostivat aika tosi paljon hienommilta mitä olivat (mm. lime-marinoidut kasvikset oli pakaste-sekotusta...). kasvissyöjänä sain vähän keskustella, että sain kasvispääruoan buffaan ja liivatteettoman kakun. KIITOS aiemmalle viestittelijälle varoituksesta, että veget joutuu hakemaan keittiöstä ruoan ite! se oli meillekin oletusarvona, mutta osasinpa varmistaa ja kysyä! en nyt morsiamena halunnut keittiön kautta kulkea... :) vegepääruoka taisi vaan olla vain valmis savutofu leikeltynä....

no mutta, meillä ainakin oli tosi ihana ilta ja suuri kiitos kuuluu ravintolan henkilökunnalle! kaikki sujui niin sulavasti, vaikka meillä ei edes ollut bestmaniä ja kaasoa, ja vihkiminenkin hoidettiin paikanpäällä. A-oikeuksia ei ollut ja lasku 70hlölle oli yht. vähän alle 5 000e.

ne pitää lauantaisin aamupäivällä open house:n, jolloin voi käydä vaklaamassa illan juhlien valmisteluvaihetta. oli minusta ainaki tosi kiva ja hyödyllinen, kun näki miten toiset on ajatellu juhlansa siellä viettää.

Link to comment
Share on other sites

Vihkimisestä paikan päällä vielä sen verta, että se piha on tosi iso, on etupihaa ja nurmikenttäistä takapihaa ja merenrantaa jne. henkilökunta osaa neuvoa hyviä paikkoja sieltä, kun ulkona on siellä varmasti vihitty paljon. me valittiin sisätilat vaikka olikin tosi hyvä keli, kun kokemuksen mukaan ulkona tuuli vie helposti vihkijän sanat mennessään ja yleisö sitten seisoo siinä kuulematta mitään :) sisällä se ylätasanne toimi todella hyvin vihkipaikkana kun vieraat seisoskeli siellä alhaalla. siitä sitten sulavasti vain käännyttiin ottamaan onnittelut vastaan ja vieraat sai maljan meiän vierestä ja palasivat ruokasaliin takasin oottamaan maljannostoa. toimi!

Link to comment
Share on other sites

En itse pidä työväentalolla häitä mutta onpa hassu lausahdus että viitataan siihen että työväentalossa on paha ruoka. Kyllähän nyt kaikki tietää että siellä on justiinsa sellanen ruoka kun sinne tilataan. Sehän siinä on justiinsa ideanakin. Että vuokraajat voi valkata vaikka muutaman jättisubin jos siltä tuntuu. Tai lennättää tuoretta sushia suoraan japanista.

Se että menussa on monta vaihtoehtoa ei tarkota sitä että ruoka on jotenkin hirvittävän hyvää myöskin. Meillä ei muuten ole aavistustakaan millasta ruoka tulee meidän juhlapaikassa olemaan. Enkä sitä rupea turhaan kehumaan jos petytään. Sehän tässä oorumissa on pointtina että sanotaan asiat niinkun ne on. Hyödytään siitä kaikki yhtälailla.

Paikka kuulostaa taaskin tosi kivalta ja oikeestaan jollain tasolla vähän harmittaa että meidän varaus ja tutustumiset sun muut meni ihan plörinäksi. Me ei lukuisiin viesteihin ja soitteluihin saatu mitään vastauksia melkein puoleen vuoteen. Aina vaan luvattiin mutta mitään ei kuulunu. Todettiin vaan että jos asiakaspalvelu on noin hankalaa, ei me haluta sotkentua koko hommaan. Nyt asiat varmaan parantuneet kun omistajahommat varmaan taas selvät.

Mutta hinnatkin meni MEIDÄN budjetin yli ja me kyllä päästään yli siitä myötähäpeästä että oma paikka ei näytä ehkä kaikkein kalleimmalta.

Merinäköalan puuttuminen kyllä vähän kirpasee :)

Ainiin, tutustuppa Ellimin vähän tarkemmin tohon lakiin mihin viittaat. Uskallan väittää että olet väärässä kun otin asian tiimoilta yhteyttä poliisilaitokseen ja kukaanhan ei mitään lakia ole rikkomassa tuomalla alkoholijuomia tilausravintolaan..

Kyllä niihin puututaan kun on jotain puututtavaa. Jos olen mielestäsi väärässä niin mielellään luen jonkin virallisen viittauksen asian tiimoilta joka osoittaa olevani väärässä. Voin sitten uudestaan olla poliisilaitokseen yhteydesä. Haaste heitetty :)

(Selvittely ei ole minulle mikään vastenmielinen projekti kun tuttavapiiriin kuuluu useampikin lain parissa työskentelevä)

Link to comment
Share on other sites

Ainiin, tutustuppa Ellimin vähän tarkemmin tohon lakiin mihin viittaat. Uskallan väittää että olet väärässä kun otin asian tiimoilta yhteyttä poliisilaitokseen ja kukaanhan ei mitään lakia ole rikkomassa tuomalla alkoholijuomia tilausravintolaan..

Kyllä niihin puututaan kun on jotain puututtavaa. Jos olen mielestäsi väärässä niin mielellään luen jonkin virallisen viittauksen asian tiimoilta joka osoittaa olevani väärässä. Voin sitten uudestaan olla poliisilaitokseen yhteydesä. Haaste heitetty :)

(Selvittely ei ole minulle mikään vastenmielinen projekti kun tuttavapiiriin kuuluu useampikin lain parissa työskentelevä)

Kyllähän minä siihen lakiin olen tutustunutkin, ja myös ottanut yhteyttä poliisilaitokseen. :) Täälläpäin asiasta ON myös ollut tutkintoja käynnissä räikeimpien tapauksien kohdalla, muille on tässä vaiheessa lähetetty ohjekirje. Aikaisemmin linkitin tuonne toiseen ketjuun dokumentin, jossa lain tulkintaa pohdittiin, mutta ilmeisesti se linkki ei enää toimi. Yritän löytää sen taas jostain. Vaikka voi olla, että näistä on eri poliisilaitoksilla eri tulkintoja, tuo juttu mitä kirjoitin ei siis ole mielipiteeni vaan myös suoraan poliisin kanssa selvitetty. Asia pohjautuu siis alkoholilain §58, jossa kielletään alkoholin nauttiminen ravitsemusliikkeessä, elleivät lain muut kohdat täyty (eli anniskeluoikeudet). Ylikomisario, joka kysymykseeni vastasi, kertoi että paikka katsotaan ravintolaksi jos sitä pyörittää pitopalvelu, jolla on yksinoikeus myydä siellä ruokia.

Sori OT :)

Link to comment
Share on other sites

Kaikkiin Suomessa oleviin juhlasaleihin saa tuoda omat ruuat jonne saa viedä omat juomat.

Juhlasalin vuokra on vain kalliimpi jne. jne.

Tämä ei kyllä ole totta, vaikka joissain tapauksissa varmasti porsaanreikä onkin. Paikkaa pyörittävä yrityshän sen määrittelee ja voi valita toimintatapansa. En usko, että tällä vieras-kirjoittajalla on tietoa kaikista Suomen juhlasaleista, vaikka ehkä jonkin ravintolan hyvin tunteekin. :) Itse tiedän ainakin pari paikkaa, johon omia ruokia ei voi tuoda, pelkkä tilavuokra -vaihtoehtoa ei yrittäjä tarjoa missään tilanteessa.

No joo, eiköhän tämä riitä jo ot:ta tässä ketjussa, ainakin omalta osaltani. Vaikka keskustelu näistä lakiasioista voisi olla ihan mielenkiintoistakin (itse siis en pidä kyseistä lakia mitenkään nerokkaana ja hienona), mutta nämä vieraiden kommentit monessakin ketjussa ovat sellaisia, ettei jaksa vaivautua...

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Kiitos vastauksesta! Sainkin keilarannasta jo tarjouksen ja mennään parin päivän päästä käymään. Miten teillä on järjestelyt sujunut? Minkä menun valitsitte? Osaatko muuten sanoa moneenko asti keilarannassa saa juhlia? Se ei siitä tarjouksesta selvinnyt... Muutenkin tuntui että siinä oli jos jonkinmoista lisä kustannusta eli vähän pitää vielä laskeskella, mutta eiköhän kaikki selviä kun mennään käymään siellä:) Vähän kyllä pelottaa kun on lukenut täältä niin ristiriitaisia kommentteja... Toisena vaihtoehtona meillä on karhusaaren kartano sinne kun vaan mahtuu vähemmän ihmisiä..

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin on tulossa häät Keilarantaan, toistaiseksi järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja kysymyksiin on vastattu nopeasti. Menuista saa myös itse koota haluamansa kokonaisuuden, eli valita kaikista alkuruoista sopivimmat, sitten pääruoka ja kakku. Keväällä oli häämenu-tasting, ja ainakin siellä ruoat olivat hyviä. Lisäkustannuksia tulee tosiaan tarjoilijoista, serveteistä ym. mutta niin toki taitaa olla monen pitopalvelunkin kanssa.

Juhlia saa kuulemma viettää myöhäänkin, itse lopettelemme klo 01 aikaan jonka jälkeen vieraat saavat halutessaan siirtyä jatkoille ja itse lähdemme hotelliin :) Lähinnähän kustannukset pitkälle yöhön juhlinnasta tulevat tarjoilijoiden palkasta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...