Inette

Ravintola Keilaranta (Espoo)

182 viestiä aiheessa

Harkitsemme Keilarantaa juhlapaikaksi 2013 syksyllä järjestettäviin n. 90 hengen häihimme. Kävimme Keilarannassa tutustumassa ja ainakin silloin paikan emäntä oli erittäin asiantuntevan ja hyvin palvelevan oloinen. Täältä on kuitenkin luettavissa varin ristiriitaisia kommentteja pieleen menneistä hääruokatastingeista ym...

Siispä olisi kiva kuulla tuoreita kokemuksia Keilarannasta hiljattain siellä häitään viettäneiltä. Millainen ruoka ja pelaako palvelu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä etsiskellään hääpaikkaa mahdollisesti tälle tulevalle talvelle ja Keilaranta on tällä hetkellä kiinnostavimpien joukossa. Mieluusti minäkin kuulisin tuoreita kokemuksia paikasta :) Ainakin tarjous saatiin aika nopeasti, jos se nyt vielä mitään palvelusta kertoo...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme juuri Keilarannan ensi kesän häillemme ja kuulisin nyt mielelläni vähän kokemuksia siitä miten järjestelyt on sujunut. Miten olette koristelleet tilaa? Ja sujuiko järjestelyt hyvin Keilarannan henkilökunnan kanssa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämänsyksyisten häiden jälkeen ei ole kyllä mitään negatiivista sanottavaa Keilarannasta. Asioiden sopiminen sähköpostilla ja kertaluontoisella palaverilla sujui hyvin. Koristeltiin kukkia lukuunottamatta edellisenä iltapäivänä, kukat tuotiin hääpäivän aamuna. Juomat oltiin viety paikalle jo aiemmin. Paikka ei minusta vaadi hirveästi koristelua, koska luonto on jotenkin niin lähellä ja tilan itsessään ollessa yksinkertaisen kaunis voisi liika krääsä vain pilata sitä :) Paljon kynttilöitä+kauniit kukat+menukortit ym oli hyvä yhdistelmä, ulos lyhtyjä.

Itse hääpäivänä ravintola hoiti tarjoilun ja kaiken muunkin hyvin tehokkaasti ja huomaamattomasti, erityisesti paikalla ollut "hovimestari" ansaitsee erityismaininnan. Ruoka oli meidän ja vieraiden mielestä oikein hyvää, ja sitä oli enemmän kuin riittävästi (olen joskus ollut häissä, joissa ruoka loppuu kesken). Tila oli varsin sopiva meidän noin 90 hengen juhlaväelle. Häiden jälkeen arkena haettiin koristeet ja ylijääneet juomat pois. Ravintolan lasku oli kokonaisuudessaan noin 6000€, tämä toki riippuu siitä mitä syö, onko iltapalaa, kuinka myöhään juhlitaan (=tarjoililjoiden palkka).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omien tämän kevään häiden jälkeen voin minäkin suositella lämpimästi Ravintola Keilarantaa hääpaikaksi Yhdyn edellisen kirjoittajan näkemyksiin! Paikka oli todella kaunis, koristelua ei paljoa tarvinnut. Hääpäivänä henkilökunta hoiti todella hienosti ja nimenomaan huomaamattomasti kaiken. Ruokaa ja järjestelyjä  kehuttiin kilpaa vieraiden toimesta. Ei tarvinnut jonottaa kertaakaan mihinkään. Sali oli kivan valoisa ja tilava. Kerron mielelläni lisää kokemuksia, jos joku haluaa tietää! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Minä kuulisin mielelläni lisää kokemuksia, meillä on häät Keilarannassa noin kuukauden päästä. Kaikki on sujunut todella hyvin tähän mennessä ja ainakin hääruokatastingin perusteella ruoat olivat hyviä. Miten koristelitte tilaa? Meille tulee vaan yksinkertaiset pöytäkoristeet ja menukortit yms. mutta muuten emme ajatelleet koristella tilaa mitenkään. Olitteko edellisenä päivänä koristelemassa ja riittikö aika hyvin? Entä miten tavaroiden nouto sujui? On niin paljon vielä ajatuksia että on vaikea keksiä kysymyksiä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedoksi siis tännekin ketjuun, että Keilaranta lopettaa nykisen toimintansa ensi vuoden huhtikuussa koska vuokrasopimus on irtisanottu ja tila jatkaa muussa käytössä. Huhtikuun jälkeen olevien varausten varausmaksut palautetaan, sieltäpäin ollaan yhteydessä kyllä. Siinä meni meidänkin suunnitelmat uusiksi kun tosiaan kyseinen paikka oli elokuulle varattu. No, eteenpäin, sanoi mummo lumessa! :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään