Knuutilan tila (Sastamala)


ndnd

Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Siira: Ollos hyvä!  ;D

"vink, vink"

Hääpäiväkertomuksissa on muuten kuvia meidän juhlastamme. Kuvissa näkyy jonkin verran meidän koristeluja - pöydistä en ole löytänyt vielä yhtään hyvää kuvaa - sellaista, jossa ei olisi kymmentä vierasta näkyvissä.

Saa käydä katsomassa kertomusta ja mielellään jätää puumerkkinsä sinne  ;)

eli Sysof & Yljänsä 28.7.2007    Noilla tiedoilla pitäisi löytyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mitenkään kenenkään hääintoa en halua tällä viestilläni lannistaa, mutta Kutalan kylällä asuvana immeisenä voin sanoa, että tuo desibelimäärän väheneminen puolen yön jälkeen on tänä kesänä kyllä huimasti auttanut unen saantia, joten ei sitä turhaan ole määrätty. Mainittakoon kuitenkin vielä, että itse en siihen valituksia tekevään naapurikastiin kuulu. Knuutilan juhlasuuli sijaitsee niin lähellä Kulovettä, että vesi kantaa äänen todella pitkälle. Jotkut orkesterit soittavat lujempaa kuin toiset ja taatusti kuitenkin se pienempikin soitto kuuluu hääväelle mainiosti. Tahdon ainakin omasta puolestani kovasti kiittää Knuutilan emäntää ja isäntää tästä rajoituksesta.

Häät ovat ihana ja iloinen asia joten toki niitä pitää saada juhlia haluamallaan tavalla. Äänen voimakkuuden rajoitus klo 24 jälkeen ei mielestäni ole mikään kovin hankala asia toteuttaa ja juhlat eivät kuitenkaan tästä rajoituksesta kärsi.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
Onko kellään kokemuksia Knuutilan tilan juhlasuulista sateisella säällä?

Me olimme vieraana elokuussa häissä, jotka järjestettiin Knuutilan tilalla. Sää oli aika ankea, käytännössä koko ajan satoi, välillä aika rankastikin. Ilma oli myös viileä, joten suulissa oli kyllä suoraan sanottuna kylmä. Kutsussa oli toki mainittu, että varautukaa laittamaan lämmintä päälle, mutta koska häihin nyt kuitenkin haluaa pukeutua juhlavasti, ei ollut mahdollisuutta pukeutua ihan niin lämpimästi kuin tarve olisi vaatinut. Ja kyllä, alkoholia nautittiin, eli sisäistäkin lämmikettä oli, mutta siitä huolimatta palelin (enkä ollut ainoa vieras, joka sanoi samaa). Siirryimmekin jo ennen puoltayötä lämpimään tilaan, mikä oli onni, muuten olisimme varmaan joutuneet lähtemään jo aiemmin pois juhlista.

Toinen, minkä koin hieman hankalaksi oli se, että meidät oli sijoitettu istumaan yläkertaan. Korkokengissä oli aika hankala taiteilla edestakaisin portaita ruokalautasen ja viinilasin / kakkulautasen ja kahvin kanssa. Tästä näkökulmasta suuli ei ollut erityisen toimiva, mutta ymmärrän kyllä, että jos vierasmäärä on suuri, on yläkertakin pakko ottaa käyttöön.

Muuten Knuutilan tila vaikutti ihan kivalta paikalta, jos tykkää maalaismiljööstä. Lämpimällä ja aurinkoisella säällä suuli toimii varmasti paljon paremmin ja pihapiirikin pääsee paremmin oikeuksiinsa. Mutta koska Suomen kesä on näin arvaamaton, kannattaa varautua siihen, että tila tosiaan on aika viileä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Täällä oli kirjoittelua suulin kylmyydestä. Juhlimme Knuutilassa häitämme kesällä 09 ja minuakin vähän huoletti mahdlollinen kylmyys ulkorakennuksessa. Mutta onneksi tähän asiaan on tulossa parannusta, sillä isäntäväki on rimoittanut suulin ulkopuolelta, joten tuuli ei enään pääse sisään seinälankkujen välistä.

Ei ole vielä vietetty häitä, mutta voin sanoa että isäntäväki on ollut hyvin ystävällisiä ja auttavaisia. Saimme vuokrata suulin kaksi päivää ennen häitä koristelua varten ja lisähintaa tuli vain 50 euroa. Yritetään vältää stressiä viimeseen saakka. Voin suositella paikkaa niille jotka haluavat koristella juhlapaikasta oman näkösen, sillä suulissa koristeiden naulaaminen seinille on sallittua. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Häät ovat nyt takana päin ja oikein ihanat olivat. Voin nyt häitä viettäneenä suositella Knuutilan tilaa. Suulin terassilta maisemat ovat kauniit järvelle. Suulin sivuhuoneessa voi mainioisti pitää salakapakkaa. Joku hääpari on tämän hauskan idean keksinyt ja jättänyt oikein salakapakkakyltikin Knuutilaan. Vieraitten mieleen oli kovasti salakapakka. Siellä kuulemma oli kiva piipahtaa ja uusi tuttavauuksia synty. Paikka on myös hyvin lapsiystävällinen. Lapsivieraat viihtyivät kovasti leikkimökissä, hiekkalaatikolla ja keinuissa. Taisi jokunen olla uimassakin. Isäntäväki oli tosi huippuja. Monta kertaa oltiin paikkaa katsomassa ja aina oltiin yhtä ystävällisiä. Tuikkukippoja saatiin lainata ilmaiseksi ja musiikkilaitteetkin löytyi lainaksi. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Onko Knuutilan tila pyörätuoliystävällinen juhlapaikka? Entä mahtuuko juhlasuulin alakertaan kerralla pöydät 100-120:lle hengelle niin, että jää myös hiukan tanssitilaa? Vai pitääkö osa vieraista tälläisellä porukalla pistää parvelle istumaan?

Kiitos jos joku ehtii vastata :)

Edit. Nyt kun vihdoin löysin tuon muokkaa-nappulan (minäkö puusilmä ;) ) niin lisään, että pyörätuoliystävällinen silleen, että pääseekö edes alakertoihin ja vessaan hyvin pyörätuolilla?

Muokattu: , käyttäjä: eevuski
Link to comment
Share on other sites

Työntekijäkokemuksella voin kertoa että tiukaksi menee, etenkin sillä 120 henkilöllä, jos tahdotaan vielä reilut tilat ruokapöydälle ja tanssille. Alakertahan on kahdessä osassa (tai kolmessa, jos terassi lasketaan), ja alempaan on muutama rappu. Etuosaan mahtuu tietty useampikin pöytä, mutta takaosassa on talon tukirakenteiden takia sovittelemista vähemmälläkin väellä.

Pyörätuolilla pääsee ymmärtääkseni liikkumaan tilalla kohtuullisesti, ainakin suulin etuosassa. (En muista varmaksi, mutta mielestäni kynnys on luiskamainen.) Sivurakennuksesta löytyy myös inva-wc.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kertokaa lisää kokemuksia vaan :)

Meille knuutilan tila varattu 30.7.2011,eli perjantaina 29pvä koristeleen,lauantaina häät ja sunnuntaina paikan luovutus. Vihkiminen tapahtuu tampereella josta tarkotus on sitten järkkäillä bussikyytiä Kutalaan ja takaisin. Kiva vinkki minkä täältä sain oli että vieraillehan voi toki kaupata hotelli Ellivuoren tiloja,enpä ois itse hokannu :girl_haha:

Eipä oltu mekään liian ajoissa varaamisen suhteen,vaikka niin kuvittelin! Varauksen teimme loppusyksyllä 2009 ja haluamamme oli ainoa vapaa kesälauantai tuolta vuodelta! Mutta tuuri kävi kun saimme haluamamme viikonlopun. Hinnat näköjään nousee kysynnän myötä,nyt varausmaksu 200€ ja koko vkonloppu 800€. Ihanaa ettei tosiaan tarvi huolehtia siivouksesta muuta kun roskien keräämisellä niille varattauhuin paikkoihin. Suuri plussa :D

Me ei otettu sitä hääyötä siellä,mutta kyllä nyt pistää miettiin,että mihinkähän sitä nyt sitten menis... :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Työntekijäkokemuksella kerron edelleeen että itse pidän paikasta tosi paljon. Siisti ja hyvin hoidettu kaikin puolin. Varsinkin tämä kesä on kuitenkin osoittanut että suulista tulee todellinen pätsi kovilla helteillä. Eli kaikki ovet auki heti ja juomaa tarjolle.

Ne pirtinpöydät ja -penkit löytyvät vain yläkerrasta, alakerrassa normaalit selkänojalliset. Yleensä yläkerta on tyhjentynyt melkein heti kahvin jälkeen, joten tuskin kukaan siinä ajassa ehtii pahemmin puutumaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos tuhannesti vastauksestasi! :-X

Olin kuvitellut että samat pirttituoli systeemit joka paikassa :) Onko siellä millainen valaistus? Täytyy vielä kyllä lähempänä käydä uudestaan katsomassa, kun edellisestä kerrasta jo 11kk niin ei kovin hyvin muista :D Eikä sillon tajunnut kaikkea katsoakaan.. Tiraa en kehtaa koko ajan vaivata s-posteillani :D

Link to comment
Share on other sites

Suviesa, oletteko jo selvitelleet tuota bussikuljetus asiaa? Mistä te sen otatte? Ja paljonkohan sellaisen hinta on? Entäs pitopalvelu Knuutilaan? Oletteko jo varanneet pitopalvelun? Onko teillä joku sikäläinen pitopalvelu vai tuleeko Tampereelta?

Me käytiin kanssa katsastamassa tuota Knuutilan tilaa ja nyt harkitaan josko siellä häitämme tanssittaisiin. :) Paikka oli mielestäni ihan kiva, mutta jotenkin se ei kuitenkaan vakuuttanut niin olisin heti sen varannut...

Link to comment
Share on other sites

Mun kaason isä on bussikuski, joten Paunulta sitten varataan bussi ja sanotaan haluavamme tämä tietty kuski. Hinnasta en osaa vielä sanoa, koska ei oo varmuutta minkä kokoinen bussi tulee ja onko niitä yksi vai kaksi.. Riippuu varmaan aika pitkälti siitä :)

Meillä yks tuttu kokki tekee ruuat pitopalvelun sijasta, mutta Knuutilan tilan kanssahan tekee yhteistyötä se yks paikallinen pitopalvelu. Kannattaa varmaan sieltä ekaks kysellä jos tonne päädytte, tuntevat kuitenkin paikat ja kuviot :) Oiskohan pitopalvelun nimi ollut Nybacka Kutalasta...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täytyypi varmaan munkin tulla antamaan palautetta kun juuri on häitä vietetty Knuutilalla - olen nimittäin itse kokenut nämä keskustelupalstat erittäin hyödyllisiksi omia häitä suunnitellessa. :) Knuutilan tila on paikkana aivan ihana; suuli on tunnelmallinen ja järvenrantamaisemat upeat. Häiden järjestely aiheutti morsiolle harmaita hiuksia kun piti sumplia kuljetukset, juomat, pitopalvelut sun muut, mutta meidän päivä oli aivan ihana. Tira oli todella avulias kaikin puolin ja vastaili kysymyksiin hermostumatta.

Kylmyydestä ja valaistuksesta olin huolissani suulin puolesta, mutta turhaan: meidän hääpäivänä satoi ensin kaatamalla ja sen jälkeen oli kuuma ja kostea ilma, joten suuli oli kuin pätsi! Olin ostanut paljon tuikkukynttilöitä (jotka ovat ainoa kynttilämuoto mitä saa polttaa), mutta kun ensimmäiset sammuivat niin eipä niitä koskaan vaihdettu kun ei selvästi sovittu kuka kynttilöiden vaihdon suorittaa... ja pitopalvelu oli ihan onneton palvelun suhteen, sain taistella heidän kanssaan joka asiasta - jopa kynttilöiden sytyttämisestä ennen kuin vieraat tulevat ettei morsiusparin/-poppoon tarvi alkaa sytyttelemään paikan päällä! Meillä oli Tilisanssi - jota on kehuttu vuolaasti täällä - ja minä en kyllä suosittelisi lainkaan!! Lenin (pitopalvelun emännän) kanssa ei toiminut mikään ja viikkoa ennen häitä hän sanoo että he veloittavat 200 e ylimääräistä mikäli haluan toisen kattauksen häihin! ja kerroin hänelle 1.5 vuotta aikaisemmin miten haluan kattauksen, eikä silloin ollut mitään puhetta lisämaksusta... :o tässä vain yksi esimerkki miten pitopalvelun emäntä pisti kapuloita rattaisiin koko yhteistyön ajan.. Voisin nimittäin avautua tästä aiheesta enemmän kuin kukaan jaksaa kuunnella! xD

Bussikuljetus hankittiin Länsilinjoilta, enkä sitäkään puljua suosittelisi, koska he antoivat meille bussin jossa ei toimi ilmastointi. Vierailla oli kuulemma tosi tukalat oltavat... Meillä oli kyydit niin, että yksi 70-hengen bussi vei porukkaa Messukylän vanhalta kirkolta Knuutilalle ja meillä oli kolme tiettyä aikaa, jolloin bussi tuli hakemaan juhlijoita Knuutilalta keskustaan, että ihmiset voivat lähteä eri aikoihin. Bussikuljetukset maksoivat yhteensä noin 550 e.

Vinkkinä voisin sanoa juhlia suunnitteleville että älkää tehkö liian tiivistä istumajärjestystä! Me nimittäin tehtiin ihan liian tiivis järjestys ja porukalla oli kuuma eikä rivien välistä päässyt kunnolla liikkumaan. Itseasiassa koko järjestely oli hätäratkaisu koska meille tulikin viimehetkellä ylimääräistä porukkaa ja poikaystäviä piti mahduttaa samaan pöytään yms yms. Päätettiin ettei haluta laittaa jengiä yläkertaan koska sieltä ei näe lavalle kunnolla ja niinpä oltiin kaikki 80 henkeä alakerrassa ja tunnelma oli tiivis (ja kuuma)! Koristelusta suosittelen että käytätte tilan "antimia" hyödyksi rekvisiittana: me nostettiin reki suuliin, maitotonkkiin laitettiin koivuja, lasipurkkeihin laitettiin käpyjä ja viljaa, tehtiin isoja hienäseppeleitä yms. Suulista tuli aivan ihana ja meidän teemaan sopiva! <3 Meidän teemana siis oli maalaisromantiikka, mikä passaa tuohon paikkaan ku nenä päähän! :)

Me vietettiin miehen kanssa hääyö saunatilassa, mikä oli just hyvä koska ei oltais rankkojen bileiden jälkeen jaksettu lähteäkään pidemmälle. Aamulla syötiin Tiran valmistama reilu aamiainen ja saunottiin, mikä oli ihan täydellinen päätös onnistuneille häille! Ja tämähän ei tarkoita sitä ettei mikään olisi mennyt pieleen, päinvastoin, meidän häissä meni tosi moni asia "pieleen": taivas kirjaimellisesti repesi papin aamenien jälkeen, eli satoi kaatamalla ja salamoi, minkä seurauksena mun ihana kiharakampaus lätsähti täydellisesti (mistä on runsaasti valokuva-aineistoa), bussissa ei toiminut ilmastointi, pitopalvelu ei toiminut lainkaan sopimuksen mukaisesti (eivät kaataneet viinejä pöytiin tms), istumajärjestys oli liian tiheä, ihmisillä oli turkasen kuuma ja epämukava olo, aikataulussa ei pysytty ollenkaan vaikka semmoinen oli tehty ja printattu kaikille, me ei ehditty juttelemaan läheskään kaikille vieraille, mikä suututti jotkut yms. Monilla oli kuitenkin kivaa (morsian ja sulhanen mukaan lukien) ja tärkeintä on että me saatiin toisemme! Eli nauttikaahan häiden suunnittelusta ja odottelusta, kyllä kaikki hyvin menee! :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos infosta! Meillä siellä ensi kesänä häät ja mietityttää kovasti istumajärjestys kun osa porukasta pakko laittaa ylös, ihmisiä kutsutaan lähemmäs 200.. Oliko teillä bändi siellä? Mahtuko hyvin siihen lavalle? Entä kävittekö kuinka aikasin paikanpäällä katsastelemassa miten mitäkin laitatte? Ja jos vielä sen verran saa udella että mihin aikoihin teillä bussi haki porukkaa takasinpäin ja oliko ajat jälkeenpäin ajateltuna toimivia vai turvautuko moni taksiin? :) Kiitos jos viitsit vastailla! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kiitos infosta! Meillä siellä ensi kesänä häät ja mietityttää kovasti istumajärjestys kun osa porukasta pakko laittaa ylös, ihmisiä kutsutaan lähemmäs 200.. Oliko teillä bändi siellä? Mahtuko hyvin siihen lavalle? Entä kävittekö kuinka aikasin paikanpäällä katsastelemassa miten mitäkin laitatte? Ja jos vielä sen verran saa udella että mihin aikoihin teillä bussi haki porukkaa takasinpäin ja oliko ajat jälkeenpäin ajateltuna toimivia vai turvautuko moni taksiin? :) Kiitos jos viitsit vastailla! :)

Hei

Ajatelin myös vastailla viestiisi ja kertoa vähän meidän suunnitelmista.

Itse juuri eilen miehen kanssa käytiin tuolla Knuutilan tilalla, ja paikka oli aivan mieletön. Vieraita meille häihin on tulossa 100-120 henk. ja tarkoituksena on kyllä hyödyntää suulin ylä- ja alakertaa ruokailun suhteen. Ajattelimme itse laittaa ns. nuorison eli kaveriporukan yläkertaan syömään, kuitenkin yläkerta on ns. avointa tilaa, jolloin ei ihan tule eristetty olo heillekkään. :) Tällaisella järjestelyllä myös ajattelimme huomioida pappojen ja mummujen huonot jalat rappusten suhteen.

Kieltämättä varsinainen esiintymislava vaikutti aika pieneltä, ja Itse harkitsimme varaavamme jonkun bändin triona niin ei olisi ihan niin paljon rumpua ja piuhaa sun muuta, mutta voi olla että muuttuu vielä suunnitelmat tuhanteen kertaan.

Olin viimekesänä eräissä häissä, joissa bussikuljetus tapahtui mielestäni hienosti, ja ajattelimme itse hyödyntää vähän samanlaista ajoitusta. Eli vuokralla oli bussi joka haki juhlapaikalta pois noin klo. 00.00 ja 02.00.

JA koin itse ainakin tämän ratkaisun miellyttäväksi, se mahdollisti että osa porukasta jotka halusivat niin saivat poistua puolilta öin ja osa porukasta sai vielä jatkaa juhlia muutaman tunnin. :) (Ne jotka haluavat poistua aikaisin paikalta, usein tulevat myös omilla autoilla.)

Link to comment
Share on other sites

Voisin hieman vieraan näkökulmasta kertoa kokemuksia nyt kesältä (2010). :)

Vieraita häissä taisi olla sadan hujakoilla ja suulin yläkertaan oli pääasiassa sijoitettuna hääpärin opiskelukaverit ym. nuorisoremmi (eli "nuorilla polvilla pomppivat, ja sukulaiset ym. olivat alakerrassa).

Yläkerrassa pöydät olivat sen verran lähellä kaidetta, että ihan hyvin näki alhaalla olevat ohjelmat (puheet, laulut). Ja kahvittelun jälkeen yläkertaan ei tainut enää kovin paljoa jäädä porukkaa, kun ihmiset hakeutuivat muualle seurustelmaan.

Ylhäällä vain saattaa tulla varsin kuuma (mielettömän ihana hellepäivä osui kohdalle), joten ehkä joku vesipiste yläkertaan kannattaa huomioida, kun ne portaat on varsin jyrkät sisäpuolella (korkkareiden kanssa kuljettava varoen), ja alas ramppaaminen ei-nopeaa.

Bändi mahtui mielestäni hyvin lavalle (viisihenkinen poppoo) ja tanssilattiallekin jäi varsin hyvin tilaa, vaikka "seisovapöytä" jätettiin esille. Toisaalta tanssi oli sellaista bilejammailua, että varsinaisia valsseja tmv. ei tanssittu.

Tilavat vessat ovat uuden rakennuksen puolella, minne mielestäni pääsee hyvin myös pyörätuolilla. (ei rappuja)

Suulin puolella biletys taisi jatkua puolille öin, jonka jälkeen siirryttiin uuden talon puolelle, jossa bileet taisivat jatkua kolmeen-neljään. Suurin osa vieraista oli majoittuneena Hotelli Ellivuoreen (mikä oli sinällään hyvin mielenkiintoinen kokemus... Aikamatka 1970-luvulle suorastaan.. :grin: Ja ilmastointia huoneissa ei ollut... Mutta Tampereella taitaa olla seuraavat järkevät hotellivaihtoehdot, kun tuli kesällä asiaa tutkailtua, että kyllähän tuolla nyt yön/pari nukkuu..) Hotelliin hääpari oli järjestänyt tilataksikuljetuksen. Omat autot pystyi jättämään juhlapaikan pihaan ja sitten kimppakyydeillä seuraavana päivänä haettiin pois. Morsiuspari oli yöpynyt savusaunalla (kehuivat) ja heidän lähisukulaiset "pihapiirin" lähimökissä(?).

Koristeluja ei mielestäni edes kovin paljoa hääparilla ollut, sillä paikkaitsessään on "koristeellinen" eli tunnelmallinen ja kaunis. Järvimaisemaa ja peltomaisemaa löytyy.. :) Eli puitteet kohdillaan, jos tuollaista haluaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Tosi Pettynyt

Hotelli Ellivuorta ei ainakaan kannata suositella vieraille. Paikka on todellinen läävä. Vietimme Joulun 2010 Ellivuoressa, varasimme joulupaketin kaksi kuukautta etukäteen ja pyysimme hyvän huoneen. Tarkoituksemme oli hiihtää ja lasketella, katsomme netistä, että siellä olisi lisäksi Golf-harjoitushalli. Itku meinasi päästä, kun pääsimme huoneeseen. Se oli pohjakerroksen huone ja haisi tyrmäävästi vanhalle tupakalle. Huone oli uskomattoman likainen, lautalattia täynnä mustia naarmuja, roiskeita seinissä ja kylpyhuoneen lattialla viemärikaivon tulvimisen jäljet. Muutenkin huone oli remontin tarpeessa, ovi oli niin löysä, että valo paistoi käytävälle ja kaikki käytävän äänet kuuluivat huoneeseen. Pesuhuoneen lavuaari oli tukossa, yöpöydän valo palanut. Kaiken lisäksi suihkusta ei tullut lämmintä vettä. Huoltomies yritti parhaansa mukaan korjailla vikoja. Huone olisi kaivannut perusteellista siivousta, mutta se taitaa olla liikaa vaadittu.

Yritimme vaihtaa huonetta, mutta muita huoneita ei kuuleman mukaan ollut. Nukkuminen oli vaikeaa melun ja hajun takia. Kaiken lisäksi hiihtolatuja ei ollut avattu, rinteet ja Golf-halli olivat kiinni. Todella pilalle mennyt joulu. Mitään hyvitystä emme saaneet pyynnöstä huolimatta,

Ruoka sentään oli hyvää, tosin samoja ruokia tarjoiltiin kolme päivää. En tiedä monestiko ne oli lämmitetty, itse sairastuin vatsatautiin. Hotelli itsessään on rähjäinen ja likainen ja muistuttaa paremminkin kolmannen luokan motellia, ehkä mökit ovat paremmassa kunnossa.. En suosittele! Emme olleet ainoita, joilla oli valittamista. Naapurihuoneen pariskunta kärsi kylmästä, kun ikkunoita ei saanut tiiviisti kiinni ja eräs rouva tuli respaan valittamaan, että heillä tulvii viemäristä mustaa mönjää lattialle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Nuhve harmailee

Joo, eipä tullut Ellivuoresta yllätyksenä :D Olin siellä reilu vuosi takaperin sukujuhlissa ja huoneet oli järkkyjä, onneks en jääny yöks. Nokian Edenihän on Kutalasta vaan n.20km päässä, jossa huoneet luultavasti parempia. Ja meille ei kuitenkaan oo kun pari pariskuntaa tulossa kauempaa, niin taidanpa suositella tota. Saavat krapuloissansa kylpee lillutella seuraavana päivänä näin halutessaan :D Itse taidetaan päätyä siihen Tiran hääyöpakettiin, koska juhlia aiotaan niin myöhään kun mahd. ja mulla tuppaa tuleen autossa aina paha olo jos on vähän ottanu...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...