Knuutilan tila (Sastamala)


ndnd

Recommended Posts

Kukkuu tuoreet rouvat siellä vaaleanpunaisten pilvien reunoilla, täällä alhaalla olisi kovasti kiinnostuneita morsmaikkuja tietämään, miten häänne Knuutilan tilalla ovat tänä kesänä menneet!! ;D

Itseäni kiinnostaa lähinnä ruokapuoli. Otitteko pitopalvelun Knuutilasta Tiralta, jos otitte, niin sujuivatko järjestelyt hyvin, millaista ruoka oli, millainen menu, paljonko maksoi, kuuluiko menuun iltapala, mitä iltapala sisälsi, hinta...

Ja kuinka suuri joukko häitänne vietti, jos lähelle 150 henkeä, tuntuiko tila ahtaalta?

Miten muut järjestelyt Knuutilassa sujuivat, pystyittekö rentoutumaan jan auttimaan suuresta päivästänne??

Onnea roppakaupalla häitään jo juhlineille!

Kertokaa kaikki!!

Ai minäkö innokas? Äääh... Ei kai nyt sentään... ::)

Crazy_Kaaso

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meille Knuutilan tila varattu 11.8.2007! Saatiin peruutuspaikka.

Kuulisin mielelläni kokemuksia paikasta.

Meillä on kirkko Tampereella, josta olis tarkotus olla bussikuljetus Knuutilaan ja takasin. Ongelmana on vanhukset, joiden täytyy päästä jollain konstilla kotiin Tampereelle alkuillasta... no ehkä jotain keksitään.

Lisäisin vielä ketjuun, että Knuutilasta ei saa pitopalvelua (enää?), vaan se täytyy ottaa muualta. Hinta on 600 euroa pe klo 18 - su klo 12. Siivota pitää sen verran, että pullot, roskat ym täytyy kerätä.

Link to comment
Share on other sites

Mitäh, häh? Ei saa pitopalvelua? :o

Ja meille kun ne kovasti mainosti sitä viime vuonna... Onko tänä kesänä tullut sitten huonoja kokemuksia?

Pitääkö tässä alkaa etsimään vielä pitopalveluakin...

Ja tuo sunnuntain luovutusaika, mulla lukee sopparissa, että vuorokausi juhlien alkamisen jälkeen luovutus, eli joskus iltapäivällä sunnuntaina...

Voi rakkaat rouvat, kertokaa toki miten siellä on tänä kesänä mennyt??

t. Crazy

Link to comment
Share on other sites

Kaikki sujui meillä 22.7.06 Knuutilan puolesta hyvin. Ja mitä oli sovittu, se piti.

Voihan olla, että tietävät jo nyt, että ovat matkoilla tms. tuolloin tuona viikonloppuna tai ovat tulleet siihen tulokseen, ettei isompia pitopalvelujuttuja pystytä järjestämään. Asiat selviävät parhaiten, kun soitatte sinne ja kysytte ihan suoraan, ettekä vatvo niitä täällä :)

Laitan kuvia, kunhan tulee sellainen hetki, että maltan istua koneella pidemmän tovin lajittelemassa ja valkkaamassa!

Link to comment
Share on other sites

Omia häitä ei ole vielä ollut ja ne ovat kyllä muualla, mutta näin häävieraana siellä olleena voin ehkä jotain kertoa. Näissä kyseisissä häissä "ladon" sulakkeet paloivat monta kertaa ja lämmitystä ei saatu lainkaan päälle koko iltana, kerran sähköt katkesivat niin että bändin kitaristi joutui soittamaan yksinään hetken aikaa akustisesti(onneksi oli hyvä bändi ja heillä oli tilannesilmää). Valoja ei saatu lainkaa koko iltana päälle, mutta se ei nyt menoa haitannut. Ainoa ongelma oli kylmyys, jonka vuoksi ihmiset eivät oikein ladossa viihtyneet. Kakkukahvit juotiinkin sitten päätalon(??)yläkerrassa ja takit pysyivät juhlaväen yllä koko illan. Pitopalvelu oli tilattu muualta. Häät olivat muuten onnistuneet ja ihanat :-X, mutta Knuutilan tilalle antasin kyllä pienet miinukset... :-/

Link to comment
Share on other sites

Voi olla, että he informoivat nyt paremmin sulakkeista yms. Itselle jäi kuitenki sellainen käsitys että puhaltimia ja valoja oli tarkoitus käyttää, koska niistä oli puhetta. Häät olivat alkukesästä, joten sillon oli vielä melko vilposiakin ilmoja. Hääpari infosi kyllä vielä vieraita ottamaan lämmintä mukaan, mutta juhlavaatteet päällä tulee helposti kylmä. Mutta, jos ens kesä on yhtään tän kesän kaltainen niin tuskin heinäkuussa kylmä siellä pääsee yllättämään!:) Ja muuten paikka oli todella kaunis ja tunnelmallinen!!:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hello kaikki viimekesänä häitänsä Knuutilassa juhlineet morsiamet ja miksei sulhotkin  ;) !

Ensi kesänä olisi sitten tarkoitus viettää keskikesän häitä 30.6.2007 Knuutilassa.

Ottaisin todella mielelläni vastaan kuvia pöytä ym. koristeluista! Miten pöytien järjestäminen onnistui? Entä miten muuten pelasi järjestelyt vuokraisäntien osalta - olitteko tyytyväisiä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Heips!

Onpas siitä aikaa kun oon täällä hääpuolella vieraillu.  ;D Meillä oli tosiaan häät viime elokuussa Knuutilan Tilalla ja en kyllä voi muuta kun kehua paikkaa.

Perjantaina päästiin heti päivällä koristeleen paikkaa ja järjesteleen pöytiä. Siihen tosin meni aika kauan aikaa, kun tuntui et tila loppuu kesken, mut hyvin siinä loppujen lopuks onnistuttiin. Meillä oli häissä 170 vierasta, mikä alkaa kyllä oleen aika maksimi tuolle paikalle. Oma pöytä me laitettiin ihan siihen lavan eteen, joka siirrettiin sivuun sit kun bändi aloitti soittaan. Alakertaan me järjesteltiin pöydät siten, et niistä muodostui n. 10 10-12 hengen pöytää. Yläkerrassa oli myös 10-12 hengen pöytiä, mut myös 6 hengen pöytiä. Isoja pöytiä tekemällä saatiin turhia, tilaa vieviä kulkuväyliä karsittua pois. Lahjapöytänä meillä toimi se puinen reki, joka me oltiin sijoitettu ulos, aivan suulin ovien viereen. Tosin se ei riittänyt laisinkaan, vaan jouduttiin muutama penkki tuomaan reen viereen lahjoille.

Meillä oli myös vuokrattuna juhlateltta, missä meillä oli pöytiä ja tuoleja, ja joka toimi boolin kotipaikkana. Me oltiin myös tehty miehille oma sikari- ja sahtihuone suulin sivussa olevasta huoneesta. Siellä oli siis tarjolla sahtia, olutta ja sikareita. Ja yläkerran pikkuhuone oli lasten leikkipaikka. Tosin lapset olivat lähes koko ajan ulkona kun oli niin mahtava ilma.  8-)

Vieraat me otettiin vastaan suulin ovella, josta jokainen meni sit omalle paikalleen. Ruoka tarjoiltiin isosta pitopöydästä joka oli sijoitettu keskelle suulia, jotta sen pääsi hyvin kiertämään, eikä tullut ruuhkaa. Juoma- ja leipäpöytä oli heti suulien ovista vasemmalla. Vanhempien pöytä meillä oli meidän pöydän vieressä, terassin oven edessä ja kaasojen sekä bestamanin + avecien pöytä oli heti suulien ovien oikealla puolella.

Ruoan jälkeen meillä oli vapaata oleskelua jolloin kehoitettiin vieraita menemään ulos, jotta pitopalvelu sai siistiä pöydät ja laittaa kahvipöydän valmiiksi. Oli erittäin iso plussa, että pitopalvelu tarjoili kahvin suoraan pöytiin, jolloin kenenkään ei tarvinnut kantaa kahvipöydästä muutakun kakkulautanen. Kahvien jälkeen sit vähän siirreltiin pöytiä sivuun, lähinnä tarjoilupöytä ja meidän pöytä, jotta saatiin tilaa tanssilattialle ja bändille. Ja loppuilta sujuikin sit tanssin ja leikkien merkeissä. Viimeiset vieraat meiltä lähtivät aamulla 6 aikaan, jolloin myös itse menimme viettämään hääyötä (aamua!) saunalle, joka me oltiin varattu hääyön viettopaikaksi.

Pari kertaa isäntäväki kävi meille yöllä  sanomassa musiikin volyymista, mut muuten kaikki sujui erittäin hyvin. Oikeastaan täydellisimpiä häitä en olisi voinut saada.  :)

Meillä oli vihkiminen Treen tuomiokirkossa, josta meillä oli bussikuljetus Knuutilan tilalle. Yöllä meillä oli varattuna 20 hengen taksi, joka kulki edestakas juhlapaikan ja keskustorin väliä. Taisi yhteensä 4 kertaa kulkea, mikä oli riittävästi. Ensimmäisen kerran taksi lähti juhlapaikalta 23 aikaan ja viimeisen kerran n. 03 aikaan. Taksilla meni siis yhteen matkaan noin tunti. Taksista saatiinkin erittäin paljon kiitosta, eikä se loppujen lopuks ollut edes kovin kallis.

Aamulla me sit heräiltiin 10 aikaan, ja mentiin nauttimaan Tiran tekemästä aamiaisesta ja käytiin saunassa ja uimassa. Ja aamiainen oli kyllä erittäin runsas ja hyvä.

Jos jotain negatiivista pitää juhlapaikasta sanoa, niin se on vessojen liian vähäinen määrä.  Ja kylmä ei todellakaan ollut edes aamuyöllä. Eikä meillä ainakaan ollut mitään ongelmia sulakkeiden tai valojen kanssa. Isäntäpari oli ainakin meille erittäin ystävällinen ja auttavainen, ja lähetti pitkin vuotta informaatiota paikasta ja asioista.  Vielä perjantai-iltana ennen häitä, sain päähäni että suulien ovilla pitää olla koivun oksia, joten soitin Tiralle ja hän lupasi hoitaa asian. Lauantaina kun saavuimme paikalle, koivujen oksat verhosivat kauniisti sisääntulo-ovia.  :D

Laittaisin kuviakin jos osaisin.  >:( Täytyy kysyä illalla mieheltä, jos se auttais mua niin voisin muutaman kuvan laittaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Marzupilami, todella kattava selostus ja auttaa hurjasti suunnittelussa!

Meille on tulossa saman kokoluokan häät, joten pöytien asettelu on pyörinyt mielessä. Saitteko paikat kaikille sinne ylä- ja alakertaan vai jouduitteko laittamaan muitakin pöytiä kuin omanne siihen keskitilaan, missä on tarjoulupöytä ja tanssilava?

t. Crazy_Kaaso

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Marzupilami...

Saako udella paljonko nuo bussi- ja taksikyydit maksoivat? Tuo paikka kiinnostaa kovastikin, mutta mietityttää, että onko tylyä, jos joka viides joutuu tyytymään kuskina pyörimiseen. Toisaalta voisihan sitä kaveriporukalle järkätä kyydin, kun etukäteen sovittaisiin paluuajat Treen keskustaan :) Siinä ainakin säästäisi, kun ei tarvitsisi kaikkia vieraita kyyditä. Sukulaiset kun tulee joka tapauksessa autolla... ja lähtevät miten sattuu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlat ensviikonloppuna ja bändimme oli soitellut juhlapaikkaan juuri. Olivat siellä sanoneet, että bändin pitäisi lopetella klo 24.00.... Kun on kuulemma tullut naapureilta valituksia tänä kesänä metelistä...    >:(;)

Meillä lukee kyllä alkuperäisissä papereissa, että puoli yhteen saadaan soitella ja sen jälkeen vain omalle porukalle. Talvella tulleessa paperissa luki, että äänitason tulee laskea puolenyön jälkeen...

Selvitellään tänään vielä asiaa, sillä ei todellakaan haluta lopettaa musiikin soittamista tasan puolelta öin. Meillä on ohjelmaakin sen verran. Toivottavasti joustavat vielä..  :-/ edes sen puoli tuntia hiljemmalla äänellä..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlat ensviikonloppuna ja bändimme oli soitellut juhlapaikkaan juuri. Olivat siellä sanoneet, että bändin pitäisi lopetella klo 24.00.... Kun on kuulemma tullut naapureilta valituksia tänä kesänä metelistä...    >:(;)

Meillä lukee kyllä alkuperäisissä papereissa, että puoli yhteen saadaan soitella ja sen jälkeen vain omalle porukalle. Talvella tulleessa paperissa luki, että äänitason tulee laskea puolenyön jälkeen...

Selvitellään tänään vielä asiaa, sillä ei todellakaan haluta lopettaa musiikin soittamista tasan puolelta öin. Meillä on ohjelmaakin sen verran. Toivottavasti joustavat vielä..  :-/ edes sen puoli tuntia hiljemmalla äänellä..

Tämä olikin ihan vaan pelottelua. Häät oli ja meni hienosti! Paikan emäntä oli erittäin ystävällinen ja avulias. Jousti bändimme soiton kanssa hieman. (Meillä ei tosin tullut ylilyöntejä.. vieraat saatiin koteihin tai jatkoille jo ennen kahta.) Uskallan suositella paikkaa kyllä muillekin!!!

Link to comment
Share on other sites

isohoo Kiitos!

Meillä oli noin 140 vierasta.

Karttaa minulla ei ole kuvana, mutta yritän selittää. Meillä oli ylhäällä kaiteen vieressä neljä 12 hengen pöytää + muutama pienempi pöytä niiden takana (mutta niitä teidän ei tarvitse kyllä täyttää). Alhaalla oli lavaltapäin katsottuna oikealla yksi 14 hengen pöytä, sen vieressä kaksi 8 hengen pöytää ja yksi 12 hengenpöytä (lähes rappujen alla). Kahdeksan hengen ja kahdentoista hengen pöytien takana oli kolme 12 hengen pöytää.

Ymmärsiköhän tästä nyt mitään???  :D

Link to comment
Share on other sites

Onneks olkoon rouvalle!

Meillä on Knuutilassa häät 11.8. ja kyselisin, sattuisko kenelläkään olemaan jonkinsortin pöytäkarttaa avuksi?

Meille tulee vieraita noin 80, ja oon yrittänyt tässä muistella, että mitenkäs ne pöydät sinne saikaan...

paikkakartta.jpg

Auttaisko tämmöinen? Pöydän 1 päässä on ne portaat, joten sinne ei mahdu enempää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläkin kaikki sujui hyvin lukuunottamatta tuota musiikkijuttua...Itseäni ärsytti ennen häitä hiukan se, että kaksi vuotta sitten varatessamme paikkaa ei ollut mitään ehtoja loppumisajalle, musiikin voimakkuudelle ym.  Päinvastoin isäntä sanoi, että yrittävät olla mahdollisimman vähän haitaksi. Bändi meillä lopetti klo 24 kuten oli sovittu ja sen jälkeen pistettiin omat musat soimaan. Ilmeisesti isäntäväellä ja meillä on eriävät käsitykset sopivasta volyymitasosta. ::) Kaksi kertaa asiasta huomautettiin, joskin hyvin asiallisesti (ei minulle itselleni vaan jollekulle muulle). Siirryimme joskus 02 maissa lämpimään rakennukseen, joten sieltä musiikki ei kuulunutkaan enää häiritsevästi. ::) Viimeiset vieraat lähtivät 04 aikoihin. Hiukan kuitenkin meinasi jo etukäteen palaa hihat emäntään kun oli varmaan 15 kertaa räpsyttänyt siitä musiikkiasiasta...Ja kun nimenomaan paikkaa varatessamme musiikille ei asetettu mitään rajoituksia. Meillä taitaa olla melko äänekkäitä ja bilettäviä ystäviä, joten kaikille tämä ei varmasti ole ongelma. Mutta hiukan tuosta asiasta stressasin etukäteen. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt olla kokonaan välittämättä asiasta. Kerranhan ne meidän häät siellä vaan on. ::)

Yöllä juhlasuuliin tuli hiukan viileä, vaikka päivä olikin aurinkoinen ja lämmin. Tästä kannattaa mainita vieraille, että ottavat huivia tms. mukaan.

Näistä pikkujutuista  huolimatta paikka oli ihana ja häämme onnistuivat täydellisesti! :-X

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Knuutilan tilan juhlasuulista sateisella säällä?

Meillä satoi välillä ja kaikki meni silti ihan hyvin.  :) Illemmalla joillakin vierailla (jotka eivät juoneet yhtän alkoholia) oli kuulemma olut hieman kylmä... se siinä sateisessa säässä kai on se kurjin puoli.

Jos sataa koko päivän, niin WC:n ja juhlatilan oville kannattaa hommata sellaiset sateenvarjokipot  ;D "Lainaa tästä"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...