Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka ajoissa varasitte juhlapaikan ja kirkon?


nonna-marie

Recommended Posts

Me emme mene kirkossa naimisiin, mutta kirkollinen siunaus on perheelle pidettävän juhlan yhteydessä. Kun vieraita on vain kourallinen (koko joukko vain 16 henkeä), lähetin kyselyt sopiviin paikkoihin joulukuussa, juhlapäivä kun on 18.6. Helmikuun alussa valitsimme paikan ja hyvä olikin, se oli kuulemma silloin enää viimeinen vapaa lauantai. Ja miehen mielestä pidin turhaa kiirettä :girl_wink:

Maistraatista en ollut ihan varma, mutta varasin senkin nyt, vaikka sovittu päivä on 20.5. Ehkä siellä on helpommin saatavilla aikoja kuin kirkoista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Me varattiin kirkko ja juhlapaikka viime viikolla, noin 1 vuosi ja 2 kuukautta ennen häitä (häät siis kesäkuussa 2012). Meillä päin ei ole ilmeisesti kirkkojen suhteen tuota käytäntöä, että vasta vuotta ennen saisi varata. Kirkkoon ei ollut haluamallemme päivälle vielä yhtään varausta joten saimme päättää ajan vapaasti. Saatiin myös se juhlapaikka mikä haluttiin, ilmeisesti loppukesälle (etenkin heinäkuulle) oli kuitenkin jo enemmän varauksia.

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin juhlapaikka 1,5 vuotta aikasemmin, koska pelkäsin, että se paikka olis jo menny jossei oo aikasin liikkeellä. n_n)' Saatiinkin meijän unelmapaikka ja kirkko varataan ens kuun alussa heti kun varaaminen tulee mahdolliseksi. (Oon heti kytiksellä ku nettisivut päivittyy! XD) Häät siis syyskuussa 2012.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Me varattiin nyt tammikuussa lokakuun häihin kirkko ja paikka. Kirkossa olisi ollut päivissä valinnanvaraa vaikka kuinka, mutta juhlapaikan suhteen oltiin auttamatta myöhässä. Ei sitten saatu marras-häitä kun juhlapaikka oli ihan overbooked pikkujouluihin.. No, loppujen lopuksi olen tosi tyytyväinen lokakuuhun. Eipähän vierailla tai itsellä ole niin paljon muuta menoa, kun marraskuussa tosiaan alkaa jo se pikkujoulukausi.

Link to comment
Share on other sites

Varattiin juhlapaikka tämän kuun alkupuolella. Ja onneksi oltiin ajoissa liikkeellä! Ei saatu just sitä lauantaita mikä alunperin haluttiin, mutta viikkoa aiempi oli vapaana. Otettiin sitten se. :)

Kirkko varataan vasta tasan vuotta aiemmin, eli elokuun ekana päivänä pitää sitä soitella ja varailla... Ei ole kaupungin suosituin, joten sen saamisesta en stressaile.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kirkko tuli varattua reippaasti yli vuoden ennen hääpäivää. Soitin viime kesänä kysyäkseni ihan vaan sitä, millon kirkon voi varata ja sanoi, että ei keksi mitään syytä miksei jo samantien. Odottelin kuitenkin sen aikaa, että varattiin kirkko yhdessä sulhasen kanssa, mutta oli siis kesällä 2011 kun häät loppusyksystä 2012.

Juhlapaikkaan teimme sitovan varauksen täsmälleen vuosi ennen häitä :) Meillä ei tosiaan ole häiden sesonkiaika, mutta pikkujoulut olisivat olleet meidän kilpailijoina juhlapaikkojen varauksissa, jos oltais jätetty tähän kesään :)

Edit. Typottelua

Muokattu: , käyttäjä: Lenore
Link to comment
Share on other sites

Maistraatti & kirkko varattu eilen.

Juhlapaikkaa nro1 menemme katsomaan huomenna ja soitan ajan toiseenkin paikkaan.

Molemmat varaan alustavasti, kunhan paikan 1 hinta ( muuttuu ensi vuodeksi ) selviää niin teen päätöksen.

Häät myös elokuussa .2013

Muokattu: , käyttäjä: elo2013
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me varasimme tänään juhlapaikan, eli noin 1v 5kk ennen häitä. Meille ei tule kirkkovihkimistä ja täälläpäin ilmeisesti maistraatista vihkijää pääsee varailemaan vasta 4kk (!) ennen häitä, joten heti silloin 4kk ennen häitä sitten sen varaamme. Toivottavasti saamme toivomamme ajankohdan :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Viime syys-lokakuussa varailtiin ja nyt toukokuussa oli n.100 vieraan häät. Tuolloin kun kyselin, niin toukokuussa olisi päässyt melkein mihin kirkkoon tai juhlapaikkaan tahansa. Kesä-Elokuu oli kyllä jo myyty. Tämä siis Pirkanmaalla.

Link to comment
Share on other sites

Häitä tanssitaan 10.8.2013.

Juhlatia varattiin 28.12.2011, eli noin 1v7kk ennen juhlia. Kirkko taas varattiin heti kun se oli Tuomiokirkkoseurakunnalla mahdollista. Tai no varattiin ja varattiin, haettiin vihkiaikaa ja onneksi saatiin juuri täydellinen kirkko ja aika! Tämä kirkon varaaminen tapahtui toukokuun alussa, eli noin 1v3kk ennen häitä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...