Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka ajoissa varasitte juhlapaikan ja kirkon?


nonna-marie

Recommended Posts

Juhlapaikka ja kirkko taidettiin varata molemmat samoihin aikoihin eli noin 4½kk ennen häitä (kyseessä talvihäät). Muutamiin paikkoihin soiteltiin ennen varsinaista valintaa, mutta osa niistä oli jo varattu sille päivälle (pari tapausta jotka varattiin juuri meidän nenän edestä :girl_mad: ) mutta saatiin kuitenkin unelmien juhlapaikka, vaikka oltaisiin haluttu vähän halvemmalla päästä sen osalta :blush:.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En muista tarkkaan, mutta taisi olla kesäkuuta, kun varasimme kirkon ja juhlapaikan molemmat. Moni paikka oli jo varattuna ja varsinkin alkuperäinen 10.8.13, jota toivoimme. Aikaistimme viikolla hääpäiväämme eli 3.8.13 ja tärppäsi. Kyseessä Keski-Uusimaan alue.

Bändin varasimme syyskuussa ja valokuvaajan aika pian bändivarauksen jälkeen. Moni bändi kertoi olevan jo suurimmaksi osaksi buukattu ensi kesälle, samoin valokuvaajalla oli enää yksi elokuun lauantai vapaana, joka sattumalta oli 3.8.

Onneksi kuitenkin saimme kaikki em. varaukset tehtyä, joihin olemme erittäin tyytyväisiä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kirkkovarauksia sai lähteä hääpaikkakunnalle tekemään syyskuun ekana arkipäivänä, joka oli näin nopealla katsauksella 3.päivä ja kun häät kerta on 3.8.2013 niin tasan 11 kuukautta aikaisemmin tuli siis kirkko varattua. Päivää aikaisemmin tehtiin alustava varaus juhlapaikkaan ja ihan suoraan saatiin napattua sekä kirkko että juhlapaikka just sille päivälle ja sille ajalle kuin oltiin etukäteen toivottukin.

Meidän kirkkovarausta helpotti kyllä ilmeisesti aika pitkälti se että meillä ei vihkimistä pidetä paikkakunnan "pääkirkossa", vaan yhdessä pienemmässä jossa järjestetään vihkimisiä oman käsitykseni mukaan nykyään enää ihan todella harvoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Häät on toukokuussa 2013 (tai mahdollisesti kesäkuussa, tämäkin vielä vähän auki...) . Juhlapaikka on alustavasti varattu mutta lopullinen varmistus saadaan vasta tammikuun lopussa. Kirkkoa ei olla vielä varattu eli se varataan heti kun juhlpaikka on varattu oikealle päivälle. Mulla ei mitään paniikkia näistä ole, häät kuitenkin melko pienellä paikkakunnalla, joten varmasti kirkostakin löytyy tilaa yhdelle vihkimisille.

 

Eli mitään ei olla vielä lopullisesti varattu mutta pian nekin hommat hoituu! Ja jos jostain syystä kirkkokin on sitten juhlapäivänä niin täynnä ettei mahduta meitä vihkimään niin sitten homma hoituu eri tavalla. Meille tulee muutenkin maistraatissa virallinen vihkiminen mutta päätettiin ottaa kirkko mukaan juhlallisuuden ja vanhempien suurten toiveiden vuoksi.

Link to comment
Share on other sites

Häät ovat heinäkuussa 2013 Tuusulassa. Tilan varasimme huhtikuussa 2012 ja kirkon kesäkuussa 2012. Tilan vuokran kanssa meille kävi niin, että n. 30 minuuttia meidän puhelumme jälkeen joku muu oli kysellyt tätä heinäkuun toista viikonloppua, joten meiltä toivottiin pikaista vierailua mahdolliselle juhlapaikalle ja nopeaa päätöstä. En olisi ikinä uskonut, että on näin kiire tällaisilla asioilla, mutta meillä kävi tuuri.

Link to comment
Share on other sites

Kirkko varattiin jo melkein 2 vuotta ennen (ortodoksisiin kirkkoihin ei ole niin kovaa tunkua, että sai varata milloin tahtoi) ja alettiin katsella juhlapaikkoja kunnolla vasta nyt tammikuun alussa eli 1v4kk ennen. Nähtävästi olisi pitänyt jo syksyllä viimeistään aktivoitua, nimittäin pari hyvää paikkaa oli jo varattu meidän päivälle :girl_mad: Nyt jos se yksi paikka on Se Oikea, niin pitää kokeilla vaihtaa päivää... En olisi ikinä uskonut, että paikat menee näin aikaisin :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä juhlapaikka varattu tammikuussa 2013. Kirkkoa ei vielä varattu, saa varata vasta nyt keväällä. Mutta itse olin juhlapaikan kanssa liikenteessä jo vuosi sitten.. Monista paikoista vain vastattiin että palaa asiaan 2013 alussa ja kun palasin niin olikin osa jo mennyt, vaikka näinkin aikasessa on  :unsure:  Ja häät elokuussa 2014..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...