Jump to content
Naimisiin.info

Kotka


Guest vierailija

Recommended Posts

Moikka 2008 avioituvat! Kertopaakas missä vaiheessa olette siellä Kotkan suunnilla? Olen sinne vasta muuttumassa ja ei mulla ole mitään tietoa, kuinka ajoissa pitäisi kaikki asiat hoitaa siellä päin  :-/ . Joka tapauksessa minua on alkanut kiinnostaa tuo Koskenäyräs. Lieneekö se jo buukattu ensi kesälle? Häitä viettäneet/suunnittelevat/häissä olleet, tiedättekö mitä alueen pitopalvelujen paketteihin kuuluu? Mietin vaan sitä, että kuuluuko esim. Koskenäyräälle omat astiat vai pitääkö ne hommailla pitopalvelun kautta ja kuinka hintavia oheispalvelut sitten ovat. Jos vastailette, olen kovin kiitollinen. Tuntuu, että muutossakin on selvittämistä kyllä  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Missäs Kotkalaiset 2008-2009 morsiamet häitään viettää? Itselle unelma paikka olisi vanha tunnelmallinen talo, joen äärellä. Kyminlinnan varuskuntakerho olisi varmasti juuri sellainen, mutta paikan pitäisi olla ei-ravintola. Olisiko kenelläkään ideoita? Vieraita pitäisi mahtua n.50.

Koskenäyrästä ja Saaripirttiä olen miettinyt, mutta ne ei kumpikaan ole ihan sitä mitä haluaisin :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

:-X Tarkoitus mennä naimisiin syyskuussa 2010, joten hyvissä ajoin liikkeellä, mutta tietääkö kukaan kohtuuhintaista, mukavaa paikkaa Kotkasta, jossa voi pitää noin 40hengen pienet häät?

Olen täällä vasta niin vähän aikaa asunut, että kaikki neuvot tulevat tarpeeseen, että mitä ja mistä kannattaa kysyä.

Myös vinkkejä kampaamoista (myös hintoja, jos tiedäte, hiustenpidennykselle), rakennekynsien tekijöistä, valokuvaamoista, kukkaliikkeistä jne otetaan vastaan.

Puku ja kutsut teetetään, joten ne asait on hoidossa, muusta en tiedä vielä.... :unsure:

Jokaista auttajaa ja neuvojaa jo etukäteen suuresti kiittäen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Samoin täällä kaivataan hääinfoa Kotkan seudulta, kerrottehan kokemuksianne :rolleyes: Meillä on häät jo ensi kesänä Pyhtään puolella mutta hääpaikoista mullakin muuten hyvin vähän tietoa myös niin vähän aikaa seudulla asuneena... Kartanotyyppisiä paikkoja kai on aika vähän mutta Saaripirtistä Mussalossa on monet tykänneet, samoin pieniin häihin kehuja olen tutuilta kuullut kyminlinnan varuskuntakerhosta ja Villa Kärkisaaresta, joka ainakin on ihanalla merellisellä paikalla. Pähkäilemme parhaillaan pitopalvelua, hyviksi valokuvaamoiksi olen kuullut ainakin Kuvagallerian Kotkassa ja Kuvaamo karhun Karhulassa, jos ulkokuvia haluaa. Kampauksesta/ meikistä mullakaan ei haisuakaan mutta Kuvagallerian kautta nekin saa molemmat halutessaan. Mutta hei puku mulla jo on :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Olen ollut Kotkassa sekä Pyhtäällä häissä. Kotkasta voin ainakin lämpimästi suositella Mussalon Saaripirttiä. Häihin mahtuu isompikin porukka, varmasti lähemmäs 200 henkilöä ja tila itsessään on viihtyisä vanha puurakennus. Tilassa on esiintymislava johon saa bändin. Ainakaan aiemmin siellä ei ole ollut A-oikeuksia.

Villa Kärkisaari on myös kaunis vanha puurakennus kauniilla paikalle. Kyseessä on käsittääkseni ravintolatila, jossa on A-oikeudet (korjatkaa jos olen väärässä). Tilassa on useita pienempiä huoneita, joihin häävieraat voi sijoittaa. Saattaa aiheuttaa hieman ongelmia ohjelman kanssa, jos ihmisiä on eri huoneissa.

Pyhtään Patruunantalo on myös mielestäni erittäin kaunis hääjuhlapaikka, jossa on myös useita huoneita, johon häävieraat jakautuvat ja täällä etenkin ongelmia tulee ohjelmien näkemisen ja kuulemisen suhteen. Paikassa a-oikeudet.

Kotkassa häihin on käytetty myös Laulumiestentaloa, Kotkan VPK-taloa, Karhulan Sammontaloa, Leporantaa (onkohan enää olemassa?), Maijanrantaa, Honkalan seurantaloa, Keisarinsatamaa tai Höyrypanimoa (en tiedä ovatko sama vai eri tila)...

Siinäpä niitä ehdotuksia ainakin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Maijanranta on huvin pieni paikka häiden viettopaikaksi.. netistä kuviaki näkee... et en tiedä onko 40 liian pieni jopa...

saaripirtti vetää istumapaikoiltaan n.120hlö

vpk talohan on hyvä, siitäkin googlettamalla löytyy tietoja...

Ja varauksia kannattaa tehä ajoissa.. eli vuotta aikasemminki ei o yhtää liian aikasin..

täällä myös kampaamopalveluja kysellään... ?

Link to comment
Share on other sites

kuvagalleria on hyvä paikka, mutta KALLIS, samoin rai-kuva haminassa asiantunteva, mutta halvempi.. :) suosittelen.

pitopalveluista ei o sillai tietoa, mut niitähän löytää ja googlettamalla...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä myös kaipaillaan vinkkejä hääjuhlanviettopaikaksi noin 40 hengelle Kotka-Karhula-Pyhtää-(Hamina) -alueelta. Ei tarvitse sijaita "maalla", esim. joku alus vetäisi varmasti hyvin sen määrän väkeä.

Link to comment
Share on other sites

Wanha Lasimestari on tunnelmallinen häidenviettopaikka William Ruthin kadun romanttisessa miljöössä.

Ravintolamme tilat soveltuvat aina pienimuotoisista häistä jopa 200 hengen hääjuhliin.

Ruokalista ja koristelu suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa, samalla voimme tarjota Teille monipuolisuutta hääjuhlien järjestelyissä.

Meidän lähtökohtana kuitenkin on, että häätilaisuutenne on täysin Teidän näköisenne.

Räätälöimme tarjoukset juuri Teidän toiveittenne mukaisesti

-otathan yhteyttä !

Jari Kettunen

[email protected]

www.wanhalasimestari.net

040 7250533

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei,

onko kenelläkään kokemusta Ravintola Hovinkoskesta (Kyminlinnassa) häidenviettopaikkana?

Hinnasta, järjestelyjen sujuvuudesta, ruoista ym siis tietoa kaipailisin.. Ja alkoholihommista, omia tuskin saa tarjota kun paikka on ravintola kuitenkin?

Meillä n.80 henkeä vieraslistalla siis. :flirt:

Kiitos jo etukäteen :girl_wink:

(Ihania nää hymiöt täällä!! :girl_blum: )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Olen kynsimuotoilija-meikkaaja Kotkasta. Työskentelen kotonani Turvalassa, ja näin pystyn tarjoamaan palveluni hieman edullisemmin kuin liikkeissä, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Minä tarjoan erilaisia morsiuspaketteja:

1. paketti: morsiusmeikki(sis. koemeikki ja irtoripsitupsut) + rakennekynnet ranskalaisella manikyyrillä (huom. uusille asiakkaille koristelut kaupan päälle!) 100€(norm. 118€)

2. paketti: kulmien muotoilu + ripsien ja kulmien värjäys + morsiusmeikki(sis. koemeikki ja irtoripsitupsut) + rakennekynnet ranskalaisella manikyyrillä 130€ (norm. 143€)

Lisäksi voi kysyä erilaisia paketteja johon tulee myös kaason/kaasojen ym. meikkaukset ja/tai kynnet.

Soita ja kysy lisää: 040 758 9227/Tmi Tytti Nyberg (jos en vastaa, soitan takaisin!)

tai laita sähköpostia: [email protected]

Lisäksi voin suositella valokuvauspalveluja Sofia Virtaselta (www.sofiavirtanen.fi), teemme yhteistyötä ja meiltä voi kysellä myös yhdistelmäpaketteja.

Hääpaikkana suosittelen Kotkan höyrypanimoa, aivan mahtava paikka meren äärellä! Pitopalvelun saa Ravintola Keisarinsatamasta. Ruokaa on mahtavaa ja juhlapaikka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia koristelun ym suhteen. Olen työskennellyt siellä ja nähnyt aivan upeita häitä siellä! Juhlapaikka tosin on aika iso, ei välttämättä paras mahdollinen pienille häille.

Link to comment
Share on other sites

Tälläisiä tuli mieleen... Yksi kaunis juhlapaikkahan on A-klinikan omistama Koskenäyräs Kaukolassa ja Karhulastahan löytyy Karhulan Hovi; saattaa olla saman ketjun omistama kuin Pyhtäällä Patruunantalo. Omassa tuttavapiirissäni on häissä käytetty pitopalveluina Kirsi Hinttulaa sekä sellaista yritystä kuin Potukka, muita ei nyt äkkiseltään tule mieleen, mutta googlettamallahan niitä varmaan löytyy..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Me varattiin vpk:n talo, häät elokuussa 2010.

Kyllä ehdottomasti kannattaa katsoa paikkoja jo (yli) vuotta ennen h-hetkeä, me oltiin päätetty haluavamme häät nimenomaan elokuulle ja nyt joutui sitten souvimaan päivien kanssa, kun monessa paikassa elokuulta oli varattu jo parhaat päivät. Vepskin taloa ei haluttu ottaa heinä-elokuun vaihteeseen, koska silloin on meripäivät ja varmaan hulina sen mukainen...

Onneksi sentään sopiva viikonloppu löytyi, nyt vaan jännitetään ensi kesänä alkavaa julkisivuremonttia - meille kyllä luvattiin, että piha-alue on valmis elokuussa ja jossain kulman takana ne telineet ei haittaa mitään.

Yllätyin kyllä kovasti, miten ajoissa Kotkassakin hääpaikat menee.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

onko kenelläkään kokemusta Ravintola Hovinkoskesta (Kyminlinnassa) häidenviettopaikkana?

Hinnasta, järjestelyjen sujuvuudesta, ruoista ym siis tietoa kaipailisin.. Ja alkoholihommista, omia tuskin saa tarjota kun paikka on ravintola kuitenkin?

Meillä n.80 henkeä vieraslistalla siis. :flirt:

Kiitos jo etukäteen :girl_wink:

(Ihania nää hymiöt täällä!! :girl_blum: )

Me suunniteltiin aluksi häitä juuri Hovinkoskelle. Saatiin todella hyvää palvelua, kun kyseltiin tietoja ja käytiin katsomassa tiloja aukioloaikojen ulkopuolella. Ja todella kaunis paikka.

Mutta tosiaan kun kyseessä on ravintola, ei omia juomia sallita. Sen takia mekin valitsimme toisen juhlapaikan. Sisätilat olivat siistit, mutta ruokasali jakautuu muutamaan erilliseen "osastoon", joten puheiden ym. ohjelman pito voi olla vähän hankalaa. Mutta tämä ei tietysti kaikkia haittaa. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Itse mietin tota Koskenäyrästä mutta tänään ku soitin sinne ni enpä mieti enää. Liian kallis meidän budjetille. 1180€ pe-su. Sisältää toki 22 hengen majoituksen ja koko talon itselleen mutta kuitenkin. Ihan liian kallis meille.

Nyt mietitäänki sitten tota VPK-taloa keskustassa. Ihana sisältä ja tilaa olis tarpeeksi. Hintakaan ei ole paha (450€ viikonlopulta). Huonoa kuitenki se että on keskustassa eli liikaa hälinää ympärillä JA häät olis Kymin kirkossa eli vähän kauempana :( Pitää vielä miettiä.

Link to comment
Share on other sites

didi,

meillä on varattunu VPK-talo. Minusta paikka ei ole mikään rauhaton, ainoa vaan etten meripäiväviikonlopuksi sitä halunnut ottaa... :D Me tykätään, kun vain toisella puolella on katu ja pieni piha jatkuu puistoksi. <3 Eikä tosiaan ole pahan hintainenkaan ja on minusta kaunis.

Link to comment
Share on other sites

didi,

meillä on varattunu VPK-talo. Minusta paikka ei ole mikään rauhaton, ainoa vaan etten meripäiväviikonlopuksi sitä halunnut ottaa... :D Me tykätään, kun vain toisella puolella on katu ja pieni piha jatkuu puistoksi. <3 Eikä tosiaan ole pahan hintainenkaan ja on minusta kaunis.

Mä mietin vaa sitä ku häät olis lauantaina ja tiiän mimmonen se meno on siinä puistossa lauantaisin..ei sen takia hirveesti houkuta :girl_mad:

Ja huomasin että siellä on keittiössä vaan YKS UUNI ! :girl_impossible:

Mutta joo hinta ei oo paha ja juhlasali ON kaunis !

No pitää katella mitä tässä päätetään :)

Link to comment
Share on other sites

Itse en ehkä olekaan realisti tuollaisten asioiden, kuten uunin suhteen... :D Luotan siihen että homma hoituu jotenkin. Ja että ne puistoteinit pysyvät ainakin 50m päästä talosta, eikös ne oo siellä syvemmällä puistossa ja ortodoksisen kirkon lähistöllä yleenä. Ja ehkä meistäkin lähtee sen verran meteliä ettei haittaa puistossa olijat ;)

Link to comment
Share on other sites

Nyt kävi niin että vieraslista lyheni aika reilusti joten nyt pitääki miettiä uusiks juhlapaikkaa. VPK-talo jäis liian isoks ja kolkoks.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on VPK-talo varattuna heinäkuulle, mutta elohäistä EDELLEEN salaa haaveilemme. Huonolta näyttää tilanne vaan! Soihtulasta saisi tänään tietää iltasella, olisiko 14. elokuuta varattu. Onko kenelläkään Soihtulasta enemmälti kuvia? Pelkään, että VPK-talon jälkeen ei vaan mikään näytä miltään :hysteric:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cafe Arome keskuskadulla, Coco torin varrella... Ei kokemusta, mut molemmilla on ikkunoissa ainaki kakkuja. :girl_smile: Meille tulee kakut pitopalvelulta muun ruuan kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Vaikka en itse Kotkassa asukaan niin voin suositella Karhulan hovia kaikille häitä suunnitteleville!

Oltiin tänään äitienpäivälounaalla siellä ja paikka oli aivan uskomattoman kaunis ja ruuat aivan upeita! Jälkkäriksikin oli 5 eri kakkua jne kaikki ruuat oli tehty todella ammattitaidoilla.

Paikassa oli esitteitä mm häitä suunnitteleville, katselin niitä ja menut olivat noin 40 e/hlö ja koko paikan vuokra 1400 e. Eli kallishan tuo on, mutta upea! Ja upealla paikalla! Ja hoviin on mahdollista majoittuakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kaipaisin kokemuksia niiltä, jotka ovat järjestäneet häänsä Keisarinsataman eli höyrypanimon ala-aulatiloissa. Onko paikka liian ahdas noin 55 hengelle? Mahtuuko mukavasti tanssimaan? Käytiin kyllä itse paikan päälläkin, mutta on tosi vaikeaa arvioida, kuinka tila riittää ja onko se liian "kolkko". Mutta tyylikäs ja kaunis paikka se näytti kuitenkin olevan... Miten käytännössä?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...