Jump to content
Naimisiin.info

Tornio


ankku

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itselläni on varattuna Joentalo.

Kävin katsomassa mm. Juhannussaaressa Golf-ravintolaa, se oli meidän n. 110hengen häihin liian pieni.

Yksi kaunis paikka olisi ollut haaparannalla www.capeeast.se mutta se oli varattu. Samoin haaparannan kukkolaforssen on mitä mainoimmalla paikalla!

Link to comment
Share on other sites

Moikka!

Netistä löytyy jotain kuvia, ppopisto.fi mutta tosi vähän on kuvia.. se juhlatila tehdään siitä ruokasalista, johon yhdistettävissä kabinetti ja 2 luokkahuonetta. Meillä tulee n. 110 henkeä ja avataan ne kummatkin luokat. Luokistakin saa ihan kivan näköiset pöytäjärjestelyillä.. luokkamaisuus häviää. Tilavuokra tais olla 500€ ja ruoka yms pitää ottaa sieltä ruuasta riippuen n.27-35€ per nenä.. sisältäen kakut ja iltapalatkin.

Käytiin katsoon se Cape east, puitteet todella ihanat!! tosin siihen pääsaliin ei mahdu kuin ehkä n. 60-70 henkeä ja loput pitäisi sijoittaa toiseen huoneeseen.. Me ei saatu sitä pelkästään meille (yksityisyystilaisuudeksi), heidän piti kuulemma varata tilaa myös majoituksen puolella oleville.. jos he haluavat myös käyttää ravintola palveluja.. Kokonaisuudessa sinne Cape eastiin mahtuu varmaan 100-120 hlöä.

Mutta KukkolaForssen Ruotsin puolella voisi olla myös hyvä vaihtoehto.. itse en kyllä käynyt paikkaa edes katsomassa koska se oli varattu..

Link to comment
Share on other sites

Kiitos infoista :) Kävin yksi päivä ajelemassa sen Joentalon ohi ja paikkana ei vakuuttanut.. Minun ruusuiset unelmat kun haluaisin oikein kauniin ympäristön juhlapaikalle.. Saatiin tänään laskettua vierasmäärä ja noin 100 vierasta tulee varmaankin olemaan. Kukkola Forssenia tutkin eilen netistä ja se vaikutti ihan lupaavalta.. Vähän pelottaa, että kuinka kalliiksi sitten tulee, mutta toisaalta haluaisin sellaisen paikan joka todella miellyttää..

Onko kellään tietoa Keminmaan tai Kemin puolella olevista juhlapaikoista joihin mahtuisi se 100 henkeä?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Keminmaalta löytyy ainakin Keminsuun Nuorisoseuran talo, jonne 100 henkeä mahtuu oikeen hyvin. Multa löytyy kuvia siitä, joten pistä vaikka yksäriä, jos haluat nähdä niitä, kun ei tätä ketjua tule niin aktiivisesti seurattua :)

Kemissä on ainakin Kemin pirtti, johon mahtuu tuo määrä vieraita. Se on ihan Kemin keskustassa, eikä siinä oikein ulos pääse muuta kuin suoraa kaupungin kadulle, niin tämän takia karsiutui pois meidän vaihtoehdoista. Jänkälään ei taida ihan tuo määrä ihmisiä mahtua. Kemin leipätehtaasta en ole varma, että mahtuisko sinne 100 hlö. Nuo paikat löytyy varmaan googlaamalla, jos eivät ole tuttuja / lisätietoja kaipaa. :) Me varattiin tosiaan tuo Keminsuun nuorisoseuran talo meidän n. 120 vieraan häihin, minkä takia siitä tilasta eniten tiedän.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietääkö kukaan Pirkkiön talon varannut tai siellä juhlinut, että saako siellä polttaa kynttilöitä? Mietin vaan ku on semmonne vanha hirsitalo.. Mitenhän on laita vieraiden takkien yms. kanssa? Onkohan siellä jotain narikkaa tai naulakkoa?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Onkos täällä Torniossa 2012- tai 2013 naimisiin menijöitä? Meidän häät on elokuussa 2013 ja varattiin Pirkkiön talo tuossa pari päivää sitten. Saatiin vasta kolmas vaihtoehto, eli varauksia on alkanut aika hyvissä ajoin näköjään tulemaan. Ei juurikaan mietitty muita paikkoja kun olen siinä käsityksessä et ne ei kauhean kummoisia täällä oo. Käytiin pari kuukautta sitten katsomassa tuo Pirkkiön talo ja se oli ihan ok.

Olen tässä nyt mietiskellyt et mihin sitä sit laittais lapsille oman leikkinurkan kun aluperin olin ajatellut sitä yhtä pienempää huonetta, mut ilmeisesti sinne kannattais laittaa tarjoilut..? Meillä tosin tulee suht. pienet häät kun vieraita on n. 60 ja heistä lapsia reilu 10. Eli tarjoilun saattais saada mahtumaan samaan tilaan kuin itse juhlan, mut onko se sit järkevää että siinä ravaa pitopalvelun väki kesken puheiden jne...? Olen ollut kerran häissä joihin lapsille oli järkätty oma leikkihuone ja sinne vielä 2 hoitajaakin, ja se toimi toooodella hyvin kun vanhempien ei tarvinnut koko ajan itse ravata penskojen perässä :)

Muokattu: , käyttäjä: sippu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

:girl_in_love: täällä olis yks joka olis menossa 2013 naimisiin.. luultavasti jos kaikki nyt hyvin menee :) Asia on päätetty hmm, tänään ja heti oon ollu paikkoja kattelemassa. tuota pirkkiön taloa täytyy varmaan heti huomenna kysellä, jos sen meinaa saada..

Ongelmaksi on myös koitunut se, kun mies ei halua vihkimistä tapahtuvaksi kirkossa. itse olen aivan myyty tuolle Ala-tornion kirkolle. Eli juhlapaikan pitäisi olla myös sellainen missä voisi vihkimisen suorittaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 months later...

Myrica: kaveri oli ollut häissä Tornion entisessä leffateatterissa, kaupunginhotellin liepeillä. Se on kuulema uusittu kokonaan ja oli ollu tosi nätti. Sitte keskustan ulkopuolellahan on näitä entisiä kyläkouluja joita voi kysellä, mutta ne ei aina oo niin kauhean nättejä sisältä, mutta niissä etuna, että pystyy olemaan ulkona ilman että kukaan häirittee :)  Tiedän yhden tällaisen entisen kyläkoulun, jossa on myös oma ulkotanssilava ja kota, sekä mielettömän iso piha.

Mutta jos ettii keskustan liepeiltä, niin kysäse tuota entistä elokuvateatteria.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä. Mä luulen, että Tornion VPK:n talo (entinen leffateatteri) on meille liian iso. Kuvia siitä katsoin ja sen näytti todella hienolta. Meille tulee max. 40 vierasta, enkä halua liian isoa tilaa.

Olisi kiva kuulla kokemuksia Åströmin kartanosta. Myös pieni kyläkoulu voisi hyvin olla meidän juhlapaikka.

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tietoa kauniista pienestä tilasta, jossa voisi hääjuhlan viettää pienen seurueen (10-20hlö) kanssa. Tila voisi olla myös ravintolan kabinetti tms. Mä en osaa päättää, millaiset häät haluan, joten selvittelen erilaisia vaihtoehtoja häiden pitopaikaksi.

Kotiakin mietin juhlapaikaksi, mutta tila todettiin liian pieneksi. Puutarhahäätkin houkuttaisi, mutta kaunis sää on liian epävarma. Voi, kun löytyisi kiva juhlapaikka, joka auttaisi päättämään, millaiset häät haluan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Laitanpas tämän tännekin;

Hiphap.

Meillä on pienimuotoinen ongelma hääpaikan kanssa. Etismme Kemi-Tornio alueelta kohtuuhintaista tilaa, jonka yhteydessä olisi myös majoitus n. 15-20 hengelle (en usko että useampi jää yöksi). Johon saa hoitaa itse ruuat ja juomat, ei siis pitopalvelupakkoa. Tila pitäisi olla vuokrattavissa pe-su, jotta saa rauhassa järjestää ja purkaa juhlimisen lisäksi paikan.

Emme halua keskustan alueelle (liian helppo karata ravintolaan   :girl_haha: ), ja tiedän että ongelma tulee kyydeistä jos ollaan kauempana. Sekä puolet vieraista tulee Torniosta ja toinen puoli Kemistä, joten plus miinus missä ollaan  :D Olen harkinnut Koivurantaa Ajoksessa, Pirkkiön taloa (voi olla jo liian myöhäistä) Torniossa, sekä Savottaa Vähämaassa. Mutta, apua?   :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moikka

Tuolla toisessa keskustelussa kehuinkin jo Pohjanrantaa juhlapaikkana. saleja on kaksi toinen jopa 200 hengelle ja pienempi on ideaali n 40 -70 hengelle. Hotellihuoneita saa edullisesti ympäri vuoden ja kesäaikaan myös caravan alue ja mökit käytössä. Tarvittaessa pihasta löytyy myös kirkko jossa vihkitoimituksen voi myös suorittaa...... www.pohjanranta.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...